Как да изпомпаме делтовидните мускули

В тази статия ще говорим как да изпомпаме делтоида мускулите. Тъй като делтоидните мускули се състоят от три снопа (отпред, средна и задна част), тогава ще трябва да преработите всеки от тях да постигне максимални резултати. Много хора културистите се съсредоточават върху средните греди делти, защото именно те увеличават раменете в ширина, което много стремят се да постигнат. Задната и предната делта придават обем на раменете, поради това, което изглеждат масови.

Прочетете още: Тренировка с тежести на рамото Moggera.

Има много различни упражнения в културизма, които повече подчертават натоварването на всеки един лъч.

И така, как да изпомпваме делтовидните мускули? Първо трябва изберете ефективни упражнения.

  • Какви упражнения да избера?
    • Тренировка от рамо до тежести: видео
    • Делтоидни мускулни тренировки: видео упражнения и техника изпълнение
  • Техника на упражнения
    • Колко комплекта и повторения правят?
    • Колко често да тренирате делти?

Какви упражнения да избера?

За да получите общата маса на делтоидните мускули, трябва да използвате упражнение като мряна изправяне. Така е страхотно основно упражнение, което включва работа предни и средни делта греди, както и някои капки за натоварване на горната част на гърдите. Това упражнение се нарича още „армия Бенч преса. “Можете също да промените мряна на дъмбел и да извършите преса за пейка Стоене на гири, за смяна на тренировките.

Тренировка от рамо до тежести: видео

Друго ефективно упражнение е седенето на гири. Когато правите бенч прес, изключвате евентуални изневери и да правите техническо упражнение, което е много добро за мускулите на раменете. Истинско тегло Дъмбелът ще бъде по-нисък, отколкото например при стоящата преса с дъмбели.

Това са основните основни упражнения за раменете. За да започнете, направете и след като спечелите нормална маса от делти, можете добавете няколко изолирани упражнения към тренировката си изработете всеки от гредите по-подробно. Такива упражнения ще има разположение на дъмбели в страни (средни снопове), повдигане на дъмбели пред вас (отпред) и разположението на дъмбелите в склона (отзад).

Делтоидни мускулни тренировки: видео упражнения и техника изпълнение

Техника на упражнения

При всяко упражнение за рамо, трябва стриктно да наблюдавате правилната техника, защото ако не се изпълнява много лесно да се повредят раменните стави. Първо, всичките ви движения трябва да бъдат контролирани и раздразнени. Второ, не помагайте стиснете мряната или дъмбела с главата надолу, така че да се спуснете натоварване на раменете. Трето, дръжте гърба си изправен. Четвърто, вземете подходящо тегло за вас, не гонете везните в ущърб технология.

Колко комплекта и повторения правят?

В основните упражнения правете 2-3 работни подхода по 6-10 повторения във всяка. Извършете 2-3 загрявки пред работниците подход.

Изолирано, следвайте 2 работни серии от 10-12 повторения във всяка.

Колко често да тренирате делти?

Ако тренирате раменете си на почти всеки тренировка, тогава вашият въпрос е как да изпомпате делтовидните мускули и постоянно ще ви измъчва, защото всеки мускул се нуждае от пълен ваканция. Затова тренирайте делтите не повече от веднъж седмично. Защо? Защото мускулите на раменете също косвено тренират при другите упражнения, като упражнения за гърдите.

Това са основните препоръки за изпомпване на делтоидни мускули. държа използвайте ги в главата си на практика, тогава ще видите скоро резултатите от вашите усилия.

Също така не забравяйте за правилното хранене за набиране на мускули маса и възстановяване след тренировка.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment