Как бързо да се отървете от мазнините по корема и страните у дома с 10 промени

Упорита, досадна коремна мазнина и сякаш е от нея почти невъзможно да се отървем. Всеки иска, но се оказва само с избраните.

Каква е тайната?

В хапчета за диета?

10 чаши чай на ден?

Някакви шлакове или обвивки против шлака?

Не, нищо от горното.

Сега ще ви кажа как да се отървете от мазнините по корема и страните у дома и какво наистина се изисква, за да намалете талията си и ако промените тези 10 неща във вашата живот, ще се отървете от „житейската шамандура“.

 • Как бързо и ефективно да премахнете мазнините от корема и страните
  • 1. Програма за обучение
  • 2. Правилно хранене за загуба на мазнини
  • 3. Премахваме вредните продукти
  • 4. Намалете приема на захар
  • 5. Увеличете количеството протеин в диетата
  • 6. Правилно консумирайте въглехидрати
  • 7. Нормализираме консумацията на алкохол
  • 8. Намалете приема на натрий
  • 9. Здравословен сън
  • 10. Търпение

Как бързо и ефективно да премахнете мазнините от корема и страните

Гънки на мазнини по корема

През годините, в които работя като личен треньор, забелязах това всичките ми клиенти с проблеми с талията имат нещо общо, какво им пречи да се отърват от тях.

В същото време, от личен опит в намаляването на процента телесни мазнини до лети забелязах, че има неща, които ми помагат да се справя това е по-бързо, но има нещо, което значително забавя процеса.

И сега искам да споделя с вас моите открития, които аз получени от практиката за борба с излишното тегло. Ще ви разкажа за 10 проблеми, които най-вероятно са причините, поради които вие не може да губи коремни мазнини, както и около 10 решения за тях проблеми.

1. Програма за обучение

Тренировка с желязо

Проблем: Вашите тренировки са неефективни срещу мазнините в кръста.

Ако не видите резултатите, най-вероятно тренировките ви няма Подходящ за отслабване и борба с бръчките по корема.

Когато става въпрос за изгаряне на мазнини, повечето хора смятат това 30 минути на велотренажор и няколко упражнения върху пресата – това им е ще спести.

Но какво бихте си помислили? Това не е само едно от най-малкото ефективни упражнения за премахване на мазнини от корема, то също скучно до невъзможност и не дава много натоварване.

Тайната на релефните мускули на коремната преса е проста: всеки ги има, просто в някои те са покрити с мазнини, които трябва да бъдат премахнати.

Всичко, което трябва да направите, е да се отървете от мазнините, които ги покриват, и, съжалявам, че съсипах мечтите ти, но някои упражнения за пресата и уви, кардио с ниска интензивност не е достатъчно за това.

Упражненията с тежести обаче могат да помогнат ще получите изразени коремни мускули, но ако не шофирате с мазнини в корема, никога няма да ги видите.

Друго погрешно схващане, често срещано сред жените, е това работата с тежести ще ви направи напомпани и твърде мускулести.

Това е пълна глупост!

Радвам се, че жените постепенно започват да разбират това тренировка с тежести помага да отслабнете и да се ускорите метаболизъм.

Основните упражнения са най-добри за изгаряне на мазнини, защото те консумират много калории и също така увеличават производството тестостерон.

Най-добрите основни упражнения включват: клекове, изправяне сцепление, обикновено всяка щанга и теглене на значителни тежести (но уверете се, че ги следвате правилно, в противен случай рискувате печелете нараняване).

С други думи, трябва да промените програмата си тренировъчни сесии.

Най-добрата програма за отслабване – комбинация от тренировки с тежести и интензивно кръгово интервално обучение.

Ако не знаете какъв интензивен кръгов интервал обучение, следвайте линка към моята статия, в която аз Обяснявам какво е и давам примери за упражнения, които можете да се използва.

Ако засега те са тежки, можете да използвате Това са тренировъчни програми за отслабване, има комплекси и за начинаещи като заместител на интервалните тренировки.

Решение: трябва да работите с тежести и да използвате интензивни кръгови интервални тренировки.

И сега вероятно се чудите: какво точно Трябва да направя, за да се отърва от тази упорита мазнина стомах?

Бих препоръчал програма за тренировка с тежести, което би включвало 3-5 силови тренировки седмично (за началото е доста подходящо разделяне на горната / долната част на тялото), и също започнете с 2 интервални тренировки и донесете техния брой 3-4 седмично.

Можете да използвате интервално обучение от моята статия нататък връзка по-горе. Що се отнася до работата с тежести, има много добри програми, но за начало можете да използвате това.

Ето седмичен план, който можете да следвате. Останалите две дни използват за почивка.

Ден 1 Ден 2 Ден 3 Ден 4 Ден 5
Работете с тежести Интервално обучение Работете с тежести Интервално обучение Работете с тежести

2. Правилно хранене за загуба на мазнини

„Диета

Проблем: Ядете твърде много или твърде малко не ядете количеството храна, което трябва да изгорите нежелана мазнина от корема.

Ядеш твърде много или твърде малко.

Във всеки от тези случаи вие не давате тялото си преминете към режим на изгаряне на мазнини, което води до факта, че вие не може да отслабнете, независимо какво правите.

Това се дължи на енергийния баланс.

Всеки от нас изгаря определено количество през целия ден. калории и това зависи от много фактори, като тегло, ниво на активност и общ метаболизъм.

Без значение как спортувате, ако консумирате повече калории, отколкото изразходвате през целия ден, не можете отслабнете и не горете мазнини!

Вместо това ще спечелите тегло (или мускулна маса), в зависимост от това колко повече ядете, отколкото консумирате и в зависимост за вида на консумираните калории.

От друга страна, ако ядете твърде малко, тялото ще премине в режим на гладно, което ще намали метаболизма, ще доведе до загуба мускулна маса и напълно блокира изгарянето на мазнини.

Общата препоръка в този случай е да се консумират най-малко 1200 калории на ден, това е минималният брой необходими калории тялото да компенсира нуждата от всички важни хранителни вещества вещества.

Решение: Яжте количеството храна, необходимо за вашите цели и начин на живот.

Друг труден въпрос е колко калории са ви необходими? консумирайте ежедневно, за да отслабнете правилно и ефективно без внезапни скокове в теглото?

За всяка фигура ще бъде различно, но има няколко инструмента, което може да ви помогне да разберете колко сте трябва да се яде.

Можете да използвате калкулатора на калории в менюто ми блог, той ще се справи с изчислението достатъчно, тъй като взема предвид ниво на вашата активност. Той ще даде представа колко калории, които трябва да консумирате, за да отслабнете първоначално етапи, но в процеса на прием на калории трябва да се промени и персонализирайте за себе си.

Колкото по-високо е дневното ви ниво на активност, толкова повече калории, които трябва да консумирате.

Можете да следите калориите, консумирани от прекрасно мобилно приложение myfitnesspal.

Базата му съдържа информация за почти калоричната стойност всички въображаеми храни и продукти, така че можете да направите части.

Не казвам, че трябва да прекарвате дни, броейки калории.

Просто препоръчвам да разберете колко калории трябва да имате отслабнете според калкулатора по-горе и след това опитайте Изчислете колко калории на ден всъщност консумирате.

Ако това число е по-голямо или по-ниско от необходимото, въведете подходящи корекции и се опитайте да се придържате към това фигури. Да, всичко е толкова просто и ако проявите усърдие, вие не забравяйте да видите резултата!

ВАЖНО: Максималното тегло, което препоръчвам да губя на седмица – 1 килограм (в идеалния случай – половин килограм на седмица), защото поддържате мускулна маса и хормонален баланс.

Придържайте се към половин килограм на седмица.

Ако не отслабнете достатъчно, отрежете малко прием на калории и ако загубите твърде много, тогава се увеличи.

3. Премахваме вредните продукти

Вредни и забранени храни

Проблем: Ядете твърде много преработени преработените храни са едно от най-лошите неща за правене хранене, което можете да направите с тялото си.

Те дебалансират хормоналния фон, инхибират метаболизма и предизвикват наддаване на тегло

Всички полуфабрикати се вземат не от природата, а от фабриката.

Най-често срещаните продукти са сладки, най-различни напитки, включително ниско алкохол, картофени чипсове, големи част от бързата храна, захарните люспи, като цяло разбирате какво реч.

Ако ограничите приема на тези храни и започнете яжте по-здравословни храни, ще почувствате прилив на енергия, щастие и по-малко ще харесвате да ядете такава боклучна храна.

Ето няколко съвета за избягване на вредни храни:

 • прочетете етикета, преди да купите нещо
 • купувайте хляб в пекарня, която знаете
 • когато избирате храни като тестени изделия, зърнени храни, ориз или бисквити винаги предпочитайте пълнозърнести продукти
 • избягвайте храни с високо съдържание на царевичен сироп, в много фруктоза
 • купувайте продукти от местните фермери на пазара

Решение: Яжте органични храни, сигурно се чудите въпросът е: каква храна трябва да ям?

Ето списък на здравословни натурални храни:

 1. Предпочитайте естествените продукти над полуфабрикати.
 2. Много плодове и зеленчуци.
 3. Млечни продукти като мляко, кисело мляко без захар, яйца и сиренето.
 4. Пълнозърнести продукти.
 5. морска храна
 6. Месо от местен производител
 7. Ограничете избора на напитки с мляко, кафе с натурално подсладители и чай.
 8. Закуска към семена, ядки и плодове.

Ако имате нужда от повече мисли за диетата, ето страхотно рецепти за обяд инфографики:

„Рецепти

4. Намалете приема на захар

Захар

Проблем: Консумирате твърде много захар. С това повечето ми клиенти са се сблъскали с проблем и честно това ще бъде най-трудното нещо, което трябва да промените.

Ако обаче се захващате за бизнес постепенно и всеки ден ще се движите бавно, гарантирам, че с течение на времето ще го направите подчинявам. Нека да разгледаме защо захарта е вредна, защо захарта допринася за увеличаване на теглото и какво можем да направим за това.

Захарта се състои от две молекули: глюкоза и фруктоза.

Фруктозата не е естествена част от метаболизма и, на всъщност много малко телесни клетки могат да го обработват, с изключение на черния дроб.

Когато консумираме много захар, се преработва фруктоза главно от чернодробните клетки.

Там той се превръща в мазнина, която след това се секретира в кръвта (и води до образуването на упорита мастна тъкан върху стомаха).

Фруктозата също може да причини инсулинова резистентност.

Инсулинът регулира нивата на кръвната глюкоза.

Когато глюкозата е твърде висока (което може да причини интоксикация), инсулинът в кръвта се използва от организма по ред за да го понижите.

Ако не е в кръвта или не може да действа, глюкозата може достигат нива, когато стане токсичен.

При здравите хора този механизъм работи добре и позволява консумирайте храни с високо съдържание на въглехидрати без скочи нивото на глюкоза в кръвта.

Инсулинът има и други функции, една от които е да изпраща сигнали на мастните клетки да поемат мазнини от кръвния поток, складирани и предотвратени изгарянето му, което те вече имат (например същите упорити мазнини по корема).

Прекомерният прием на фруктоза е известна причина за инсулин резистентност и повишени нива на инсулиново инхибиране корема, въпреки всички усилени усилия, които ни предстои ние го прилагаме.

Ако искате да знаете повече, ето линк към прекрасна статия, обясняване на причините, поради които захарта допринася за натрупването на мазнини.

Решение: Ограничете приема на захар Инсулт “препоръчва да намалите приема на захар, така че тя възлиза на не повече от 10 процента от всички консумирани калории ден.

Това не включва захарта, която е естествен компонент в плодове, зеленчуци, мляко, зърнени храни и други продукти.

За да стане по-ясно, средна дневна диета от 2000 калории захар трябва да бъде не повече от 48 грама, или 12 чай лъжици.

Една опаковка пуканки вече съдържа 85% от дневната захар!

Ако това ви е трудно, вземете съвета: опитайте преминете към естествени заместители на захарта (любимият ми е стевия), в началото вкусът може да изглежда малко странен, но струва от това.

Друг съвет: гответе по-често у дома, избирайте нискокафяви захар, стойте далеч от сладко лате / кафе и правете си сокове по-добре, отколкото купувайте подсладени сокове в магазина.

5. Увеличете количеството протеин в диетата

Протеинови продукти за отслабване

Проблем: Консумирате твърде малко протеин.

Обикновено, когато жените (а понякога и мъжете) мислят за отслабване, те решите да ограничите приема на калории, като намалите количеството въглехидрати.

И въпреки че за отслабване наистина трябва леко да намалите прием на въглехидрати, уверете се, че получавате достатъчно количество протеин.

Много хора смятат, че увеличаването на количеството протеин в диетата ще доведе до за наддаване на тегло

Според най-новите изследвания обаче, увеличеното потребление протеина обратно може да ви помогне да отслабнете, без да губите мускули маса и в същото време ще усещате ситост по-дълго.

„Графики

Графики на промените в телесното тегло и количеството на мазнините в тялото, когато след диети с различни количества протеин

Въпреки че основният фактор по отношение на напълняването и загубата на тегло е прием на калории, видът на калориите, които консумирате, ще се отрази на вида на теглото, което натрупвате или губите.

В горната диаграма всички субекти са получавали излишна храна и групи с висок прием на протеини се получи повече мускулна маса и по-малко мазнини от групите с по-нисък прием на протеини.

Същите принципи важат и за отслабване.

Доказано е, че богатата на протеини диета е по-ефективна при изгаряне на мазнини и поддържане и дори натрупване на мускулна маса (и точно от това се нуждаем) от ниско протеинови диети.

Решение: Яжте повече протеин!

Тук ще намерите списък на високопротеинови храни.

И така, колко протеин трябва да консумирате? Отговорът зависи от редица фактори.

Ето една страхотна любезност на масата на сайта. acaloriecounter.com, който показва колко протеин на ден трябва да се храните в зависимост от целите си.

Човек, ситуация и цели Идеалното количество протеин на ден
Средно здрав възрастен (мъж или жена), не води активен начин на живот, не се занимава обучение и нямащи свързани цели. Това е, което аз Считам дневната норма на протеина за общото нормално функционира. 1–1,5 грама на килограм тегло
Средно здрав възрастен (мъж или жена) прави някакъв редовен физически активност и опит за подобряване на физическата си годност (загуба тегло, наддаване на мускули и т.н.). Това е минимумът, който бих го направил препоръчва се за такива случаи. 1,5–2 грама протеин на килограм тегло
Средната здрава възрастна ЖЕНА, чиято цел е набор от мускулна маса, запазване на тонуса, подобряване физическа форма и в същото време изгаряне на мазнини, увеличаване на силата и издръжливост. 2–2,5 грама протеин на килограм тегло
Средно здравият възрастен мъж, чийто целта е да спечелите мускулна маса, да поддържате тонус, да се подобрите физическа форма и в същото време постигане на мускулен релеф, увеличение сила и издръжливост. 2-3 грама протеин на килограм тегло

Ако не сте сигурни към коя група принадлежите, използвайте общо правило и консумирайте 1 грам на килограм от собствените си тегло.

За да стане ясно, нека разгледаме всичко това с пример:

Кажете, че съм жена, тежа около 65 килограма, искам изгаря мазнините, като същевременно поддържа или набира мускулна маса.

Умножаваме теглото на 65 килограма по норма 2–2,5 и получаваме дневното прием на протеини някъде между 130-165 грама на 1 ден.

Храни, богати на протеини и на практика няма наситени мазнини пилешки гърди, пуйка, постно говеждо месо, риба, тофу, суроватка и много повече.

ВАЖНО: Ако имате затлъстяване или наднормено тегло, прием на протеини трябва да се изчислява въз основа на желаното тегло, в противен случай изчисленията ще бъдат надценени поради излишната мазнина в телесното тегло.

Например мъж с тегло 150 килограма, който иска да отслабне и преди 100, като ориентир за изчисляване на дневния прием на протеини трябва да използвате фигурата от 100 килограма.

6. Правилно консумирайте въглехидрати

Източник на сложни въглехидрати

Проблем: За някой, който иска да отслабне, вие също консумирате много въглехидрати

Последните няколко десетилетия съветват експертите придържайте се към ниско съдържание на мазнини, ограничена диета броя на калориите.

Само тези диети не работят.

Проучванията показват, че диетите с ниско съдържание на въглехидрати намаляват апетита, следователно, вие консумирате по-малко калории и докато успеете Избягвайте въглехидратите, отслабвайте почти без усилия.

Диетите с ниско съдържание на въглехидрати се оказаха отлични в борбата наднормено тегло. През първата седмица на диета с ниско съдържание на въглехидрати обикновено хората те губят 3-5 килограма поради факта, че губят много вода.

След това загубата на тегло се забавя, но започва да гори телесни мазнини.

Въпреки това, тялото ви все още се нуждае от въглехидрати всеки ден. да се енергизира и да остане на изгаряне на мазнини.

Ако имате малко въглехидрати, ще забележите, че имате дефицит. енергия за тренировки.

Решение: Приемът на въглехидрати трябва да бъде 10-30% от общия брой Оптимален за поддържане на въглехидрати в района на 10-30% от общо консумирани калории.

Използвайте номера, който сте получили в стъпка 2. Например, за да отслабна, трябва да ям 2000 калории на ден.

Това означава, че въглехидратите в този обем представляват 10-30% и това е 200-600 калории.

Ако сте по-активни, придържайте се към горната лента, ако по-малко от дъното.

Бих препоръчал всички въглехидрати от дневния си прием отчетено за хранене след тренировка, това е, когато те тялото ви се нуждае най-много.

Определено количество може да се консумира преди тренировка в името на зареждане с енергия, но е по-добре, ако ги ядете след това.

В почивните дни приемът на въглехидрати може да бъде намален още повече, тъй като тялото ви не ги използва за възстановяване.

За съжаление, след няколко седмици или месеци с ниско съдържание на въглехидрати тялото ви ще разбере какво се опитвате да постигнете и ще забави метаболизъм, за да се предотврати това.

В така наречения плато период, когато вече не можете за да отслабнете, трябва да започнете да угоявате тялото отново.

Тези дни трябва значително да увеличите нивото на консумираните въглехидрати и има дори малко повече от приема на калории.

Намалете приема на мазнини и увеличете приема на въглехидрати.

Дните на подреждането може да започнат на всеки две седмици след от това как сте стигнали до плато и постепенно преминавате в режим веднъж във времето седмица.

Тези дни ще ви помогнат да превключите метаболизма си обратно в режим на изгаряне. мазнини, докато последните му частици изчезнат от корема ви.

Такъв цикличен прием на въглехидрати, т.е. редуване ниско въглехидрати и високо въглехидрати дни са друга възможност за поддържайте активен метаболизъм, който ви помага да продължите изгаряне на мазнини.

7. Нормализираме консумацията на алкохол

Проблем: Изпускате чаша твърде често. за разлика от въглехидрати, протеини и мазнини, алкохолът е това, което диетолозите наречени “празни” калории, тоест калории без никакви хранителна стойност.

Още по-лошото е, че първото нещо, което организмът прави, когато пиете алкохол в комбинация с въглехидрати, мазнини или протеини, това ги съхранява мастни клетки.

Алкохолът също съдържа 7 калории на грам, което го прави повече наситени с калории, отколкото въглехидрати и протеини (и двете съдържат само 4 калории на грам) и само 2 калории на грам по-малко от мазнини (9 калории на грам).

И алкохолът е вреден за стомаха, черния дроб и бъбреците и установи, че понижава нивата на тестостерон, което е основен хормон за отслабване и изграждане на мускули маса.

За да стане по-ясно:

 • 30 грама водка от четиридесет градуса съдържа приблизително 64 калории
 • една чаша червено вино съдържа 123 калории
 • една кутия обикновена 4-5% бира съдържа 153 калории

Просто и ясно: редовната консумация на алкохол е начинът да се зададе тегло. Решение: Пийте разумно.

Няма да ви убеждавам да спрете да пиете – в края на краищата е забавно и вярвам в умереността. Но ето няколко съвета за вечери в забавна компания:

 • Пийте по-нискокалорични и повече алкохол съдържание на алкохол (например водка). Пиеш го по-малко означава, че по-малко калории влизат в тялото. (Шибан шибан историята. Една история е по-готина от друга. – приблизително Транс.)
 • Избягвайте висококалоричните течности. Те са изключително измамни. (също толкова вкусно) и просто прелива калории.
 • Опитайте се да не хапвате алкохол с нежелана храна. Както вече казано по-горе, алкохолът те кара да се отпуснеш и да се предадеш лоши навици в диетата ви.
 • Ако пиете бира, изберете по-нискокалорична. Вземете питие диетичните му коктейли на алкохола, в такива напитки много по-малко калории.
 • Пийте вода между напитките. Той ще създаде усещането, че вече имате достатъчно, и помогнете да се въздържате да се оправя.
 • В смесите използвайте нещо възможно най-малко. вместо това захар или дори само газирана вода традиционни газирани напитки.

8. Намалете приема на натрий

Висок прием на сол

Проблем: Консумирате твърде много натрий, макар и сам по себе си самият натрий не води до наддаване на тегло, излишъкът му може насърчават издуването и задържането на вода в организма, в резултат на което който стомахът може да изглежда по-голям, отколкото всъщност е (и ще се напълни с газ).

Освен подуване на корема, той провокира и хипертония (повишена кръвно налягане).

Най-често срещаните храни с високо съдържание на натрий това е преработено месо, много консервирани храни, сирена, хляб, зърнени храни, сосове, кисели храни и като цяло дългосрочни храни Съхранение.

Решение: Опитайте се да не надвишавате препоръчаното ниво. прием на натрий.

Според Health Canada хората трябва да консумират и двете най-малко 1500 mg натрий на ден, но не повече от 2300 mg.

Ако следите приема на натрий остана на препоръчаното ниво, ще забележите, че стомахът е станал леко по-плосък и по-малко подут.

Ето някои алтернативи, които можете да използвате вместо това храни, богати на натрий, за да се намали общото му количество в храна.

Вместо традиционната трапезна сол използвайте калиев хлорид (популярен заместител на солта), той има практически вкус неразличими.

Калиев хлорид сол заместители, обаче, не препоръчва се за хора с бъбречни проблеми.

Намалете задържането на течности в допълнение към намаляването прием на натрий, можете също така, ако пиете повече вода, яжте повече фибри и пийте определени видове чайове, като зелен или чай от мента.

9. Здравословен сън

„Здравословен

Проблем: Липса на сън

Много от нас (особено учениците) изобщо не ценят съня.

Въпреки това, внимавайте, защото нощният сън и късните събирания преди може да доведе до наддаване на тегло и тази упорита мазнина по корем и страни.

Когато имате полунощ, има изкушение да хвърлите голяма чаша лате със захар, за да не заспите в движение или дори да прескочите тренировка и релакс преди обяд.

Връзката между съня и наддаването на тегло обаче не е такава края.

Експертите са съгласни, че достатъчно сън също толкова важно за здравето, благополучието и облекчението тежести като диета и упражнения.

И ето защо:

Казано по-просто, съкращаването на времето за сън принуждава мозъка вземайте лоши решения.

Това притъпява активността на челния лоб в мозъка, който Отговорен за вземане на решения и контрол. То води до факта, че поведението става необмислено.

Освен всичко друго, когато сте преуморени, развлекателни центрове в те търсят мозъка, за да компенсират лошото здраве.

И ако сте добре отпочинали, можете да кажете, че нямате копнеж до хладилника, след което смажете тези импулси към мозъка, което не беше достатъчно часове сън са много по-трудни.

Според проучвания на American Journal of Clinical хранене, когато хората имат недоспиване, те често закусват посред нощ и изберете висококачествени закуски въглехидрати.

Друго проучване установи, че липсата на сили за сън хората ядат големи порции, което в крайна сметка води до набиране на персонал тегло.

И след 18 проучвания изследователите стигнаха до това липсата на сън води до повишена нужда от енергоемки храна с високо съдържание на въглехидрати.

По принцип сънливият мозък иска нездравословна храна и му липсва сила кажи не. Перфектната рецепта за наддаване на тегло!

Сънят може да се мисли като хранене за мозъка. За повечето хора Това отнема 7-9 часа сън всяка вечер.

Предотвратете тялото да спи и тялото ви ще реагира по такъв начин, че така дори най-строгият хранителен последовател в крайна сметка ще намери в своето ръце, които държат конус със сладолед. (И това е краят на света, порция сладолед, Хайде, полон – ок. Транс.)

Сънят също намалява глада, изглажда стреса през деня, повишава способността на тялото да гори калории и всъщност увеличава мускулната маса.

Решение: Да, най-накрая заспивайте!

Сега, когато знаете всички предимства на съня и как може да ти помогна да отслабнеш, надявам се най-накрая да се прилепиш тази вечер до възглавницата и се наградете с 7-9 часа „сън за красота“.

Няколко съвета, които ще ви помогнат да заспите по-бързо: изключете се цялата електроника, ако е възможно, потъмнява стаята, опитайте четете или пишете преди лягане и премахнете всички ненужен шум.

И да, не пийте енергийни напитки или кафе вечер!

10. Търпение

Проблем: Липсва ви търпение. Има причина, поради която е по-трудно просто отслабнете в корема и страните. Факт е, че тялото се отървава от мазнините там, където за последно се е появило.

Защо коремните мазнини са така упорито оставени на място?

По правило човек натрупва първо телесните мазнини стомаха, а след това върху останалата част от тялото.

Това означава, че за да се разделите с коремните мазнини, първо трябва да се отървете от мазнините по лицето / ръцете / раменете / гърдите и всички останали места, преди да започне да заминава с желаното област.

Когато коремната мазнина най-накрая започне да гори, тя ще започне първо оставете горната част на пресата, а след това бавно от дъното.

Ето защо дъното на перитонеума е най-трудното място за отърване мазнини.

Решение: Бъдете търпеливи и последователни.

Когато в началото не виждате някакви специални резултати по корем, Трудно е да поддържаш мотивацията

Но последователността и постоянството е нашето всичко!

Да, ще отнеме много време и усилия, но в крайна сметка те изплащам

Когато започнете да забелязвате как мазнините излизат от шията и ръцете ви, това ще помогне дръжте се мотивиран и продължете да тренирате последователно и яжте, за да почистите стомаха и страните си у дома, без прекъсвания и помощ от специалист.

Не можете да кажете точно колко време ще отнеме отървете се от коремните мазнини, но ако сте последователни в тези 10 неща, тогава в крайна сметка ще успеете!

Правете бизнес и отслабвайте и изграждайте тяло на вашите мечти!

Сега, когато ви показах точно кои 10 неща ви трябват промяна, за да премахнете бързо мазнините в корема променете ги и ще видите невероятни резултати!

Ключови неща, които трябва да запомните и които са абсолютно трябва да следвате: яжте здравословна храна, яжте я вдясно количество и дайте си време за почивка и възстановяване.

Ще ви отнеме усилена работа, но ще погледнете и чувстваш се толкова по-добре, че забравяш за цялата пот, кръв и сълзи.

Ако имате въпроси, попитайте ги в коментарите. по-долу!

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply