9 най-добри упражнения за изгаряне 2000 калории на ден

„Една добра тренировка почиства и морално, и физически деня просто става по-добре. “- Минка Кели, американска актриса.

от гаряте 2000 калории на ден? По-лесно казано, отколкото направено. но благодарение на комбинация от няколко прости и вълнуващи тренировки – става възможно. Чудя се за какво говорим? Продължавайте четене, за да разберете.

 • Как да изгорите 2000 калории: най-ефективната тренировка
  • 1. Колоездене
  • 2. Скачащо въже
  • 3. Плуване
  • 4. Аеробика
  • 5. Пътека
  • 6. Зумба
  • 7. Най- одна аеробика
  • 8. Бягане
 • Съвети за отслабване
 • Как да изгорим повече калории на ден?
  • Карай повече
  • Яжте правилно
  • Други трикове

Как да изгорите 2000 калории: най-ефективната тренировка

Не забравяйте, че дори забавни и ефективни тренировки могат сериозни последици, ако прекалите. Затова не се вълнувайте и преди да започнете уроците консултирайте се с вашия треньор или лекар.

Ето девет от най-добрите упражнения за прекарване. 2000 ккал на ден.

1. Колоездене

Колоездене

Колоезденето е най-умният начин да си изправите краката че можете да продадете душата си

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 850 калории

Работа: Хайвер, квадрицепс, тазобедрена става, долна преса и бедрата

Най-разумно е да имате добра кардио тренировка и максимално отслабване по време на колоездене. Час интензивно Ездата ви позволява да изгорите до 850 калории. Това не е чудесно извинение да вземете мотор в момента?

За градските жители обаче е по-добре да закупите велоергометър. му можете да използвате вкъщи колкото искате и да пиете достатъчно количеството вода по време на почивките за поддържане на хидратацията тяло.

Можете също да поканите най-добрия си приятел да се присъедини към вас и имат страхотна съвместна тренировка.

2. Скачащо въже

как да изгорим 2000 калории у дома

Супер забавен начин за изгаряне на 800 калории всеки ден

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 700-800 калории

Работи: цяло тяло

Скачащото въже вече не е само забавление за деца. Ввсъщност това е едно от най-добрите упражнения, които ви позволяват да изгорите голям брой калории за кратък период време. Тя ще подготви тялото ви за лятото и ще ви позволи да влезете в тях най-шортите, които винаги съм искал да нося. Един час скачане ви позволява да изгорите около 700 до 800 калории. Въпреки това тук най-важно е интензивността. Начинаещите трябва да започнат в 10-20 минути.

3. Плуване

Плуване за отслабване

Отслабнете и не се потете

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 700 калории

Работи: цяло тяло

Това трябва да е добра новина за всички любители на водата. видове спорт. Няма повече потене във фитнеса. Потопете се хладна синя вода в басейна и плувайте един час. Ще похарчите 700 калории. Плуването помага не само да останете във форма, но и отпуска.

4. Аеробика

Аеробика

Вземете напрегнато тяло, което прави аеробика

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 500-600 калории

Работи: цяло тяло

Аеробиката винаги е била забавна, динамична и лесно достъпна. Изот всички изброени тук упражнения, тя е в състояние да направи вашето Резултатите се виждат най-бързо. В началото може да е малко трудно, но когато ви е удобно с аеробиката, тя ще ви стане любима вариант за обучение. Някои топ фитнес треньори препоръчайте аеробика, тъй като тя стяга тялото и води мускулен тонус.

5. Пътека

Неблагодарна

Бягайте по бягаща пътека, за да изгорите този упорит мазнина

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 500-600 калории

Работа: Крака, вътрешна и задна част на бедрата, натиснете

Дейностите на бягащата пътека са най-лесният начин за прекарване калории и разрушаване на мазнините. Можете да изгорите до 600 калории на час и Вземете най-добрата тренировка досега. За поддържане на мотивацията Слушайте любимия си плейлист, докато бягате. Въпреки това не забравяйте ръкувайте се и дръжте перилата по време на тренировка. Така е включете мускулните си групи и гарантирайте бързо доведе.

„За мен упражненията са много повече от просто Упражнението е терапия. “- Мишел Обама.

6. Зумба

„9-те

Практикувайте зумба, за да създадете тяло, на което ще завиждате всичките ви мразници.

Продължителност: 60 минути

Енергийна цена: консумират се 350-600 калории.

Изработен: Цяло тяло

Добра новина за тези, които обичат да танцуват! Танците се считат един от най-смешните, най-ефективните и най-лесните начини за изгаряне калории. Затова си направете услуга и се присъединете обучение по зумба. Не е необходимо да бъдете професионалисти за това хореограф. Сърце, изпълнено с аспирация, е в състояние да премине дълго пътят. Подобни дейности ще унищожат бързо цялата тази упорита мазнина придават на мускулите си тонус и ви дават луд, но все пак значителна тренировка.

7. Водна аеробика

„9-те

Влезте във форма, без да се потите във фитнеса, с водна аеробика.

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаря: 240-356 калории

Работи: Цяло тяло

Водната аеробика заслужава да бъде изпробвана, ако вие не е почитател на потенето в залата. Тези упражнения изгарят допълнителни калории и спомагат за стягането на тялото. Те обаче не са толкова ефективни час плуване. Грубо казано във вашия клас по аеробика ви ще изгори около 200-400 калории.

8. Бягане

„Бягане

Бягайте, за да получите тялото, за което мечтаете

Продължителност на тренировката: 60 ​​минути

Изгаряния: 400-600 калории

Работи: Цяло тяло

Доказано е, че бягането е едно от най-интензивните, но в същото време времето е най-добрата тренировка досега. Намалява стреса и Депресиран е и те кара да се чувстваш жив. След час можете изгорете около 600 калории или дори повече, ако увеличите интензивност на джогинга Ако искате да сгънете няколко килограм на месец, бягането е това, от което се нуждаете.

9. Interval Training с висока интензивност (HIIT / HIIT)

Running

„Ако не сте свикнали да бягате или да се движите бързо за достатъчно дълъг период от време, тогава това обучение е по-вероятно всичко ще ви бъде трудно. ”

Продължителност: 30 минути

Енергийни разходи: 250-400 калории

Работа: Цялото тяло

HIIT (HIIT) е известен също като интервал с висока интензивност обучение (високоинтензивно интервално обучение). Експертите препоръчват лекарите го препоръчват и ние също препоръчваме този вид тренировъчни сесии. Състои се от кратки бързи упражнения и 20 секунди почивки, когато работите бързо и след това отпуснете. Подобно обучение ускорява сърдечната честота. контракции (сърдечна честота), тонизира мускулите и тренира цялото тяло.

“Аз съм като боец, влизащ в ринга. Понякога, когато дойда вкъщи и не се чувствам добре, принуждавам се да ходя на фитнес. След това, връщайки се у дома, вземете душ, облечете готино облекло, Слагам грим, събирам косата и се чувствам съживен и щастлив себе си. “- Дженифър Лопес.

И така, това бяха 9 енергоемки тренировки, които ще ви помогнат. изгори 2000 калории. Как да ги комбинираме, за да постигнем това индекс? Обърнете внимание на следващия параграф.

Комбинации от упражнения за изгаряне на 2000 калории в ден

 • Загряване + бягане (30 мин.) + Скачане на въже (30 мин.) + Зумба (60 мин.) + Велосипед (60 мин.) + Теглич
 • Загряване + аеробика (60 мин.) + ХИИТ (30 мин.) + Плуване (60 мин.) Спринт периодично (60 мин.) + Хич
 • Загряване + зумба (60 мин.) + Скачащо въже (30 мин.) + Бягане на бягаща пътека с наклон (30 мин.) + HIIT (30 мин.) + засечка

Има различни варианти за комбиниране на упражнения с цел изгаряйте 2000 калории на ден. Тъй като е невъзможно да се направи всичко това упражнения в даден момент, можете да разбиете тренировките в сутрешни упражнения и вечер. Да, както казаха в началото, “изгарянето на 2000 калории” е по-лесно с думи, отколкото в дело. Изисква постоянство, дисциплина и здравословна диета. Ето няколко съвета за хранене.

Съвети за отслабване

 1. Уверете се, че спортувате ежедневно. Когато изгорите калории, тялото ви обикновено консумира по-малко от тях сума.
 2. Пийте чаша вода преди хранене и по време на хранене. Така е ще ви помогне да регулирате храненето и ще се почувствате пълноценни по-бързо.
 3. Загрейте преди тренировка. Това ще помогне да се избегнат наранявания и мускулно напрежение.
 4. През деня пийте вода с плодове. Така е предотвратяване на дехидратация, наддаване на тегло, храносмилателни проблеми и ставни болки.

Сега, когато знаете как да изгаряте 2000 калории на ден, защо да чакаме нещо? Започнете да тренирате още днес и споделете своето опит в коментарите.

Как да изгорим повече калории на ден?

как да изгаряме повече калории през деня

Намирането на време за натоварен график може да бъде трудно, дори и на най-отдадените zoozhniki. Ако нямате възможност дори 20 минути кардио, не се притеснявайте – има други начини за изгаряне на повече калории на ден. Само нужда внесете фини промени в ежедневния си начин на живот, да харчите повече калории.

Карай повече

„Повече

 • Повечето хора предпочитат да тренират рано сутрин, но Сутрешните пътувания до фитнеса могат бързо да станат скучни. Вместо това, настройте алармата си петнадесет минути по-рано и за направете няколко енергични упражнения този път, като скокове или клякания. Приложения с 7-минутни набори от упражнения, които ще помогнат неусетно изстискайте малък заряд през целия ден.
 • Танцувайте в банята. Без значение какво правите: миете зъбите, измийте, окачете кърпи или вземете душ – ако има този ход, сутрешните обичайни дейности ще станат много по-малко изморителна и по-голяма консумация на енергия.
 • Предпочитайте още. Ако не можете да седите неподвижно детство, тогава поздравления за теб, изгаряш много повече калории, отколкото вашите спокойни братя. Ако имате по-малко късмет, след това се опитайте да свикнете с малки движения по време тихи занимания. Например, да се люлеете с ръка или крак, докато говориш по телефона.
 • Ходете повече. Изберете дълги маршрути и се изкачете стълби. Вземете всички торбички за пазаруване.

Яжте правилно

Правилно хранене за отслабване

 • Пийте повече вода. Хората често бъркат глада и жаждата. преди като посегнете към малка закуска, изпийте малко вода, защото може би наистина не искате да ядете. Също така навикът да се пие чаша вода преди хранене може да помогне Избягвайте преяждането.
 • Дъвчете бавно. Не скачайте на храна, сякаш току-що сте тръгнали с гладна стачка, обмисленото хранене ще помогне на тялото ви дайте сигнал за насищане след време.
 • Следете порциите. Като правило всяка порция на вашето ястие трябва да е с размера на юмрука. Следването на това правило ще помогне предотвратявате преяждането.
 • Починете си от екраните, докато ядете. Много изследвания показа, че обядът пред телевизора добавя около 200 калории вашата храна.
 • Използвайте малки чинии, те ще ви освободят от желанието да ядете големи порции.
 • Съхранявайте цялата храна в хладилника. Ако сложите чиния с лакомства на масата ви, тогава ще имате всички шансове да отидете излишни калории. Ако държите цялата храна в кухнята, тогава първо ще трябва да отидете там. И през това време ще имате време да си помисля: скучно ли си или наистина си гладен.
 • Добавете пикантност. Пикантните храни ускоряват метаболизма.

Други трикове

Тайни за изгаряне на мазнини

 • Изключете нагревателя. Ако сте леко замръзнали, тогава тялото кара кафявата мазнина да изгаря повече калории, да ви стопля, дори и да лежите просто на дивана.
 • Слезте от дивана и седнете на пода. Вашите мускули ще имат нужда напрежение, за да ви подкрепи, така че изгаряте повече калории. Освен това е много по-трудно да станете от пода, отколкото от дивана.
 • Изхвърлете стола и го заменете с гимнастическа топка. Опитът да запазите равновесие ще ви помогне да изгорите повече калории. просто се опитвам да не падна.
 • Запазете спокойствие. Медитирайте и дишайте равномерно. стрес може да доведе до наддаване на тегло
 • Осигурете достатъчно сън. Проучванията показват, че хората, лишени от сън, са по-склонни са с наднормено тегло.
 • Опитайте диета за изгаряне на мазнини като кетоген.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment