Как бързо да спечелим мускулна маса без химия

Уморих се да е тънка, но не знаем как бързо да натрупам мускули тегло? Моите 9 съвета ще ви помогнат да поемете контрола върху метаболизма си. и постигане на мускулен растеж без химия с помощта на естествен културизъм!

Днес искам да споделя с вас малко качество съвети и да ви посъветвам как бързо да наддадете на тегло и мускулна маса. Трябва да ви предупредя веднага – съветите ми са само добри наистина мършави момчета, които имат ясен мускулен дефицит скелет. Знам какво е да можеш да ядеш всичко, но в същото време няма начин да натрупате дори капка насипни мускули. Вече преминах през това. И разбирам отлично как са другите около теб, ако ядеш колко искаш го и това не ти влияе по никакъв начин. На други не винаги става проклятие повече от мана от небето.

„Как

Въпреки че също съм против онези, които твърдят това срещу това няма лечение за болестта, защото те вече са опитали всичко е възможно. Това е най-голямата лъжа, от която просто се нуждаете спрете да повтаряте на себе си всеки ден. Може би няколко метода наистина преживяван от себе си, но никога не сте правили какво наистина трябваше да се направи. Моите девет съвета ще ви помогнат кратко време за натрупване на здравословно тегло. Тези девет съвета са експертно тестван върху мен, така че резултатът е гарантиран.

 • 9 предпоставки за бързо натрупване на мускули маса естествено
  • 1 – тренировка не повече от час
  • 2 – Храната трябва да се превърне в навик
   • Видео по темата за масовата печалба за ектоморфите
  • 3 – Спрете да мислите за хранителни добавки и спорт храна
  • 4 – Консумирайте по-малко енергия извън основната тренировка
  • 5 – Разберете какво означава понятието „излишък“. калории ”
  • 6 – Следвайте напредъка
  • 7 – Променяйте броя повторения на всеки 3-4 седмици
  • 8 – Практикувайте преяждане
  • 9 – Мислете за спортно хранене за мускулен растеж маса

9 предпоставки за бързо натрупване на мускули маса естествено

1 – тренировка не повече от час

Уверете се, че програмата, която сте избрали за часовете в залата отне не повече от час. Съсредоточете се върху качеството и интензивността на упражненията, а не на обема и баналния лагер вашето тяло и мускули. Има много изследвания чиито резултати са лесни за намиране в Интернет. И те си говорят че тренировките с продължителност повече от час имат отрицателен ефект върху хормоналния фон на организма. В допълнение, за да за да спечелите здравословно тегло, трябва да сте по-старателни, не по-дълго.

„Блок

2 – Храната трябва да се превърне в навик

Слушайте, в самото начало на статията изказах съболезнования момчета с такъв проблем, но просто трябва да кажа: ВЪНШНО WIND SOP НА ПЪСТ! За да развиете наистина тегло, трябва фокусирайте се върху храната като здравословен навик, а не като някакъв вид фон е необходим. Трябва да препрограмирате тялото си и неговата генетична предразположеност. вашият ият случай е подсилен метаболизъм, който успява да абсорбира твърде бързо и напълно смилайте калории. Така че, ако ядете три пъти на ден и дори високо хранителни храни, тогава тялото ви е все едно ще се научи. Опитайте се да ядете 5-6 пъти на ден на всеки 2-3 часа така че метаболизмът ви винаги има нещо общо.

Видео за естествените културисти, от какво се нуждаете и какво не си струва използвайте за обучение

Видео по темата за масовата печалба за ектоморфите

3 – Спрете да мислите за хранителни добавки и спорт храна

Вече съм в обувките ви от доста време. И така дори не мога изчисли точно колко пъти ме добавят тези добавки. Разберете ф хранителна добавка една директна функция е да бъде ДОПЪЛНИТЕЛНА. Тя не ще повлияе на вашия успех или неуспех във фитнеса. обем хранителни добавки помагат за натрупване на краткосрочно тегло поради водата в тялото. Естествено, ефектът няма да продължи дълго – тегло ще си тръгне. Единственият вид хранителна добавка, която наистина имам Препоръчвам – протеинови прахове и напитки от серията Gatorade и Powerade веднага след тренировка.

4 – Консумирайте по-малко енергия извън основната тренировка

Кльощави момчета по природа, спрете да се бъркате с бизнеса. Ваштеглото е част от вашата личност. Не търсете допълнителни типове активност извън салона – отпуснете се повече, спите, наслаждавайте се на живота. Влагайте енергията си в полезно за тялото посока.

5 – Разберете какво означава понятието „излишък“. калории ”

Ето още нещо, което съм уморен да слушам всеки ден: „Недей важно е какво и колко ям, не мога да кача тегло. “Чух това вече милион пъти и с твърда увереност мога да кажа, че вие смъртоносно погрешно. И знам това, защото той винаги е казвал това, докато не се превърна в впечатляващ пикинг. Повечето мислят че ядат много и дори прекалено много. Но ако не пишете тегло, това означава само едно – наистина ядеш не е достатъчно! Трябва да прегледате и преоцените диетата си. хранене и се съсредоточете върху по-силно хранителните продукти. Запомнете: ако искате да наддадете на тегло, яжте повече.

Когато сте ангажирани с промяна в състоянието на тялото и неговата форма, тогава е необходимо да се насили този процес малко. Първоначално вашето тяло Не иска да увеличава теглото си – като цяло не му пука. Телесна нужда дълго време да се примирявам и умолявам, че в началото може да изглежда донякъде неудобно.

6 – Следвайте напредъка

Както споменахме по-горе, всичките ви спортни занимания трябва годни в период не по-дълъг от час. Но по-важното е, че е необходимо ежедневно оценявайте напредъка на тези тренировки. Толкова е просто, че повечето хора неволно игнорират този момент. вместо това те безмислено разтягат тренировките си до два часа.

Ако наистина сте готови за масова печалба, тогава си струва дайте всичко в пълен размер, НЕ поддържайте статистически данни за напредъка в количества повторения и в увеличаване на теглото на черупките. Ще бъде толкова вредно, колкото преяждане. Вашата задача е качество, а не рекордно количество. всички трябва да бъде в рамките на разума.

7 – Променяйте броя повторения на всеки 3-4 седмици

И така, започвате да трупате тегло и мускулна маса, без да слушате глупав съвет. Но има още един съвет – променете количеството повторения на всеки 3-4 седмици. Това се прави, за да се избегне такова състояние, при което тялото “се изправя” в мъртвата точка и просто спира да наддава. За да се избегнат такива области, е необходимо адаптиране на тялото към стресове с различна тежест В крайна сметка, точно стресът кара мускулите ви да растат. Тази тактика е много по-проста от добавяне на нови упражнения или увеличаване на броя на сетовете.

Тяга

8 – Практикувайте преяждане

Само не забравяйте – тази опция се вписва само изключително кльощава на момчетата. Но веднъж седмично можете да практикувате. опитвам преяждайте веднага след тренировка. Вашите мускули по това време цели да приема огромно количество калории и да ги прехвърля правилния канал – в нови и нови мускули. В такива моменти растежът расте много бързо и само в области на тялото, където е в действителност е необходимо. Разбира се, не трябва да го злоупотребявате, но рядко практики ще принудят тялото ви да „разпознава“ големи количества храна и изискват повече от вас. Тази противоречива стратегия все още има своя собствена прекрасна, не пропускайте този момент.

9 – Мислете за спортно хранене за мускулен растеж маса

Да, да, да, казах, че не трябва да разчитате на спорт храна. Но ако просто не можеш да ядеш повече калории, тогава правилно подбраните добавки ще ви помогнат да консумирате повече калории и започнете да растете. И имам предвид коктейли и всякакви шийката на матката. Вместо едно хранене, състоящо се от ориз, пиле и зеленчуци, можете просто да изпиете един такъв шейк.

Също така помага много между храненията. Просто се уверете, че с три хранения на ден не сте пийте повече от три от тези коктейли. Направете ги сам, от плодове и протеини на прах.

Успех в натрупването на мускулна маса!

Интересна тема:

 1. 16 най-добри съвети за изграждане на мускули!
 2. Как да наддадем на тегло за слаб човек: специална диета за спечелване тегло
 3. Хранене за облекчаване на мускулите на тялото: меню за мъже и жени
 4. Как да спечелим мускулна маса след 40 години и повече

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply