18-седмична програма за обучение на хоризонтална лента и неравномерни пръти за маса и релеф

„Издърпване

Издърпвания на хоризонталната лента и лицеви опори на прътите – това са невероятни ефективните упражнения често са незаслужено забравени. Много суетни. Ние сме поправете го – представяме на вашето внимание програма, проектирана за 18 седмици.

съдържание

 • Накратко за програмируеми тренировки на хоризонтална лента и щанги
  • Описание на програмата
 • Тренировъчна програма за турникет за набор от мускули маса
 • Предимствата на издърпванията на хоризонталната лента и лицевите опори върху неравномерните пръти
  • 4 ефективни метода за обучение на открито
 • Как се изпомпва на хоризонталната лента и неравномерните пръти
 • Програма за обучение на хоризонтална лента и успоредни пръти за начинаещи
 • Комплекс на хоризонталната лента и баровете на пресата – видео
  • резултати

Накратко за програмируеми тренировки на хоризонтална лента и щанги

Основна цел Изграждане на мускулите
Тип на обучение Тренировки за една мускулна група
Ниво на обучение първоначален
периодичност 4 пъти седмично
Необходимо оборудване Нетно тегло, друго
сексуалната идентичност Мъже / жени

Описание на програмата

Какво ще кажете, че има две прости упражнения това може буквално да трансформира горната част на тялото ви? Интересно, нали? Още по-изненадващо е това тези упражнения са познати от много време, но мнозина не възприемат те сериозно.

Думите ми може да звучат малко помпозно, но е чисто истината. Възможно ли е да се помпа на хоризонталната лента и неравномерните пръти? а именно издърпвания и лицеви опори са ключов елемент на програмата изграждане на мускулите на горната част на тялото.

Тренировъчна програма за турникет за набор от мускули маса

Предимствата на придърпванията на хоризонталната лента и на лицевите опори неравномерни барове

Всеки иска да има красиво, силно, мускулесто тяло, но малко полага наистина сериозно усилие. За мъже надути гръдни мускули, широки рамене, впечатляващи бицепси и трицепсите са символ на мъжественост, да ги имаш е мечта. Само някои, които да сбъднат мечтата си скоро, дълго и работи усилено, докато други се отдават на мечти, седейки на мека диван. Всеки прави избор за себе си.

Лошо замислено планиране на обучение, твърде голямо претоварване, липса на пълно възстановяване – това са трите най-много често срещани грешки. Разберете, че имате изпомпан отгоре, не е необходимо да се набивате на всичко възможно във вашето обучение упражнения: преси с пейка върху плоска и наклонена пейка, безкрайни преси за пейка върху пресата, теглене на тежести и гири, упражнения с разширител (най-много популярен).

„Изтласкване

Повярвайте в моя опит, включително твърде много в тренировките броят на наборите и повторенията е директен път към бедствие. нищо с изключение на ужасно подути мускули няма да получите. Изглежда много неестествено, следователно не е необходимо толкова ревностно да бъдете ревностни.

Като цяло обичам атлетиката, изучавам всички нюанси отдавна и клопки. Всеки спорт включва някакъв вид определена мускулна група, в крайна сметка тя е най-изразена. Например спринтьорите имат големи бедрата и задните части, това е факт. Фигуристите и колоездачите имат такива квадрицепси, че всеки културист ще завижда. И мъжките гимнастички могат да се похвалят релефна горна част, те постигат това само благодарение множество издърпвания и лицеви опори на неравномерните пръти.

Според мен тези упражнения са най-важните и основни при изграждане на релефа на горната част на тялото. Издърпване на хоризонталната лента и лицевите опори на щангите винаги са били активно използвани от мен, но как част от тренировката. И в началото на миналата година ми хрумна блестяща идея: ами ако им отделят цяла тренировка? От това мисли, че се запалих като Рей Люис по време на мача и реших какво ще без значение какво, пуснете плана си в действие.

Резултатите бяха изумителни. Одобрих изтегляния и лицеви опори на хоризонталната лента като отделен тренировъчен ден и вече през за кратък период от време забелязах, че горната ми част стана по-обемна и по-впечатляващо. Грудните мускули се оформяха, гърбът се увеличаваше, растеше мускулите на ръката – бях приятно изненадан! Чести индивидуални тренировки в в комбинация с редовната ми програма, както и с пълни дни на релакс и възстановяването накара горните ми мускули да растат още по-бързо отколкото брадата на Роки, когато се биеше в Русия.

Забелязах също, че станах по-издръжлив и по-силен: трябваше увеличете теглото на мряната и дъмбела, както ми се струва обичайното пух. Но достатъчно за мен, време е да го направите вземете решение и започнете да тренирате според моята програма.

4 ефективни метода за обучение на открито

По-долу ще очертая основните моменти на 18-седмичната push-up програма. и издърпвания на хоризонталната лента. Препоръчвам да ги изпълни, защото е така много важно. Сега много фитнес треньори поръсват примамливо обещава, че ще постигнете невероятни резултати за минимум време. 4 седмици – и имате преса за камък, 60 дни и голяма облекчение на гърдите. Не се заблуждавайте от това! Непрекъсната продажба.

Разберете, че реалните резултати изискват време и много усилия. мой програмата е доказана, тя ви гарантира, че ще постигнете своето цели, при спазване на всички препоръки. След 18 седмици горната част на тялото ви ще бъде мускулеста, изпомпана и красива. Всеки от вас ще има свои собствени резултати, защото От голямо значение е организацията на ежедневието, диетата и отдих. Но фактът, че резултатът ще бъде, ви обещана теб!

Как се изпомпва на хоризонталната лента и неравномерните пръти

„ИздърпванеЩе се представите издърпвания на хоризонталната лента и лицеви опори на щангите за 18 седмици, като отделни тренировки. Стандартна схема: натиснете дръпнете дъното във формата разделно обучение. Ще изглежда вашата тренировъчна седмица така:

 • Понеделник – изтегляния и лицеви опори на хоризонталната лента
 • Вторник – крака
 • Сряда – почивка
 • Четвъртък – пейка
 • Петък – сцепление
 • Събота – бягане или почивка
 • Неделя – почивка

Програма за обучение на хоризонтална лента и успоредни пръти за начинаещи

Ще трябва да закупите специален колан за часовете упражнения на щангите, с него ефективността на натоварванията ще бъде максимум. Излишното тегло е много важно в тази програма, така че как упражненията не са особено трудни.

Разбира се, струва си да започнете без тежест, но веднага след като тялото ви свикнете с товара, коланът е много полезен. Изпълнение на всеки ден 5 набора от 10 повторения на лицеви опори на щангите, вие самите не го правите забележете как се увеличава мускулната маса и топографията тяло.

През първите 3 седмици вашето обучение ще се състои от 5 комплекти от 5 повторения. Можете да избирате от две възможни опции: тренировки с наддаване на тегло във всеки комплект или тренировки със същото тегло (като се вземе предвид собственото тегло).

В рамките на 4, 5, 6 седмици натоварването ще се увеличи: 5 комплекта от 10 повторения. Отново можете да използвате претеглящи средства по желание, Или можете да се ограничите до телесно тегло. Включено е и в обучението супер комплекти, но с по-дълги паузи за почивка от обикновено.

Първият етап от програмата (5 серии по 5 повторения): преди да започнете тренировки с придърпвания трябва да почиват 1 минута, направете дълбоко вдишайте, направете упражнението. След това направете пауза за 2 минути и продължете изпълнението.

Вторият етап от програмата (5 серии по 10 повторения): почивка 45 секунди преди стартиране, между групи от пауза от 90 секунди.

Третият етап от програмата (това е 7, 8, 9 седмици) – подгъвания и лицеви опори на щангите във формат RP-21 (интензивно обучение с кратки почивки за почивка, стандартен модел: 7 серии по 3 повторения и 6 серии по 5 повторения).

 • 1-3 седмици – издърпвания на хоризонталната лента и лицеви опори на щангите (5 серии по 5 повторения), почивка между 1 минута повторения и 2 минути между комплектите.
 • 4-6 седмици – почивайте 30-45 секунди между повторения и 60-90 секунди между сетовете.
 • 7-9 седмици – трениране RP-21, за един ден използвайте и двете схеми: 7 серии по 3 повторения и 6 серии по 5 повторения. Издърпайте 7 серии по 3 повторения, почивайте 2-3 минути, след това направете лицеви опори върху прътите 7 групи по 3 Повторете. Почивайте 2-3 минути, след което издърпайте 6 комплекта от 5 повторения, почивка 2-3 минути, лицеви опори на щангите 6 комплекта от 5 повторения.
 • 10-12 седмици – 1-3 седмици повторение (употреба везни)
 • 13-15 седмици – повторете 4-6 седмици (с везни)
 • 16-18 седмици – повторете 7-9 седмици (с везни)

Комплекс на хоризонталната лента и баровете на пресата – видео

резултати

Простотата е ключът към живота. С тази проста програма упражнения, можете лесно да придобиете обем и релеф горната част на тялото.

Издърпванията на хоризонталната лента и лицевите опори на баровете са основни упражнения за увеличаване на мускулите на гърдите, ръцете, раменния пояс. всички това, което ви трябва, е да запомните последователността на множествата и повторения.

Нагласете диетата си, според която Вашата цел е да отслабнете или да наддадете на тегло. Ако щете упорит и търпелив, тялото ви скоро ще бъде напълно преобразено.

Фигурата на Батман е идеален за много хора. Неговата физика мотивира и те кара да се движиш напред. И характер като Джони Браво просто те кара да се смееш. Между другото, имам си вкъщи четки за почистване на тръби под формата на краката на този смел спортист. Успех вам!

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply