BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition BCAA 12000 Спортна добавка на прах създаден за ефективно увеличаване на мускулите, неутрализация естествени процеси на разграждане на протеини – катаболни реакции, подобряване на метаболизма и загуба на тегло.

Основните аминокиселини, включени в хранителната добавка, са способни на възстановете структурата на мускулните влакна за кратко време появата на микротравми по време на тежки физически натоварвания.

BCAA 12000 прах е подходящ както за начинаещи, така и за за професионални спортисти.

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • Описание и употреба
 • Форми за освобождаване
 • Състав и характеристики
 • Правила за прием
 • Къде да купя?

Описание и употреба

Една порция спортна добавка съдържа 6000 мг основни аминокиселини с разклонена верига. В този случай производителят спазва следното съотношение на активни вещества: две част от левцина съставлява една част изолевцин и една част валин. Много изследвания са установили, че това съотношение е най-биологично полезен за организма.

BCAA 12000 прах спортна добавка:

 • Увеличава мускулната маса. Левцин, изолевцин и валин са градивен материал за протеини. Протеините от своя страна, участват във формирането на мускули.
 • Насърчава мускулната регенерация. Тъй като незаменими аминокиселини не могат да бъдат произведени от тялото сами, те са лесно смилаем При поглъщане съединенията се заобикалят. преработва се в черния дроб и се транспортира веднага до мускулите. това функция ви позволява ефективно да възстановите мускулите който е ранен на нивото на влакната по време на тежки физически натоварвания. Колкото по-бърза е регенерацията, толкова по-висока е скоростта. мускулен растеж.
 • Осигурява на тялото допълнителна сила и издръжливост. Активните компоненти на хранителните добавки участват в биохимичните реакции по време на което се откроява ATP – енергийни молекули.
 • Нива на катаболни реакции. Под влияние на хормони надбъбречните жлези, произведени в голям брой срещу физическо натоварване, стрес, строга диета по време на сушене или подготовка за изпълнения, мускулните протеини се разграждат влачене, което съответно води до намаляване на броя постна мускулна маса. Редовен прием на BCAA 12000 прах неутрализира катаболния ефект.
 • Помага за отслабване. BCAA увеличават секрецията на инсулин в кръвта панкреас, което води до повече ефективно използване на глюкозата Също така, докато приемате добавки синтез на хормон на растежа – растежен хормон се активира. съединение има изразен анаболен ефект. Хормонът ускорява растежа мускулна маса и изгаря мазнините от подкожната тъкан.

Форми за освобождаване

BCAA 12000 Прах се предлага под формата на прах. На пазара спортното хранене разграничава два вида добавки, с неутрален вкус и ароматизиран BCAA 12000 прах с различни аромати:

 • боровинка;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • диня;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • череша;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • грозде;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • оранжев;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • лимонова вар;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • плодов удар;

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

 • розова лимонада.

BCAA 12000 прах от Ultimate Nutrition

Добавката с неутрален вкус, както е описано, има горчив вкус, следователно прахове с добавяне на ароматизатор.

Състав и характеристики

Съставът на спортната добавка включва BCAA – незаменим аминокиселини, имащи разклонени странични вериги в своята структура. Съединенията не могат да бъдат синтезирани от тялото, следователно, идват от храна.

Изолевцинът участва в изграждането на протеинови молекули. настройва свързване на кислорода с мускулния миоглобин и еритроцитния хемоглобин. Това свойство предотвратява появата на тъканна хипоксия. Съединението засилва производството на инсулин, което води до повишава се използването на глюкоза и се регулира поддържането й нормални нива в кръвта.

Левцинът е най-активен в сравнение с други основни аминокиселини. Съединението участва в развитието на мускулите и предпазвайки го от реакции на катаболно разлагане. Засилва секрецията хормон на растежа – хормон на растежа, който има изразена анаболен ефект. Популяризира възстановяването не само повредени структури на мускулни влакна, но и на кожата и костите с появата на микротравми. Допринася за загуба на тегло чрез изгаряне мазнини.

Валинът освен анаболни ефекти има и антидепресант въздействие. Съединението помага за повишаване на концентрацията серотонин в кръвта. Участва в синтеза на витамин В5, който необходими за нормалното функциониране на нервната система. Помага за подобряване на мускулната координация и засилва болката. прага.

Редовният прием на спортна добавка покрива напълно нужда от BCAA, подобрява качеството на тялото, ускорява метаболизъм.

Правила за прием

Броят на приемите зависи от индивидуалните характеристики. тяло, ниво на физическа активност и диета. диетолози препоръчваме да използвате праха 1 до 3 пъти на ден. За начинаещи започнете правилно с една доза. Курсът трае няколко месеца.

Дозировката се увеличава по време на интензивно изсушаване на тялото, когато тежестта на реакцията на разпадане на протеин достига максимум. че неутрализирайте нежеланата мускулна загуба Препоръчва се увеличаване на броя на хранителните добавки до 4 пъти на ден ден.

Сервирането съответства на една мерителна лъжица, която съдържа 7,6 г. Прахът се разтваря във вода, сок или мляко с обем 200 ml. Можете да го използвате по време на тренировка, след него и преди лягане.

Ефективността на хранителните добавки се увеличава, когато се използва заедно с суроватъчен протеин. Можете също да комбинирате BCAA с повишаване на теглото, креатин и други спортове мощност.

Къде да купя?

BCAA 12000 прахообразна добавка на разположение в онлайн магазините спортно хранене. Средната цена на 457 грама е 1200-1300 рубли. Цената зависи от вкуса на добавката.

Материалът е подготвен съвместно с портала CrossFit и функционално обучение Cross Expert.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment

 1. Mark

  Like!! I blog frequently and I really thank you for your content. The article has truly peaked my interest.

  Reply