Грешки в тренировъчните кубчета за преса

Грешният избор на упражнения и тренировъчни програми намалява резултати в изпомпване на кубчета за преса! Научете за 10 грешки, които може да попречи на изпомпването на пресата!

Повишеното внимание към развитието на пресата може да доведе до изобилие дезинформация и объркване. Премахване на пропуски в обучението, които крият вашия абс на сянка.

„Първото правило, за да получите перфектната преса – не се люлейте натиснете по традиционния начин. Второ правило да се получи перфектна преса – НЕ рока пресата по традиционния начин. “- Тайлър Дърдън, Боен клуб.

Това е цитат от филма “Fight Club”, в който главният герой притежаваше добри кубчета, всъщност не съвсем шега. Всъщност, за да изпомпвате красива преса, трябва да работите усилено над себе си и няма да можете да вземете кубчетата само като ги разклатите 8 минути на ден.

Красиви прес кубчета

Има правило относно тренирането на коремни мускули: какво сте направете – това е само половината от уравнението, което не правите – друго и не говоря само за обичайните трикове на фитнес моделите преди фотошопове като изключване на натрий, карбонати и други. Аз съм визирайки куп дезинформация за коремните кореми, проникване от телевизията и от обикновения разговор. Може би повече, отколкото за всяка друга част на тялото, тренировки коремните мускули ви държат на ръба да правите основни грешки.

 • 10 грешки, които ви пречат да изпомпвате зарчета
  • ГРЕШКА 1: Забравяте за упражнения с много стави
  • ГРЕШКА 2: Първо изпълнение на коремни упражнения
  • ГРЕШКА 3: Мнението, че можете да изпомпвате пресата без диета
  • ГРЕШКА 4: насищане на тренировката само за упражнения за пресата.
  • ГРЕШКА 5: тренирайте пресата всеки ден
  • ГРЕШКА 6: Извършване само на традиционните упражнения пресата
  • ГРЕШКА 7: Без концентрация върху работата на коремните мускули
  • ГРЕШКА 8: Забравяте за долната част на гърба
  • ГРЕШКА 9: Работа само под един ъгъл
  • ГРЕШКА 10: Използване на телевизионни рекламни устройства

10 грешки, които ви пречат да изпомпвате зарчета

По-долу са 10-те най-големи грешки, които аз забелязали хората. Мога да кажа, че винаги виждам хора правят го, защото всички казват точно това за разпалване на пресата, технически обаче това не е вярно. Искам да кажа, че всеки има нужда мига понякога и от време на време трябва да отида да пия. Но не Имайки предвид това, да, постоянно наблюдавам тези грешки.

Но ако можете да сведете до минимум – или напълно да премахнете грешки, дори може да видите как се появява пресата ви по-рано от планираното.

ГРЕШКА 1: Забравяте за упражнения с много стави

Ако изпълнявате строго изолирани упражнения за пресата, правите голяма грешка. Основни упражнения като мъртва лифт, клякания и щамповане на щанга на бар, включващи работа всеки мускул на торса ви. Затова не забравяйте да ги включите във вашето програма за обучение

Подбрахме за вас най-ефективните упражнения. пресата.

ГРЕШКА 2: Първо изпълнение на коремни упражнения

Вашият абс е част от торса ви, който помага стабилизирайте тялото си. И ако ги уморите по-рано във вашия упражнения, усложнявате изпълнението на другите коремно интензивни упражнения като клякане.

И така разбрахме каква роля играе вашият торс в клекове защита на гръбначния стълб, така че е наложително вие в момента, когато той имаше „пълен резервоар“. Оставете упражненията за пресата включени краят.

ГРЕШКА 3: Мнението, че можете да изпомпвате пресата без диета

Тайната на ударните преси не е тайна: ниска процент мазнини в тялото ви. Можете да повторите зареждане на пресата сто или дори хиляда пъти, но не се появява. Можете да тренирате мускулите си колкото искате, но ако си храната не е в ред, никога няма да видите кубчетата от пресата.

ГРЕШКА 4: насищане на тренировката само за упражнения за пресата.

Всичко, от което се нуждаете, е 15 минути. Ако вече се представяте трудни упражнения като клекове или мъртъв лифт, тогава 1 или 2 упражнения за пресата за 2-3 подхода в края обучението е достатъчно.

„Можеш да тренираш своя абс по всякакъв начин, който искаш, но ако си диетата не е балансирана, никога няма да видите кубчетата си. ”

ГРЕШКА 5: тренирайте пресата всеки ден

Коремните мускули са точно като всеки друг мускул в тялото ви. Това означава, че им трябва време, за да се възстановят. Когато са твърди работа, тогава няколко дни отдих са просто необходими.

Ако можете да се заредите със сила за един ден и нататък следващото събуждане и бъдете готови за повече, това означава натоварванията ви не влияят толкова на вашия абс трябва.

Опитайте се да усложнявате движенията и след това опитайте да ги повторите утре.

ГРЕШКА 6: Извършване само на традиционните упражнения пресата

Въпросът е какво може да бъде по-добро от традиционното усукване на пресата. Всъщност има дузина упражнения много по-добре от него.

Всъщност традиционното усукване е най-малко ефективно коремно упражнение, което можете да направите.

ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО – 01:56

ИЗПЪЛНЕТЕ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА БОЛ ЗА ФИТНЕС

ГРЕШКА 7: Без концентрация върху работата на коремните мускули

Отново коремните мускули са същите като всички останали мускули в тялото. Така че защо биеш храста, преструвайки се на старателен заредете ги, ако сами сте съдията за вашите клякания и пейки. Фокусирайте се върху работата на мускулите и контролирайте мускулите си пресата участваше във всяко повторение.

Когато започнете да изпълнявате по-напреднали и ефективни упражнения като щука разгръщане, ще откриете, че те са, така че практически неосъществимо все още да ги правим небрежно.

ГРЕШКА 8: Забравяте за долната част на гърба

Торсът има отпред и отстрани, но има и гръб страна. Много хора пренебрегват мускулите на долната част на гърба (опора на гърба), така че не забравяйте да ги тренирате същите като всички останали мускулите.

Ако искате да имате силен торс, дръжте долната част на гърба, така че същото като с пресата. Тренирайте я упорито и разумно и ще го направите Чувствайте се толкова силно, колкото изглеждате.

Тук си струва да обърнете внимание на упражненията за тънка талия.

ГРЕШКА 9: Работа само под един ъгъл

Вашият ректус, напречни и коси мускули на корема, както и долната част на гърба, това са всички части на центъра на торса ви, но всички те са различни направления на мускулните влакна. Трябва да ги заредите повече отколкото под един ъгъл.

Комплекс от сложни движения като движението на чистачките на предното стъкло може да работи с цялата мускулна група едновременно, ако обаче не можете да го направите още, не го приемайте като причина да се върнете по-леки упражнения.

Ab-мръсотии-3

Седнали завои (задна къдряне), хиперекстензия (навяхване) гърбове), странични завои (напречно дорзално огъване) и тапицерии (изометрична / стабилизация) са всички движения, които ще повлияе на торса ви по-изчерпателно от обикновената преса (гръбен завой).

ГРЕШКА 10: Използване на телевизионни рекламни устройства

Не вярвайте, че се люлеете леко от страна на страна нататък симулаторът, който сте купили, ще ви позволи да свалите 10 паунда за две седмица. Ако вярвате в това, може да имате проблеми.

Интересна тема:

 1. Как да изпомпваме коремните мускули? Отговори на въпроси
 2. Как да изпомпвате кубчета за преса у дома

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment