Избираме гири за къщата

Дъмбели – необходимо спортно оборудване за дома. черупка се използват от мъже и жени за трениране на почти всички мускулни групи и за укрепване на ставите. Дъмбелите са в състояние успешно да заменят цялото фитнес оборудване, ако се занимавате със систематична и упорита работа, изберете правилната модификация.

Двойка гири

 • Конструкция с дъмбели, материали
 • Нюанси на избор и функции на дизайна
 • Комплект палачинки
 • Най-добрите гири за домашна работа
 • Ръководство за купувача
 • Три основни вида гири
  • Фиксирано тегло
  • Регулиране на теглото
  • Касета (въвеждане)
 • Най-добрите чугунени дъмбели
  • 30 кг мощност на тялото с винтови брави
  • Opti Cast 20kg Set
  • Комплект TurnerMAX 30 кг
  • Йорк Фитнес с винтова ключалка
 • Най-добри гири с бързо регулиране на теглото
  • Bodymax selectabell
  • Bowflex SelectTech
  • Заключване на продажбите на Ironmaster
 • Най-добрите подови гумени дъмбели
  • Бодимакс лукс
  • Шестоъгълна гумирана каросерия BodyPower каучук
  • Неопренови галантни неопренови ръчни гири
 • Най-добрите Chrome гири
  • Body Power Chrome Ergo
  • Viavito

Конструкция с дъмбели, материали

Два съществуващи вида дъмбели се използват еднакво успешно: твърди и сгъваеми.
Класическите отливки обикновено имат конфигурация от две части топки, свързани с права (по-рядко извита) дръжка за захващане. Има и модели, при които дръжката свързва шестнадесетичната призма. Тази конфигурация ви позволява да зададете гири по бедрото, което е невъзможно с снаряд с класическа форма преход към тежки тежести. Летящите гири са удобни за упражнения, но с увеличаване на натоварванията те трябва да бъдат заменени изцяло.

Сглобяемите гири са щанга, окачена от двете страни. взаимозаменяеми дискове, фиксирани със скоба. Той е най-евтиният опция, защото можете да си купите само няколко черупки и да ги направите по-тежки с помощта на допълнително закупени палачинки. Недостатъкът е, че различните упражнения изискват използването на различни товари – броят на дисковете ще трябва периодично да се настройва, намалявайки интензивност на тренировките
За производството на гири се използват различни материали: чугун, винил, хромирана стомана, матово желязо и други.

Нюанси на избор и функции на дизайна

При избора трябва да се вземат предвид следните нюанси:

 1. Стрийките за дъмбели не трябва да са твърде къси, в противен случай в в бъдеще ще бъде невъзможно да се използват палачинки достатъчно количество и сложете много тегло. Лешоядите твърде дълго могат пречат на обучението – това също трябва да се вземе предвид.
 2. Един добър вариант за класове в апартаментите би бил гумиран продукти, които няма да надраскат пода, мебелите няма да звънят, когато сглобяване.
 3. Бравите за сглобяеми модификации са с резбова резба пръстени, олимпийски с винтова скоба. Скоба с резба счита се за най-надеждната, особено за големи везни, пролетта ви позволява бързо да сменяте елементи
 4. Когато избирате врата, трябва да запомните, че в бъдеще ще трябва да купувате колела. Струва си да изберете продукт със подходящи стандартни размери за повечето палачинки

Комплект дъмбели на стелажа

Комплект палачинки

Дискове с тегло 0,5-1,0 кг не трябва да се пренебрегват. Наличността им в домашният комплект ще ви позволи да изберете правилната маса, променяйки я плавно. С дискове от 5,10 кг е добре да наддадете на голямо тегло. За обучение за Отначало се нуждаете от поне две палачинки на черупка, в бъдеще сумата ще се увеличи.

Следователно SRAVNI събира стоки от много магазини в Казахстан асортиментът се разширява непрекъснато. Можете да купите спортно оборудване, като разгледахме характеристиките, проучихме цените и правейки печеливш избор.

Най-добрите гири за домашна работа

Безплатни гири с тегло – перфектната добавка спортно оборудване за дома. Имахме тренировки с много комплекти, широко достъпни на пазара. В тази статия ние Ще ви разкажем за най-добрите.

Дъмбели за домашна работа

Мнозина мечтаят за добре оборудвана домашна стая, с няколко вида кардио машини за правене на упражнения на бягаща пътека и влак с разнообразна екипировка правете упражнения с мряна, правете упражнения с една тежести или две и упражнявайте с гири. но за повечето тази мечта остава нереализирана поради липса на свободно пространство. Така че трябва да се примирите реалност и направете само най-необходимото. Един от най-много Основните и необходими предмети за практикуване у дома са дъмбели. Те са сравнително евтини, не изискват много място, а също и възможно закупете сглобяеми гири и използвайте различни тежести за различни упражнява. Възможно е и закупуване на комплект с фиксирани тежести.

Звучи убедително, нали? Но преди да се втурнете към най-близкия магазин за закупуване на комплект, прочетете нашата статия за това как изберете правилния дъмбел и разгледайте нашия препоръки.

Ръководство за купувача

Добрият комплект трябва да е достатъчно удобен и не трябва повреди пода. Ето опциите, на които трябва да обърнете внимание. внимание при покупка:

Форма. Отличен избор ще бъде шестоъгълна гири. Те са удобни за упражнения като сцепление. отстъпвайте и не яздете под краката, ако просто ги оставите пода.

Разполага. Както за всеки друг спортно оборудване, важи общото правило: по-малкото съставни части, по-малко вероятно е нещо да не върви така. Бъдете внимателни със сгъваемите комплекти, често и не много внимателно използване те могат да се напукат.

Тегло. Ако ще купувате само един двойка с фиксирано тегло, тогава трябва да запомните това гири с по-малко тегло имат повече предимства пред повече тежък, и в цената също. Ако изберете твърде тежки дъмбели, вие трябва да забравите за редица много достойни упражнения, но с по-лека чрез набиране е възможно да се увеличи броят на повторенията. Комплект от 12 кг идеален за пазаруване.

Материалът. Някой с гумени дъмбели дисковете може да изглеждат по-малко привлекателни в сравнение с лъскав хром. Но те имат едно голямо предимство: гумата омекотява ударите, което е доста актуално, когато става въпрос запазване на пода и по-важното – краката ви. хромирана лешоядите с прорези осигуряват надеждна фиксация в ръката и лекота на почистване.

Три основни вида гири

Фиксирано тегло

Това са обикновени гири с постоянно тегло, повечето ги видях в салона. Минимално тегло в комплекти с дъмбели с фиксираното тегло обикновено е 2 кг и постепенно расте на стъпки от 2 кг. Придобиването на чифт фиксирани дъмбели тегло – най-бюджетното решение. Въпреки това, с този избор вие Ще трябва да използвате една и съща тежест във всичките си упражнения. Така е може да бъде доста неудобно, както за някои упражнения натоварването ще бъде твърде малко (например за клекове и лунги), а за други твърде големи (например за разреждания стоящи гири и преси с дъмбели отзад). Разбира се можете да си купите цял комплект гири с фиксирано тегло, но това скъпо и изисква много място.

Регулиране на теглото

Това е по-добър избор за тези, които спортуват у дома свободни тежести. Използвайки този набор, можете лесно да увеличите или Намалете теглото на дъмбели чрез добавяне или премахване на допълнителни дискове. Това ви позволява да използвате дъмбели за различни упражнения и варирайте диапазона на теглото у дома. Също така, ако сте стават по-силни и трябва да увеличат натоварването – винаги има възможност за закупуване на допълнителни устройства. Въпреки че, разбира се, не можете добавете тегло за неопределено време и има ограничение за броя на дисковете, които могат да се добавят от всяка страна.

Касета (въвеждане)

Натоварването на такива високотехнологични дъмбели се регулира с чрез добавяне или премахване на палачинки директно на стойката за гири с помощта на специален селектор. Това означава тегло регулируем много по-бързо, отколкото със стандартен комплект гири. С помощта на комплект касети е възможно да се постигне много по-голямо натоварване, отколкото при обикновените гири. Тоест такъв комплект може да бъде доста изгоден. Но тези гири имат няколко недостатъка: те са много по-скъпи от другите и също тежък, когато става дума за придвижване.

Най-добрите чугунени дъмбели

30 кг мощност на тялото с винтови брави

Чугунени дъмбели

Различните упражнения изискват различни тежести, така че този комплект гири с отвертка с максимално тегло 30 кг Идеален за тренировки у дома. Теглото се регулира бързо и лесно. така че винаги можете да осигурите на своите мускули най-доброто зареждане, за да се образува по-мускулест, силен и тънък тяло.

Цена 80 долара

Opti Cast 20kg Set

Избираме гири за къщата

Тези надеждни чугунени дъмбели са страхотна сделка. Ако 20 кг тегло не е достатъчно за тренировките ви, има възможност да поръчате допълнителни асортименти от чугун от асортимент Argos Opti и увеличете натоварването на всеки дъмбел до 35 кг.

Цена 42,93 долара

Комплект TurnerMAX 30 кг

Избираме гири за къщата

Можете да поръчате комплект с дъмбели TurnerMAX в редица тежести от 20 до 60 кг. Всеки комплект се предлага в собствен случай за лекота на транспортиране, което е доста удобно за тези, които предпочита да вземе дъмбели със себе си на всяко пътуване.

Цена: 30 кг за 78,06 долара

Йорк Фитнес с винтова ключалка

Избираме гири за къщата

Ако като тийнейджър сте мечтали за тялото на Хълк, може би комплект дъмбели дъмбели Йорк Фитнес ще бъде първата ти значима придобивка на свят на фитнес уреди, украсяващи пода на спалнята. Въпреки че, тогава с най-вероятно бихте избрали вместо тези чугунени красавици пластмасови дъмбели, напълнени с пясък, толкова популярни в време на деветдесетте и нула. Но сега сте узрели и подхождайте към избора с цялата отговорност, така че се отнасяйте към себе си чугунени гири Йорк Фитнес. Комплектът се предлага с четири палачинки с тегло 0,5, 1,25 и 2,5 кг, които лесно се отстраняват или инсталирайте с винтова ключалка.

Цена $ 52,03

Най-добри гири с бързо регулиране на теглото

Bodymax selectabell

Избираме гири за къщата

Превключете теглото лесно и бързо, като завъртите копчето към гири Bodymax Selectabells. Предлагат се десет опции. товар, минимално тегло – 2,5 кг, стъпка на тежест е 2,5 кг. Вие сте можете да си купите един дъмбел, но според редакторите е по-удобно да имате двойка.

Цена от $ 193,88

Bowflex SelectTech

Избираме гири за къщата

С дъмбели Bowflex SelectTech всяка промяна, която направите само малко щракване ще придружава теглото. Има 15 различни режими с възможност за избор на тегло от 2 до 24 кг.

Цена от $ 538.20

Заключване на продажбите на Ironmaster

Избираме гири за къщата

Това са регулируеми дъмбели, но по свойствата си те са повече подобно на обикновеното. Регулирането на теглото може да отнеме малко повече време. време в сравнение с конкурентите, но максимално възможното тегло е колкото 34 кг. Ако използвате комплекти с допълнителни задвижвания, тогава максималното тегло може да бъде до 75 кг, което разбира се е доста смешно, но напълно безполезно.

Цена от $ 766,40

Най-добрите подови гумени дъмбели

Бодимакс лукс

Избираме гири за къщата

Максималното тегло, което можете да постигнете с Bodymax Deluxe е 15 кг за един дъмбел. Комплектът се предлага с осем 2,5 кг палачинки, четири с тегло 1,25 кг и четири тегло 0,5 кг Тази гама ви позволява да започнете с ниско тегло, удобно когато повдигате ръце с дъмбели пред вас и след това увеличаване на теглото, докато правите огъване на ръце, за да тренирате бицепс.

Цена от $ 64.38

Шестоъгълна гумирана каросерия BodyPower каучук

Избираме гири за къщата

Нашите любими дъмбели за правене на ренегатско сцепление. директен страни и гумено покритие върху гири Power Heber намаляване на вероятността те да се подхлъзнат в ръката. Недостатък на тях гира е невъзможността да променяте теглото и цената на един Набирането е около 50 паунда. Все пак, ако имате достатъчно място и не сте объркани от сумата, можете да закупите комплект с пет различни тежести и стойка с дъмбели за до 200 паунда.

Цена за чифт 12,5 кг от $ 66,35

Неопренови галантни неопренови ръчни гири

Избираме гири за къщата

Такива гири са подходящи не само за обучение, за да се увеличат мускулна маса, но също и за рехабилитационни упражнения или като допълнително натоварване по време на кардио сесии. Тегло с дъмбели варира от 0,5 до 5 кг и се прикрепя към дисковете върху гири шестоъгълна форма, за да се избегнат ролки с дъмбели под дивана по време на обучение.

Цена от 7,14 долара (чифт 0,5 кг) до 28,61 долара (чифт 5 кг)

Най-добрите Chrome гири

Body Power Chrome Ergo

„Chrome

Тази двойка има анатомично оформени ръце, стегнати в съседство с ръката и намалява вероятността от случайно отклонения. Тези дъмбели също са привлекателни. външен вид, въпреки че разбира се гири с фиксирано тегло по-малко практичен, отколкото регулируем.

Цена от $ 98.88 (чифт 12.5 кг)

Viavito

Избираме гири за къщата

Тези красавици могат да бъдат описани с една дума: гладкост. Регулируеми гири с максимално тегло 20 кг се доставят с четири палачинки с тегло 2,5 кг, четири с тегло 1,25 и четири тегло 0.5. Съседите ви определено няма да ви благодарят, ако ги пуснете пода, но при вида на такива лъскави хромирани повърхности е много Трудно е да устоиш на купуването

Цена от $ 65.05

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment