K ак да увеличите ефективността на диетата и да намалите фаза на сушене на тялото

Защо трябва да наддавате на килограми за няколко месеца само за да след това на диета за същото количество? Има и друг начин поведение, което ще ви даде по-добър резултат и ще намали глада и жадуване за ядене.

„Как

Ако сте се занимавали с набиране на персонал за определен период от време мускулна маса, знаете правилото за подобряване на мускулния релеф: ядеш трудно, после се ограничаваш в храната, после пак натрупвате тегло и след това го намалявате отново – и така нататък, година след това година. Следването на този подход не е необичайно, когато сте качваш от 14 до 18 кг и след това влизаш в този дълъг, неприятен период на изсушаване на тялото, по време на който се лишавате от храна, богат на въглехидрати.

За щастие има друг, може би по-оптимален начин, след което се захващате, готови за конкуренция или просто плажния сезон. Използване на серия кратки периоди на диета по време на фазата на засилено набиране масите могат да ви дадат по-добри резултати и да ви помогнат по-лесно да прехвърли глада и да намали моралното напрежение в периода сушене.

  • Намалете периода за адаптация на тялото
  • Вземете минималното количество мазнини, когато работите върху теглото
  • Направете фазата на наддаване на тегло по-продуктивна
  • Избягвайте използването на дълги диети

Намалете периода за адаптация на тялото

Повечето диети за облекчаване на мускулите, използвани след период захранването за масово набиране, предполага твърде дълго периоди, вариращи от 8 до 24 седмици. Проблемът е че през това време тялото ви успява да се адаптира и да се учи функция с дневен дефицит на калории. В този случай изгорените калории и процесът на сушене намаляват забавя и трябва да намалите приема на калории още повече, което води до още по-голямо чувство на глад.

Краткосрочни диети, от друга страна, които обикновено продължават от 4 до 6 седмици са достатъчно малки, така че тялото ви да не го прави влезе в режим на глад изцяло. С този подход към храненето на изсушаване, метаболитната скорост е нормална или почти нормално ниво, което ви позволява да изгаряте повече мазнини със същия калориен дефицит. Щом загубите няколко килограми мазнини, можете отново да се върнете към набор от мускули до следващото кратък период на диета.

Готвене за диета

Такъв режим може да не ви е от полза, ако сте в миналото. твърде често се използва циклична диета с твърде кратък периоди на загуба и наддаване на тегло Тъй като повторихте тези периоди през ускорен режим, това може да накара тялото ви да може да премине в полугладен режим на съществуване. В случая скоростта на метаболизма става по-бавна от обикновено, което се усложнява изгаряне на калории.

Вземете минималното количество мазнини, когато работите върху теглото

Следват дълги периоди на засилено набиране на маса периоди на диета за сушене: не е ли по-добре да спечелите минимум количество мазнини по време на наддаване на тегло? Използване на по-фин подход към диета, няма да е необходимо да контролирате цял месец вашата диета, която ще намали ефекта на диетата върху тялото ви и ще позволи поддържат повече мускули, докато отслабват.

Всеки, който някога се е опитал да наддаде на тегло, знае, че това не е важно, колко здравословна е храната, която ядете или колко сте тренирайте, все пак получавате приблизително същото количество излишната мазнина. За да избегнат това, някои се опитват яжте „постна храна“, тоест наддавайте тегло, без да се натрупвате нежелани депозити. Добър пример за този подход е кетогенна диета. Въпреки че, ако не сте начинаещ и не за първи път се опитвате наддаване на тегло, знаете, че натрупването на мазнини е част тренировъчен процес за увеличаване на мускулната маса.

Ако използвате традиционния подход за обучение, трябва започнете наддаване на тегло, ако телесните мазнини са 8-10% от телесно тегло при мъжете и 17% от телесното тегло при жените. Продължавайте печалба, докато телесните мазнини достигнат стойност в 20% за мъжете и 27-30% за жените. Тогава ще визуално изглеждат по-тежки, но без много мускулен релеф.

Направете фазата на наддаване на тегло по-продуктивна

Вместо да трупате излишни мазнини, за да увеличите ефекта, започнете краткосрочна диета, когато телесните мазнини са 15% от теглото тяло за мъже или 25% от телесното тегло за жени. Тогава можете минимизирайте общото натрупване на нежелани килограми. ако започнете с по-ниски стойности, а след това с по-кратка продължителност диета няма да позволи на мастните депа да се натрупват в твърде много сума.

След като натрупате почти 4,5 кг, преминете на диета до губят около 2 кг, след това качват още 4,5 кг и намаляват отново тегло на 2 кг. Направете това 3 или 4 пъти по време на фазата на масово събиране. Кдо момента, в който сте готови за фазата на сушене, ще въведете значителна маса приказка, която ще се състои в по-голяма степен от мускулите, а не от мазнините.

Ако увеличите теглото си с почти 9 кг, тогава чиста мускулна тъкан може да съставлява значителна част от масата (почти 7 кг). Използвайки традиционния подход, можете да спечелите почти 14-18 кг само за да получите същите 7 кг чист мускул маса, но с по-дълъг период на сушене и голямо натоварване тяло и нервна система.

Избягвайте използването на дълги диети

Никой не обича диети. Това е усилена работа. Винаги си гладен. Вие сте Чувствайте се много уморен. Вашето желание за храна може вземете всички мисли. Нищо чудно, че мнозина се отказват, преди да посегнат поставете цели.

Диетично обучение

Започването на диета не е толкова трудно. Ходиш далеч от дълго период, когато те постоянно са яли нещо и винаги. ви изкушени от идеята да ям по-малко, което изглежда като нещо свежо и ново и облекчаващо.

Но такова усещане за новост може да продължи само около 2-3 седмици. След това отново започвате да пропускате старите си ястия. Въпреки това да минават само няколко седмици напрегнато съществуване. Сравнете това с традиционния подход изсушаване на тялото, когато прекарвате четвърт до половин година с недостатъчни калории, след това краткосрочни диети може да изглежда по-привлекателна.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment