10-минутна кардио тренировка вместо 1 час маратон

Понякога на съвременния човек му липсва не само време завършване на обучение, но и търпение. Тенденции в развитието съвременният свят е такъв, че всеки иска да получи нещо възможно повече. Фитнесът не заобикаляше това влияние. За щастие развитието в тази зона също не стои неподвижно. Вече съществуват днес тренировъчни техники за значително намаляване на обучението време. Един от тези методи ви позволява да постигнете 10 минути кардио обучение на това, което може да се постигне за пълноправен едночасова тренировка по бягане. Въпреки това, за да получите такива води до съкратена тренировка, няколко условия.

Kogda-luchshe-vypolnyat-kardio

  • Кардио след силова тренировка
  • Interval Interval Упражнение
  • Ускорение на изгарянето на мазнини: какво и кога да ядем?
  • Ниво на обучение и изпълнение

Кардио след силова тренировка

Преди мазнината да започне да гори на кардио, спортистът трябва да изгори определени запаси от гликоген. Обикновено в обичайното монотонно кардио обучение това се случва през първия половин час обучение. Единствената алтернатива на това може да бъде пълноправен силова тренировка с висока интензивност. След час такъв резервоарите с гликоген за гориво ще бъдат максимално изчерпани. Този момент е най-оптималният за тези, които искат започнете да изгаряте мазнините.

Повече за кардио обучение: https: //vimo.fitness/cat/trenirovki/kogda-luchshe-vypolnyat-kardio/

Interval Interval Упражнение

„Почивка

Правилото отдавна е известно, че носи повече ползи за процеса интервал на изгаряне на мазнини при кардио. Ритъмът на колоездене задейства най-важния механизъм за изгаряне на мазнини – ускорява метаболизма. След интервални тренировки тялото ще изгарят запасите от мазнини още няколко часа подред! В същото време след стандартно кардио обучение, насочено към загуба на тегло, процесът на изгаряне на мазнини бавно, но сигурно избледнява и ще спре напълно след 1,5 часа след приключване на товарите.

Ускорение на изгарянето на мазнини: какво и кога да ядем?

Хранене и изгаряне на мазнини

По някаква причина е общоприето, че преди и след обучение на загуба на тегло не може да яде. Ако следвате това правило, тогава тялото ще бъде без източник на хранителни вещества от порядъка на 5 часа! В тази позиция не само метаболитният растеж е невъзможен, но и и катаболизмът може да започне.

Основни хранителни принципи за изгаряне мазнини: https: //vimo.fitness/cat/pitanie/kak-pitatsya-chtoby-izbavitsya-ot-zhira/

Изгарянето на мазнините ще спре и изчерпването на мускулите ще започне! Следователно е необходимо да се яде храна преди и веднага след приключване обучение. Естествено, след тренировка е по-добре да използвате изключително протеинова храна, а преди стрес – предимно сложни въглехидратни храни.

Ниво на обучение и изпълнение

Kardio-S-vesom

Тези, които нямат достатъчно обучение и са се провалили началното ниво на адаптация във фитнеса, такъв режим на тренировка неприемливо. За да преведете този план за обучение във вашия спортистът трябва да има кардио-дихателна практика издръжливост, инервация и интрамускулно и интрамускулно координация. С други думи, начинаещ, който идва на фитнес, за начало трябва да работите върху основното схема, преди да започнете да прилагате програма с висока интензивност тренировъчни сесии.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment