А наболни стероиди – какво е това? първи курс за начинаещи

За тези, които искат да преминат към мощни инструменти за масова печалба и все още не знае откъде да започне, важно е да се запознаете с принципите работата на хормоналните лекарства, техните характеристики, полезни и отрицателни ефекти върху тялото ефекти, дозировки и методи прилагане. Първо трябва да разберете какво представляват стероидите и защо тези лекарства трябва да се използват под строг контрол специалисти и само в случай на реална нужда.

Тази статия е написана само за информационни цели. общо разбиране, ние по никакъв начин не се насърчаваме да използваме подобни лекарства. И ние препоръчваме да постигнете целите си спорт с помощта на компетентно изграждане на тренировъчния процес, спазване на правилното хранене на културист и пълно възстановяване след клас.

 • Какво представляват стероидите?
 • Как работят стероидите?
 • Странични ефекти
 • Какво представляват анаболните стероиди?
 • Как да приемам и функции на употреба?
 • курс ове за стероиди за начинаещи
  • Какви лекарства се използват допълнително на стероиди курс
  • Стероидна диета
  • Имам ли нужда след курсова терапия през първата година
  • Обучение за стероиди
 • данни

Какво представляват стероидите?

Стероидите са хормонални лекарства. Но да разбера как те работа и как да ги използвате, трябва да знаете какви са и хормоните защо са необходими. за кратко, хормоните се произвеждат от жлезите. организми вещества, без най-малко преувеличение, диктуване модел на поведение на организма и контролиране на всички процеси жизнена дейност.

Първите стероиди се появяват в Германия в края на 30-те години. тези хормонални лекарства, използвани в медицината за лечение метаболитни нарушения. Още през петдесетте години стероидите ефективно третират:

 • мускулна атрофия;
 • изгаряния;
 • анемия;
 • някои форми на рак;
 • спря развитието на СПИН;
 • възстановени след операции;
 • Рехабилитиран след тежки фрактури;
 • импотентност, свързана с хормонален дисбаланс;
 • остеопороза.

Всички анаболни хормони, с изключение на някои, напр. инсулин или хормон на растежа са синтетичен тестостерон. Тестостеронът се нарича цар на мъжките хормони, така е основни в арсенала на спортиста. Основните свойства на тестостерона Те са следните:

 • увеличаване на мускулната маса;
 • силно намаляване на катаболните процеси;
 • участието на хормона в развитието на гениталиите и вторичните гениталии признаци в определен период от живота;
 • регулиране на сперматогенезата и сексуалното поведение;
 • разпределение и регулиране на количеството и структурата на мазнините подкожна тъкан, ускорява нейното разцепване;
 • мощен ефект върху азотния и протеиновия метаболизъм процес.

„Какво

Как работят стероидите?

С изключение на инсулин, хормон на растежа и оксиметалон, който действа за увеличаване и само на червените кръвни клетки косвено свързано с производството на полови хормони, всички стероиди имат положителни ефекти върху протеино-въглехидратния метаболизъм и асимилирайте всички полезни и необходими елементи за растежа на мускулите.

Чудесен пример за това как работят стероидите е строителна площадка. Представете си, че човешкото тяло е многоетажна сграда къщата. Изграждането му изисква строителни материали (протеин, мазнини, въглехидрати, микроелементи и други) и строители (хормони). Сега, човек, който не използва допинг, е къща в строеж с малка група строители. Поради факта, че са малко, процесът протича бавно и отнема много време, за да се изгради етаж, дори ако камиони със строителни материали всички донасят и носят тухли, четирима строители не са в състояние да издигнат небостъргач за седмица. Същото се случва и с тялото на спортиста.

Сега нека си представим, че използваме същия пример като спортист, който използва стероиди. Строителите по неговата позиция (мускулен растеж) става на моменти по-дълъг и по-дълъг курс, толкова повече строители можете да шофирате строителна площадка. Остава само да се донесе строителство материали и трябва да има много от тях! Този пример е перфектен показва работата на хормоналните анаболни лекарства.

„Формуляр

Странични ефекти

Както всички лекарства, стероидите имат редица странични ефекти:

 • повишаване на кръвното налягане;
 • прекомерно натрупване на вода (оток);
 • маскулинизация;
 • раздразнителност, вероятно изразена агресивна поведение;
 • безсъние;
 • косопад
 • рак;
 • акне;
 • атрофия на тестисите;
 • хиперкалциемия.

Какво представляват анаболните стероиди?

Стероидите са в таблетки (орални) и инжекционни образуват.

Оралната форма е много по-удобна, но се счита за по-токсична. за тялото. Тъй като лекарствата преминават през черния дроб два пъти. НаВ първия кръг метаболитите навлизат в кръвообращението, а във втория кръг тяло. Процесите на гниене и отделяне се придружават от химикал реакция, която отровява тялото.

Инжекционните лекарства могат да се прилагат няколко пъти седмично или дори веднъж, ако ги използвате като синергисти в комплекс. Честотата на инжекциите зависи от състава на маслото етер. След прилагане на лекарството интрамускулно се създава капсула от лекарство, което се дозира навлиза в кръвта. Така че, ако плътността на етера е по-висока и съставът му е многокомпонентен, разтварянето е по-бавно, което дава по-дълго действие.

Лекарствата се характеризират с андрогенна и анаболна сила. Има мащаб на андрогенна и анаболна активност – сила, т.е. която се измерва като процент и всяко лекарство има специален ефект, насочен към анаболни ефекти или върху андрогенни.

Например: methandienone , неговата анаболна активност е 200% от тестостерон, и андрогенен – ​​50% от тестостерон, и анаболната активност на станозолол е равна на 320% от тестостерона и андрогенни – 30% от тестостерона. Висш анаболен активността на лекарството, толкова по-ефективна е за набор от качество мускули и колкото по-висока е андрогенната активност, толкова по-висок е рискът странични ефекти, един от тях е бързо увеличаване на масата, за поради андрогенния ефект на задържането на вода.

Всички лекарства са фокусирани върху сила, маса, издръжливост, мускулно качество, но в зависимост от техния профил, насочен върху андрогенни или анаболни ефекти и резултатът зависи.

За какво се използват стероидите?

Как да приемам и функции на употреба?

Таблетките се приемат 10 минути след хранене или преди да вземете спортна добавка. приемане ът преди хранене е свързан с мощен усвояването на хранителни вещества за растеж на мускулите. Курстаблетките се вземат “стълба” или пирамида (постепенно увеличаване на дневната доза) или фон, когато дозата не се променя през цялото време на приложение.

Важно е да знаете времето, необходимо за дадено лекарство така че хормоналният фон, създаден от синтетичните хормони, не го прави имаше „ями“, тоест имаше сила, равна по сила. Например, например, действието на метандиенон не надвишава 6 часа и с еднократна доза, ефектът върху организма напълно изчезва и лекарство като станозолол продължава девет часа.

Трябва да се подхожда към употребата на инжекционни лекарства сериозно.

Първо, мазните инжекции се разтварят дълго време, а в случай на неправилното приложение може да доведе до абсцес. Инжектиране може правете само интрамускулно. Глютеални мускули, делта и квадрицепс Чудесен за инжекции.

Второ, важно е да поставите иглата до цялата й дължина и да я използвате игли от 5 см3 спринцовки, за по-лесно прилагане на лекарства, игли от 2 са твърде тънки и за някои етери абсолютно не поберат.

Трето, ампулата трябва да се загрее преди въвеждането, това ще стане маслото е по-течно. За разлика от оралните лекарства, за които изчислете дневната доза, разчитайте на инжекцията седмица или десет дни. Например: седмична доза тестостерон енантатът е 500 mg, което означава, че тази доза е разделена на две инжекции, т.е. с еднакъв период от време между тях. Или на всеки пет дни или дни в седмицата (понеделник, четвъртък).

Курсове за стероиди за начинаещи

Първият курс трябва да се състои от прости лекарства или такива лекарството. Трябва да се използват минимални дозировки и Продължителността не трябва да надвишава 6 седмици.

Примери за прости стероидни курсове:

 1. Methandienone. 30 mg на ден, продължителност на курса 6 седмици. Приемлекарството трябва да бъде разделено на три равни дози от 10 mg.

Схема на дозиране: 5 дни 10 mg сутрин. 5 дни 10 mg сутрин, 10 mg във обяд. 22 дни 10 mg сутрин, 10 mg следобед и 10 mg вечер. Останалите двадесет дни има постепенно намаляване на дозата (5 дни – 10 mg сутрин, 10 mg на обяд и 5 дни по 10 mg сутрин).

 1. Станозолол и нандролон деканоат. Станозолол на ден се приема 20 mg и Nandrolone Decanoate 200 или 250 mg (в зависимост от това производител) еднократна инжекция веднъж седмично. Принцип на приемане Станозолол е абсолютно същият като останалите таблетки стероиди. Деканоат трябва да се инжектира веднъж седмично.
 2. Мастерон и Оксандролон. Дневната доза Masteron е 30 mg на ден, Оксандралон 400 mg седмично, който трябва да бъде разделен на две инжекции с равен период от време.

Таблица към курса на метандиенон

Метандиенон 1-ва седмица 2-ра седмица 3-та седмица 4-та седмица 5-та седмица 6-та седмица
сутрин 10 mg 10 mg 10 mg 10 mg 10 mg 10 mg
ден От събота 10 mg 10 mg 10 mg 10 mg 10 mg До вторник включително 10 mg.
вечер От четвъртък 10 mg. 10 mg 10 mg 10 mg До четвъртък включително

Таблица за курса на Stanozolol и Nandrolone Decanoate

Станозолол / нандролон деканоат 1-ва седмица 2-ра седмица 3-та седмица 4-та седмица 5-та седмица 6-та седмица
сутрин 10 mg / инжекция в началото на седмицата 10 mg / инжекция в началото на седмицата 10 mg / инжекция в началото на седмицата 10 mg / инжекция в началото на седмицата 10 mg / инжекция в началото на седмицата 10 mg / инжекция в началото на седмицата
вечер От събота 10 mg./ 10 mg / 10 mg / 10 mg / 10 mg / До вторник включително 10 mg./

Таблица за курса на Мастерон и Оксандролон

Мастерон / Оксандролон 1-ва седмица 2-ра седмица 3-та седмица 4-та седмица 5-та седмица 6-та седмица
сутрин 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък 10 mg / инжекция в понеделник и четвъртък
ден От събота 10 mg./ 10 mg / 10 mg / 10 mg / 10 mg / До вторник включително 10 mg./
вечер От четвъртък 10 mg. 10 mg 10 mg 10 мг. До четвъртък включително

Някои опитни спортисти вземат станозолол соло и постигнете отлични резултати, така че посочените курсове за стероиди по-горе са само примери или някои от лесните комплекси.

Какви лекарства се използват допълнително на стероиди курс

За да поддържате тялото при продължителна употреба на стероиди, можете приемайте кардиомагнил за разреждане на кръвта в дози 75 mg веднъж на ден след хранене. Може да се приема аспартам за регулиране калий, магнезий и натрий, 0,5 до 1 таблетка три пъти на ден. Асъщо, в случай на странични ефекти, свързани с повишени кръвно налягане и сърдечна честота свържете тандем от еналаприл ½ таблетки сутрин и метопролол � таблетка два пъти на ден.

Анаболни стероиди - какво е това? Първият курс за начинаещ

Стероидна диета

По време на употреба на стероиди спортистът трябва да се увеличи прием на протеин в количество не по-малко от три грама на 1 кг тегло. Дневните калории не трябва да бъдат по-ниски от 5000 kcal. трябва да бъде спазвайте няколкократни хранения с определени ограничения, ако са необходими поради специалната конституция на спортиста.

Между храненията и преди лягане трябва да приемате протеин или въглехидратни коктейли.

Много е важно да се следи количеството консумирана сол, както и продукти, съдържащи вреден холестерол, такива продукти са способни задръжте вода и сгъстете кръв, което е много опасно ефект, тъй като стероидите повишават хемоглобина.

Имам ли нужда след курсова терапия през първата година

Обикновено след първия курс на стероиди не допълнителни средства за възстановяване на вашите собствени хормонален фон, като дозировката и продължителността на приложение хормоните са малки. Ако спортистът разчита втория допинг курс, тогава има смисъл да се използва всеки хепатопротективен агент, с изключение на карцила, поради фитоестрогенните ефекти.

Обучение за стероиди

По време на курса тренировките постепенно стават повече интензивно, нарастващо тегло, брой повторения и брой самите тренировки. Няма специални инструкции за обучение, те трябва да се гради върху задачата, независимо дали е издръжливост, сила или обеми.

данни

Стероидите са много ефективни за натрупване на мускулна маса, както и при постигане на други показатели и резултати, към които са насочени кралят на половите хормони е тестостеронът. Ако се обърнете към приложението допинг сериозно, яжте правилно, отпуснете се и спортувайте, спортист е в състояние да постигне безпрецедентни резултати, които без никога не би взел стероиди.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment