и скате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? просто започнете да карате колоездене

А вторът на тази статия работи като обучител в областта от 23 години. фитнес. През годините си на дейност той разбра, че ако търсите начин не само да отслабнете, но и да не го оставите да се върне обратно, трябва да овладеете колоезденето.

Няма друго упражнение, което да се справи толкова добре с това цел. През годините, в които работи като треньор, той видя как клиентите му загубиха преди това половината от теглото ви. Имаше случаи, когато човек загуби до 50 килограми, като просто добавите към вече съществуващото ежедневие на мотора.

Разбира се, всички тези хора не само практикуват, но и наблюдават здравословна диета. но вие, разбира се, вече знаехте това без правото храненето е невъзможно да отслабнете.

 • Защо колоезденето може да е най-добрият начин изгаряне на мазнини
  • 1. Това не е само упражнение.
  • 2. Лесна за провеждане интензивна тренировка без значение тегло
  • 3. Със сигурност ще намерите приятели
  • 4. Колоезденето не вреди на ставите
  • 5. Упражненията могат да се изпълняват у дома
  • 6. Можете да бягате през целия ден
  • 7. Това упражнение ще се впише във всеки график без никакви проблеми.
 • 14 съвета от експерти за отслабване на велосипед
  • Запомнете мускулната маса
  • Изравнете храненето
  • Гледайте мускулите на горната част на тялото
  • Дълго и лесно
  • но кратките подходи също са важни
  • Презаредете правилно
  • Забравете за тежестите
  • Пийте правилно
  • Забравете за локалното премахване на мазнините
  • Просто в умереност
  • Не преяждайте
  • Прегледайте внимателно диетата си
  • Направете план
  • Просто започнете да шофирате

Защо колоезденето може да е най-добрият начин изгаряне на мазнини

Така че защо колоезденето е най-добрият начин да се справите Наднормено тегло? Накратко, много е приятно забавление, казва един от любителите на обучението мотора. С височината си от 180 см и тегло от 130 кг човек с доста наднормено тегло, но преди осем години тежи 200 кг. Той се опитваше да отслабне с операция, прибягвайки до операции за намаляване на стомаха и ходене за спортно ходене. Нода ходиш десет километра всеки ден беше скучно, но за около да бяга, не мислеше.

„С теглото си бягането може да навреди само на ставите ми и ползите той почти ще го няма “, казва той. Той се записа за фитнес, но само от време на време можеше да се принуди да отиде там. И моторът е напълно друго нещо.

Вебер купи първия си мотор през 2011 г. и го кара над 32 000 километра за осем години. тук https://sportiv.ru/bikes/catalog/gornye/ можете да вземете планината велосипед за всеки вкус.

„Карането на колело е различно, особено ако се опитвате намалете теглото – казва той. – Можете да шофирате бързо и интензивно, ако целта ви е да изгаряте въглехидратите и можете да карате бавно – такива Подходът помага за по-бързото изгаряне на телесните мазнини. Също така се бийте с теглото само с една диета е скучно. ”

Ето още няколко причини да считате колелото за най-добрия инструмент борба с излишното тегло.

1. Това не е само упражнение.

Семейна колело

Проучванията показват интересни резултати – много хора който започна обучение не може да продължи дълго. Той се оказа че повече от 80 процента от хората, които решат да тренират, се откажете от спорта, без да сте работили дори една година. Новостта скоро изчезва, im скучайте и те намират по-интересни начини да отделя време. Но моторът никога няма да ви отегчи. Можеш всеки ден посещавайте нови места, обмисляйте нови видове и усетете глътка свеж вятър. Можете да карате с приятели и семейство, или можете да отидете на къмпинг сами. И ти не изглежда, че тези половин час вървят бавно, не искате да завърша. Наслаждавате се на возенето – и упражненията.

2. Лесна за провеждане интензивна тренировка без значение тегло

Всички научни изследвания показват, че с висока интензивност тренировките са бърз начин за ускоряване на метаболизма, подобряване на цялостното оформят и стимулират отделянето на хормон на растежа. Всички тези фактори позволяват ви бързо изгаряне на излишните мазнини. И няма по-добър начин участвайте в тренировки с висока интензивност, отколкото на велосипед – не го правите разваляйте ставите си, само мускулите се стягат. Просто намерете Удобно място за каране е тих път или пътека. По-добре, ако пътят има наклон. След това стъпете на педалите за 10-20 секунди Почивайте за 20-40 секунди. Повторете 8 пъти. Почивайте 4-5 минути и повторете цикъла.

3. Със сигурност ще намерите приятели

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Проучванията показват, че социалната подкрепа – особено във виждането на един или двама приятели, които тренират с вас, помага продължавате да опитвате и не ви позволява да прекратите тренировките. Аредовността на занятията е необходима, за да се проведе това обучение да отслабнете. А колоезденето е много социално спорт. И ти трябва само бързо търсене в Интернет, за да Намерете всички колоездачни клубове във вашия район. Определено ще има членове на вашето ниво, с които можете да започнете да карате.

4. Колоезденето не вреди на ставите

Този спорт се препоръчва дори за тези, които имат проблеми стави, като артрит. За да не ви навреди, първо трябва да намерите мотор, който ви подхожда. Но ако мотора според вашите размери, а вие извършвате загряване, след това вашето ставите, както в коляното, така и в тазобедрената става, не са изложени на риск.

5. Упражненията могат да се изпълняват у дома

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Много тренировки, които са приятни за изпълнение отвън, отвътре помещенията са безинтересни (например бягаща пътека). Ноима фитнес зали, в които обучението става интересно чрез интересни интерактивни приложения и социална подкрепа. Така че не прекратявайте тренировките, когато времето лошо

6. Можете да бягате през целия ден

И какъв друг път можете да изминете 100 километра? Изгаряне на мазнини Никога не е било толкова приятно, колкото на колело. особено упражнението става приятно, когато го изпълнявате с приятели. И ако сте успели да се въздържате от закуски и преяждане, значи вие гарантирано създава калориен дефицит.

7. Това упражнение ще се впише във всеки график без никакви проблеми.

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Красотата на колоезденето е, че можете да го монтирате живот, например, за да се захванем да работя по него. За това не може да се говори други упражнения, за които трябва да резервирате част от деня. А с велосипед можете да стигнете до магазина и до всеки друг места, където сте карали кола или се разхождате. следователно по този начин можете, без да променяте графика, да добавите към деня на активността – и, разбира се, да отслабнете.

14 съвета от експерти за отслабване на велосипед

Оказва се, че моторът ви е най-добрата машина за упражнения загуба на тегло Ето как да шофирате колкото е възможно повече и да се храните по-добре, така че отървете се от мазнините.

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Много хора карат, защото просто обичат да карат. Но ако ти спешно трябва да отслабнете няколко килограма до лятото, след това да яздите Колоезденето ще бъде подходящ и забавен начин за това. С колело можете да стигнете до мястото, където обикновено сте ходили кола или пеша. И такова упражнение няма да е скучно или неприятно, напротив. Разбира се, трябва да промените и храна, въпреки че това не означава, че трябва да се откажете от любимите си ястия. Ето 14 експертни съвета, които ще ви помогнат да загубите наднормено тегло при упражнения на колело.

Запомнете мускулната маса

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Да, отслабвате, когато намалите приема. калории, но не винаги загубените килограми са мазнини. понякога не се губи мазнина, а мускулна маса. Въпреки че колоездачите са ограничени прием на калории и стават по-тънки, те също ще бъдат по-слаби. Експертът по диета Коверт Бейли веднъж каза: „Когато човек “губи 10 килограма, основният въпрос – 10 килограма от какво?” Случва се дори човек да губи тегло, но в крайна сметка процентът на мазнини в тялото му е по-високо. И не забравяйте какво точно мускулна маса изгаря калории. Колкото по-голяма е мускулната ви маса, толкова повече калории могат да изгорят тялото ви. И мускулите изгарят калории дори в покой. Как да развием значителна мускулна маса? Яжте повече протеин, за да поддържате мускулите си да растат, когато мазнините изгарят.

Изравнете храненето

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Важно е не само количеството консумирана храна, но и качеството, съдържанието на въглехидрати, протеини и мазнини в това, което ядете. атлети развивайки издръжливост, важно е да се консумират въглехидрати, които те изгори по време на тренировка. Те също се нуждаят от мазнини, за да получат достатъчно, и протеин, така че мускулите след тренировка да растат, а не да изсъхват. И нене забравяйте коренно да промените диетата и начина си на живот – по-добре работят малки корекции на диетата. Например вместо изяжте пълна чиния с тестени изделия, сложете само половин чиния, но добавете към него салата и месен сос. И вместо сладко добавете диета на плодове.

Гледайте мускулите на горната част на тялото

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Тъй като моторът развива крака почти изключително, вие рискувате да загубите мускул в ръцете и гърдите си. Какъв е изходът? Тежки упражнения за ръцете. Това не означава, че трябва да живеете фитнес – достатъчно 20 минути тежки упражнения два пъти седмица и половина час три пъти седмично през зимата. Тази подредба ще ви помогне не само да не губят мускули, но и да спечелят малко.

Дълго и лесно

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Не е нужно да шофирате с висока скорост през цялото време. вместо изберете бавния подход – веднъж седмично правете дълго велосипеден маршрут – до шест часа. По-добре да започнете да правите толкова дълги подходи през пролетта. Горят много мазнини и ви дават издръжливост, което ви е полезно през лятото.

Но кратките подходи също са важни

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Не забравяйте, че дори половин час на колело ще ви позволи да загубите тегло, особено ако вървите бързо. Основното е, че вашият краткият подход беше интензивен. Опитайте интервал тренировка, за да извлечете максимума от времето си, прекарано в седло.

Презаредете правилно

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Почивката е от съществено значение при спорта. След пътуването, от което се нуждаете правилно заредени с въглехидрати и протеини. Не мислете, че ако сте няма да ядете, отслабвате по-бързо – напротив, не да се възстанови, да стане по-слаб и дори да се разболее. И губете ти си повече мускулна маса, а не дебелина. Следователно е достатъчно яжте след тренировка. Също така част от останалите са бавни, релаксиращи разходки с велосипед.

Забравете за тежестите

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Теглото ви може да варира значително. Зависи от много фактори като количеството мускулен гликоген, съхраняван в или съдържание на вода в тялото. Следователно, може да забележите, че вашите теглото се колебае понякога дори през деня. Знайте какво е напълно нормално. Ако просто не можете да устоите, тогава от поне ограничете тестването на теглото до веднъж седмично. Ако е така мотивира те, добре е И ако числата не ви подхождат, тогава забравете за кантара. Теглото ви може да не е най-добрият показател. вашето здраве.

Пийте правилно

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

За да продължите да шофирате през лятото, без да се страхувате от топлина, ще ви трябва достатъчно за пиене. Освен това правилната хидратация е важна не само през лятото, а също и в по-хладните месеци. Започнете пътуването с две пълни бутилки с вода и знаете къде да купите повече. също добър вариант би бил протеинов шейк или спортна напитка, която освен вода, тя ще даде на тялото ви протеин и други вещества, която той губи от потта.

Забравете за локалното премахване на мазнините

Дебел слой

Може ли колоезденето да премахне мазнините от бедрата? Възможно ли е бързо премахнете мазнините от корема? Опитайте се да забравите за такъв мит като местен премахване на мазнини Ако искате да се отървете от мазнините на едно място, знайте, че за това тялото ви ще трябва да отслабне като цяло, чрез здравословно хранене и упражнения. Но има добри новини – мотоциклетът ще ви позволи да правите точно това и упражненията няма да изглеждат сложни или неприятни.

Просто в умереност

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Въпреки че е важно да ядете зеленчуци и други здравословни храни, важно е да запомните това всичко, което трябва да консумирате умерено. Ако наистина обичате сладкиши, тогава Понякога може да имате десерт или сладолед. Защото иначе, ако вие напълно ще ограничите сладкото, ще дойде моментът, когато вие откъснете Трябва да сте честни и със себе си – когато ядете нежелана храна, не се опитвайте да я скриете от себе си, казва треньорът от Колорадо Франк Овъртън. “Хората ядат толкова много нездравословна храна днес, че сте свикнали с него. Опитайте се поне частично да се премахнете от Диетични сладки напитки, захар и бърза храна. Пийте по-малко бира или поне го заменете с вино, което е по-малко калорично. ” промените са по-малко забележими, по-лесни за прехвърляне и в крайна сметка те ще промени начина ви на живот към по-добро.

Не преяждайте

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Спрете да ядете, преди да сте достатъчно пълни – не го правите трябва да се чувствате пълноценни след всяко хранене. „Трябва дори се чувствам малко гладен, казва Овъртън. „Но не означава, че трябва да сте недохранени или да пропускате храна тялото е малко закъсняло, преди да изпрати съобщение до мозъка, че стомахът е пълен. Така че, ако спрете, все още почувствайте се пълни след няколко минути.

Прегледайте внимателно диетата си

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Overton също предлага да прегледате и изчислите всичко, което вие яжте всеки ден. „За това има различни полезни телефонни приложения “, спомня си той.” Те ви позволяват помнете всичко, което сте яли за една седмица, и след това анализирайте тази информация и преценете какво не трябва да имате. Вероятно бъдете изненадани, когато видите резултатите. ”

Направете план

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Ако смятате, че е трудно да се справите сами с мазнините, включете помощта на диетолог, който да ви помогне да се развиете собствен хранителен план. Този план ще ви помогне да загубите ефективно. тегло, не особено ограничаване на себе си. Можете да се храните добре и за изпълнение на дневната норма на упражненията. Социалната подкрепа също е важна – така че трябва също да посетите онлайн форуми или групи за колоездене.

Просто започнете да шофирате

Искате да отслабнете и винаги да сте в добра форма? Просто започнете да карате колело.

Вярвайте, че можете да отслабнете и една реализация на това ще ви даде сила. Когато сте започнали да шофирате, когато виждате как това е просто и приятно, ще ви стане много по-лесно да карате Иможете да предположите, че половината задача вече е изпълнена. Обучение на мотор – награда сама по себе си, тя ще ви даде чувствайте се по-добре и по-здравословно – независимо от количеството отслабна.

Ако сте готови да закупите мотор, посетете магазин за велосипеди. Спорт за започване на тренировки за отслабване.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment