Как да оборудваме фитнес зала у дома не е скъпо

Вие сте фен на тренировките, за които не винаги може да се намери време тренировка или не винаги сте щастливи да присъствате претъпкани и понякога дори скъпа фитнес зала? Ако имате избор, бихте ли искали да преместите фитнеса в дома си?

Да си признаем, всички водим натоварен начин на живот и прекарвайте цялото време в залата, както беше в колежа, не повече възможности. Работим по 50+ часа седмично, имаме социални задължения, семейства … и възниква още един въпрос, с кого ще ходи куче? Има време в живота, когато е почти невъзможно да влезеш в графика има и фитнес.

 • Оборудване за домашен фитнес
  • № 1 – пяна ролки и / или оборудване за спусъка
  • № 2 – Панти за треньор за окачване
  • № 3 – Плъзгащи се колела
  • № 4 – Гумени тръби и ленти
  • № 5 – Универсален симулатор-хоризонтална лента
  • № 6 – Колело за пресата
  • № 7 – Тежести

Оборудване за домашен фитнес

Добрата новина е, че изграждането на домашен фитнес е това е просто и може да бъде много по-евтино, ако знаете това да купя.

Днес ще подчертаем определено оборудване, което може задайте дома за бърза тренировка, ако не е възможно посетете фитнес залата.

№ 1 – пяна ролки и / или оборудване за спусъка

Roliki-ИЗ-РениТова трябва да бъде част от оборудването за всеки фитнес ентусиасти или всеки, който би искал да подобри здравето си. Пенообразни ролки и собствено миофасциално оборудване Релаксацията е най-лесното и най-доброто нещо, което можете направете за вашето тяло бързо да се почувства по-добре.

Можете да изберете валяк от пяна или половин валяк не повече от 10-20 долара и те ще ви издържат цял ​​живот. Когато избирате, уверете се, че това ролката е направена от плътен материал, защото меката воля почивка и няма да работи както трябва. Още по-добре, следвайте магазин за хардуер и изберете парчета PVC тръба с диаметър 6-8 инчове, които струват само 5 долара!

Ако наистина сте заинтересовани да поддържате високо качество в здравето и мобилността, изберете комплект Trigger Point Therapy оборудване, което не е скъпо.

№ 2 – Панти за треньор за окачване

Podvesnye-ПЕТЛИВисящи бримки като TRXandJungle Gym стават все по-популярни, поради тяхната гъвкавост и способността да се използват къде нищо. Има буквално стотици упражнения и движения, които се извършват с прости колани. Можете да направите всичко – от изтегляния до удари, завои и клякания на единия крак.

Има бримки от 50 до 150 долара и могат да бъдат фиксирани върху стена, дърво или дори над затворена врата. Предвид цената, че бихте ли платили за симулатора, за да завърши всички тези упражнения, като Bowflex или Total Gym, това е страхотна покупка.

Те препоръчват да купувате готови панти за безопасност и удобство, но ако предпочитате да правите всичко сами, можете да отидете до магазина спортни стоки и изберете 6 инчови колани за по-малко от 10 долара. Някои дори идват с бримки в краищата, които вие може да се използва като дръжка. Просто бъдете внимателни по време на време за обучение с тяхната употреба.

№ 3 – Плъзгащи се колела

Skolzyashchie-diskiПлъзгащите дискове се използват за усложнения на различни упражнения за тежести, намаляване на стабилността и правейки ги изискващи голяма сила. Те са основно филийка пластмаса, която е проектирана да улеснява плъзгането върху гладка или килима повърхност, което ги прави чудесно допълнение домашен фитнес.

Марката Valslide представя дискове от $ 25 двойка, но можете да направите своя собствена, използвайки неща разположени в къщата. Някои използват фитинги, фризби и дори хартиени чинии. Бъдете креативни.

Някои от най-предпочитаните упражнения за плъзгане дисковете са обратни втулки, плъзгащи се лицеви опори, преход от единия крак към другия с огъване на крака назад (Hamstring Curl) и трион (телесни триони). Има безкрайни възможности за разнообразието от любимите ви упражнения!

№ 4 – Гумени тръби и ленти

Rezinovye-trubkiМожете да ги намерите в повечето спортни магазини или онлайн, с всякакъв размер, форма и дебелина, от което се нуждаете.

Лентите могат да се използват за добавяне на съпротива. различни упражнения или създаване на някои свои. Те са варират по цена, но ако изберете куп с различни размери, понякога можете да получите още повече.

Леките ленти са предпочитани за различни упражнения за въртене и стабилизиране на раменните стави. За поддържане в. Се използват мини ленти и големи ленти стабилизиращи упражнения за бедрата и седалището.

№ 5 – Универсален симулатор-хоризонтална лента

Turnik-для-DomaУниверсалната машина за упражнения хоризонтална лента – краля упражнения за торса и основният помощник за някой, който иска Получете впечатляваща форма и изградете ултра-силен торс. Симулаторът на хоризонтална лента, като Iron Gym, е евтин и лесен за монтиране повечето врати.

В началото повечето хора не могат лесно да се изтеглят или изобщо издърпайте, затова препоръчвайте да използвате широки панделки за помощ, която може лесно да се купи онлайн. Те са значително улесняват работата, защото те предоставят допълнителна подкрепа за всяко изкачване.

За да прикрепите хоризонталната си лента, просто носете единия край отгоре дървен материал и направете контур на втория през края на колана и затегнете. Лентата трябва надеждно да окачи хоризонталната лента. Може да се наложи пресечете малко столче, за да пресечете лентата краката над пода и започнете да се дърпате нагоре.

№ 6 – Колело за пресата

Koleso-для-ПресаКогато става дума за изграждане на силни център и кубчета на пресата, след това по-добър инструмент от колелото за пресата не може да бъде намерена. Има много размери, но малък двойник Лесно можете да намерите колело във всеки магазин.

Той няма милион случаи на използване и можете приемете, че нямате нужда от него. Всичко, което можете да направите е Идеалното упражнение за преса с колелото, то е много просто. така защо изобретявам колелото?

№ 7 – Тежести

ГириКогато става въпрос за функционални упражнения, без тежести не се разбирайте. Ще трябва да похарчите няколко долара, като цяло всеки теглото ще ви струва около два долара за лира, но имате нужда малък комплект, който ще остане с вас цял живот.

Kettlebells спечели широка популярност във функционалната мощност обучение. Те се различават от дъмбелите по извисяваща се дръжка, което кара центъра на тежестта да се придвижва по-далеч от ръцете, оставяйки ги да се люшкат. Това е уникално предимство, което позволява използвайте ги в динамични упражнения като масови тежести, гласове или прихващания, които са подобни на олимпийските изкачвания, но по-безопасно.

Те могат да се използват и за допълване на упражнения върху съпротива като клякания, мъртъв лифтинг, бегачи и пейка. Друг плюс на теглото, можете да свършите много работа само с един тегло, основното е да го използвате правилно. Препоръчайте да закупите книга или диск, описващи всички възможни движения с тежести, или дори вземете майсторски клас от обучител. Малко предлагане на знания ще осигури дълъг път напред!

Опитайте този бонус за дома тренировка:

Загрейте

 • Разточване на пяна (5-10 минути)
 • Алтернативно спускане на краката, повдигнати под ъгъл 90 °, 10 s всяка страна
 • Glute Bridge, повдигане на таза, 10 пъти
 • Разтягане на бедрото на коляното на флексора на бедрото коляно, 30 секунди от всяка страна
 • Коленични завъртания на T-гръбначния стълб, T-обрати на едно коляно
 • Клякания, 6 пъти
 • Spiderman Lunges, Spiderman lunges, 5 всеки страна

натоварване

Инструкция: Движете се между упражненията с една буква. Например, изпълнете набор A1 и след това задайте A2, след това върнете се към първия и така, докато не попълните 3 серии от всеки упражнява. Трябва да почивате, за да възстановите дихателния ред 30-60 секунди след всяко упражнение.

A1) TRX заден крак повдигнат сплит клек, клякане с със стъпалото, прикрепено към гърба на контура TRX 3 × 6-8 / от всяка страна
A2) Брадичка, повдигане на хоризонталната лента 3 × 10
B1) Крака в TRX Pushups, Leg Press панти 3 комплекта с максимално възможен брой
B2) Плъзгащи къдрици за кост, преход от единия крак към друга с огъване на краката назад 3 × 10
C1) Чисто и натиснете Kettlebell, повдигане на гърдите плюс преса с една ръка 3 × 6 / от всяка страна
В2) Люлки за гири 3 × 15
C3) TR-RX 1-Arm, дърпайки с една ръка контур 3 × 10 / за всяка ръка
Г) Ab-Wheel Rollouts, упражнение с колело за пресата 3 × 10-15

Тези упражнения за домашния фитнес трябва да ви помогнат. достигнете фитнес целта си!

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply