Как да изберем елиптичния треньор за Най- къщи – Ръководство за избор на орбиталната песен, която ще работи точно на теб

Елиптични трениращи (те също са елипсоиди, орбитрек) – това е едно от най-бързо растящите категории фитнес уреди. Обучението на такива симулатори включва голям избор упражнения като стълби, ски и бягане бавно темпо. Тя ви позволява да провеждате активно обучение като за начинаещи и професионални спортисти.

Заслужава да се отбележи, че Precor® беше първите, които въвеждат елиптични треньори още през 1995 г., разкриват Elliptical Fitness Crosstrainer ™ (EFX®). Сега има много много елипсоиди, влезте в магазина dopomoga.ua / orbitreki и виждаме, че orbitreks има механични, магнитни и дори със седалка.

 • Как да изберем елиптичен треньор
  • Когато купувате елиптичен треньор
  • Важни моменти при избора на елиптичен треньор
   • Регулируем ъгъл
   • Плавно елиптично движение
   • Естествено движение
   • Връзка с движението на горния торс
   • Настройка на товара
   • Движения напред и назад
   • Безшумна работа
   • Електронно пълнене
  • Програмиране и мотивация
   • Счетоводство
   • Предварително зададени и потребителски програми
   • Курсове за потребители
   • Лекота на работа
   • разнообразие
  • Безопасност и поддръжка
   • Функции за сигурност
   • обслужване
   • гаранция

Как да изберем елиптичен треньор

„Елиптични

В днешно време орбитрексът е основното оборудване на кардио обучение.

Когато купувате елиптичен треньор

Момиче на елиптичен треньор

 1. Решете собствените си цели и задачи тези в дома ви, които също ще работят по симулатора преди как започвате неговото търсене. В повечето семейства, обикновено малко хора, които е вероятно да използват това оборудване. Бягащи ентусиасти, в допълнение към пистите си, ще иска да използва режима на бавно изпълнение. Други ще оценят достойнство на гладкост и лекота на движение на този симулатор.
 2. Започнете пазаруването си с търсения в Интернет, за да намерите оборудването, което вие интересува се от. Намерете най-добрите марки с продукти за оценка на сайтове, рецензии и т.н. Също така не би било излишно да посещавате уебсайтовете на производителите и дори техните страници в Facebook, за да оценят целевите си клиенти. Често най-добрите марки. произвежда професионално оборудване, което се използва в фитнес и здравни центрове.
 3. Разберете къде можете да закупите оборудване, ако вече сте намерили няколко фирми, модели които ви интересуват. В много случаи можете да закупите симулатор, който харесвате, като използвате уебсайта на производителя или друг сайтове за продажби, а също и само в магазина. Що се отнася до магазините, имате нужда забележете, че се продава по-качествено оборудване специализирани отдели, а не само в търговски центрове.
 4. Помислете за нивото на обслужване, което бихте Тя се уреди. Най-високо ниво на обслужване, което можете да очаквате от продавачи, които са специализирани във фитнес продукти. Онлайн пазаруването често е по-евтино, но ще трябва да изучите много информация за продукта, който ви интересува, и, Възможно е да се сглоби само след доставката – въпреки че всичко зависи от сайта, на който е направена покупката.
 5. OrbitrekОторизирани продавачи на стоки за фитнес. Направете списък на местните магазини специализирана в продажбата на фитнес уреди и марки, с с които работят. Много продавачи се занимават изключително определени марки. Ето защо е важно да се проучи този въпрос. предварително. Вероятно в специализираните магазини има познания по този въпрос персонал, висококласно оборудване и възможност за по-ефективно събиране и обслужване на вашия продукт. Внякои имат и специални финансови оферти. понякога, продавачите на такива продукти са свързани с професионални обучители, да ви помогне да направите правилния старт.
 6. Тествайте оборудването. Ако решите направете покупка онлайн, опитайте се да намерите начин да изживеете Оборудване с помощта на приятел, фитнес, спа или хотел. Най-добрите производители често изпращат оборудване за продажба, за да можете да тествате стоките им преди покупка. Имайте предвид това не е напълно честен с вашия персонал магазин с фитнес продукти, за да използвате услугите им, да вземете времето им и след това правят покупка на по-евтино място.
 7. Отивайки до магазина, пригответе се за тест оборудване в режим, в който отиваш да се използва. Почти всяко оборудване ще изглежда добро, ако ще го тествате в рамките на пет минути. Само тогава когато пуснете елиптичния треньор на различни крачки, използвайки различни програми или тренирайте като в напред и назад, можете да забележите Основната разлика в качеството и удобството. Сложете преди да отидете магазин за дрехи и обувки за удобно ходене или се изпълнява.

Важни моменти при избора на елиптичен треньор

„Краката

Регулируем ъгъл

Това е качеството, което прави този продукт истински обучител. Променящият се ъгъл на наклон диверсифицира фокуса върху мускулните групи и разрежда рутината на тренировките. Заслужава си да потърсите тази функция, така че как прави обучението не толкова скучно, засилва мотивацията и не ви позволява да постигнете стагнация при упражнения.

Плавно елиптично движение

Елиптичните движения най-добре симулират ходенето и бягането без напрежение. Важен фактор тук е усещането за движение. Някои тренировъчни машини „потрепват“ по време на движение и петата скача от стъпалата. Няма да искате да се чувствате “скокове” или „ритници“ по време на шофиране. Потърсете симулатор с наистина плавно бягане както за движение напред, така и за движение преди.

Естествено движение

Как да усетите движението? Това е един от най-важните въпроси кога класове по елиптични трениращи. Работи ли гладко Оборудване? Можете да отговорите на този въпрос само чрез тестване няколко симулатора. Прекарайте поне 20 минути на всяка. Вие не сте трябва да усеща необичаен дискомфорт в коленете или бедрата. Също така, докато използвате симулатора, трябва да можете да се съпротивите в неутрално положение, без да се държи за перилата или да се огъва предаде.

Връзка с движението на горния торс

ЕлипсоидНякои симулатори имат лостове за допълнително тренировки на горния торс. Ако не спортувате тренировка, движенията на горната част на тялото ще ви помогнат да укрепите това. При тестване на елиптичен треньор за горната и долната част части на тялото, имайте предвид, че движенията му трябва да са удобни и мека. Не трябва да се навеждате, или по някакъв начин да промените вашата позиция за завършване на серия от движения. Изживейте няколко различни симулатори, за да изберете най-удобния за вас.

Настройка на товара

Добрите машини за упражнения имат богат избор от натоварвания, които регулирана от електрониката. Потърсете система, която ви позволява да промените натоварването е лесно и просто, така че интервалите за тренировки са лесни се вписват в графика ви.

Движения напред и назад

Способността за движение напред и назад разнообразява и усложнява вашите обучение. Освен това ще помогне за намаляване на риска от телесни наранявания. постоянно повтарящи се движения, характерни за влюбените упражнение “стълба” и бягаща пътека. Най-елиптични симулаторите имат тази опция.

Безшумна работа

Потърсете (и най-важното – слушайте) продукт, който работи гладко и тишина. Наистина добри елиптични треньори ще работят сравнително тих на всяко ниво на интензивност.

Електронно пълнене

Много елиптични треньори изумяват с редица функции, за привличане на клиенти, вариращи от фен и интерактивни услуги и за демонстриране на броя на изгорените калории. Помислете какво е важно за вас и как ще го използвате. Ключът въпросът е, колко ще са електронните показатели мотивиращ за ВАС. Потърсете електронно пълнене, което ще бъде бъдете в крак с напредъка си и в същото време бъдете в състояние да удовлетворите нуждите на множество потребители.

Програмиране и мотивация

Най-важното по отношение на фитнеса: прекарано време, стъпка, наклон. Уредът за горелка също може да бъде добър мотиватор. калории. Помислете каква допълнителна информация или допълнителни свойства ще ви помогнат да останете мотивирани ден след деня. Някои от най-полезните допълнителни свойства:

Счетоводство

СчетоводствоИзмерване на сърдечната честота намалението е най-сигурният показател за напредък и интензивност тренировки. Всеки има определено ниво на честота на контракциите, в обхвата на който трябва да работите. Ако той е твърде висок, вие рисково нараняване. Ако е твърде ниско – няма да постигнете техните цели. Най-добрите елиптични обучители имат счетоводни програми сърдечна честота, която адаптира вашите вариации тренирайки чрез измерване на честотата на контракциите, така че сте сигурни в това не надхвърлиха обхвата им. Просто въвеждате желаната честота и симулаторът ще работи в подходящ режим по време на тренировки.

Предварително зададени и потребителски програми

Една от основните причини хората да напуснат обучението е скука. Имате симулатор с огромен брой програми, можете освежете тренировките си и ги разнообразявайте по всякакъв начин. Също така важно предимството е възможността да адаптирате програмата към вашата лични нужди. Обърнете внимание на това, което изследването стои зад програми.

Курсове за потребители

Най-добрият симулатор ще „запомни“ любимите ви тренировки или ще ви позволи създавате свой собствен потребителски курс. Потърсете оборудване за упражнения с функцията за създаване и запазване на персонализирани курсове към беше възможно да ги повтарям отново и отново.

Лекота на работа

В света на самоподготовката, след години изследвания, ние установихме, че много потребители се страхуват или просто се губят сред тях броя на екраните и бутоните на електронното оборудване. Най-добрият симулаторите са прости. За да стартирате програмата, 2-3 трябва да са достатъчни стъпки. Потърсете елиптичен треньор с ръководство за употреба или система за бързо стартиране Тези модели приемат 2-3 кликвания върху бутон за стартиране на програмата.

разнообразие

Ключът към успеха във всяка програма за упражнения е постоянството. трениране за дълго време. Ако намериш симулатор, който може да добави разнообразие и „предизвикателство“ към вашия тренирайте, след това получете добър стимул и постигнете целта си. Малки трикове във вариации и постоянните ви тренировки ще стане остър и интересен.

Безопасност и поддръжка

Функции за сигурност

Потърсете симулатор с функции, които защитават вашата оборудване, когато не го използвате. Например резе или ключалка, която ще попречи на педалите да се движат или ще предотврати стартирането на симулатора.

обслужване

Потърсете продукти с безплатна услуга. Добре проектиран моделът предполага, че ще го използвате и използвате, без допълнителна поддръжка.

гаранция

Елиптичен треньор е електронно оборудване. Висококачественият продукт е дългосрочна инвестиция, която, кога редовната употреба ще изисква поддръжка. най-много качествените модели имат доживотна гаранция на рамката. И какво за други части потърсете гаранция, която е валидна поне една година в експлоатация и минимум 1-3 години в разглобен вид а. Попитайте кои части са обхванати от гаранцията. Уверете се, че гаранцията включва електроника и друг ключ детайлите. Отидете на http://dopomoga.ua/orbitreki/, има Гаранция и различни опции за плащане, което е много удобно.

Важно: Ако направите покупка в магазин, уверете се, че продавачът има персонал, който е обучен и има право, получено от производителя, да обслужва вашето оборудване.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment