Диета и хранене във фитнеса залата

Това е втората част от поредица статии за обучението на момичета. В това статия ще научите за правилното хранене и диета по време на упражнения. Също така гледайте упражнения във фитнеса за момичета.

Жените не трябва да тренират по друг начин. Те са може да тренира на същите принципи като мъжете, за получаване на видими резултати, какво ще кажете за диетата? Трябва ли жените се хранят различно от мъжете? Всъщност не.

 • Хранене за момичета по време на тренировка
 • Хранене за жени – Общи препоръки
  • Калориен контрол
  • Управление на макронутриенти
  • Поддържане на хидратация
  • Контрол на качеството
  • Контрол на инсулина
  • Правилен протеин
  • Полиненаситени мазнини

Хранене за момичета по време на тренировка

Хранене за обучениеМетаболизмът на мъжете и жените е много подобни, само че жените изгарят добре мазнините, използването му като енергиен източник е по-добро от мъжете. Може бъде една от причините жените да избират по-добре диета с ниски въглехидрати.

Основното, което трябва да се установи, е общата употреба. калории. Жените се нуждаят от по-малко калории от мъжете, защото че мъжете имат повече мускулна маса и по-малко мазнини (относително общо телесно тегло) от жените. Количеството протеин въглехидрати и мазнини се определя от консумираното количество калории.

Ще покажем, че жените не трябва да тренират или ядат по различен начин от мъжете. Тогава защо винаги се виждаме жени в салона, които правят кардио тренировки с часове и повдигане на леки дъмбели безкраен брой повторения?

Това най-вероятно се дължи на лоша информираност или дори дезинформация (от медиите) за това как една жена трябва да тренира. Ами диетата? Един от най-често препоръчваните за закуска за жени – кисело мляко и банан. Няма нищо лошо в киселото мляко или банан, но където протеин и полиненаситени (основни) мазнини киселина? Ако сте жена, която се опитва да изгради мускули, вие трябва да ядете достатъчно протеини и добри мазнини (незаменими мастни киселини). Време е да спрете прелиствайки медиите и личната дезинформация и време за това образовани и да получите резултати. В тази статия ще ви представим някои основи на храненето и упражненията!

Хранене за жени – Общи препоръки

Преди да преминете към препоръчани диети за жени, които се опитват изгарят мазнините и укрепват мускулите, нека разгледаме някои общи препоръки относно храненето.

Калориен контрол

Огромен фактор в диетата са калориите – срещу отсъствието калории; количеството на калориите ви определя дали отслабвате или пишете. Яденето на твърде много калории води до отлагане на мазнини. Но ако не ядете достатъчно калории, не изграждате мускули. Създаване на абсорбирано число калории и отчитане на броя на изядените калории всеки ден от съществено значение за изгарянето на мазнини и изграждането на мускули.

Управление на макронутриенти

Obmen-veshchestvВъпреки че общият прием на калории е най-много важен хранителен фактор, съотношението протеин и мазнини може да определи загуба на мускулна или мастна тъкан. Диета, която съдържа 80% калории от въглехидрати, 10% протеин и 10% мазнини ще дадат различни резултат от диета, съдържаща 40% калории от въглехидрати, 40% от протеин и 20% мазнини.

Поддържане на хидратация

Трябва да пиете достатъчно вода всеки ден. Опитайте се да пийте поне осем чаши вода на ден. потребление достатъчно вода допринася за оптимална хидратация и също усещане за пълнота без допълнителни калории. Понякога хората мамят воден глад. Следователно поддържането на хидратация също може предотвратяване на преяждането.

Контрол на качеството

Изберете пресни, непреработени храни. вместо това, предварително опаковани и обработени. Опакован храните са пълни с консерванти, особено натрий и наситени мазнини и често имат високи захари като царевичен сироп с високо съдържание на фруктоза.

Ще се изненадате колко бързо можете да отслабнете, просто готвене у дома, ядене на бърза храна и полуфабрикати. Освен това спестявате много пари!

Контрол на инсулина

Инсулинът е хормон на съхранение. Когато се произвежда, изгарянето на мазнините се забавя. За контрол на производството на инсулин изберете въглехидрати с нисък гликемичен индекс и можете намалете наддаването на тегло или увеличете загубата му. Стабилно ниво кръвната захар също подобрява нивата на енергия и настроението. всички нашите диети се основават на контрола на инсулина, което води до набиране на персонал мускулна маса с почти никакво натрупване на мазнини.

Правилен протеин

Протеинова храна за отслабванеВ допълнение към изграждайки мускул, трябва да ядете достатъчно количеството протеин за подпомагане производството на нов мускулен протеин. Може да не сте свикнали да ядете толкова белтъчини, колкото препоръчвате. диетата ни, но веднага щом стигнете до пътя, имате не само няма да има проблеми, вие също ще се радвате колко добре нахранени и доволни се чувствате.

Полиненаситени мазнини

Полиненаситените мастни киселини са от съществено значение за правилното функционирането на цялото тяло. Диетичните мазнини получиха лоша слава поради диетичните странности от 80-те и 90-те, които промотираха яде минимално количество мазнини, но в действителност есенциалните мастни киселини са от съществено значение за нашето тяло и са част от здравословната диета. Приемът на мазнини не означава отлагане на мазнини. Всъщност повечето омега-3 мазнини и омега-6 мастните киселини помагат за подпомагане на процеса изгаряне на мазнини и поддържане на тонизирано тяло. Не се страхувайте да ядете здравословни мазнини. Също така не забравяйте да добавите продукти с висококачествени мастни киселини, като рибено масло или ленено масло.

Жените не се нуждаят от значителни разлики от мъжете в диетата. един метаболитна разлика между мъж и жена – жена тялото е по-лесно да използва мазнините като източник енергия, с намаляване на въглехидратите (захарта) в кръвта, отколкото човек, който е причината една жена да е склонна към по-добри резултати на диета с ниски въглехидрати. Поради този факт, препоръчваме жените спазват нисковъглехидратна (невъглехидратна) диета за загуба на мазнини и изграждане на тонизирани мускули.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply