Как да натрупате постна мускулна маса и да се донесете в ред?

Много хора са измъчени от въпроса за натрупването на мускули, по-специално тези, които са достатъчно запалени по темата за набирането на маса във връзка с специфичен тип тяло. Говорим за ектоморфи, в които първоначално предразположена към тънкост беше положена от природата.

  • Как да натрупаме мускулна маса и да станем по-големи?
  • Как да упражнявате по време на натрупване на мускули тегло?
  • Как да ядем, когато трупаме мускулна маса? Практически съвети
    • За да обобщим субтота
  • Най- ъглехидрати и фармакология
  • и зползването на стероиди в събирането на мускулна маса
    • Най- ъзможно ли е едновременно набиране на мускулна маса и изгаряне на мазнини !? Отговорено от Станислав Линдовър

Как да натрупаме мускулна маса и да станем по-големи?

Постна мускулна маса

Отговорът на гениалността е прост – трябва много и трудно да тренираш, а също и да ядеш много и правилно. Да, тайна изграждането на красива и надута фигура не се използва фармакологични препарати и при стриктно спазване на дневния режим. Ярък пример за трансформация, при спазване на следните правила –Мартин Форд. Този спортист е надминал мнозина в масовата печалба, въпреки че в младостта си беше много тънко и прекалено високо момче.

Мартин Форд

Разбира се, не всеки ще бъде доволен от такъв отговор, но реалността такъв, че без режим няма да има растеж. Също така, ако сте първоначално са били тънки или без излишна мазнина, след това с набор от мускулна маса и трябва да понесат набор от мазнини междинен слой. Факт е, че с увеличаване на нормалната дневна норма прием на калории какво трябва да направите, ако искате да спечелите тегло, не само мускулите растат, но и мазнините.

Всеки има нужда, казват те, „суха“ маса, а не мастна балон по корем. Ввсъщност, с много храна, мазнините идват с мускули. Итова е неизбежно. Мазнините в повечето от нас аматьори растат в пропорции 0,25: 1. Това означава, че всеки килограм мускули добавя ни четвърт кило мазнини.

Е, ако искаме да добавим 10-15 кг мускулна маса? Тук и без калкулаторът е ясно, че никой няма просто да забележи нови мускули под дебел слой подкожна мастна тъкан. Съвсем наскоро те примириха с мазнини като с неизбежно зло. Основното нещо, казват те, нараства масово, но с мазнини все още ще се борим Обучителният цикъл беше разделен на фази: първо, борбата за маса, а след това луда битка с мазнини. За да все още За да направите мускулите забележими и релефни, трябва да направите две стъпки: масово събиране и сушене. Когато пишете, както вече знаете, заедно с мускулите има паралелно натрупване на мазнини, за да се премахне тази “лоша” маса, има период на сушене, през който човек плаща повече вниманието не е на силата, а на аеробния тип товари.

Има и други начини за решаване на този проблем. Ще станеш да растат мускули, но мастният слой няма да пристигне. Да,според тази диета, специфичната тежест на мазнините в телесния ви състав ще остане на начално ниво. И това въпреки факта, че в деня, в който ще консумирайте до 3500 калории! така ива числа ще бъдат съборени просто смъртен, но вие, културистът, те гарантирано ще донесат отлична жизненост. И, разбира се, желаните килограми сухи мускули. За щастие няма друг начин. Ако изпратите вътре себе си повече калории, отколкото харчите за тренировки, мускулите растат ракетно темпо. И въпреки че този физиологичен принцип е роден през недрата на говедовъдството, той работи без оскъди от половин век спорта.

Как да упражнявате по време на натрупване на мускули тегло?

Трябва да тренираш усилено и много. Но не си струва прекалявайте Трябва да държите в рамките на 60-95 минути не повече. ако прекарайте повече от два часа във фитнес залата, увеличавайки се възможността за претоварване на тялото. Просто няма да сте навреме се възстанови. Ето защо, опитайте да се поберат в един и половина часа.

Самото изграждане на план за обучение трябва да се подходи много сериозно и измислете как да направите програма тренировка, какви упражнения трябва да се състои в това, кои период на почивка и т.н.

За получаване на мускулна маса се препоръчва повече внимание. силови натоварвания, тоест – изпълнението, в по-голямата си част, на основните Упражнение с минимум аеробни упражнения. Въпреки че, разбира се, аеробната част трябва да присъства. Като цяло, обърнете внимание пейка, различни основни упражнения на гърба, например: сцепление накланящи се барове, издърпвания и др. Също така, клекове с мряна. Това е много важно упражнение, което ви позволява не само да увеличавате мускулите на краката и увеличават секрецията на мъжкия хормон – тестостерон. Това е най-важният андроген, който ще ви осигури растеж. сила и мускулна маса.

Как да ядем, когато трупаме мускулна маса? практичен съвети

Отлагането на мазнини в организма се контролира от хормона инсулин. Тя се откроява панкреас в отговор на приема на храна. Освен това, в пряка зависимост – колкото повече ям, толкова повече инсулин в кръвта ви. И по-нататък: толкова повече мазнини под кожата ви. Е, сега се напрягайте главата. Как да ограничим секрецията на инсулин? Правилно, трябва по-малко има! Да, точно такъв съвет дава модните списания на техните читатели обаче на подобна диета културистът вече ще опъне краката си след седмица. Отговорът, от който се нуждаете, е: има малко, но често! Вв крайна сметка ще получите много калории без заплахата от инсулин mudflow.

Така че, запомнете първото правило: културист приема храна 6 пъти на ден.Вижте, някой вече е откъснал оглави шапката и я стъпчи под краката! Като, това е просто невъзможно! Ами семейството? Работа? На живо да се храним ?!

Хранене за мускулен растеж

Храната е удоволствие, заедно със секса. Сред тежките трениране тя става двойно забавно. Така че чрез умножение броят на храненията, бодибилдингът само увеличава степента наслаждавайте се на живота си. Но сериозно, организацията на чести хранене – това е може би най-проблемната страна на спорта. Тя изисква строга дисциплина и умения за планиране. Ако нямате нищо подобно не виждате, захапете куршума и се заемете с самообразование.

Повярвайте ми, не само количеството зависи от тези качества на характера вашите бицепси, но и целия ви житейски успех. Организация на чести храна – това е само един тест за сила, далеч от най-много готино.

А сега за второто правило. Съставът влияе на секрецията на инсулин храна. Въглехидратите са особено активни в това отношение. По тази причина те могат да се приемат не повече от 40-80 грама наведнъж. В същото време Конкретният размер на сервиране зависи от вашия естествен размер. Горната граница е за особено големи момчета, които вече тежат под сто кг.

Мазнините се нуждаят само от 5-10 g (за еднократна доза) и 40-60 g протеин. Тайната е, че храносмилането ни се поглъща забележително. хранителни вещества само при условие на “правилното” съотношение в ястие от протеини, мазнини и въглехидрати. Опит за надхвърляне на посоченото цифрите са изпълнени не само с излишната мазнина, но и със спиране на мускулите растеж. Всъщност храненето на мускулите ще се влоши.

Грешката от изминалите дни е, че много калории културист консумирани ден и нощ. Но ако искате да нараснете мускули вместо това мазнини, можете да ядете много само три пъти: сутрин, на закуска и след обучение. Или на равни порции, шест пъти на ден. основен състояние, задайте правилното количество калории. Също така, въглехидратите са желателни консумирайте сутрин и приемайте протеинова храна следобед.

През нощта тялото само губи енергия, а сутрин е отчаяно трябва да се попълни. По тази причина закуската трябва да бъде висококалорични. И тогава всичко ще бъде научено без следа. пример закуската е съвсем проста. Например, ако се събудите сутрин, беше добре е веднага да изпиете протеинов шейк, състоящ се от суроватъчен протеин. Бързо се абсорбира и компенсира нуждата. организъм в протеин. Ако няма протеин, незабавно пристъпете към готвене или загряване на храна. Отлична закуска е елда с докосване на светлина, нискомаслена салата. Между другото, салатата може да бъде подправена с ленено семе или зехтин. По-добре е да не ядете месо сутрин и дайте предпочитание зърнени храни, които съдържат необходимите бавни въглехидрати тялото да абсорбира протеина и да осигурява на тялото енергия.

Ситуацията е малко по-различна след тренировка. мускули изключително изтощена, нуждаеща се от хранене и следователно последващ прием Храната трябва да бъде особено богата на калории. Освен това премахнати ограничения за прием на въглехидрати. Можете да вземете два пъти повече известна норма – до 180 гр. Освен това, без риск от мастни натрупвания. Да, въглехидратите ще причинят секреция на инсулин, но след като го упражнявате „Забравя“ за мазнините и действа като транспортен хормон. инсулин “носи” въглехидрати и захар върху себе си и активно ги подхранва мускулни клетки.

Останалите ястия съдържат сравнително скромен брой калории, обаче с много закуска и шок протеини и въглехидрати след тренировка дневна норма приемът на калории ще бъде рекордно висок.

За да обобщим субтота

За да добавите “постна” мускулна маса, трябва само много два пъти на ден – на закуска и след тренировка. Останалото време дни вече познатото правило „яжте малко, но често“.

Друга грешка от миналото беше, че културист се храни еднакво много в почивните дни. Определяне на висок стандарт за себе си прием на въглехидрати, спортистите продължиха да го усвояват през периода възстановяване. Консумацията на енергия за почивка е несравнимо по-ниска и следователно излишните въглехидрати станаха напълно ненужни. След това дойде помогнете на инсулина и превърнете излишната захар в мазнини.

Но ако само това! Факт е, че до вечерта инсулин увеличаване на неговата активност. Така че много въглехидрати вечерно хранене стана двойно фатално.

Според спортната наука приемът на протеини трябва да остане постоянно високо: до 4 g на килограм телесно тегло в тренировъчни дни и отдих. Това означава, че намаляване на дела на въглехидратите в диетата ще доведе до значително намаляване на приема на калории диета. Ако в тренировъчни дни на килограм телесно тегло 36-40 калории, тогава периодът на възстановяване изисква намаляване на това индикатор до 24-28 калории. И това е последното правило на “правилните” мощност. Трябва да варирате дневното съдържание на калории меню и това ще бъде надеждна гаранция за растежа на “сухите” мускули.

Въглехидрати и фармакология

Въглехидратите след упражнения са изключително полезни. Те причиняват секреция инсулин, който не само “се изпомпва” в мускулните клетки аминокиселини и захар, но също така поддържа най-високото ниво на тестостерон в кръвта. Както знаете, силовите тренировки водят до акорд освобождаване на тестостерон, което задейства анаболния процес. Високо ниво на тестостерон в кръвта в друго време на деня не влияе върху растежа на мускулите. Иначе всички, които получават медицинските стероиди биха имали мускули много културисти. Нивата на тестостерон остават високи по-дълго ако кръвта съдържа инсулин.

По този начин, прием на голямо количество въглехидрати след Тренировката е задължителна. От друга страна в период на възстановяване, когато няма тренировъчна консумация на енергия, много Не можете да ядете въглехидрати. Възприема прекомерна кръвна захар организъм като сигнал за опасност. Точно за такъв случай и нужда инсулин. Пречиства кръвта от излишната захар, превръщайки захарта в мазнини. Тази мазнина се “съхранява” под кожата и се унищожава само частично. черния дроб.

Използването на стероиди в събирането на мускулна маса

Хвърляне

По принцип фармакологичните препарати първоначално са били Предназначен за медицинска употреба. Въпреки това, несъмнени ползи за организма по отношение на растежа на показателите за сила, издръжливост и мускулен растеж не можеха да не забележат спортисти, за които такива предимства от използването на стероиди жизненоважни за достигане на атлетически височини. Това имам предвид питаш ме. На факта, че използването на фармакологията винаги е предполага постигане на високи постижения в професионалния спорт, където спортистите го живеят и получават заплати за цялата работа. Таккакво ще стане, ако не сте професионален културист, по-добре да не използвате стероиди за докосване. Ако все пак искате да отидете на тъмно страна, по-добре е да направите от 21 години и 1-2 години опит в фитнес залата.

При натрупване на мускулна маса, голямо разнообразие от лекарства, например: Turinabol, Sustanol-250, Trenbolone, метандиенон, омнадрен-250 (аналог на Сустанон) и т.н. Всъщност има много лекарства и всяко въздейства върху тялото по различни начини. Някои насърчават растежа на мускулите, други са необходими за по-добро възстановяване, като Asparkam. Също така, не всички препаратите са подходящи за начинаещи спортисти. В началото е необходимо започнете с леки курсове и леки стероидни лекарства.

Много е важно да направите компетентна PCT или терапия след цикъл. Тя е съществува, за да помогне на тялото да се възстанови от курс от стероиди, почистете бъбреците, черния дроб и възстановете нормалното производство на собствен тестостерон.

Между другото, с тестостерона трябва да бъдете внимателни, тук е двойно важно направете PCT, тъй като когато приемате екзогенен тестостерон, т.е. синтетичен аналог на мъжкия хормон, който се прилага отвън, производството на собствен андроген е намалено. Нуждаете се от него възстановяване чрез използване на различни видове антиестроген наркотици. Най-често след курс за възстановяване на дъгата използвайте кломифен цитрат или кломид. Като цяло, в една статия всичко и няма да кажете За да се потопите повече в темата Бодибилдинг, отидете на уебсайта на BuildBody – Body Building. Ето ти намерете много добра хранителна информация за набиране на персонал мускулна маса, загуба на тегло, поддържане на фигура и т.н. Също така, много интересни статии за обучение и приложение Фармакология.

Възможно ли е едновременно набиране на мускулна маса и изгаряне на мазнини !? Отговорено от Станислав Линдовър

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply