Как да изпомпваме грудните мускули?

Преди да разкриете тайните на изпомпването на впечатляващ сандък, е необходимо да се открият факторите, чрез които мнозина дори професионални спортисти, гръдните мускули значително изостават в развитие на фона на общите мускули.

 • Как да изпомпваме грудните мускули
  • Обърнете внимание на тренировъчния клас за гръден мускул
  • Липса на прогресия в тренировъчните товари!
 • Съсредоточете се върху изоставащите области на гръдните мускули!
  • Какви са необходимите упражнения за развитие? впечатляващи гърди?
  • Ефективни упражнения за кърмене у дома
  • Технически нюанси на пресата на скамейката на наклонена пейка!
   • Кога да се изолира?
 • Примери за комплекси за развитие на впечатляващи сестрински сестри мускули:
  • Как да се храним, за да изградим грудни мускули?

Как да изпомпваме грудните мускули

Не забравяйте, че има само три реални причини във връзка с които по-голямата част от обучаващите не са впечатляващи грудни мускули:

 1. Първо, спортистът не може упражнения за гърдите, за да почувствате качествено работата на мускулите влакна. Оказва се лоша нервно-мускулна връзка, мозъкът не може На 100% включете гръдните мускули и причинете микротравми мускулни влакна.
 2. Второ, как можем да говорим за растеж и свръхкомпенсация, когато няма повишаване на тренировките тежести и тялото не получава стрес, което е основното причиняват растеж на мускулните влакна.
 3. Трето, повечето спортисти грешат наблегнете на натоварването, винаги тренирайте само определени зони грудни мускули.

Обърнете внимание на тренировъчния клас за гръден мускул

По други причини, само забравете, те не са оправдани и измислени от лъскави теоретици на списанията, за да ви направят купете още една новомодна добавка, която определено ще донесе развитие мускулите ви на ново ниво.

Със сигурност имате въпрос, но какво да кажем за техническия нюансите на упражнението, защото то играе важна роля в развитието на определена мускулна структура. Отговор на този въпрос се намира в първия параграф, който не е напразно заема първоначалната позиция. За какво е техниката, когато правите упражнението, така че качеството натоварване на мускулни влакна. Ако обаче не съществува нервно-мускулна комуникация, никакви технически трикове няма да налагат нараствайте гръдните мускули.

Правилната техника е необходима на мозъка да вземе оптимален обхват на движение и качествено намаляване трениращ мускул. Използването на правилната техника го прави лесно работете върху мозъка си и му давайте възможност за оптимално начин да доведете мускулите до точка на провал. Естествено, че това следствие от това отношение към тренировките е увеличаване мускулна маса и сила.

Следователно, техниката на упражняване и способността за правилно намаляване на мускулите влакната са понятия, които не могат да съществуват отделно. какво можем да направим заключение от всичко по-горе:

 • правилните технически умения за лоша нервно-мускулна комуникация, няма да ви помогне да намалите качествено работещия мускул група;
 • добра нервно-мускулна връзка, дори със задоволителна техниката на правене на упражнението ще доведе мускулите ви до неуспех и ще стартира механизма на свръхкомпенсация и растеж.

Без да разбираме горните точки, просто няма смисъл да описваме инструкции за уголемяване на гръдните мускули. Защото спортистите ще прилагайте нови препоръки, без да коригирате прости фундаментални грешки, които няма да позволят да увеличите силата на звука мускулатура.

Как да решим горните проблеми, които инхибират растежа грудни мускули 90% от трениращите спортисти?

 1. Всички упражнения, насочени за развитие на грудни мускули изпълняват с идеал технология.
 2. Ежедневна визуализация преди лягане.

Трябва да правите ежедневно невромускулни тренировки система. Преди да си легнете, направете въображаемо упражнение без допълнителна тежест за 5 минути. Необходимо е това научете се правилно да включвате мускулите в работата. С този ефект зашеметяващ, мозъкът ви ще се научи как да свива мускулите ефективно група по време на упражнението.

Липса на прогресия в обучението товар!

Има добре позната и неоспорима аксиома от желязо спортуването за стартиране на механизма на растеж е необходимо систематично увеличете тренировъчните тежести. Точно това не могат да разберат. прилагат на практика 90% от спортистите. Насипване прави нееднозначно увеличение на пресата и още повече през цялата година трениране с тази тежест. Естествено, растеж не може да бъде реч.

Можете да пренебрегнете всички останали правила и така или иначе увеличете мускулната маса, като добавите 1 килограм жива пейка на месец легнало. Повярвайте ми, ще растете, дори и да е техническият момент на двойката.

Можете да промените интензивността на тренировката по различни методи: увеличено тегло на снаряда, намалена почивка между комплектите, увеличете или намалете броя на набори и повторения. Но засега не притискате да лежите 140-150 килограма, основният анабол за вас счита се за циклично наддаване на тегло.

Съсредоточете се върху изоставащите мускулни зони гърдите!

Ако наистина искате да имате гърди като Арнолд Шварценегер, тогава трябва да започнете да акцентирате, за да тренирате изоставащи грудни мускули и забравете за силните си страни гърди, които ви позволяват да работите с най-голямото обучение тежести.

Естествено, това е горната и вътрешната част на гръдните мускули. а именно тези области предават обема на гърдата и поради генетиката им местата реагират слабо на прогресиращ стрес.

Не забравяйте, че 70% от времето, което трябва да отделите тренировка на горната част на гърдите и само 30% за изработване на мощен дъното.

Сега вижте как упражнявате вие ​​и основната част от вас посетители на фитнес залата, акцентирана пейка на хоризонтална пейка и много други упражнения, насочени към развитие на долната част на гръдния кош. В резултат на това хипертрофирано дъно и силно недоразвита горна част на гърдите.

При това състояние на нещата окончателният отказ от обучение водят до увисване на гръдния мускул, което значително разваля външния тип на тялото. За да избегнете това, винаги се подчертава упражнявайте горната част на гърдите и обръщайте по-малко внимание на долната част на гърдите отдели.

Какви са необходимите упражнения за развитие? впечатляващи гърди?

Всички упражнения за тренировка на гърдите могат да бъдат разделени на две група:

 1. Преси – изпълняват се в симулатори, мряна или гири.
 2. Окабеляване – което също може да се направи с помощта на гири и кросоувър.

Ефективни упражнения за кърмене у дома

Естествено, първото нещо, което трябва да се съсредоточите на основни упражнения и определяне сред тях за изпомпване на гърдите е пейка, лежаща на наклонена пейка.

Бенка преса лежи на наклонена пейка

Технически нюанси на пейката пейка!

 1. Първо трябва да бъде наклоненият ъгъл на пейката 30 градуса. Такава позиция ще позволи качествено тренирайте горната част на гръдните мускули и сведете до минимум участието на трицепси и делти. Направете ъгъла по-остър и товарът веднага ще започне да краде трицепс и делта. Хоризонталното положение ще се свърже с активния долната част на гърдите, а горната част ще остане неизползвана.
 2. Второ, трябва да се нагласите правилната настройка на ръцете на шията. Хватката трябва да е малко по-тясна средно. Тази позиция ще осигури голяма амплитуда на движение и ще даде възможност за по-добро захващане на горната част на гърдите мускулите.
 3. Трето, направете движението вътре амплитуда. На практика това означава непълно удължаване на лакътя ставна, за да изключите участието на трицепса и да осигурите кърмене ограничаване на свиването на мускулите по време на изпълнението на всички упражнява.

Броят на повторенията трябва да се извърши от 20 до 30 пъти за начинаещи, да разберат връзката между мозъка и мускулите, опитните спортисти могат направете 6 до 12 повторения. Първите години на обучение на други преси напълно изключете лентата от вашата тренировъчна програма, защото те не са в състояние да засегнат горните секции грудни мускули.

Кога да се изолира?

По отношение на изолиращите упражнения, те трябва да се изпълняват само след няколко ставни упражнения, когато гръдните мускули вече са толкова изчерпани, че те се провалят преди връзките и ставите. Изолацията също е включена в програмата за обучение, когато е в прогресивно добавяне на тежести не е необходимо.

Научете как да изпомпвате гръдните мускули у дома.

Примери за комплекси за развитие на впечатляващи сестрински сестри мускули:

Сега е времето за истината, можете да правите това, което мислите годни или използвайте наистина правилно обучение комплекс.

 1. Наклонена пейка 4 комплекта по 8-12 повторения.
 2. Наклонете щампа с дъмбели 4 комплекта от 8-12 повторения.
 3. Дъмбел окабеляване 3 комплекта по 8-15 повторения.

Ако сте начинаещ на железни спортове окабеляването може да бъде изключено от програма за обучение Не забравяйте да промените ъгъла пейки при окабеляване. Например, направете днес вертикална, а при следващата тренировка използвайте хоризонтална пейка.

Как да ядем, за да изпомпваме кърменето мускули?

Хранене за мускулна печалба

Със сигурност всички разбират, че тренировките водят до микро наранявания. мускулите и хранителните вещества спомагат за възстановяването и хипертрофия на мускулните влакна. Един фактор не може да съществува без на друг. Разпределете хранителните вещества правилно и се придържайте към от тази схема, засега вашите гръдни мускули няма да станат като Аполон:

 • Протеини – 30%;
 • Въглехидрати – 60%;
 • Мазнини – 10%.

Протеин, само животно трябва да се консумира произход, неговият компонент трябва да бъде 2 грама на килограм телесно тегло на спортист Точно такъв набор от аминокиселини осигуряват увредени мускулни влакна строителен материал.

Въглехидратите трябва да са строго сложни означава, че трябва да използвате само зърнени храни, тестени изделия и картофи. Елиминирайте всички сладкарски изделия от диетата. На килограм тялото трябва да отчита 7 грама въглехидрати.

Мазнини, яжте предимно омега 6 и растителна мазнина със зехтин. Изключете напълно от диетата, животински мазнини и незабавна храна.

Между храненията яжте много плодове и зеленчуци. Казеиновият протеин може да се приема преди лягане сутрин. идеален за използване на BCAA или серумни аминокиселини протеин. Преди тренировка винаги пийте течни въглехидрати, това спомагат за увеличаване на притока на кръв към работещ мускул.

Как да изградим гръдните мускули? Всички просто следвайте горното препоръки и след година ще ви завиждат гръдните мускули всички хора наоколо. Направете тяло достойно за вашия дух.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply