7 вида клекове за перфектно дупе

Всяка жена иска да има еластични дупета, които не се срамуват покажете в бикини или кльощави дънки. Доволни ли сте от външния вид вашите свещеници? Ако не, ще ви кажем как да клякате, да си изградите дупето и да ви предложи седем начина да направите задните части по-подходящи.

 • Задни клекове за тренировка
 • Как да клякаш, да изпомпваш задните части на момиче?
  • 1. Нормални клякания
  • 2. клекове plie
  • 3. Пулсиращи клякания
  • 4.Плиометрични клекове (със скачане)
  • 5. Клякания на единия крак
  • 6.Куп клякания
  • 7. Клякания с мряна
 • Клякане на дупето: Как се прави видео упражнения
  • 100 клякания за красиво дупе

Задни клекове за тренировка

Изпомпал дупето на момиче

Тези упражнения са много по-ефективни от най-изтощителните. кардио тренировка! Не е необходимо да правите едно и също нещо всеки ден. Можете да изберете всеки от 7 вида упражнения, които са поставени в подредба от проста до сложна. Те могат да бъдат модифицирани до улеснявайте задачата за начинаещи или усложнявайте използването допълнително тегло. Опитайте тези упражнения и ще видите как тялото ви се променя!

Как да клякаш, да изпомпваш задните части на момиче?

Основното условие при изпълнение на всяко упражнение, така че да е така ефективен, трябва да усетите работата и натоварването на този мускул, които искате да изпомпате или издърпате. Ако клякате с мряна и не усещате как работят глутеалните мускули, но се усеща натоварване на краката, тогава правите упражнението не е правилно или не ти подхожда. Подбрахме 7 начина за вас. Клякам, за да изпомпвате дупето на момиче от всяко ниво на умения. Сега можете да намерите задните си клекове и помпа задника.

1. Нормални клякания

Клекове със собствено тегло

Това е най-често срещаният клек. Без тежести, гири и други неща. предприеме основна позиция, краката на ширина на раменете един от друг, коленете гледат малко вътре ръка, клякайте, докато коленните стави са ъгъл от 90 градуса и след това при повдигане пропуснете цялото тегло на тялото през петите. Помнете, че не можете наклонете се напред и дръжте гърба си изправен.

2. клекове plie

Клякам

В този случай краката ви трябва да са по-широки, отколкото когато правите нормален клек, бедрата трябва да бъдат разположени под голяма степен един към друг. оборудване та на клек е стандартна. Не забравяйте да запазите назад изправени, огънати колене трябва да бъдат насочени отстрани, а не предаде. Така вътрешните мускули на бедрата ще бъдат по-ангажирани. ако трябва да усложните упражнението, да вземете допълнително тегло.

3. Пулсиращи клякания

Започнете със стандартна начална позиция. Хванат отдолу точка, вместо напълно да удължите краката си, направете само на половината път нагоре и слез надолу. Повторете няколко пъти под формата на “пулсиращи” клякания. Ще почувствате изгарянето си мускули!

4.Плиометрични клекове (със скачане)

Отскочи

Този тип клекове ще ускори сърцето ви. ТехникаКлякането е стандартно, но в долната част на клека трябва да стават и падат бавно.

5. Клякания на единия крак

Клекове на един крак

Този тип клекове се изпълнява на един крак. Трябва да се наведете левия крак назад или дръжте прав отпред, докато клякате десен крак.

6.Куп клякания

Клекове

Този клек се изпълнява с широко разтворени крака като клечка, но не е толкова широко: коленете трябва да бъдат максимално разгърнати навън. Трябва да поддържате допълнителна пролет на нивото на гърдите за увеличаване на натоварването върху мускулите на краката и задните части.

7. Клякания с мряна

Клякания със щанга за дупе

Този тип упражнения са предназначени за напреднали спортисти и те трябва да се изпълняват във фитнеса. Поставете мряната на раменете си най-вече върху трапецовидните мускули. Техника на изпълнение стандарт, но упражненията се считат за напреднали поради големите допълнително тегло.

Сега знаете различните варианти как да клякате за трениране на дупето. Ако имате нужда от готов комплекс, тогава плащайте фокусирайте се върху упражненията за дупето у дома. Доста е Прост и ефективен комплекс за укрепване на мускулите на жреците.

Клякане на дупето: Как се прави видео упражнения

100 клякания за красиво дупе

Правилната техника за разтягане на клек

Опции за телесно тегло за дупето

Как да правим клекове с пили

Плиометрични скокове клекове

Клякания на един крак (пистолет)

Клекове за купа

Мацни клякания

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment