8 програми за домашна тренировка за мъжете да получат мускулна маса и да подобрят релефа на тялото

Вероятно вече сте мислили да спортувате у дома, особено когато си спомниха желанието си да отслабнат и отслабнете.

Разбира се, за това можете да направите място във вашия апартамент и станете 15 минути по-рано от обикновено, за да имайте време да завършите кратък набор от упражнения, преди да продължите работа. Можете също така да закупите спортно оборудване и подредете го във вашия апартамент. Но какво да правя след това и какво Ще бъде ли по-ефективна програмата за домашни упражнения за мъже? Специално за вас сме подбрали най-добрите схеми за домашна работа. фитнес почти всеки ден, така че да не са скучни и трудно.

„Обучение

 • 15 най-добри упражнения за обучение на мъже у дома
  • Натиснете прозорци
  • Постоянна преса с дъмбели
  • Клек с гири
  • Дъмбели ходене
  • Махи гири встрани
  • Чорапи с дъмбели
  • Къдрици за дъмбели
  • Стъпка на стъпка с гири
  • летва
  • Упражнете мъртъв бръмбар
  • Странична лента
  • Дъмбел пейка пейка
  • Обратни лицеви опори
  • кърлинг
  • Хиперекстензия лежи на стомаха
  • Лифтове на пръстите на краката
  • Бокс в сянка
 • 8 програми за домашна тренировка за отслабване и наддаване на тегло мускули
  • и зтегляне на старчески домове
  • Цялостна тренировка за цялото тяло
  • Комплекс за изпомпване на краката
  • Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
  • Коремна тренировка
  • Горни упражнения за тялото
  • Тренировка на долната част на тялото
  • Обратно изпомпване
 • 28-дневна рутинна тренировка за дома
  • Какви са правилата за домашни тренировки?
  • Месечен план за домашна работа
 • Какво може да се очаква от този план?
Contents
 1. 15 най-добри упражнения за обучение на мъже у дома
 2. Натиснете прозорци
 3. Постоянна преса с дъмбели
 4. Клек с гири
 5. Дъмбели ходене
 6. Махи гири встрани
 7. Чорапи с дъмбели
 8. Къдрици за дъмбели
 9. Стъпка на стъпка с гири
 10. летва
 11. Упражнете мъртъв бръмбар
 12. Странична лента
 13. Дъмбел пейка пейка
 14. Обратни лицеви опори
 15. кърлинг
 16. Хиперекстензия лежи на стомаха
 17. Лифтове на пръстите на краката
 18. Бокс в сянка
 19. 8 програми за домашна тренировка за отслабване и наддаване на тегло мускули
 20. Изтегляне на старчески домове
 21. Цялостна тренировка за цялото тяло
 22. Комплекс за изпомпване на краката
 23. Кардио тренировка за изгаряне на мазнини
 24. Коремна тренировка
 25. Горни упражнения за тялото
 26. Тренировка на долната част на тялото
 27. Обратно изпомпване
 28. 28-дневна рутинна тренировка за дома
 29. Какви са правилата за домашни тренировки?
 30. Месечен план за домашна работа
 31. Какво може да се очаква от този план?

15 най-добри упражнения за обучение на мъже у дома

По-долу е набор от упражнения, заедно с описание на това как правилно тренирайте у дома от нулата, техниката на изпълнение на движения и мускулни групи, които могат да се изпомпват. И по-долу ще намерите 8 програми обучение у дома за мъже с различно оборудване и без него, за цялото тяло и всяка част от него поотделно.

„Избутвания

Натиснете прозорци

Как да изпълнявате: заемете началната позиция на пода – ръце разположена ширина на раменете на разстояние, гръб в неутрално положение (прав, без провисване или огъване с гърбица), опитайте да торса и краката бяха права линия от главата до петите. Сега, огъване на ръцете в лактите и сближаване на раменете, спуснете тялото надолу докато гърдите са на около два сантиметра под, а след това бързо се издигнете, рязко изправяне на ръцете, рязане мускули на гърдите и разперени раменни лопатки. Това беше едно повторение. Защо: това упражнението помага на мъжете да изграждат няколко мускулни групи веднага (първо гръден, трицепс и делтоиден), че допринася за техния максимален растеж. Освен това укрепва рамото стави. Тъй като това движение е елементарно у дома, то да ви помогне да се подготвите за по-трудни и трудни упражнения, например за пресата.

„Постоянна

Постоянна преса с дъмбели

Как се изпълнява: изправете и дръжте два дъмбели на нивото на раменете прави захват – тоест, така че дланите да са насочени напред. не забравете, че лактите ви трябва да са директно под дъмбелите. сега със силата на мускулите на раменете повдигаме черупките над главата, докато ръцете са напълно изправен. След това бавно се върнете към оригинала позиция.Защо: това движение е много по-безопасно от другите упражнения върху раменете, например, преса върху главата, тъй като преекспортира ставите. Раната на рамото само ще ви принуди пропуснете обучението и ще забави напредъка, което, разбира се, напълно нежелателно.

Клекове

Клек с гири

Как да изпълнявате: сложете ширината на раменете на краката си, дръжте дъмбелите всяка ръка. Опитваме се да държим главите си по-високи, а гърбовете възможно най-високи. изправен. След това клякаме. Пускаме, докато дъмбелите са на 2-3 сантиметри от пода. Не забравяйте, че векторът за движение на коляното трябва да бъдат насочени към чорапите и да не излизат извън линията на чорапите и гърдите трябва да бъдете изтласкани напред – не огъвайте гърба си и не се огъвайте напред, докато спускате. Сега издишайте, изправете краката и обратно в изходна позиция.Защо: клекът е един от най-добрите основни силови упражнения, които изпомпват мускулите на краката и Включва почти всички мускулни групи в тялото. Използване на гири ви позволява да се концентрирате повече върху правилното изпълнение движение, както и при максимална амплитуда на движение и напрежение мускули, тъй като натоварването е сравнително малко. Отидете на упражненията за мряна могат да бъдат, след като овладеете и донесете автоматична корекционна техника.

Земеделска разходка

Дъмбели ходене

Как да изпълнявате: вземете тежък дъмбел във всяка ръка – заедно те трябва да тежи около половината от собственото ви тегло – и ги задръжте отстрани. Изправяме се изправени, раменете малко назад и продължаваме напред възможно най-бързо на кратки стъпки.Защо: упражнявайте изключително просто, няма абсолютно никаква нужда да се притеснявате за технологиите. Така е движение развива стабилизатори на рамото, горната част на трапеца мускули и предни делта. Освен това укрепва хватката, която ще необходими в много други движения и житейски ситуации.

Махи стоящи гири

Махи гири встрани

Как се изпълнява: изправете се и дръжте лек дъмбел във всяка ръка. Бавно повдигнете черупките встрани, докато са достигнато ниво на раменете – но не по-високо. Също така се опитайте да избягвате грубите движения и се съпротивлявайте на желанието да размахвате дъмбели, както това това ще бъде нарушение на правилната техника. Направете пауза и след това намалете обратно. Правим упражнението бавно, така че мускулите ще бъдат да се развива по-ефективно. Защо: ако спортувате у дома, тогава това ще бъде вашият най-добър ход за разработване на среда делтоидни мускули. Страничният асансьор ви позволява да изпомпвате изолирано средната делта – един от трите мускулни снопа на рамото И това помага да се развие ширината и масивността на раменете.

Повдигане на чорапи с гири

Чорапи с дъмбели

Как да изпълнявате: като държите черупка във всяка ръка, застанете някаква стъпка или палачинка от бара, така че чорапите да са включени нея, а петите докоснаха пода. След това повдигаме петите от пода и правим пауза в изправено положение. Сега бавно се спуснете към оригинала позиция, след което повтаряме.Защо: много новодошли да трениране на крака забравете за мускулите на прасеца. И това е сериозна грешка, която дори може да доведе до телесна повреда. това упражненията са необходими, тъй като винаги трябва да се опитвате да се напрягате и укрепвайте колкото се може повече мускули в краката.

Дъмбел Arm Curl

Къдрици за дъмбели

Как се изпълнява: застанете и дръжте дъмбел във всяка ръка. Сега, като държите ръцете в неподвижно положение, огънете ги в лактите, докато гири няма да са на нивото на раменете. Не позволявайте на лактите да се движат – само предмишниците трябва да се движат тук. В изправено положение движение компресирайте бицепсите, след това бавно спуснете и защо: това упражнение е чудесно за изграждане на бицепси, които толкова искате да изпомпате. Когато държите лакътя си неподвижно, всички бицепси се активират и това стимулира максимално развитие на бицепса на рамото.

Zashagivaniya

Стъпка на стъпка с гири

Как се изпълнява: застанете пред пейката за гимнастика, стъпална платформа или стабилна кутия, държаща във всяка ръка гири. Поставяме десния крак на пейката, след което натискаме, за за да се издигнем, стъпваме върху платформата. след това спускаме се върху левия крак и повтаряме процеса от другия крак. тук всички мускули на краката се активират (глутеус, квадрицепс и гръб мускулите на бедрата), така че целият крак се тренира с едно движение. Към това това движение е много безопасно и няма да причини наранявания на коляното, за разлика от други по-остри упражнява.

Планк

летва

Как да изпълняваме: заемаме лицевата позиция, но тук разчитаме предмишница, а не в дланта. Гърбът трябва да е прав, а мускулите кората и глутеалните мускули трябва да бъдат напрегнати. Не позволявайте бедрата слизат.

Повече за това как да направите правилно лентата.

Защо: щангата напряга основните мускули равномерно и това прави мускулите коремът е по-силен, по-изявен и по-естетически приятен. Също така, когато правите това упражнения, не рискувате да нараните.

Упражнение

Упражнете мъртъв бръмбар

Как се изпълнява: легнете на гърба си, дръжте ръцете и коленете над себе си. Краката трябва да бъдат огънати под ъгъл от 90 градуса. Изпънете крака напред, докато петата е на 2-3 сантиметра от пода, и след това обратно в изходна позиция. Повторете движението на друг защо: когато опъвате и държите краката си над пода, развиват се не само коремните мускули, но и стабилизаторите на основните мускули. А това означава, че изпомпвате не само красиви мускули, но и функционални, които ще ви бъдат полезни в живота.

Странична

Странична лента

Как да изпълним: лягаме от лявата страна, опирайки се в лакътя. след това стягаме мускулите на сърцевината и повдигаме бедрата, докато тялото стане напълно директен. Дишайте дълбоко и задръжте тази позиция. сега обръщаме се от дясната страна и повтаряме от другата страна. перфектно напряга малък мускул в долната част на гърба – квадрат мускул на долната част на гърба. Укрепването на този мускул е необходимо за здрав гръбначния стълб, а също така ще избегне болки в гърба. В допълнение, в В резултат гърбът ще изглежда по-добре и по-привлекателен.

Прес пейка с дъмбели

Дъмбел пейка пейка

Как да изпълним: легнахме на пода с дъмбели във всяка ръка. Ръцете трябва бъдете огънати в лактите, а дъмбелите трябва да са над вас. след това изправяме ръцете си, повдигайки черупките. В горната позиция правим пауза, след която бавно спускаме ръцете до изходна позиция. намаленият обхват на движение ви позволява да развивате грудни мускули, в същото време минимизира риска от наранявания и навяхвания. Това движение също Помага ви да се подготвите за по-трудни упражнения.

„Обратни

Обратни лицеви опори

Как се изпълнява: застанете с гръб към пейката за гимнастика и я хванете ръб с две ръце (хватът трябва да е на ширина на раменете). Краката трябва да бъде изтеглен напред. Бавно спуснете, огънете ръцете в лактите към стига да не образуват ъгъл от 90 градуса. след това, използвайки трицепс, се издигаме обратно в изходна позиция. упражнението може да се изпълнява успешно на стабилен стол, ниско маса или стъпка. Тя напряга мускулите на ръцете, гърдите и раменете. От него Трицепсите са особено бързи и ефективни.

„Усукване

кърлинг

Как да изпълните: легнете на гърба си и огънете коленете си под ъгъл 90 градуса. Поставяме ръце от двете страни на главата. повишаване на раменете на няколко сантиметра от пода – и не забравяйте, че дъното част от гърба не трябва да се откъсва от нея през целия упражнения. Силно компресирайте коремните мускули в горната позиция и след това бавно се спуснете до първоначалното положение. Защо: това движението е едно от най-полезните за коремните мускули. увеличен краката гарантират допълнително натоварване върху тях, и го правят упражнението е по-трудно.

Маратонки

Хиперекстензия лежи на стомаха

Как да се изпълнява: лягаме с лицето надолу с ръце. бавно повдигнете гърдите нагоре, държейки ръцете си отдолу. Опитваме се докато шофираме повдигнете главата си по-високо. Слизаме, след като стигнахме горна позиция.

Прочетете повече за хиперекстензията и правилната техника. извършване на обратна хиперекстензия.

Защо: хората често забравят, че упражненията за гръб помагат развиват всички останали мускулни групи. Това движение е особено полезно, тъй като напряга целия гръб, като в същото време премахва болката в обратно от часове, прекарани на бюрото.

Възход на чорапи

Лифтове на пръстите на краката

Как да изпълнявате: застанете изправени, държейки мряна или два дъмбели на раменете си отстрани (упражненията могат да се правят и без допълнителни тежести), насочваме чорапите напред, повдигаме петите от пода и се напрягаме, стиснете мускулите на прасеца. Бавно се връщаме към оригинала позиция: защо: изолираното изпомпване на мускулите на прасеца е полезно за цял крак. Освен това тя развива глутеалните и задните мускули на бедрото. Различните позиции на краката влияят върху развитието на този мускул по различни начини – например, ако чорапите са насочени навътре, ще е по-добре външната му глава се развива, а ако навън – тогава вътрешната.

Бокс

Бокс в сянка

Как се изпълнява: заемаме бойна позиция и симулираме бокс, леко подскачащи на пръсти. Можете да клякате и да се качвате тук, когато Защо: защо: помага да се комбинират всички други упражнения тази тренировка, тъй като това движение перфектно развива силата на краката, сърцето, ядрото и мускулите на ръката. Между тях бокс с висока интензивност и ниска интензивност също може да бъде пуснат място за подобряване на кардио ефект.

„Обучение

8 програми за домашна тренировка за отслабване и наддаване на тегло мускули

Можете да изградите мускули и да отслабнете без дори напускане на дома с тренировъчни комплекси за мъже с дъмбели или със собственото си телесно тегло. Ще може да се занимава с гордост Сам, включвайки любимата си музика за атмосферата.

Да, понякога упражненията във фитнеса се чувстват като релаксиращи след дълъг, тежък работен ден (влезте, потете, излезте и чувствайте се напълно освежена). Но има и времена когато залата е досадна – има твърде много хора, те са шумни и силни чат, когато трябва да бъдат сгодени. Тогава просто искам да изляза и върнете се у дома – и правете упражненията си у дома. Ипознайте какво? Можете да провеждате обучение за убийци у дома.

Ето 8 програми за обучение за мъже, доказване, че е възможно да се тренира у дома и помпа:

 1. Гръдни мускули
 2. Цяло тяло
 3. крака
 4. Правете кардио за изгаряне на мазнини
 5. преса
 6. Горна част на тялото
 7. Мускули на долната част на тялото
 8. назад

Опитайте тези домашно силови тренировъчни комплекси за момчета всяка възраст и проверете за тяхната ефективност.

1/8

„Къртва

Изтегляне на старчески домове

Всички упражнения се изпълняват веднага, едно след друго, със стил кръгово обучение като един голям подход. След това почивайте 3 минути, след което повтаряме.

 • Pushups (10-15 повторения)
 • Издърпване (във вратата, правете колкото е възможно повече повторения)
 • летва (60 секунди)
 • Renegade тяга (10 повторения)

Повторете 5 обиколки

2/8

Мъртва лифт с дъмбели

Цялостна тренировка за цялото тяло

Правете упражнения „А“, след това упражнения „В“, почивка и повторете чрез извършване на показания брой сетове / повторения.

 • 1А. Дъмбели лунги
 • 1B. Натиснете прозорци

3 серии, 8-12 повторения всеки, 90 секунди между големи подходи.

 • 2А. Румънски мъртва лифт с дъмбел
 • 2В. Упражнение с натискане на колела

3 сета, всеки с 6-8 повторения, 90 секунди между големи кампании.

 • 3A. Пряка преса с дъмбели
 • 3B. Преса за рамо с дъмбели

3 серии, 12-15 повторения всеки, 2 минути между големи подходи.

 • 4А. летва
 • 4Б. Обратни лицеви опори (могат да се правят със стол)

3 серии, направете колкото се може повече повторения (60 или повече) секунди на бар), 90 секунди между големи комплекти.

3/8

атаки

Комплекс за изпомпване на краката

 • 1А. Нормален клек (без допълнителни тежести)
 • 1B. Глютеален мост лежи

Направете колкото се може повече подходи като трябва да направите 100 повторения за всяко упражнение. Почивайте 60 секунди между комплектите.

 • 2А. Обратен хълм
 • 2В. Румънски мъртва лифт с дъмбел

4 сета, 10 повторения, 90 секунди между сетовете.

 • 3. клякане на стената “стол”

Опираме се с гръб към стената и клякаме до краката ще бъде огънат в коленете под ъгъл от 90 градуса, с крака, разположени в изправено положение. Тук правим един подход, опитвайки се да задържите тази позиция възможно най-дълго.

4/8

Въже за скачане

Кардио тренировка за изгаряне на мазнини

Правим всички упражнения едно по едно, както при кръгово обучение, починете за две минути и повторете 5 пъти.

 • Скачане на въже (60 секунди)
 • Бърпи (10 повторения)
 • Подвижни къдрици – преса с дъмбели (15 повторения)
 • Мечка разходка (60 секунди)

Опитайте други опции за отслабване, пропускащи тренировки и намаляване на процента на подкожните мазнини.

5/8

Коремна тренировка

 • 1А. Натиснете Упражнения на колелото
 • 1B. Упражнение Супермен

3 пътувания, 10 повторения (30 секунди упражнение Супермен), 60 секунди между големите сетове.

 • 2. Ренегатен копнеж

3 сета, 10 повторения, 60 секунди почивка.

 • 3. Лентата

3 комплекта, задръжте позиция 60 секунди, 90 секунди почивка.

6/8

„Избутвания

Горни упражнения за тялото

 • 1. Push-ups – 55 *

Подробности ще намерите по-долу. 3 комплекта, 3 минути почивка между тях подходи.

 • 2. Лентата

3 пътувания, задръжте позиция 60 секунди, почивка 60 секунди.

 • 3A. Клякам без допълнителни тежести
 • 3B. Къдрици за дъмбели

3 серии, направете колкото се може повече повторения, 90 секунди почивка между големите комплекти.

 • 4А. Обратни лицеви опори със стол или табуретка.
 • 4Б. Издърпване (на прага)

5 сета, 5-10 повторения, 45 секунди почивка между големи подходи.

* Извършете 10 лицеви опори, отпуснете се за 30 секунди, след това 9 повторения, 30 секунди почивка, след това 8 повторения и т.н. – просто продължете това редовност, докато стигнем до един лицеви опори.

7/8

Мост на дупето

Тренировка на долната част на тялото

 • 1А. Клякам без тежести 1¼. *
 • 1B. Румънски мъртва лифт с дъмбели.

5 сета, 10 повторения (клекове се опитват да направят колкото е възможно повече повече), 90 секунди почивка.

 • 2А. ходене напади
 • 2В. Глютеален мост лежи

5 сета, 20 повторения, 90 секунди почивка.

* Направете обичайния клек, отидете нагоре амплитуда нагоре, падаме обратно на максималната дълбочина и след това напълно издигам се. Това ще бъде един представител.

8/8

Мускули на гърба

Обратно изпомпване

 • 1А. Натиснете прозорци
 • 1B. Извиване на гърба, докато лежите по корем

3 сета, 12 повторения всеки, 90 секунди почивка.

 • 2А. Планка
 • 2В. Повдигнете тялото, докато лежите по корем *

3 сета, 10 повторения (60 секунди на щангата), 90 секунди почивка.

 • 3. Румънски мъртва лифт с отвличане

3 серии, 6 повторения от всяка страна, 60 секунди почивка.

* Легнем с лицето надолу, с ръце на пода – както при лицеви опори. Отблъскваме ги и тръгваме нагоре, но не пускаме бедрата и крака от пода. Задръжте тази позиция за секунда и след това спускаме до изходна позиция.

„Програма

28-дневна рутинна тренировка за дома

Ходиш дълго да тренираш, но винаги нещо притеснява:

 • Отваряш видео в Youtube и просто не можеш да бъдеш в крак с него упражнения …
 • Вече сте планирали тренировка, но се оказва, че просто няма достатъчно време за нея …
 • Искате да започнете да ходите на фитнес, но не знаете защо да започне …

Така че е време да създадете план за обучение за себе си домашна работа и я спазвайте!

Ще дадем причини защо компилация тренировъчният план е първата стъпка към здравословния начин на живот живот и загуба на тегло

 • Няма абсолютно никаква нужда от оборудване
 • Прости упражнения, които дори абсолютни начинаещи ще овладеят
 • Кратки тренировки (отнемат по-малко от 15 минути)
 • Само 3 упражнения във всяка тренировка – което е лесно се помни
 • Само 3 тренировки седмично.
 • Лесен за регулиране на интензивността.
 • Разтягането на целия план за 28 дни (4 седмици) ще създаде добър навик.

Какви са правилата за домашни тренировки?

Тук има много малко правила:

 • Правете 3 тренировки всяка седмица. Изберете всеки ден и време, което ви подхожда.
 • Правете възможно най-много повторения с добра техника. Напиши броя на повторенията, които имате и опитайте направете повече следващата седмица.
 • Почиваме от 30 секунди до 1 минута между комплектите. Ако е необходимо Можете да се отпуснете между упражненията.

Месечен план за домашна работа

Вашата основна цел: да спазвате плана за обучение в продължение на 4 седмици, а не в в никакъв случай не го нарушавайте.

Всичко, което трябва да направите тук, е да изтеглите и отпечатате плана всяка седмица и завършете първата си тренировка:

 • Седмица 1
 • Седмица 2
 • Седмица 3
 • Седмица 4
 • Изтеглете безплатно
Ден 1
 • 30 секунди правите скачащ крик
 • 30 секунди клякания
 • 30 секунди висока лента

4 подхода

Продължителност – 7 минути.

Ден 2

развлечение

Ден 3
 • 30 секунди на лицеви опори
 • 30 секунди се насочва напред
 • 30 секунди скален катерач

5 подхода

Продължителност – 11 минути и 30 секунди.

Ден 4

развлечение

Ден 5

развлечение

Ден 6
 • 30 секунди високи колене
 • 30 секунди упражнение за червей
 • 30 секунди скачане с клекове

4 подхода

Продължителност – 7 минути)

Ден 7

развлечение

Ден 8

развлечение

Ден 9
 • 1 минута скачащ жак
 • 1 минута клякания
 • 30 секунди висока лента

3 подхода

Продължителност – 9 минути и 30 секунди.

Ден 10

развлечение

Ден 11
 • 30 секунди на лицеви опори
 • 30 секунди се връща назад
 • 30 секунди на бюпето

4 подхода

Продължителност – 7 минути.

Ден 12

развлечение

Ден 13
 • 30 секунди високи колене
 • 30 секунди да седиш до стената (висок стол)
 • 30 секунди мост

5 подхода

Продължителност – 11 минути и 30 секунди.

Ден 14

развлечение

Ден 15
 • 1 минута скачащ жак
 • 1 минута клякания
 • 30 секунди ниска лента

4 подхода

Продължителност – 13 минути.

Ден 16

развлечение

Ден 17
 • 30 секунди на лицеви опори
 • 30 секунди високи колене
 • 30 секунди мост

5 подхода

Продължителност – 11 минути и 30 секунди.

Ден 18

развлечение

Ден 19
 • 1 минута накъсване
 • 30 секунди седнал до стената
 • 30 секунди упражнение за трицепс
 • 4 повторения

Продължителност – 11 минути.

20 ден

развлечение

21 ден

развлечение

22 ден
 • 1 минута скачащ жак
 • 30 секунди скачане с клекове
 • 30 секунди ниска лента

5 подхода

Продължителност 14 минути

23 ден

развлечение

Ден 24
 • 30 секунди високи колене
 • 30 секунди се насочва напред
 • 30 секунди упражнение за червей

6 комплекта

Продължителност – 14 минути.

25 ден

развлечение

26 ден

развлечение

27 ден
 • 1 минута обиколка
 • 30 секунди да седиш до стената (висок стол)
 • 30 секунди упражнение за скален катерач

Продължителност – 11 минути.

4 подхода

Ден 28

развлечение

Изтеглете целия план (PDF)

Какво може да се очаква от този план?

Целта на този план е да ви насърчи да спортувате редовно и създайте навик. Точно този критичен елемент, което много хора не успяват, причината, поради която те никога не виждам резултати.

Този план ще ви подготви за по-цялостен, сложен и персонализиран план.

Не забравяйте, че трябва да започнете с малки и постепенно да се увеличавате интензивност …

Не забравяйте също, че това ще бъде основата на вашето бъдеще. постигане на напредък.

Успех!

източници:

 • www.menshealth.com/uk/building-muscle/a754099/the-15-best-beginners-exercises-to-do-at-home/
 • www.mensjournal.com/health-fitness/8-at-home-workouts-to-lose-weight-and-build-muscle/
 • www.runtastic.com/blog/en/beginner-at-home-workout-challenge/

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment