Как да изберем подходящия симулатор за дома

Рано или късно хората стигат до извода, че трябва да се поддържат образуват. По-лесно е някой да ходи на фитнес, докато някой има самодисциплина достатъчно за тренировки у дома. За да поддържате форма, различни видове мускулна маса или загуба на тегло симулатори. Сред всички устройства, най-популярните и елипсоидът се счита за ефективен. Прилича на протектор която комбинира елементите на степера. Перфектно стяга мускул и помага за отслабване. Заема малко място и може стават основата на домашен фитнес.

видове

  • Елипсоидите се правят както домашни, така и чуждестранните производители и ценообразуването зависи от функциите марка на производителя и година на производство. В зависимост от принципа Действията се различават в няколко типа устройство.
  • Механична. Това е икономичен и компактен вариант, перфектен подходящ за апартамент. За да включите устройството, което трябва да прикачите физическа сила и когато налягането е отслабено, механизмът спира. Недостатъците на такива модели са шумът процеса на работа и известна острота в движенията, която може влияят неблагоприятно на патела. Повечето са ангажирани в еластични превръзки, за да не се повредят ставите.
  • Магнитна. но сете името им поради инхибиторни естествени магнитен механизъм. Инсталацията има специално серво устройство, което помага да се разпредели натоварването правилно и равномерно. Работата е почти безшумна. Всеки може да си позволи купете този тип елиптичен треньор, защото цените са в средния диапазон. Характеризира се с издръжливост, може да продължи повече от една година без нужда от ремонт.
  • Електромагнитна. Те имат най-много функции и технически спецификации. Физическата активност може регулиран от специално електрическо задвижване, това значително улеснява действието и ви позволява да постигнете максимум резултати. Мини-компютър, интегриран в механизма, дава възможност за инсталиране на различни програми. Всеки може изберете идеалния план, който е възможно най-продуктивен ще повлияе на тялото. Такива устройства са по-скъпи от другите, струват варира в зависимост от функционалния аспект и теглото устройства.

Orbitrek

Плюсове и минуси

Елипсоидите се различават в редица предимства, за разлика от други видове инсталации. Явно предимство е безопасността на употреба. Хора с всякаква тежест, възраст и с различни физически тренировки. На такива устройства има способността за работа на хора с тегло над 100 кг. мога независимо задайте параметри, които ще бъдат най-продуктивни от всички влияят на състоянието на тяло.

С тази технология силата се разпределя равномерно всички мускулни групи, така че урокът минава без усложнения. мога дори човек със заболявания на опорно-двигателния апарат но винаги трябва да помните това, преди да започнете да тренирате консултация с Вашия лекар. По време на действието товарът отива ръце, крака, дупе, корем и всички части на гърба.

Елиптичните устройства са най-икономичните електричество. За дома това е най-добрият вариант според в сравнение с други. Те ще помогнат за постигане на резултати накратко условия, с правилна употреба и редовни часове. Експертите препоръчват подобен дизайн за тези, които искат коригирайте формата и контурите на тялото като цяло. Поради униформа разпределение на мощността, има бързо изгаряне на калории, кожата се стяга, кръвообращението и цялостното състояние се подобряват организма.

Елиптичен треньор

Какво да търсите при избора

У дома няма личен треньор, който би могъл да предложи и насочете процеса, така че си струва да проучите всички характеристики на продукта. По-добре е да изберете дизайн, който сам по себе си може да каже кои от тях трябва да се правят упражнения и в какво количество. Има специални стоки с конзола. Тя замества личен треньор, така че си струва фокусирайте се върху функциите, които конзолата носи в себе си.

  • Сензорен екран Оборудвани иновативни тела екрани, на които е удобно да регулирате настройките и да изберете оптимални характеристики.
  • Програма. Много устройства имат готови режими, която може да бъде променена чрез натискане на цяла двойка бутони. по време на упражнения, по-добре е да промените системата на работа. Ще бъде по-интересно и по-полезен. Много е важно класовете да са забавни и интересно за човек, който иска да работи. първичен проблемът, от който повечето хора се отказват, е мързел и скука. Трябва да увеличите максимално интереса си и да го направите процедурата е по-забавна.
  • Мултимедийни симулатори – това е истинско домашно кино където можете да гледате филми, да чатите в социалните мрежи, да слушате музика и т.н.
  • Цена. Цената на телата може да бъде доста голяма. Ногодишен абонамент за фитнес зала може да струва няколко пъти повече. И си струва разгледайте покупката като инвестиция в собственото си здраве и дълготрайност на използването на инсталацията.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment