Името на симулаторите във фитнес залата с снимки

Когато купувате ново оборудване за вашата фитнес, може би познаването на всички симулатори не е приоритет. Но ако желаете разберете имената на спортното оборудване само до тогава разберете по-добре как всяка машина за упражнения работи с тялото ви продължете да четете тази статия.

Основната характеристика на симулаторите е, че повечето от които са специално разработени за работа с определен мускул групи от вашето тяло. C други думи, те са предназначени да изолиращи упражнения.

 • Какво представляват изолиращите упражнения?
 • Най-популярните симулатори
  • 1. Симулаторът за преса върху гръдните мускули
  • 2. Симулаторът на гръдните мускули “пеперуда”
  • 3. Симулатор за натискане на рамото
  • 4. Горният блок за трениране на гърба
  • 5. Блок симулатор
  • 6. Скамейката на Скот за бицепс
  • 7. Дръжка за трицепс
  • 8. Симулаторът за преса на краката
  • 9. Машина за удължаване на краката
  • 10. Симулаторът за смесване и отглеждане на крака
  • 11. Треньор за коремни мускули
  • 12. Симулаторът за изпомпване на гърба
  • 13. Долният блок
  • 14. Смит треньор

Какво представляват изолиращите упражнения?

Маратонки

Ако искате да изградите определени мускули, тогава няма по-добро начин от изпълнение на изолиращи упражнения. Както следва от имена, тези упражнения включват движения, насочени към специфична ставна или мускулна група.

Ако обаче искате да извлечете максимума от всеки симулатор за изолиране на упражнения, тогава трябва да знаете и разберете как работи всеки от тях и какво можете да очаквате всеки от тях. Също така не забравяйте, че тъй като изолацията упражнения, предназначени за специфични стави и мускулни групи, винаги добра идея да ги правите в комбинация с други упражнения за да се упражнява балансирано.

Изолационните упражнения също са полезни за тези, които са в процес на възстановяване или за тези, които искат да поправят мускулен дисбаланс.

Най-популярните симулатори

Това е кратък преглед на най-популярните и най-често срещаните. обучители, а можете да закупите силови тренажори в EtoSport с доставка до дома.

1. Симулаторът за преса върху гръдните мускули

„Симулаторът

Този симулатор е може би най-известният оборудване за фитнес залата. Той е предназначен да тренира гърдите, но също така засяга раменете и трицепсите. Всички симулатори в това категориите имат регулируеми седалки, табелки за тегло и всички тях сядане, на наклонена повърхност, главата нагоре или главата надолу.

2. Симулаторът на гръдните мускули “пеперуда”

Симулатор на пеперуди

Този симулатор е предназначен само за една мускулна група – гърдите. Предлага се в две проби: заседнал или лежащ (на гърба), тези тренировъчните машини са оборудвани с възглавници за повишаване на комфорта и позволяват регулирайте разстоянието между тях. Въпреки че упражнения, изпълнявани с използвайки този симулатор, също така включвайте трицепси и рамене, те действат само като стабилизатори, така че не помпат и не укрепвайте по време на работа със симулатора.

3. Симулатор за натискане на рамото

Рамо треньор

Както подсказва името, този симулатор работи с рамене, но това е така също тонизира и подсилва трицепсите. Дръжките се издигат отгоре главата с плавни и контролирани движения и падайте към ниво на ушите, докато лактите винаги трябва да бъдат огънати позиция.

4. Горният блок за трениране на гърба

„Горен

Този симулатор е предназначен за сложни упражнения, работа с мускулите на раменете, бицепсите, шията, горната и средната част част от гърба. Долната част на гърба трябва да се поддържа на през цялото упражнение, за да се предотврати нараняване, а мускулите трябва да бъдат намалени за максимална полза.

5. Блок симулатор

„Блоков

Този симулатор е проектиран и за сложни упражнения. Той е основно работи с горната и средната гръбначна мускулатура, но също така използва latissimus dorsi, бицепс и долните мускули гърбовете, тонизирането и укрепването им.

6. Скамейката на Скот за бицепс

Скотска пейка

Предназначен за изолиране на упражнения, основната задача което изпомпва бицепсите. Един от най-простите в с помощта на симулатори необходимите настройки са ограничени фиксиране на височината на седалката.

7. Дръжка за трицепс

Трицепс

Изолационен инструмент за мускулите на трицепса. Той също е много лесен за използвате. За правилното упражнение пресата трябва бъдете здраво подкрепени, гърдите са в горната част, а гърбът е прав.

8. Симулаторът за преса на краката

„Симулаторът

За сложни упражнения, работещи върху квадрицепси, прасци и едновременно. Симулаторът е снабден с гръб, регулируема преса на седалката и краката. За правилното изпълнение упражненията за крака трябва да се огъват и удължават бавно, и коленете трябва да бъдат разведени.

9. Машина за удължаване на краката

Треньор за удължаване на краката

За разлика от пресите за крака, удължаването на краката е насочено само към образуване на квадрицепс. Освен че е по време на изпълнение мускулните упражнения са намалени, вие също трябва да обърнете внимание вдишайте, издишайте, докато изправяте краката си и вдишвате кога връщане в изходна позиция.

10. Симулаторът за смесване и отглеждане на крака

Смесване и развъждане на крака

Снабден с облегалка и седалка с регулируеми възглавници. Упражненията, изпълнявани на този симулатор, включват как може да се види от името, намаляването и размножаването на краката, насочени към изпомпване на вътрешни и външни бедрата.

11. Треньор за коремни мускули

„Симулатор

Изолационен симулатор само за коремни мускули. Той е активно се използва за класове в пресата от хора с разкъсани мускулите на пресата. За забележими резултати и превенция наранявания, лактите трябва да са срещу възглавниците, докато главата и шията трябва да се държат в неутрално положение.

12. Симулаторът за изпомпване на гърба

„Симулатор

Идеален за изолиране на упражнения. Насочена към мускули на долната част на гърба, но не работи с мускулите на пресата, не въпреки факта, че те също участват. Повърхност на абатмента трябва да се регулира под ъгъл от 90 градуса по отношение на коленете и бедрата трябва да са разположени срещу седалката.

13. Долният блок

„Долен

Най-хубавото на този симулатор е, че докато той насочени към изпомпване на бицепси и трицепси, можете лесно коригирайте теглото и изпълнете редица различни упражнения. Сплочи за тегло, регулируеми кабели и други аксесоари, можете да превключите вниманието към всеки от вас основни мускули. Особено тази тренировъчна машина се препоръчва на жени, така че как може да се работи много лесно, особено за начинаещи.

14. Смит треньор

„Смит

Един от най-добрите симулатори, тъй като ви позволява да изпълнявате някои от най-ефективните упражнения за горната и долната част части на тялото. Това е страхотна машина за клек, но е по-вероятно вижте хора, които правят натиск върху гръдния мускул. Мнозина го смятат надеждна и усъвършенствана версия на пресата за пейка върху наклонена повърхност. Така е чудесен заместител на пейка, ако нямате застраховател, тъй като вие можете лесно да поставите летвата на място, когато се почувствате необходимостта от това. Трябва обаче да сте внимателни и се уверете, че сте в правилната позиция, когато работите с симулатор. Ако го използвате по неподходящ начин, го може да напряга вашите флексори и сухожилия.

Разбира се, има много други симулатори, които предлага спортен магазин “EtoSport”, но те могат да бъдат намерени във всеки професионален фитнес. Това обаче не означава, че вие трябва да отидете на фитнес само за да се възползвате изолиращи упражнения. Много мултифункционални домашни работи симулаторите са оборудвани с вградени функции за извършване на изолация упражнява. Можете да разгледате нашите отзиви за домашен фитнес, за да разберете какво може да предложи най-доброто оборудване за фитнес за дома.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment