Гейнер или протеин: което е по-добре за набиране на персонал мускулна маса?

Гейнер или протеин, който е по-добре да изберете мускулна печалба? Каква е разликата между протеинов прах и гейнер за мускулен растеж? Кой от тях да използвам за вас е да постигнете желания ефект в изграждането на мускули? Днес ще се опитаме да отговорим максимално на тях въпроси.

  • Какво е по-добре да изберете за набор от мускулна маса – гейнер или Протеин?
  • Гейнер или протеин – кой е по-добър?
    • 1) – Протеинови прахове
    • 2) – Гейнери
    • 3) – Хранителни заместители
  • Чист протеин!

Какво е по-добре да изберете за набор от мускулна маса – гейнер или Протеин?

В интернет можете да срещнете много потребители, които те искат да се уверят в истинността на рекламата на различни добавки и да разберат кой от тях трябва да се използва, кой от тях няма да съжалява изразходвани пари и как тези прахове могат да увеличат растежа мускулите.

Ето най-често задавания въпрос:

“Здравей! На 24 години съм, ръстът ми е 178 см, тегло 78,5 кг. Моят целта е да натрупате маса и да получите максимален мускул. Но в същото време аз Не искам да качвам дори минимум мазнини. Какво трябва да използвам, протеин или гейнер? ”

Освен това, като правило, следва изброяването на различни марки. протеинови прахове и гейнери, които са помолени да класират по най-добрите качества. Но преди да отговорите на този въпрос, трябва направете крачка назад и просто разберете какво са и протеиновите прахове повишаване на теглото всъщност: това са източници на бързо и удобно течно хранене. Това е всичко!

Най-напредналите културисти дори не смятат за протеин прахове или добавки “добавки”, те по-скоро ги смятат просто удобен хранителен източник. Например, вие не мислите това, пиене на чаша мляко, прием на добавки? Не. следователно пиенето на протеинов шейк или гейнер е същото само че праховете са по-концентриран източник течно хранене.

Така че не се заблуждавайте от натрапчиви реклами от списания, които показват страхотно изглеждащи културисти, казвайки това Ключът към успеха им е пиенето на Super Superfood лупа Мускул 4000. ”

Трябва да четете между редовете, когато става въпрос за някой реклама. Например: само защото г-н Олимпия пие протеинови шейкове, това не означава автоматично заглавието ви той спечели само благодарение на тях.

Да разруша този мит и да ви покажа как понякога го правят допълнете рекламата, просто погледнете следния пример:

Рони пие бутилирана водаРони Коулман пие бутилирана вода.

И …

Рони Коулман спечели господин Олимпия.

От това излиза …

Бутилирана вода е ключът към победата при г-н Олимпия.

Сега всички знаем, че пиенето на вода е много важно не само за изграждане на мускулите, но и за живота като цяло. Независимо от това, това не означава, че пиенето на бутилирана вода означава консумация “вълшебна напитка”, която ще ви помогне да създадете тялото си вашата мечта.

Същото важи и за протеиновите прахове и гейнери. Да, протеинът е важно хранително вещество, от което всички се нуждаем използвайте, за да живеете. Но протеин на прах няма всякакви специални свойства, които ви позволяват да изграждате мускули маса, тя просто има по-високо съдържание на протеини от обикновените продукти. Без значение какво казват рекламите или кой е платеният представител, тези продукти не са повече от удобна замяна на хранене

Сега, когато разбираме как да направим интелигентни маркетингови стъпки, е време отидете на темата на статията и отговорете на въпроса:

Гейнер или протеин – кой е по-добър?

Има 3 основни категории протеинови добавки:

1) – Протеинови прахове

Тези прахове почти винаги са изолирани или концентриран протеин, съдържащ само следи в следи мазнини и въглехидрати. В обикновена лъжичка протеинов прах ще има повече от 20 грама протеин и само няколко грама въглехидрати и / или мазнини.

2) – Гейнери

Тези прахове съдържат комбинация от въглехидрати и протеини в съотношение 2 към 1. Типична порция на гейнер (която обикновено няколко големи измерени лъжици прах) съдържа над 60 грама въглехидрати и над 30 грама протеин заедно с с малко мазнина.

3) – Хранителни заместители

Тези прахове също са комбинация от протеини и въглехидрати. Но вот тях, като правило, съотношението протеин към въглехидрати е 2 към 1. Типично порция прах (която обикновено се опакова на отделни порции) съдържа повече от 40 грама протеин и около 20 грама въглехидрати.

Най-доброто средство за изграждане на мускули се препоръчва по-често всичко това …

Чист протеин!

Протеин на прах (протеин)Тази добавка е една от тези в трябва да са в списъка с продукти. Е по-добре използвайте или суроватъчен протеинов изолат или протеинов микс изолати (например Iso-Smooth 4 Protein Blend). Средният човек трябва да получава повече протеини с храната, не повече въглехидрати, така че това е причината протеин на прах се препоръчва като най-добрият вариант.

Сега помислете за производителите и хранителните заместители. Те не са задължителни за употреба и може да се използва само ако сте така по-удобно.

Хранителните заместители в порционирани торби са удобни, когато сте постоянно в движение и не можете да си приготвите нормално храна. Всичко, което трябва да направите, е да опаковате шейкъра и да вземете със себе си куп пакети със заместител. И ще имате незабавна храна високопротеинови препарати. Сега защото производствени характеристики, те са скъпи, около два пъти повече от протеинов прах. Но има евтино домашен заместител на храна използвайки чист протеинов прах като основа съставка. Можете да видите всички подробности във видеото по-долу:

В повечето случаи е силно обезкуражено да се използва Креатин. Най-често под формата на допълнителна тежест вземете от тези напитки просто излишък от мазнини. Въглехидрати, които са в голямо количество, съдържащо се в гейнери, предизвикват скок на инсулина и по този начин допринасят за натрупването на мазнини. Единственият случай когато пиковото ниво на инсулин е добро, то е веднага след завършването му тренировка за твърда сила. Така че, ако искате, можете използвайте гейнер като коктейл след тренировка.

„СпортистВъпреки това вие много лесно можете да си направите свой собствен протеин-въглехидрат чист протеинов прах и малък коктейл въглехидрати за консумация след тренировка. Обикновено е по-евтино от закупуването на гейнер.

Трябва да закупите малтодекстрин (въглехидрати като прах) на едро в магазин, в който се продават съставки за домашна бира и вино. Можете да си купите и там декстроза (проста захар) и просто я добавете към завършен протеинов шейк.

Рецептата е проста: смесете около 80 грама въглехидрат на прах (разбъркайте малтодекстрин и декстроза 50/50 биха били идеални) и 40 грама чист протеинов прах. Това ще ви даде идеалното съотношение. въглехидрати до протеини 2 до 1.

Пазарувайте разумно и спестявайте пари от добавки …

Ако искате да знаете повече съвети и трикове, тогава трябва Абонирайте се за актуализации на сайта. Ще получавате редовно изпращайте нови статии, в които всички дезинформации за културизъм и добавки за изгаряне на мазнини.

Всички изследвания вече са направени за вас, анализира науката. реални случаи, показващи кои добавки са просто безполезни. Говорим и за онези добавки и методи за обучение, които НЕ са много ефективни и такива, които ще ви дадат мощни резултати 100% от случаите са ГАРАНТИРАНИ!

Но не само ще научите повече за популярните спортни добавки. Ще получите и стъпка по стъпка рецепти, които могат следвайте всеки, за да започнете ЛЕСНО, за да създадете свои собствени формули добавки точно във вашата къща за стотинки.

Научете ВСИЧКИ за скритите рекламни тактики, когато откриете кои Можете да вземате информирано решение всеки път, когато оценявате поредната добавка за “чудо”! Ако сте уморени да губите с трудност спечелени пари за „фалшив“ културизъм и добавки за загуба на мазнини, които обещават всичко и НИЩО, тогава вие просто трябва да се абонирате за нови статии.

Според материалите: http://leehayward.com/blog/protein-powders-vs-weight-gainers/

Интересна тема:

  1. Протеин за мускулна маса

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply