Как да направите измама с измама в храната при сушене, за ускоряване на отслабването (3 ефективни съвета)

Лошото или доброто ли е измамата? Истината е, че мамят мелници способни да ускорят процеса на отслабване и изгаряне на мазнини, а не да забавят тях, както обикновено се вярва на мнозина. Но към тях трябва да се подходи правилно. Как? Прочетете тази статия.

Препоръчваме ви също да разберете какво е сушенето на тялото и как отслабнете правилно, за да намалите процента на телесните мазнини, а не губят мускул.

Най- ероятно всички сте запознати с кодовете за мамяне на Dwayne Rock Jones. Веднъж седмично, обикновено в неделя, в едно заседание изяжда огромно количество храна. Предвид това, вероятно Исках и аз да уредя такива дни за себе си. просто го погледнете фигура!

Какво е измама mil в храната за сушене

Не толкова бързо, защото мненията на експерти по фитнес и културизмът не е толкова ясен за мелниците за измама. А ко изключите такава от тези 2-3 хиляди висококалорични ястия под формата на мазнина в диетата ви хранене, веднага можете да забравите за резултатите, които бяха постигнати по-рано. А относно калорийния дефицит, който сте толкова старателно спазван.

Повечето хора не осъзнават, че мамят на същия Дуан не са просто прищявка и част от обмислена и всеобхватна програма.

Ако изучавате кодовете му за мамят малко по-добре, ще намерите това хранене:

 • Стриктно контролиран от неговия треньор и
 • Те са начин за него да натрупа мускулна маса. Тялото му изглежда по-обемна и релефна благодарение на тях. И всичко това не го прави намалява физическите му показатели.

Струва си да се отбележи, че в обикновените дни се придържа към стриктно диета с ниски въглехидрати.

И това е цялата тайна. Cheatmiles, с правилна интеграция в диета, дайте ползи при загуба на излишни телесни мазнини, а не обратно.

 • Как мамят мами помагат за ускоряване на изгарянето на мазнини?
  • Те осигуряват психологически ползи.
  • Помага за справяне с физиологичните последици дългосрочни диети
  • Планирайте вашите мелници за мамят въз основа на общите ви калории седмица
  • Внимавайте, когато броите калории.
  • Високовъглехидратни, нисковъглехидрати милхити мазнина
  • Въглехидратите повишават нивата на лептин и дават мускулна маса
  • Храните с високо съдържание на въглехидрати спомагат за минимизиране наддаване на мазнини, дори по време на преяждане
  • Не се отпускайте също
  • Накратко за всичко

Как мамят мами помагат за ускоряване на изгарянето на мазнини?

Те осигуряват психологически ползи.

На първо място и може би най-важното е Психологическите ползи, които осигуряват. Беше ясно показани в публикация за 2016 г.1 В нея планираните мами се сравняват веднъж седмично, когато диета и строга диета 7 дни в седмицата.

Установено е, че подобни мами изненадват повече дългосрочно поддържане на диетата. Защото такива отстъпки в диетата храната мотивира хората да чакат следващия път, в който те не могат да се отрекат от нищо. Група на строга диета се наблюдават прекъсвания и неустоимо желание да се яде нещо вкусно, което в повечето случаи е довело до неспазване диета. Прочетете за забавление отзивите на онези късметлии, които организирайте такива коремни празници за себе си.

полза от мелниците

Помага за справяне с физиологичните последици дългосрочни диети

И второ, не забравяйте за потенциалните физиологични ползите, които предоставя такава храна в процеса на борба излишни килограми. Те излизат на преден план като ставате по-стройни и толкова по-дълго диета. защото колкото по-дълго диета и повече излишни мазнини отминават, толкова по-силно тялото се опитва да се откаже:

 • Понижава нивото на хормона лептин. Което в резултат на това се увеличава апетита ти.
 • Намалява разходите ви за енергия, прави ви по-малко движещи се и просто изгаряне на по-малко калории, за да поддържате вашите работят всеки ден. И това забавя процеса. отслабване или дори до набор от нови килограми.
 • Нивата на мускулния гликоген намаляват постепенно, докато те го използва за генериране на енергия. Това води до повече усилено обучение и намалена производителност.

Всичко това забавя загубата на мазнини и прави диетата по-малко приятна.

Това е мястото, където мелницата може да ви бъде полезна.

Защото с правилния подход временно увеличаване на калориите и въглехидратите осигурява:

 • По-добро потискане на апетита, по-големи енергийни разходи и повишена производителност в следващите дни.
 • Мускулен растеж. Затова момчета харесват Рок редовно включвайте такива ястия, особено преди сериозни представления.

Защо се нуждаем от такава храна, разбрахме. Сега разбрахме как да ги включите в диетата си за изсушаване на тялото за мъже, за да имат полза, а не да забавят процеса отслабване / сушене?

Преди да отговорим на този въпрос, нека разгледаме няколко смислени правила, които винаги трябва да помните.

Планирайте вашите мелници за мамят въз основа на общите ви калории седмица

Първо, трябва да планирате „диетата“ на гладно от деня въз основа на сегашния ви план за хранене. Най-добрият начин да направите това е изберете един ден от седмицата като т. нар. ден на мамята (инж. мамят ден.- ден на почивка от диетата). Този ден ядете толкова много калории, колко се нуждае тялото ви за нормално функциониране или малко повече, тоест отдалечете се от обичайното дефицит.

По този начин можете да създадете дефицит и да изгаряте мазнини за седмица. И тогава в един читдън ще имате на склад около 500 калории или така, за да подредите и да се насладите на един пост ден. Така е помогнете да започнете следващата седмица, без да трупате излишни мазнини. Ако искате наистина да се поглезите и хапнете нещо висококалорични, тогава можете да спестите още повече калории за себе си. Как? Яжте по-малко до деня на гладно.

изчисляване на калории за чийзмел

Ето как „Скалата” диримазнина своите мачове. Когато се подготвя за снимките, в продължение на една седмица се придържа към стриктно диети с ниско съдържание на въглехидрати Диетата му е предварително замислена и проектиран за него, така че да може да консумира висококалорични храна веднъж седмично или повече с максимална полза за тяло.

Внимавайте, когато броите калории.

Ключът към успеха е изгарянето на тези калории мамят в общия брой на позволените калории на седмица до продължете да се движите към вашата цел. Не забравяйте да броите сумата калории на гладно. Например отидохте в кафене и поръчахте на себе си:

 • Бейсън чийзбургер (920 калории),
 • Редовни пържени картофи (950 калории),
 • И ванилов млечен шейк (670 калории), за да изпиете всичко това.

Заедно това ще бъде приблизително 2500 калории. Това едно хранене ще бъде достатъчно, за да покрие почти напълно създадената за седмица дефицит. И мазнините, които сте загубили през тази седмица!

В едно проучване беше ясно показано, че хората, които успешно създават дефицит, след диета, водещ активен начин на живот или спортуване през седмицата и през почивните дни сами на гладно дни, в крайна сметка не отслабвайте и не го правете добавете го от седмица на седмица. Това се дължи на факта, че на повече калории се консумират през уикенда и те напълно компенсират диетата им.

Ето защо, бъдете внимателни, когато броите калории, в противен случай В случай, че всичките ви усилия отидат в канализацията.

Високовъглехидратни, нисковъглехидрати милхити жира

Нека да поговорим за това каква трябва да е храната в разтоварващите дни. Това е важно, защото тялото ще се опита да работи срещу вас. ВВ тази ситуация въглехидратният рафид трябва да бъде най-добрият ви приятел. Съвременната научна литература също поддържа това мнение. Увеличете приема на въглехидрати и намалете протеина и мазна храна в читдей.

Въглехидратите повишават нивата на лептин и дават мускулна маса

Това е така, защото, в сравнение с мазнините и протеините, въглехидратите:

 • Те имат най-голям ефект върху повишаването на нивата на лептин. И това от своя страна помага за потискане на апетита и увеличаване на разхода на енергия по време на диетата.
 • Мускулен гликоген за попълване е необходимо най-добре за създаване на обем. И потенциално може да подобри вашата производителност и анаболен отговор със следната мощност обучение.

Ако изучавате менюто „Скалите“ в читдейд, можете да намерите много въглехидрати под формата на едно и също суши.

Това не означава, че трябва да ядете суши в тонове. Лекувайте се тестени изделия, любимите ви зърнени храни, сладкиши, сладолед и вафли или палачинки със сироп, например. В този списък на ястията има много ястия въглехидрати и ниско съдържание на мазнини. Намалете количеството на мазнините във вашето обичайно храна може да бъде, ако позволим да премахнем майонезата, сосовете и маслата.

Висока храна въглехидратите помагат за минимизиране на натрупването на мазнини, дори и по време на преяждане

Има още един плюс в подчертаването на въглехидратите ден на гладуване. Например две групи в разтоварващия им ден подчертани мазнини и въглехидрати, броят на калориите беше еднакъв. Резултатите бяха следните:

 • И двете групи спечелиха еднакво количество от общото тегло да обобщя
 • Но по-висок процент от това наддаване на тегло е в мазнини субекти, които са разчитали на мазни храни в читдейд.

Средната разлика в растежа беше около 10%. Всичко, защото че мазнините се нуждаят от по-малко енергия за усвояване. В допълнение, мазните храни притъпяват желанието да се движат, което води до по-малко изгаряне на енергия и калории.

въглехидрати и мазнини мазнина

Ако преядете протеинова храна, тогава наддаването на тегло ще бъде още по-малко в сравнение с храни, богати на въглехидрати и мазнини. Може да бъде поради факта, че високопротеиновата диета инхибира липогенезата черния дроб. Или с други думи, образуването на мазнини. Това означава, че Chitday с въглехидрати и протеини може да намали натрупването на мазнини. на освен това, тази протеинова храна насища много дълго време.

мазнини срещу протеини срещу въглехидрати

Не се отпускайте също

И накрая, важно е да не пускате седмицата си cheatmilam ви карат да изоставите напълно целите си. Апродължете да превръщате мелниците в чит дни, а след това в седмици за чит и след това не можете да се върнете на правилния път И може да се случи много бързо и лесно. Би ли спрял?

Следователно, за да предотвратите това да се случи, изтрийте думата „мамят“ от неговия речник. Статията се използва само защото общ термин. Но самата дума има някои отрицателни нотки и вина, свързана с тях.

Вместо това го наречете например „планирано снизхождение “или„ харчене на пари за себе си любим “,„ празнично храна. “Не бива да го възприемате като нещо лошо или чувствам вина. Това е неразделна част от вашето внимателно изчислен план за храна.

Второ, ако се борите с глад и постоянно помислете за мамята като награда за вашето търпение и сила на волята, това означава, че сегашната ви диета не е напълно стабилна за никоя причина. Може би калорийният дефицит е твърде голям, а диетата също строг. В този или онзи случай се изисква преструктуриране диета и включване на ястия, които наистина като. Те ще помогнат за омекотяването на тази копнеж. В противен случай вие просто се настройте за провал в дългосрочен план.

примери за ястия с четкани

Накратко за всичко

И така, ето обобщение на основните моменти на цялото статия.

 • Пребройте предварително и добавете измама mil към съществуващия план мощност. Изберете един ден, когато можете да си позволите яжте достатъчно калории. Подарете си вкусно храна този ден. Можете да спестите повече калории за седмица. за този ден.
 • Опитайте се да направите мамят повече с акцент върху храната, богат на въглехидрати, а не на мазнини.
 • Не позволявайте тази храна да ви обърне главата. Насладете храна, не се чувствайте виновни и просто мислете, че това неразделна част от вашия хранителен план. И след малко вие мнението на диетите като цяло ще се промени и ще се отвори втори вятър.

Не забравяйте, че в края на деня, само калориен дефицит, който вие създават във времето. Настройте се на това, което е дългосрочна работа върху себе си, работа върху резултата. Ако ти спънали се или си позволили малко прекалено много, не се упреквайте. Простовърнете се към избрания от вас път и се движете с уверени стъпки към него всеки ден. Ще успеете!

източници:

 1. https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1057740815000443
 2. https://builtwithscience.com/cheat-meals/

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment