Как да отслабнете ефективно и безопасно

Всяка жена иска да бъде особено красива и привлекателна. За целта тя избира красива рокля, прическа, грим и т.н. Но когато става въпрос за изпробване, се оказва, че роклята демонстрира всички недостатъци и излишни килограми.

Остават само няколко седмици преди празниците. термин трябва да отслабнете драстично. Какво правят повечето жени в това случая? Отидете в Интернет, за да потърсите вълшебен начин да отслабнете няколко килограма за няколко дни.

В интернет можете да намерите много рецепти за експресни диети, които обещават бърза загуба на тегло в най-кратки срокове. истина те са основно разделени на 2 категории – монодиети, където можете да ядете само 1 до 2 продукта за няколко дни или строги диети, с минимални или дори екстремни калории.

При добро разсъждение повечето жени осъзнават, че с такова менюто може не само да загуби ненужните килограми, но и губят здраве.

Не забравяйте, че никога не можете рязко да изоставите обичайната диета. и рязко преминават в строга рамка. Преминаване към нискокалорични храненето трябва да става постепенно, в противен случай здравословните проблеми при бъдещето не може да бъде избегнато.

Има и друга версия на диетата на Дюкан, от която мнозина са отслабнали. познати и дори най-добрият приятел вече губи тегло за празника на Нова година на протеинова диета. Трябва да разберете, че тази диета е предназначена за дълъг период, не можете да ядете твърди протеини в продължение на 10 дни и след това рязко на Нова година яжте много прости въглехидрати. В крайна сметка загубените килограми ще се върнат рязко, а може би и повече, и ще грабнат няколко резервни за всеки случай.

Между другото, помнете всички същите приятели, които отслабнаха празник – откога успяват да поддържат теглото си? Или може би след празниците приятелката ти започна да тежи дори повече от преди? Няма нужда да повтаряте грешките на вашите приятели или познати, разбирайте това по-добре е да свалите няколко килограма, но да сте здрави и щастлив, отколкото да станеш тънък само за няколко дни на цена собствено здраве.

Ако се чудите как да отслабнете на стомаха, краката, на свещеника и т.н. Освен това, тогава това видео е за вас. Накратко, те му казват тази тежест трябва да се хвърли по цялото тяло.

Какво не трябва да правите, за да отслабнете:

  1. Експресна диета с ограничение на калориите или монодиета. стриктен отказ от обичайната диета и рязък преход към минимум калории ще влоши настроението ви, а за празника не само ще познаете себе си, но и любими хора. Разбира се, ядейки се в тесни рамки, тук ще отслабнете само от това няма да има полза. По време на рязко отхвърляне обичайната диета не отнема излишната мазнина, а мускулна маса, която и така не е достатъчно. Поради дисбаланси в мускулите и мазнините, развийте метаболитен синдром и веднага щом се върнете към предишната диета, само допълнителни мазнини, мускули, ще се върнат към вас масата ще бъде безвъзвратно загубена. Мисля, че не си струва да напомняме за това мускулите правят тялото ни по-разтегнато и са по-добри мазнина горелка. Не можете да ги загубите по никакъв начин, загубата им заплашва ненужно кг.
  2. Употребата на хранителни добавки. Вариант, който поставя под въпрос не само ефективността на този метод, но също така и препоръчителността на приема неизвестно лекарство. Никой не знае какво всъщност се намира само в тези прекрасни кутии производители. Поради факта, че хранителните добавки не са лекарствени наркотици, никой не проверява техния състав и ефективност. изключвам освен всичко друго, има инструменти, които наистина помагат отслабнете, като блокирате чувството на глад чрез излагане на мозъка. По принцип много рискована стъпка и нито една рокля от това заслужава си
  3. Много модерен метод е детоксът. По принцип самото тяло регулира натрупването и елиминирането на токсините в организма, в ред за да се отървете от вредните натрупвания, има добре известен начин – пречистване на червата. Детокс техниката се състои от диуретици и лаксативи, водещи до елементарна загуба течности и дехидратация, везните, разбира се, ще покажат резултат, но какво ще се случи по-нататък, защото до няколко дни вие може да възстанови водния баланс и всичко ще се върне към предишния си място. Не забравяйте, че дехидратацията може да доведе до нарушаване. работата на сърцето, която е напълно безполезна в празничните дни.
  4. Прекомерно упражнение. Разбира се, без физически зарежда невъзможно е да се постигне положителен резултат, но не е означава, че трябва да се занимавате с ежедневни дейности и да се приведете в себе си изтощение. Всичко трябва да бъде в умереност и трябва да ви хареса фактът правите ли, не бива да се изтощавате със спорт, иначе скоро пристанището ще се превърне в наказание за вас и в бъдеще ще ви повика ужас и страх.

Как да отслабнете без вреда за тялото

Usmanova

Повечето специалисти по хранене са съгласни, че за няколко седмици всъщност можете да свалите 2-4 кг. За да отслабнете успешни и не вредни за здравето трябва да спазвате няколко прости правила:

  • опитайте се да ядете повече пресни зеленчуци и плодове, откажете се мазни и тежки храни, също има смисъл да се изоставят от сладките и брашно;
  • отказът от алкохол също ще ви помогне да станете по-стройни. Алкохол – това са допълнителни и празни калории, можете да ги използвате на почивка, но засега си струва да спестявате калории и свои здравеопазване;
  • излишните и ненужните калории могат да дават сладки напитки, опитайте се да пиете повече обикновена вода или зелен чай;
  • изпийте поне чаша вода 15-20 минути преди хранене – по този начин вашата порция храна ще бъде значително намалена;
  • за да ускорите метаболизма трябва да пиете силно кафе без захар и яжте по-пикантна храна (трябва да внимавате, ако ядете здравословни проблеми, особено с храносмилателния тракт);
  • с помощта на физическа активност не можете само да промените своето тяло, но и укрепват здравето. Спортът не е само външен красотата е сила и издръжливост, които ще ви помогнат да станете по-добри.

След различни ограничения, опитайте се да държите контрол над себе си и не го правете опитайте се да изядете максимума и по този начин да възстановите загубеното. Pierre Ducan, разработчик на една от най-ефективните и популярни диети в светът каза: „На празничната трапеза се опитайте да опитате всичко но само на малки порции и никога не приемайте добавки, бъдете доволни от това, което вече е в чинията. ”

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment