14 съвета за успех онлайн фитнес треньор, ако търсите работа

Най- секи ден в Русия десетки хора губят работата си на набързо причини или поради баналната редукция. Търсете ново място заетостта отнема огромно време и може траят месеци наред, в някои случаи години.

Градските борси на труда не са в състояние да задоволят нуждите повечето хора на работа и изпраща само мъничко обезщетение за безработица, което е достатъчно за максимум едно пътуване пазаруват. Ако се окажете в подобна ситуация, тогава не бива отчаяние. Има много варианти за намиране на работа, например прибягват до помощта на съвременните технологии, защото Интернет отдавна е такъв стана платформа за намиране на служители от различни компании, както в Русия и целият свят. Сайтове за търсене на работа като bg.jobsora.com вече е широко разпространен у нас, следователно търсенето трябва да започне оттам.

Но също така можете да опитате и онлайн фитнес инструктор. Можете да печелите добри пари, докато седите вкъщи. Ако се интересувате от тази опция, прочетете това статия, преди да започнете активни действия в тази посока. Прочетете също как да станете фитнес треньор, какви курсове трябва да вземете и какво да научите. И по-долу ще намерите съвети за това как да направите това чрез интернет.

„Като

Предимствата от работата като онлайн обучител са очевидни:

 • за вече хора могат да помогнат
 • Правете повече пари
 • Бъдете по-свободни по график

Кажете сбогом на алармите в 4:30 сутринта, вечери от пластмаса контейнери и вечна опашка в тоалетната в залата. Да да, всички сме запознат с това.

Ако сте треньор, значи имате конкретен работен график, така че защо да не прехвърлите част от заетостта си в онлайн пространството?

 • Как да станете успешен фитнес треньор
  • 1. Помогнете на вашата аудитория
  • 2. Намерете пример за подражание или някой, който би могъл да те води в началото
  • 3. Пригответе се за дългия път.
  • 4. Обърнете дължимото внимание на работата.
  • 5. Заложете на силните си страни
  • 6. Обучете известни хора
  • 7. Създайте свой уникален или намерете не достатъчно запълнена ниша за вашето съдържание
  • 8. Помогнете на вашите клиенти да постигнат впечатляващо резултати
  • 9. Обучавайте семейството и приятелите безплатно
  • 10. Подобрете себе си
  • 11. Работете в области, където сте най-силни
  • 12. Доверете се на интуицията си
  • 13. Погрижете се за своите клиенти (използвайте съпричастност)
  • 14. Бъдете изключително честни.
 • Да си онлайн фитнес треньор не е за всеки.

Как да станете успешен фитнес треньор

По-долу съм изброил 14 урока, които научих по време на моя пътят от фитнес инструктор във фитнес залата до работа като треньор онлайн.

Обучение

1. Помогнете на вашата аудитория

Една от грешките, които правят много фитнес специалисти е, че те създават съдържание на своите страници с цел изпъкнете пред фитнес идолите си, а не за вашата цел аудитория.

Ако искате да помогнете на загубата на мазнини на обикновен човек, работещ счетоводител и нямащи специални познания по фитнес, тогава трябва да спрете да спорите в интернет за функционалността акромиоклавикуларна става или повишено отделяне на инсулин.

Защото обикновеният човек изобщо не се интересува. Той просто иска да се отърве от мазнините в корема.

Когато напишете нещо в блога си, за да изглежда твоят фитнес идол, не помагаш на никого. Вместо това организирайте блога си така, че да ви е интересно. Аудиторията, на която искате да помогнете.

2. Намерете пример за подражание или някой, който би могъл да те води в началото

„Разговорът лице в лице с интелигентен човек може да даде имате повече от 10 години изучаване на книги ”

HW Лонгфелоу

Намерете някой, който вече е достигнал целта ви. И направете всичко за да помогне на този човек да постигне още по-голям успех. просто така, без да задавате въпроса “Каква е ползата?”

Просто направете всичко възможно, за да му помогнете, очаквайки нищо в замяна. Цялата ви енергия ще бъде насочена към това помогнете, но много ще се изненадате колко много в резултат на това получите.

Намерете някой, който вече е постигнал това, което мечтаете и просто иска да сподели наученото в процеса. Опитайте се да се научите необходими умения за този човек.

3. Пригответе се за дългия път.

Ще бъдете съдени по външния си вид.

Това е така, разбира се, но какво можете да направите.

Можете да бъдете висококвалифициран треньор, който по някаква причина не изглежда много добре или можете да сте пълни дебил и фитнес модел.

Долната линия е това, което потенциалните клиенти очакват от вас отговарят на начина на живот, който популяризирате. Това не е така означава, че трябва да изглеждате като фитнес модел, но трябва изглежда като някакъв идеал от главата на клиента ви.

Повечето хора искат техният треньор да е някой тънък и бедни, защото самите те искат да бъдат такива. Да речем, че вашите целеви клиенти са хора с големи наднормено тегло и веднъж сте загубили много килограми сами. ВВ този случай просто трябва да изглеждате стройни и здрави. Ако сте планина от мускули – можете да изплашите потенциала клиент, защото за него външността ти ще бъде недостижима идеален.

Не се оплаквайте от живота и не се опитвайте да промените това, в което не сте силата за контрол. Вместо това вземете под внимание това и продължете себе си в подходяща форма.

4. Обърнете дължимото внимание на работата.

Това е особено вярно за вашия преход от обучение към Зала в онлайн пространството.

Писане на статии, заснемане на видеоклипове и процеса на публикуване – всичко отнема време. И ако се опитвате едновременно да се присъедините онлайн процес и продължават да работят като треньор на пълен работен ден след това по принцип трябва да имате неизчерпаем склад на енергия. може би ще трябва да преместите други области от живота си на заден план за известно време.

Но трябва да преминете през всичко това, просто защото ако не е достатъчно да инвестираш онлайн треньор.

5. Заложете на силните си страни

Ако пишете добре, използвайте това вашата публикация в блога.

Ако сте майстор в заснемането на интересни и забавни видеоклипове – вземете профили в YouTube, Instagram, Facebook и Vkontakte.

Хората често ме питат: „Трябва ли да стартирам блога си в YouTube? или трябва да хоствам подкасти? Какво ще кажете за запис на видео Вимео? ”

Правете това, което е най-полезно за хората.

6. Обучете известни хора

Тоест всички хора, които са популярни.

Работата с такъв човек ще ви позволи да станете известни повече хора, но по-важното е, че ще ви добави значимост.

Нека си представим тази ситуация от гледна точка на потенциала клиент. Когато някой види реклама на вашите услуги на уебсайт, посветен на фитнеса, най-вероятно той просто си мисли: „По дяволите, тази реклама отново и с някакъв странен тип. ”

Но когато потенциален клиент види някой той знае и уважава и за това някой говори че вие ​​сте неговият треньор и сте му помогнали да постигне целите си – тогава той веднага се интересува.

Но, питате, как да намерите знаменитост обучение?

Разбира се, не всички от нас ще могат да обучат някого ниво на Брад Пит за снимките на втория „Fight Club”.

Известен човек не е непременно някой от света слава.

Обучете готвача си в ресторант във вашия град. Обучете лекар или диетолог, който след това може да Ви посъветва вие към вашите клиенти.

Или можете да обучите блогър с много абонати.

Такива клиенти многократно ще увеличават вниманието към вашия човек. и благодарение на тях ще получите голям брой реализации към вашия страница.

7. Създайте свой уникален или намерете не достатъчно запълнена ниша за вашето съдържание

Изготвянето на качествено съдържание е основно изискване, ако искате да станете онлайн обучител. Това е най-необходимото за за да създадете и развиете своя собствена марка.

Но, за голямо раздразнение на всички творчески натури, следващата стъпка е да разпространява тази информация до нейния потенциал клиенти.

Има много начини да направите това.

Присъединете се към нови сайтове и групи и опитайте нови приложения, а не с цел популяризиране на вашия сайт или фен страница. Вместо това, просто помагайте на хората, които сте избрали ти платформа.

Десетки, може би дори стотици часове, прекарани от мен, за да помогна в едно от тези приложения не бяха напразни и донесоха растежа ми популярност като онлайн треньор.

Когато помагате на хората и не очаквате нищо в замяна, те започват невероятни неща се случват!

8. Помогнете на вашите клиенти да постигнат впечатляващо резултати

Съвети 1-7 не означават нищо, освен ако вие върши си работата.

Трябва да можете да помогнете на клиентите си да отслабнат бързо, изградете мускул или станете по-силни и по-трайни.

Защо да не бъдете наети – помогнете на хората да достигнат до своите цели. Резултатите на клиентите са вашата най-добра реклама.

9. Обучавайте семейството и приятелите безплатно

Най-често всичко започва с обучението на един от членовете семейство или приятели, но също така съм тренирал непознати за много малка такса или безплатно, когато започнах да работя онлайн.

Следването на този съвет ще ви помогне, както:

 1. По време на работа се провежда по-бързо обучение. Работата като фитнес треньор онлайн изисква няколко други умения освен работа в залата. Можете да ги получите по-бързо, ако тренирате хора безплатно.
 2. Резултатите на клиента ви са най-добрият начин да привлечете хора. готов да направи пари. Вашите клиенти са ваши. портфолио и дори да им хареса да работят с вас – те не забравяйте да разкажете на други хора за вас.

Правенето на безплатно обучение ще ви помогне да растете по-бързо и ще привлече повече хора.

„Обучение

10. Подобрете себе си

Понякога изглежда, че почти всички в Istagram са онлайн фитнес треньор.

Това причинява спад на мотивацията и атака на цинизъм по отношение онлайн фитнес. Но не се отчайвайте, ако сте добри – вие не забравяйте да забележите.

От уста на уста и връзки към препоръки са най-добрият начин за да си осигурите репутацията на вашата марка.

И ще успеете, ако сте добри в работата си.

Четете книги, посещавайте семинари и разговаряйте по-умно с хората вас. Непрекъснато се подобрявайте и научавайте нови неща.

Това ще ви отдели от останалите.

11. Работете в области, където сте най-силни

Би ли искал потенциален клиент да подобри пробива си с гири? Илитичам по-бързо маратон 5 км? Това са прекрасни стремежи, но нека намери друг треньор, не аз.

Много често хората, които искат да ме помолят за помощ да постигна нещо, което не е в моята област на компетентност – например любителите на маратони или олимпийски вдигане на тежести.

Понякога се случва човек сам по себе си да е много хубаво и положението ми е близко и бих искал работи с него.

Но трябва да сте честни със себе си. Трябва да сте добре запознати вашите възможности и започнете да работите само с тези клиенти с с което сте взаимно уверени, че можете да постигнете комплекта цели.

Ако направите друго, ще бъде несправедливо връзка с клиентите, а също така ще ви даде много допълнителни кавга.

Когато започнете, ще бъде голямо изкушение да вземете всички, които ще отговори, но винаги трябва да помните своите способности.

Ще бъде по-добре както за вас, така и за клиента.

12. Доверете се на интуицията си

Следователно интуицията ви е взета от вашия опит слушайте я.

Например, аз обучих жена, която твърди, че тя изгаря допълнителни 700-1000 ккал на ден поради хранене хранене. Четири месеца след раждането тя не успя отслабнете.

Но тя настоя, че тя е просто жизненоважна 2500 ккал на ден са необходими, въпреки че й препоръчах диета Ще сменя за 1200 калории за отслабване.

Интуицията ми ми каза, че всичко това не е наред – жена, която води заседнал начин на живот с 44 кг мускулна маса не е ще отслабнете с калорична диета от 2500 kcal.

Но в същото време се страхувах да споря с нея, защото не исках загуби я като клиент. Но кой би мислел след 4 седмици липса на напредък, тя все още ме напусна.

Доверете се на интуицията.

13. Погрижете се за своите клиенти (използвайте съпричастност)

Никога няма да промените нечий живот, създавайки перфектния програма за обучение с 5 урока седмично по изграждане мускулна маса. Дори и да е оптимално в темпо и с перфектно изчислено време за почивка.

Но можете да промените нечий живот само като сте достатъчно внимателен.

Това, че никога не сте се срещали на живо, не означава това човек не може да ти се разкрие. Всъщност по-лични разговорите онлайн могат да допринесат за това.

Грешка може да бъде болезнено разпадане или уволнение внезапен пристъп на преяждане, но едва ли някой ще ви каже това в 6 часа сутринта в залата. Но когато клиентът е вкъщи в позната му среда – по-вероятно е да се доверява на теб.

Слушайте хората и им обръщайте нужното внимание. Значи ти може да промени нечий живот

14. Бъдете изключително честни.

Не трябва да казвате на клиента, че винаги сте в контакт в социални мрежи мрежи и Skype, ако всъщност ще го пренасочвате към вашата група от 1000 души във Facebook, където е третият ви най-добър асистентът ще отговори на всичките му въпроси.

Избягвайте това не само защото изглежда така измама, но и за да не омазнявате репутацията си в дълго бягане.

Разбира се, някой може да спечели малко пари агресивни продажби и лъжи, но ако искате да работите дълго време – вие трябва да бъдеш честен.

Но наистина се надявам, че успях да помогна на тези, които наистина бих искал да се преместим в онлайн пространство.

Да си онлайн фитнес треньор не е за всеки.

Познавам няколко десетки обучители, които са работили онлайн и не бяха ентусиазирани от подобна работа.

Те предпочитат да работят по старомодния начин в залата, а това е всъщност наистина готино. Целта на тази статия не е да убеди някого в това един вид дейност е по-добър от друг. Всички опции за работа необходими за обществото и можете да печелите от тях. Ако не сте сигурни които овладяват този тип заетост, на първо място Препоръчва се да търсите оферти по специални сайтове за събиране на работа. За щастие са създадени подобни сайтове. огромен набор, така че да не намерите подходяща работа ще бъде най-трудната задача.

Най-големият от тях в Русия е Jobsora. На този сайт възможно е търсене на свободни работни места по различни параметри, което ще помогне намирате работата, която най-добре отговаря на вашите изисквания. Сред критериите за избор присъстват: изборът на града – мнозинството предлага концентрирани в големи градове, но дори и сред жителите малките градове имат възможност да намерят нещо заслужава си

Избор на специалност – прост подбор на мечтана работа в съответствие с вашата професия от обичайния падащ списък не е трудно дори за не най-квалифицираните потребители на персонален компютър. Потип свободна позиция – тук са възможни всички допълнителни параметри, като работа от разстояние, работа на смяна или у дома, ежедневно или месечно плащане. Ако просто имате нужда от странична работа, тук Jobsora ще може да ви помогне. Ако ти интересуват се от възможността да намерят работа в интернет тогава продължавайте linkhttp: //ru.jobsora.com/chel/chebarkuland старт работете в компанията на вашите мечти.

Най-важното е да не се страхувате да си намерите работа в Интернет. Съвременните технологии вече са проникнали в ежедневието. хора, които само малка част от работодателите продължават използвайте услугите на държавните борси на труда. Единственото им единствената наистина полезна функция беше издаването на обезщетения, които могат да се използват като джобни пари по време на търсене си струва работата. Чувствайте се свободни да разговаряте с поддръжка на клиенти агрегатор и задайте различни въпроси, ако може ще ви доближат до целта си. Запомнете – всичко е във вашите ръце.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment