А навар (оксандролон): описание на лекарството и курса

Оксандролон – лекарство, което има няколко предимства пред аналози, широко използвани от спортисти на различни нива, както и често срещан сред спортистите жени поради своите минимални странични ефекти ефекти. Единствената алтернатива на това лекарство се счита мастерон, който се предлага както през устата, така и в инжекцията образуват. Oxandrolone е стероид, който изпълнява задачи на последният етап от периода преди състезанието в културизма, или наркотик от така наречения “мост”, когато тялото на спортиста се възстановява след стероиден курс и премахва явлението намаление на цените.

Oxandrolone

 • Стероиден профил
 • Ефекти от потреблението
 • Oxandrolone Solo
 • Комбинирани курсове
  • Оксандролон и Мастерон
 • Как да приемате оксандролон за жени
 • Най- ъзможни странични ефекти
 • Anavar в аптеката
 • Оксандролон или станозолол – кое е по-добре?
 • Оксандролон или Мастерон?
 • Анавар стероидни отзиви

Стероиден профил

Оксандролон има ясно изразено предимство в анаболната посока. Андрогенните ефекти са намалени, поради това се намаляват страничните ефекти до минимум, както и мускулна печалба.

Ефекти от потреблението

Лекарството е изобретено в САЩ в зората на златната ера бодибилдинг, обаче, той се използва чисто за медицински цели. му профилът на действието е обширен. Интересен факт е, че лекарственият дозите на хормоните бяха високи в сравнение с други стероидни лекарства. Така например дневната доза метандростенолон, посочен в инструкциите, не надвишава 5 mg. Най- на ден, максималната дневна доза оксандролон е цели 20 mg. ВВ света на спорта дневната пикова дозировка за стероиди е 40 mg. Адозата на метана може да достигне 60 mg.

при тестване на оксандролон беше открита оптималната дължина прием, при който анаболните ефекти достигат максимума ниво, а отрицателното въздействие не нараства. Експериментите показаха, че това е кратко четири до шест седмични курса са най-добрият вариант, и превишаването на тези условия не увеличава нуждата от спортисти ефекти, но увеличава риска от странични ефекти.
Друго свойство на лекарството е мощно увеличение. Имунитет.

Лекарственият оксандролон

Oxandrolone Solo

Курсът на оксандролон не трябва да надвишава шест седмици. Кралицата, максималната и оптимална дневна доза е 40 mg. Приизграждането на стероидния курс трябва да се извърши на стъпки от пет дни. Първата стъпка е 10 mg. Вторият етап е 20 mg. И така нататък до четвъртата стъпка, която е 12 дни, когато спортистът приема максимална доза от 40 mg. След тази стъпка курсът започва в последния етап дозировката се намалява симетрично първите три стъпки.

Дневната доза оксандролон трябва да бъде разделена на две или три дози. Трябва да започнете курса със сутрешния прием, на втория етап, който добавяме друга среща с интервал от шест часа и т.н. Доза може разделен на четири дози, но последната доза на ден не е трябва да бъде по-късно от осем вечерта. Тъй като лекарството действа дълго време – до 12 часа, най-добрият вариант е да се използва стероид сутрин и следобед. Всяка доза се консумира най-добре за 10 минути. преди хранене.

Когато използвате нормални анаболни средства, диета спортистът трябва да е балансиран и да има поне двама грам протеин на 1 кг тегло. Въпреки че това лекарство не е създаден за наддаване на тегло, с правилната диета и компетентно изградена тренировка един спортист е в състояние да получи до четирима килограм сухи, изваяни мускули. Лекарството е перфектно спортисти, които имат конституция като мезоморф, оттогава Има силен ефект на изгаряне на мазнини, при който не го прави изхвърля вода, не вреди на ставите и връзките, като станозолол или Turinabol.

Farmakom

Комбинирани курсове

Оксандролон и Мастерон

Когато използвате лекарството в комбинация с други средства трябва да избере стероиди, насочени към създаване на сухи, висококачествена мускулатура.

Един от лесните и ефективни комплекси ще бъде Oxandrolone и Инжекционен мастерон. Тази опция ще ви позволи да създадете висококачествена форма с минимален риск от странични ефекти и вреди тялото. И двете лекарства в този пакет се допълват добре приятелю, и с минимални дози ще даде мощен синергичен ефект. На такъв курс, дълъг 40 дни, спортистът може да качи 6 кг безупречни мускули.
Курсове с лекарства, които имат високо андрогенно действие, насочени към увеличаване на масата в комбинация с оксандролон не ще даде добър резултат.

Първо, оксандралонът не е в състояние да даде масова печалба, тъй като други лекарства, например метандиенон или станозолол, в случай ако трябва да спечелите голяма, но висококачествена маса. Второ, цената оксандролон е няколко пъти по-висок от този на същия станозолол.

Курсът на Сустанон или други дълги тестостеронови естери, с оксандролон няма да даде желания резултат, но оксандролон и тестостерон пропионат би бил чудесен вариант за набиране на сухо релефни мускули или задържане между тях пълни стероидни курсове от четири или шест лекарства. Този курс е съставен по принципа на пирамидата, описана по-горе. Пропионатът трябва да се определя на 1 mg всеки ден сутрин.

Как да приемате оксандролон за жени

Лекарството се приема три пъти на ден според схемата на пирамидите, на всеки етап се увеличава дозата от 2,5 до 5 mg. максимален дневната доза е 20 mg. Професионални спортисти, ораторите на състезания по културизъм използват комплекс от оксандролон и мастерон в средни дози от 10 mg на ден. някой комбиниран или соло, стероидният курс не трябва да надвишава 4 седмица. След четириседмична почивка, като се вземе предвид PCT, курсът може да бъде повтаря.

Възможни странични ефекти

Подобно на другите орални стероидни лекарства, Oxandrolone преминава два кръга в кръвоносната система и се метаболизира в черния дроб, което увеличава натоварването върху самия орган и тялото като цяло. При жените от продължителна употреба на хормонални лекарства, има голям риск от вирилизация. По-голямата част от всички спортисти менструалният цикъл се нарушава след първия курс на оксандролон. При мъжете намалението на производството е изключително рядко. собствен тестостерон.

Изключително рядко спортистите се оплакват от гадене, повръщане, диария, болка в стомаха и други проблеми от стомашно-чревния тракт.

Също така алергичните реакции са изключително редки; кървене.

Депресия и нарушение на съня са възможни. Мъжете имат риск от развитие аденоми на простатата и аденокарциноми, уплътняване на гърдата жлези, гинекомастия, инхибиране на сперматогенезата.

Оксандролон и Анавар

Анавар в аптеката

Лекарството се продава в аптечната мрежа. Дава се по лекарско предписание, като се отнася до мощни хормонални лекарства. Анавар(Oxandrolone) поради високата си цена често е фалшиво лекарство.
Фармакологични компании, които произвеждат Anavar

 • Euro Prime Farmaceuticals (Молдова) Anavarged.
 • Oxandrolone Bayer, производител: Bayer Schering Pharma (Германия).

Оксандролон или станозолол – кое е по-добре?

От предимствата на станозолол е по-голямо увеличение на мускулите маса и ниска цена. Продължителността на станозолол може да бъде още две седмици. Има обаче редица недостатъци, напр. лекарството значително намалява водния баланс в организма, като по този начин увеличава риска от сериозни наранявания по време на тренировка процес. В противен случай всички странични ефекти на станозолол са изразени по-силен и при използване на Anavar вредата може да се намали до до минимум. В зависимост от дозата и срока, PCT може да се извърши, използвайки минимум средства.

Оксандролон или Мастерон?

Две лекарства, които имат мощен синергичен ефект върху комбинацията им по време на сушене. Отделно това са две различни действие означава, но насочено към получаване на плътен и релефен телесно тегло.

Анавар стероидни отзиви

„Anavar работи чудесно, постепенно увеличава ефектите изгаряне на мазнини, като същевременно не упражнява силен диуретик действия. Със солов курс не можете да прибягвате до употреба PCT инструменти. Достатъчно кратка почивка от две седмици след това който може да започне следващия курс. ”

За момичета

„Лекарството в най-кратки срокове се увеличи няколко пъти мускули и намалена обща мастна тъкан с 6%. Такъв ефект се оказа след три седмици от приема. ”

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment