Как да изпомпваме долните гръдни мускули

В тази статия ще обсъдим как да изпомпате долната част гърдите. Тъй като гръдните мускули са условно разделени на три зони, след това с използвайки различни упражнения в културизма, можете да акцентирате натоварване на всяка една конкретна зона.

  • Как да изпомпваме долните гръдни мускули
  • Какво да изберем упражнения за долната част на гърдите?
    • Колко комплекта и повторения правят?
      • Правилната техника в упражненията
      • Основни грешки

Как да изпомпваме долните гръдни мускули

Долна част на гърдитеПо принцип долната част на гърдите всички, които се занимават с културизъм, растат добре. Важно тук знайте факта, че без общата маса на гръдните мускули, долната част не е така ще бъде и няма смисъл да изтегляте отделно. Ако не знаете как изпомпвайте дъното на гръдните мускули, тогава ето отговора – опирайте се тренирайте целия гръден кош, а не отделните му зони. За целта използвайте упражнения като пейка, гръдна преса, пейка гира лежи на мряна на наклонена пейка.

Но, ако все пак спуснете гърдите – това е вашата слаба точка и искате за да увеличите тази зона в обеми, тя трябва да започне да се акцентира обучете този сайт.

Какво да изберем упражнения за долната част на гърдите?

Важен момент при изпомпване на долната част на гърдите е изборът правилните упражнения. За дъното на гръдния кош е обратният наклон пейки. Т.е. такова упражнение като лежане с лежанка, ще ви трябва тичам с главата надолу по задна наклонена пейка. отличен Упражнението ще бъде да натиснете главата на щангата надолу. Ъгъл на пейка трябва да е приблизително 30-45 градуса. Можете също така да редувате мряна. и гири, изпълняваме гири с главата надолу.

Друго страхотно упражнение са лицевите опори. неравномерни барове. Перфектно помпайте дъното на гърдите и го изрежете.

Видео: как да изберем упражнение за гръдните мускули

За да работите в долната част подробно, Използвайте подредбата с дъмбели с главата надолу.

Колко комплекта и повторения правят?

Изпълнявайте упражнения в 2-3 работни серии по 6-10 повторения на всеки, докато пред работниците изпълняват 2-3 подхода за подгряване с постепенно увеличаване на теглата. В разположението на дъмбели можете Извършете 10-12 повторения на комплект.

Тренировка на мускулите на гърдите

Правилната техника в упражненията

Когато правите упражнения, опитайте се да усетите мускулите гърдите. Спуснете лентата до дъното на гърдите си, в долната част на вашата предмишниците трябва да са перпендикулярни на пода. Следете вдишване, издишване при натоварване.

Основни грешки

Мнозина правят упражнения с много голямо тегло за сметка на технология. Винаги избягвайте това, защото с грешна техника съществува риск от нараняване.

Не спускайте щангата до нивото на шията, както създавате допълнително натоварване на раменните стави.

Спазвайки всички тези правила, вие със сигурност ще постигнете добро резултати и въпросът как да изпомпвате дъното на гръдните мускули, ще изчезнете завинаги.

Вие също трябва да запомните, че независимо от вас тренирайки, трябва да се храните правилно, за да натрупате мускули маси и се възстановява добре след тренировка.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment