Как бързо да изпомпва пресата у дома преди кубчета

Надутата преса може да изглежда като непостижима цел за някои хора, но има възможност да постигнете това, като следвате правилните методи. Можете да изпомпате пресата с “кубчета” за кратко време, ако обърнете внимание на вашата диета и до класове с подходящи упражнения. Най-бързият начин помпайте пресата у дома или във фитнес залата, това да подходите към проблема изчерпателно и правилно да оцените първоначалната си данни и възможности.

Да, помпайте пресата за една седмица в присъствието на 20% подкожна мазнина и повече не е възможно. Но ако имате доста плосък корем, но ако искате релефни кубчета, можете леко да регулирате режима хранене и тренировки, изберете набор от упражнения и вече чрез седмица можете да видите резултата.

 • Как да изпомпваш бързо?
  • Включете въглехидратите в диетата си
  • Яжте здравословни протеини
  • Консумирайте подходящите храни, за да се покажете бързо тухли
  • Пийте много вода
  • Яжте в няколко хранения
 • Как бързо да натиснете зарчето: обучение
 • Изтеглете бързо пресата на зарчета: набор от упражнения

Как да изпомпваш бързо?

преса кубчета

Възможно е бързо да вземете коремното кубче, но помпайте пресата за една седмица в присъствието на голямо количество подкожно мазнините няма да работят. Ако имате процент на мазнини около 10-12%, тогава вие може бързо да подобри релефа на коремните мускули с хранене и правилния набор от упражнения. Ако процентът на мазнини върху Тъй като коремът е много по-висок, тогава първо трябва да премахнете мазнините от корема и След като изтеглите релефните кубчета.

Включете въглехидратите в диетата си

Една от тайните на перфектно изпомпване пресата – има много въглехидрати. Ако вашата диета е нездравословно, невъзможно да се изпомпва добре релефна преса, която искате. Яжте зърнени храни, защото те са богати на фибри и се усвояват бавно. рафинирани въглехидратите са бърз източник на енергия и това ги прави неподходящ за дълги тренировки. Яжте елда, овесени ядки, пшенична каша и кафяв ориз.

Яжте здравословни протеини

За да изпомпва мускулите, тялото ви има нужда десните катерици. Яжте много протеини по време на закуска. Вие не сте ще почувствате глад, ако е първото ви хранене съдържат протеини. Това ще ви помогне да изгорите излишните мазнини и да изградите мускули. долната част на корема по-видимо. Пилешко, яйчен белтък и гръцки киселото мляко са добри източници на протеини.

Консумирайте подходящите храни, за да се покажете бързо тухли

Вода по време на тренировкаПовечето преработени храни които купувате съдържат много калории и много малко хранителни вещества. Те съдържат много захар и мазнини, а не допринасят за отслабването и идеална преса. Избягвайте храни които включват масло, царевичен сироп, изкуствени оцветители и подсладители. Превърнете плодовете и зеленчуците в вашата диета, за да придадете на коремните си мускули енергийно подхранващи вещества, които са необходими за растежа им.

Пийте много вода

Консумацията на големи количества вода ще ви помогне да загубите наднормено тегло и засилете метаболизма си. Това е много важно ако се опитвате бързо да получите перфектната преса. Изключете всички сладки напитки, като сода и сокове, защото че съдържат много захар.

Яжте в няколко хранения

Не трябва да гладувате, ако се стремите да стигнете стегнат корем. Когато не ядете, тялото ви не става всички необходими калории и ги съхранява под формата на мазнини. Когато ядете в няколко стъпки метаболизмът ви се ускорява и вие получавате достатъчно енергия за тренировки.

Как бързо да натиснете зарчето: обучение

Кардио тренировка за изгаряне на мазнини

Здравословната диета е важен аспект, но вие също трябва спортувайте, ако искате да се усъвършенствате пресата. Работете върху коремните си мускули, за да получите натиснете с “кубчета”, но не само над тях. Мускули на тялото трябва да са добре пригодени и трябва да имате добра мускулатура в насипно състояние, това ще помогне да изгорите повече калории, дори в покой и губите повече излишни мазнини.

Най-добрите упражнения за коремните мускули:

 • летва
 • усукване легнало с повдигнати крака
 • мотор лежи

Редовните тренировки ще ви помогнат да укрепите раменете, гърба и пресата. Трябва да работите върху мускулите на цялото тяло, а не само корем за изграждане на мускул. Перфектни тренировки с тегло включват упражнения за всички мускулни групи:

 • тяга
 • клякам
 • преса за мряна
 • упражнения с гири

Кардио тренировките са ценни за тези, които искат да получат перфектна преса бързо. Редовните кардио упражнения ще изгорят много мазнини. Включете някои от тях във вашите кардио процедури Професия:

 • тичам
 • плуване
 • тенис
 • бокс
 • колоездене

Събрахме най-добрите упражнения за отслабване в едно. място.

Високоинтензивни тренировки с кратки почивки между Те ще бъдат най-ефективни. Разнообразие от упражнения до предизвикайте тялото си. Вашата задача е да тренирате различни групи мускул по време на всяка тренировка. Упражнението може да стане безполезно, ако правите едни и същи програми всеки ден.

Изтеглете бързо пресата на зарчета: набор от упражнения

Използвайте този набор от упражнения, за да тренирате мускулите си. корема.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment