Изтегляне на кубчета за преса у дома за един месец: най-доброто съвети и упражнения

А ко изтощителните ви тренировки не носят никакви резултат, докато тънките момчета имат заветно пожелание Натиснете без никакви усилия, не се отчайвайте. Решителността, трудолюбието и постоянството ще ви помогнат да получите красива преса. Оставете традиционните си тренировки и опитайте нашите наистина работещи съвети и упражнения за вземете пресата на мечтите си.

За да изпомпвате пресата просто направете набор от упражнения. Получаването на релефни кубчета е трудно, когато те скрит от голям слой подкожна мастна тъкан. Ако вече сте слаби човече, просто намери добър набор от упражнения и дай мускулна изразителност. С плътните хора всичко е малко по-сложно.

В тази статия ще намерите цялата гама, да изпомпва пресата за един месец у дома на кубчета. Оставете класическите обрати на пресата в миналото и опитайте Нашите съвети за работа и упражнения за изпомпване на пресата за 30 дни. Решителността, трудолюбието и постоянството ще помогнат Вземете релефни кубчета с нашите отлични тренировки. АСъщо така препоръчваме да гледате как да укрепите мускулите на ядрото, което ще подобри качеството на живот.

 • Най-добрият начин за изпомпване на релефна преса за по-малко от 2 от седмицата
  • Най-бързият начин
  • Страхотна тренировка, за да получите вашия абс за 30 дни (на ден месец)
 • Как бързо да подчертаете преса у дома: Мотивационни упражнения

Най-добрият начин за изпомпване на релефна преса за по-малко от 2 от седмицата

Най-често срещаният въпрос е, възможно ли е да се получат кубчета пресата след седмица или две. Няма такова нещо като бърза преса – това е така всички последователни упражнения, правилна диета и увеличете изгарянето на калории за подкожни мазнини. Вземете план за хранене и упражнения заедно и ги следвайте за следващите 30 дни, за да видите добър и забележим резултат.

Kubiki-Преса

Повечето хора, които искат да получат кубчета за преса Извършвайте стотици обрати на ден. Но много често това не работи. Причината е проста. Без съмнение усукването може да бъде ефективни, защото те не само могат да тонизират, но и и напрягайте коремните мускули. Този обаче, който не премахва мазнините с корема, не може да нарисува кубчетата на пресата.

Упражнението с висящи крака стимулира корема активност, отколкото усукване.

Също така ще ви бъде полезно да разберете как да изпомпвате след месец.

И така, как да постигнете кубчета за преса? Какви тренировки, упражнения и действията са най-ефективни? Има ефективни стъпки, които могат да ви помогнат да увеличите печата си бързо.

Най-бързият начин

Следните са ефективни методи за бързо въвеждане тон на вашия abs:

1 Диета

Racion-pitaniya-для-ПресаМислите ли, че сте старателни работа във фитнеса, можете ли да получите кубчета на абс? не има значение колко клякания и обрати на ден ти следвайте, без правилната диета, не можете да постигнете резултат. Следователно този, който работи усилено, се опитва да остави настрана пресата хапнете 3 порции със стандартен размер и закуска между всяка прием на храна. Включете въглехидратите в диетата си. Това не означава това трябва да ядете пържени картофи, пица, паста, бисквитки или гевреци. Изяждане на 1 порция сложни въглехидрати – напр. пълнозърнест хляб, овесени ядки, кафяв ориз за закуска, обяд и вечеря са това, което може да донесе успех на вашата преса. Закусете с обогатени с протеини храни като кашу, бадеми, фъстъчено масло, нискомаслено кисело мляко и орех.

Вие търсите по-добър хранителен план за рисуване на кубчета натиснете възможно най-бързо? Прочетете го!

2 кардио товари

Velosipedist-S-pressomДруг важен фактор за тези, които иска да свали излишни килограми и да намери кубчета от пресата – губи наднормено тегло. Можете да направите това бързо, като добавите кардио натоварвания. в тренировката си.

Плуване, бягане, колоездене поне тридесет пъти седмично минути и поддържаща активност 5 дни в седмицата. Вземете предимствата на интервалното обучение, за да оформите вашето тяло.

Важно: За да получите кубчета пресата първо трябва да изгорите мазнините, които пресата ви крие. Това не означава, че трябва да бягате на дълги разстояния на бягаща пътека. следите. 30 минути високоинтензивно обучение на интервали направено 2-3 пъти седмично е най-добрият начин за теглене на кубчета пресата. Тежки сложни упражнения, като мъртъв лифт, пейка стоене или клекове е много по-стресиращо за вашия абс, отколкото усукване или клякане.

3 Силова тренировка

Основна якост-обучениеСиловите тренировки са най-добрият начин. постигнете кубчета за преса и последния етап в постигането на формован пресата. Извиването работи по-добре за горната преса. Но ти Необходимо е също така да се напрягат мускулите на долната и наклонена преса. Възможно е вдигнете пръст. Легнете на постелка или пейка и поставете краката си етаж. Изпънете краката си така, че да са успоредни на тялото. Вземете краката бавно, а след това бавно ги спуснете до изходна позиция. Изпълнявайте по 5 серии по двадесет изкачвания всеки ден.

Изпълнете следните упражнения:

Гира-кризаУсукване на гири: лягайте обратно на пода или постелка със свити колене. Задръжте дробовете гири във всяка ръка, като ги разтягате отстрани. Издишайте и бавно откъснете главата и горната част на тялото от пода, опъвайки гири над краката до тавана.

Получаването на абс кубчета изисква мускулно напрежение и загуба мазнина

Обратното-коремни преси-с-бандаОбратно усукване с ниско фиксирана лента: За да завършите това упражнение ще ви е необходима разширителна лента, която трябва да е ниска прикрепен към стена или прибран под диван. Поставете лентата чорапи и на двата крака. Легнете на пода. Издишайте и огънете коленете си към раменете. Вдишайте и бавно спуснете краката до първоначалното им положение.

Crunch-с-топкаСгъваем обрат на топката: Поставете топката здраво между краката. Легнете по гръб на пода. Дръжте краката си над земята, коленете свити. Поставете ръцете си близо уши в усукано положение. Двойно усукване откъснете раменете от земята и огънете коленете си към гърдите. Вдишайте и легнете до изходна позиция.

Страхотна тренировка, за да получите вашия абс за 30 дни (на ден месец)

Bokovye-skruchivaniyaПоддържайте и повишавайте мускулния си тонус център заедно с тези страхотни тренировки за абс за 30 дни. Правете упражненията 3 пъти седмично за следващия месец. Можете да ги изпълнявате в понеделник, сряда и петък. Помнете това пресовите кубчета изискват промени в повторения, периоди на почивка, използвани упражнения и тежести.

Трябва да се извърши:

 • Повдигане на краката за 20 секунди и, 10 секунди почивка;
 • Ножици 20 секунди, 10 секунди почивка;
 • Махи рита за 20 секунди, 10 секунди почивка;
 • Бар 20 секунди, 10 секунди почивка;
 • Обратно усукване 20 секунди, 10 секунди почивка;
 • Мейсън обрат 20 секунди, 10 секунди почивка.

Изпълнете 4 кръга с упражнения. Отделете 10 секунди за почивка между упражнява.

Как бързо да подчертаете преса у дома: Мотивационни упражнения

Пресата е най-трудната част за оформяне. Единственото начин да получите абс – яжте по-малко мазнини и изпълнявайте кардио натоварване. Нямате достатъчно време да отидете на фитнес? Помпайте пресата у дома. Можете да изградите силна преса, ако се научите яжте правилно в допълнение към упражнения за корем.

Ако спортувате у дома, ето няколко страхотни упражнения за започване:

 1. Усукване в 4 акаунта – 10 повторения.

4-броене коремни пресиКогато правите упражнението, помислете че трябва да повдигнете раменете си от земята или постелката по време на това усукване.

 1. Усукване – 10 повторения.

Коремни пресиКогато усуквате, няма нужда да откъсвате целия си гръб от кацайте, както когато седнете. Откъснете само горната част архивирате. Легнете на постелка, под или килим. Дръжте ръцете си близо до главата или кръст на гърдите. Използвайте коремните мускули за разкъсване раменете и ги дръжте нагоре. Издишайте, когато щете да сляза.

Внимание: Следвайте тренировките са правилни, тъй като упражнението за пресата може да стане причиняват проблеми с гърба. Спрете, ако чувствате болка в архивирате. За да избегнете възможни проблеми с гърба, тренирайте я. Не забравяйте, че слабите мускули могат да доведат до големи проблеми с гърба. Препоръчва се да завършите тренировката си за абс с упражнения за архивирате.
 1. Кръгови обрати – 10 повторения.

Circle-коремни пресиЗаемете позиция на обрат. завой горната част на тялото вляво – за левия кръг и дясната – за дясната кръг. За лесно изпълнение, правете малки кръгови движения. За да добавите сложност, правете големи кръгови движения.

 1. Обратни обрати – 12 повторения.

Обратното-коремни пресиЗапочнете упражнения за коленете в унисон с бедрата. Придържайте коленете си към гърдите и след това бавно се върнете в изходна позиция. Използвайте ръцете си, за да странична опора.

 1. Велосипед – 10 бавни повторения, 8 бързо.

велосипедна коремни пресиСвийте коленете си към гърдите, повдигнете наляво коляното и завъртете дясното си рамо към коляното. За пълно повторете, сменете краката и повторете от другата страна.

 1. Право повдигане на краката – 10 повторения.

Straight-крака спуснеЗапочнете упражнението за ниво на коляното с бедрата. Повдигнете коленете си към гърдите. След това изпънете коленете нагоре. за За да завършите повторението, спуснете правите си крака върху постелката. за допълнително натоварване дръжте ръцете си под долната част на гърба.

 1. Разтягане на пресата – задръжте за 30 секунди.

Abs-участъкИзпънете ръцете и краката. Затегнете пресата, сякаш издърпайте пръстите и пръстите на краката към противоположните стени. опитвам поемете дълбоко въздух.

 1. Разтягане на косите мускули – задръжте 30 секунд

Упражнението се изпълнява в седнало положение. Повдигнете десния крак държейки краката притиснати до постелката. Увийте левия крак вдясно и го огънете на дясната страна. Дишайте дълбоко. повторение упражнение от друга страна.

 1. Странична лента – задръжте за 30 секунди.

Side-plank1Поставете лакътя под рамото. Повдигнете бедрата балансиране на стъпалата и лакътя. Задръжте тази позиция 30 секунди.

Важно: Работете по центъра и втвърдяване на тялото според класическия план. За изпълнение каишките заемат лицево положение в продължение на 30-60 секунди. Изглежда твърде лесно? След това опитайте лентата с формата на звезда с ръце и краката се разпространяват във формата на X.
 1. Hip Raise – 8 повторения.

Хип-лифтовеСлед дъската легнете с гръб на пода. Повдигнете бедрата до тавана. След това ги спуснете на пода.

 1. Плуване – 10 бавни повторения задръстване, 8 пулсиращи.

Изпънете краката и ръцете си, докато лежите по корем. След това повдигнете срещуположния крак и ръка и бавно спускайте. повторение упражнение от друга страна до пълно повторение.

Искате ли да се сдобиете с модерни мускули след месец? Ускорете вашия Резултатът заедно с този ефективен план за тренировка.

99% от времето, когато хората не постигнат желаните абс кубчета, те правят погрешен избор в храната, абсорбират твърде много калории или направете и двете. Поправете си постигане на напредък. Записвайте не само вашите комплекти и повторения, но също водят дневник за храна. Записвайте ежедневния си напредък изключително важно. Защо? Това ви позволява да погледнете назад и редактирайте плана си.

Натиснете кубчета – виждате ги на билбордове, във филми и списания. Не забравяйте, че получаването на желаните кубчета изисква сложна тактика. Ако мислите, че стотици обрати и асансьори ще загубят вашата мазнини, значи грешиш. Изграждането на мускулен корем не изисква часове за обучение. Качеството е важно. Опитайте се да Правете коремни упражнения правилно.

Интересна тема:

 1. Най-добрият начин да изпомпате пресата, за да заровете
 2. 6 комплекта упражнения за пресата

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment