Четирите най-добри упражнения за трениране на мускули крака

Важни са упражненията със свободни тежести. но можете да получите повече от тренировката на краката, като добавите упражнения върху симулаторите, което ще ви помогне да постигнете целите си физически.

Възможно е да завършите тренировката на краката, без да използвате симулатор но е доста проклето сложно. Ако тренирате мускулите на краката трудно, можеш да се умориш толкова, че едва можеш да станеш. Така че, като приключите с краката си ден, добавете няколко упражнения върху симулаторите, които ще разобличат мускулите ви крак допълнителен стрес, без да се притеснявате форма или баланс.

симулатор на крака

 • Най-доброто оборудване за фитнес за крака
  • 1. Симулатор за клекове
  • 3. Преса за крака
  • 4. Ритниците в симулатора (симулатор за задните части)

Най-доброто оборудване за фитнес за крака

Ето и четирите ми най-добри машини за упражнения за крака.

1. Симулатор за клекове

Четирите най-добри упражнения върху симулатора за мускулите на краката

Симулатор за клекове

Относно упражнението: Не са много моделите на симулатори движението на действителните клекове със свободни тежести е същото като симулатор за клекове. Клякания – един от най-добрите строители бедрата и задните части и трябва да са основното упражнение на всяка тренировка крака. Ако сте склонни да закръгляте гърба си, когато клякате с симулатор за клек на щанга може да ви помогне да научите правилна форма. Така че това е добър начин да научите как да клякате. както и добър, безопасен начин да приключите краката си ден, когато краката ви крещят да спрете.

Защо го харесваме: Стандартни тренировъчни машини клекове имат присъщо предимство пред Симулаторът на Смит, тъй като движението не е строго ограничено вертикална равнина; със симулатора за клекове, който можете да постигнете допълнително хоризонтално движение. Възглавница за рамо също много удобен при контакт с по-голяма повърхност от Смит треньор.

Голямата платформа за крака на симулатора за клекове ви дава пространство за използване на множество позиции за краката, лесно да преместите акцента от бедрата към седалището и гърба повърхност на бедрото. Симулаторът е добър и за стимулиране на техники. интензивност. Например:

 • Повторение с пауза в долния етап на движение
 • Едно и половина, когато клякате само половината от всеки следващо повторение, за да получите 20 върха съкращения за всеки набор от 10 повторения
 • Пауза в почивка, позволява ви бързо да влезете и излезете изходна позиция.
 • Ексцентрични / изометрични тренировъчни клякания с пауза

2. Хъкове клекове

Четирите най-добри упражнения върху симулатора за мускулите на краката

Хак клякания

Относно движение: Треньор за хак клекове позиционира тялото си на половината път между симулатора за стоящи клякания и симулатор за лежащи клекове, поддържащи вашия тяло за защита на долната част на гърба. Анализът на EMG показва които, подобно на клекове, удря симулатора на хак клякане страничния си широк мускул на бедрото и междинният широк мускул бедро. Но хакерските клякания вършат по-добра работа в тренировките къси и големи аддуктори на вътрешното бедро. [1] Това също осигурява голям обхват на движение около коляното ставата.

Защо го харесваме: Като симулатора за Клякания, голяма платформа за краката на симулатора за хак клекове предлага широка гама от позиции за крака. Тя ви позволява преместете акцента от вътрешната страна на бедрото навън и от квадрицепс до дупето и задните части на костите – макар и дълбочината Кляканията също имат значение.

Използвайте пълната си тренировка 1,25 от вашия един изстрел максимум, правете половин клекове само в основната част набори от обхват на движение. Направете го за 3 комплекта от 6 за предизвикателство каре.

3. Преса за крака

Четирите най-добри упражнения върху симулатора за мускулите на краката

Преса за крака

Относно движението: симулаторът за натискане на краката е симулатор за четириъгълници. Чрез създаване на почти прав ъгъл между тялото и краката, натискането на краката намалява обхвата движения около бедрата, гасене на тазобедрените стави, активиране на задните части и насочване на натоварването върху квадрицепсите. използването на долната позиция на крака ще увеличи вашата тренировка квадрицепси още повече.

Защо го харесваме: Отново голям платформата за крака на симулатора ви позволява да промените позицията на краката за коригиране на стимулацията на мускулната група. Един от любимите ми методи за пейка ритането е най-добре в края на тренировката. Вашата цел е направете 4 капки. Започнете от 10 повторен максимум 10 повторения, след това отстранете приблизително 20 процент на теглото (10 процента, ако прекалите напреднали) и направете още 10. Продължете повтаряйте това, докато остане само една плоча върху всяка страна.

Както при всички упражнения, уверете се, че правите преса крака с правилната техника.

4. Ритниците в симулатора (симулатор за задните части)

В движение: По някаква неясна причина треньорът на дупето беше класифициран като „женско упражнение“. Номъжете, паднали за това, пропускат възможността да го направят някои основни изследвания на дупето. За разлика от пресата за крака, треньорът на задните части работи в широк спектър от движения наоколо тазобедрената става, в същото време, поддържайки коляното относително стабилна. Той помага да се фокусира движението на дупето и горна част на тазобедрената става.

Защо ни харесва: лесно да си заредите задните части на симулатора на задните части и тъй като не е нужно за да балансирате натоварването, можете да работите до провал. Всъщност техники след отказ, като капка, са много лесни за изпълнение на симулатора за задните части. Опитайте да смените краката си, без да спирате за да се отпуснете между комплектите. Това ще добави интензивност и ще направи вашето щастлива тренировка почти приключи.

Позовавания: [1] Tesch, P.A. (1999 г.). Рационален бодибилдинг: точност на повдигане за допълнителна маса и по-висока Определение. Човешка кинетика.

Интересна тема:

 1. Обучение на краката. Най-добри упражнения на краката в салона залата
 2. Правилната техника на мъртва лифт

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment