12-минутно обучение HIIT със скачащо въже за изгаряне на мазнини

Тази кратка интензивна интервална тренировка за изгаряне скачащо въже за жирафа работи през цялото тяло и помага за изгарянето калории и увеличаване на силата. По всяко време и навсякъде!

Наскоро фитнес залите за кросфит и часове по физкултура от години е рядко да виждаме някой да прави въже за скок. и много суетни. Той не само помага за увеличаване на сърдечната честота съкращава и работи пот, но и най-евтините и мобилни фитнес уреди. Време е да върнете въжето фитнес и във вашия личен арсенал!

Прочетете повече: как да изчислите пулса за изгаряне на мазнини.

 • Интервално обучение за изгаряне на мазнини със скачащо въже
 • Нюансите на технологията
  • Двоен скок
  • Изтласквания на коленете
  • Скачащо въже с високи ханша
  • Скачане на скок за лагери
  • Комбинация отпред встрани
  • Упражнение за скален катерач

Интервално обучение за изгаряне на мазнини със скачащо въже

Въжени уроци

Тренирането със скачащо въже отнема само 12 минути, което означава може да се използва независимо от вашата работа. Поставете я вътре спортна чанта или куфарче и можете да тренирате като в парк, така във фитнеса или дори на почивка.

Ключът към такова обучение е максимална отдаденост на всеки 30 секунден интервал. Трябва да работят до предела на техните възможности да се възползват максимално. Направо скок отслабване възможно най-високата интензивност за вас.

За тренировка ще ви трябва самото въже и таймер. Задайте таймера на 18 интервала от 30 секунди с 10 секунди почивки между тях. Направо, отпуснете се 10 секунди на интервали и работете 30 секунди.

Изпълнете следните упражнения на свой ред само с три кръг.

 1. Двоен скок (или единичен)
 2. Изтласквания на коленете
 3. Скачащо въже с високи ханша
 4. Скачане на скок за лагери
 5. Комбинация отпред встрани
 6. Скален катерач

Нюансите на технологията

Двоен скок

HIIT тренировка с въже

Когато правите двойни скокове, дръжте ръцете си близо до тялото и не слагайте лакти. Дръжте лек завой в коленете си скачане, няма нужда да ги дърпате към гърдите, за да поддържате темпото през целия интервал.

Ако двойният скок се провали (засега), просто направете редовно и продължавайте да тренирате!

Изтласквания на коленете

„Избутвания

Избутайте, след това в горната позиция издърпайте коляното към лакътя ръце от същата страна. Повторете за втората страна. Този повторение. Изпълнете през целия интервал.

Скачащо въже с високи ханша

„Скачане

Това упражнение е като бягане само с високи бедра в същото време ще скачате на въже. Съсредоточете се върху повдигане на коляното възможно най-високо и бързо. Чувства се така, както трябва да бъде като спринт!

Скачане на скок за лагери

Скок

Това е чудесно плиометрично упражнение за долната част на тялото, която комбинира две движения в смъртоносна комбинация. Започнете с по един скок на всеки крак, след което скочете от ниско клекове. Това е едно повторение. Правете колкото е възможно повече преди какво време ще излезе.

Може да ви е полезно: най-добрите видове клекове за дупето.

Комбинация отпред встрани

„Скок

Този вариант за скачане ще тества координацията ви едновременно. повишаване на сърдечната честота. Прескочете въжето поставяйки единия крак отпред, а другия отзад. При следващия скок сменяйте краката.

След това се приземете на двата крака заедно и завършете с широк настройка на краката. След това повторете процеса: десен крак напред, левия крак напред, краката заедно, краката един от друг.

Упражнение за скален катерач

Упражнение за катерене

В това упражнение ще се справим без въже за скок. Просто добър стар основно обучение. Дръжте раменете строго над дланите си, а основните мускули вътре напрежение. Коленете се изтеглят възможно най-високо при всяко повторение и работете на максимална скорост!

Интересна тема:

 1. Прости и ефективни фитнес упражнения за отслабване в домашни условия
 2. Правилната техника на мъртва лифт
 3. Най-добрите упражнения за отслабване у дома
 4. Най-ефективните основни упражнения за набиране на мускули маса

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply