Как да буташ момичета от пода – най-добрите варианти

По време на лицеви опори усещате напрежение в гърдите и раменете, но никога в дупето и гърба? Най-вероятно нещо не е наред. Какво трябва ли да има подходяща поза за това упражнение? Колко далеч трябва да се разделят ръце, колко да се вземе страна на лактите и как да приспособя всичко това за лицеви опори от коленете? Изглежда толкова просто упражнение. Но колко е лесно това нарушава техниката на изпълнение. За щастие достатъчно придържайте се само към няколко правила, така че да се появят лицеви опори изключителна полза.

„Push-ups, с правилната техника, използвайте максимален брой мускули, главно по време на изпълнение трицепсите и гръдните мускули работят в това упражнение, но не забравете да напрягате дупето и корема. “

  • Пълно ръководство за извършване на перфектни лицеви опори
    • Стандартни лицеви опори
    • Трицепс тесни лицеви опори за момичета
    • Изтласкване на коляното

Пълно ръководство за извършване на перфектни лицеви опори

Първо: изберете една от трите опции за лицеви опори, представени по-долу. Имайте предвид, че изборът на най-лесния няма да работи. Всяка опция е сложна по свой начин. (и забравете за понятието „женски“ лицеви опори “). Независимо от избраната опция упражнения, използвайте камерата (слава Богу, днес всички смартфонът има добра камера) и записвайте вашето изпълнение на видео това упражнение. Това ще ви помогне да видите грешки: може би вие дръжте бедрата си твърде високи или, обратно, твърде ниски. Ако ф Ако работите с партньор, тогава го помолете да оцени качеството вашите лицеви опори. Внимание: тази опция се прилага само ако вашият приятел разбира как правилно.

Стандартни лицеви опори

„Класически

Класическите лицеви опори са насочени към увеличаване на здравината и издръжливост. Но преди да се втурнете да увеличите силата, вземете внимание към настройката на ръцете, като основна гаранция за правилността на това упражнява. Начинът, по който поставяте дланите си, ще повлияе на позицията лакти и рамене. Ръцете трябва да са на нивото на раменете или малко по-широки. Пръстите трябва да са насочени напред. Дланите трябва да бъдат насочена строго напред. Ако сложите ръцете си твърде високо, тогава поради факта, че лактите са твърде отдалечени, натиснете на раменете ще бъде твърде високо. Това ще анулира цялата ефективност. лицеви опори.

Правилно: Лактите могат да бъдат леко разредени вътре страна, около 45 градуса (както е на снимката по-горе)

Грешно: Пуснете ханша по време на шофиране надолу и ги използвайте за по-лесно движение нагоре. Прекалено много стегнете мускулите на задните части и абс. Стегнете бедрата, неправилно разпределете натоварването върху гръбнака, така че от върха на главата до петите имаше права линия. „Не искате бедрата ви да провиснат време за упражнения, докато стегнете твърде здраво долната част на гърба в грешна позиция “, каза Теодор.

Трицепс тесни лицеви опори за момичета

Трицепс

На гърба на ръцете липсва еластичност? За да може повече изработете трицепси в детайли, докато лицевите опори поддържат лактите по-близо към тялото. Теодор също отбелязва, че с това упражнение коремните мускули работят по-усилено. Опитайте се да повторите позата Чатуранга (поза в йога). Докато се движите надолу по горната част на тялото трябва да се движи малко напред. И в най-ниската точка ръцете трябва бъдете наведени на 90 градуса.

Вдясно: Движете се надолу през раменете на китките (напред). Ръцете трябва да са близо до ребрата. (гърдите), предмишниците трябва да са перпендикулярни на пода.

Грешно: Натиснете раменете до ушите. Така е негативно се отразява на стойката ви и лактите ви ще са твърде много отидете отвъд китките. Вместо да се опитвате да „скриете“ ушите си, съберете раменете и се опитайте да вземете раменете назад и надолу. Правилното изпълнение на това упражнение гарантира правилното поза.

Изтласкване на коляното

„Лицеви

Тази ситуация е позната на мнозина. В началото всичко върви доста лесно. Но към средата на втория подход бедрата ви започват да треперят и вие опитайте се да завършите упражнението възможно най-бързо преди това падат на пода. Внимание! По-добре изберете лек вариант. упражнение, в противен случай това ще се отрази негативно на стойката и общото физическо състояние. Няма нужда да бъдете чудовище push up – вие постигнете добър резултат и най-важното – избягвайте наранявания, просто поддържане на правилна стойка по време на изпълнение упражнява.

Онези, на които е трудно да се изкачат със стандартни лицеви опори Теодор препоръчва да поставите ръцете си на пейка или друга кота. сходен Наклонените лицеви опори по-ефективно ангажират мускулния корсет. Няма магазини наблизо? След това станете на колене. Но не забравете да следвате позицията на ръцете. Позирането на ръце може да бъде като със стандартни лицеви опори или можете да натиснете лактите по-близо до тялото, за да разработите трицепсите подробно. От вас зависи.

Правилно: Спуснете долните крака към пода, което ще намали натоварване на коленете.

Грешно: повдигнете задните части твърде много. Това не е дансинг – гордостта ви не трябва да е значителна лявата. План за действие: Извлечете максимума от мускулите си пресата.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply