Как да отворите фитнес клуб: избор оборудване

Фитнес

 • Значението на фитнес бизнеса в Руската федерация
 • Планиране на фитнес клуб
 • Списък на оборудването
 • Машини за упражняване на товарния блок
 • Безплатни тежести
 • Бягащи пътеки за фитнес
 • Упражнявайте велосипеди за фитнес клубове
 • елипсоид
 • Къде да поръчате надеждни симулатори на марката

Значението на фитнес бизнеса в Руската федерация

Напоследък все повече руснаци започват да разбират ценности на спорта и здравословния начин на живот. Почти 60% от големите жители Руските градове се занимават със спорт и сред младежи от 18 години до 24 години това хоби е почти общо (83%). Държава с от своя страна подпомага развитието на фитнес индустрията от различни данъчни стимули. Остава само да изберем подходящата комерсиална фитнес уреди за привличане на хора, които са страстни за здравословния начин на живот.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Делът на покритието на аудиторията в спорта в мегаполисите на Русия

Когато клиентите идват във фитнес клуба, първият им на свой ред се интересува от разнообразието и ефективността на оборудването и инвентара. Това е най-важният критерий за избор, защото от симулатори зависи от резултата от тренировката.

Търговските фитнес уреди са основата на всеки клуб. Трябва да изберете висококачествено, обмислено и естетически приятно атрактивно оборудване. Клиентите са привлечени не само от голям асортимент, но и появата на електроцентрали, стелажи и пръти. клуб Важно е симулаторите да са безопасни и издръжливи.

Планиране на фитнес клуб

За максимално използване на пространството зала и закупете необходимото оборудване, трябва да намерите подходящо доставчик. Клубът се нуждае от модерно оборудване, както и мебели и обмислен дизайн.

Около 200 квадратни метра ще са достатъчни за спортната зала. м, обаче допълнителните съоръжения няма да пречат. Свободно пространство може да се използва за групови класове. при подреждането на залата е по-добре да се вземе помощта на опитни хора, които знаят нуждите на професионални спортисти и начинаещи.

При подреждането на фитнес зала трябва да се ръководи следните правила:

 • купувайте само рентабилни и издръжливи оборудване;

 • безопасността и простотата са ключови критерии по избор.

Заключение: по-добре е да похарчите повече пари в началото след това харчите по-малко за амортизация. Възможни са щети и наранявания. клубна реклама за дълго време.

Когато уреждате фитнес зала, най-добре е да се свържете надежден производител, който може да оборудва помещенията в равномерен стил до ключ.

Списък на оборудването

За фитнес клуб, екипировка с добра биомеханика. Колкото повече възможности дава клубът – толкова трафикът му ще бъде голям. Доволен клиент е лоялен клиент. Следователно клубът трябва да инсталира всичко необходими за спорт.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Интериорът на салона

Списък на оборудването, необходимо за успешна работа фитнес център:

Блок машини за упражнения

Те ви позволяват ефективно да тренирате мускулите на различни групи. Те са популярни както за начинаещи, така и за професионалисти.

Безплатни тежести

Изисква се от повечето клиенти, докато те струват сравнително евтин.

Двойно регулируема тяга и блок багажник

Позволете на посетителите да изпомпват различни групи мускулите.

Многофункционални станции

Подходящ за малки фитнес центрове, тъй като те позволяват клиентите тренират всички основни мускули.

Стелажи и рамки за захранване

Те опростяват прилагането на много основни упражнения, където се използват тежки тежести.

Хоризонтални пръти и щанги за пресата

Позволете на клиентите да изпълняват упражнения със собствените си тегло.

Смит машина

Това ще помогне на начинаещите да научат основни упражнения с големи тежести.

Разбира се, този списък не трябва да бъде ограничен. не забравяйте, че клиентите обичат разнообразието.

Машини за упражняване на товарния блок

Блок машини често могат да се видят не само в фитнес зали, но дори и в апартамента. Популярността им се дължи на комбинация от ниска цена и многофункционалност. мощност единицата ви позволява да използвате значителна част от мускулите на тялото.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

GBT Примери

Тъй като машината е лесна за използване, те я въртят внимание както за първи път клиенти, така и за опитни Павета.

Дори млади момичета, водени от треньор с удоволствие да правиш на тези машини, тъй като вдигна тежестта може да бъде намален до почти нула.

Тези устройства ви позволяват да решите три основни задачи, които са изправени пред посетители на фитнес клубове:

 • изгаряте излишното тегло и тренирате релефа на мускулите;

 • включват мускули, отслабени поради физическо бездействие;

 • изграждане на мускул.

Обучението може да се провежда без бдителен контрол с страна на трениращия: изпълнените упражнения са абсолютно безопасни дори за начинаещи.

Безплатни тежести

Опитните спортисти най-обичат да правят свободни тежести. Тези тренировки не само ви позволяват да се представяте основни упражнения, но и гледайте от страната на най-много естетически приятен.

Трудно е да си представим фитнес зала без лежанка и изправяне, мъртъв лифт или мряна. Пълно развитие мускулите са невъзможни без използването на свободни тежести. тук защо във всеки фитнес трябва да има барове, палачинки, пейки и други устройства за основни упражнения. Ясно е, че това предпоставка клиентите да дойдат в клуба и да останат с тях го отдавна.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Примери за упражнения със свободни тежести

Повечето търговски фитнес са следните видове ЦБ:

 • редове с гири с различно тегло от 1-2 до 60-80 кг;

 • пръчки, лешояди и палачинки от 2,5 до 50 кг;

 • стелажи за барове и пейки за основни упражнява.

Обикновено оборудването се изработва от издръжливи материали, издържащи натоварване от 500-1000 кг. Например, фирма “SportRes” предоставя само сертифицирани продукти, които отговарят на най-добрите стандарти за качество.

Бягащи пътеки за фитнес

Собствениците на фитнес центрове трябва помислете за вашата целева аудитория. Това е ключът към успеха на всеки бизнес. Фокус върху клиента означава клуба трябва да има две до три бягащи пътеки. Дело в фактът, че почти всички задачи по фитнес (и отчасти спортни) са решени използване на сърдечно-съдови съоръжения.

Отслабването е почти невъзможно без тичане, антицелулитните фитнес програми също включват бягаща пътека следите. Преди тренировка с всякакъв интензитет се препоръчва направете загряване, а след тренировка – закачане кардио.

Разбира се, бягащата пътека може да бъде основата различни обучителни програми. С негова помощ можете да увеличите мускулна маса или се бори с физическо бездействие. Много посетители елате във фитнес клуба да тичате на пистата.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Редовни упражнения

За да предотвратите нараняване на клиентите, Препоръчва се да изберете кардио оборудване, подходящо за маса спорт. Надеждни продукти с лиценз от доказан доставчик.

Упражнявайте велосипеди за фитнес клубове

Както знаете, най-добрият вариант след напрегната закачка тренировката е половин час на велотренажор. Във всеки фитнес в Трябва да има 3-4 такива устройства. Упражнявайте велосипеди успешно се състезават с бягащи пътеки.

С помощта на колоезденето можете да изградите мускули маса, отработете релефа и се отървете от излишното тегло.

Струва си да се отбележи, че велосипедите за упражнения са практически подходящи за всички. Наднорменото тегло и физическото бездействие могат без опасност за сърцето да се подложи на рехабилитационна програма. И физически обучени посетители поради настройките за трудност ще получат натоварването, от което се нуждаят.

В фитнес залите е необходимо да се използва оборудване, т.е. подходящ за масови спортове. Струва си да се вземе предвид трафика на клуба и Преценете натоварването на модела.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Ефективна тренировка

Велосипедът за упражнения е вертикален и хоризонтален. Първият е по-добър за трениране на мускулите на краката, а вторият – за рехабилитация без стрес на гръбначния стълб. Много е важно това дизайнът на симулатора ви позволи да промените височината на седалката. Неменюто с настройките за съпротивление на педала също ще пречи. магазин “SportRes” предлага модели с различна функционалност, пригодени за масови спортове. Производството им се намира в страни от Западна Европа и САЩ. Можете да се запознаете с асортимента на нашия уебсайт в Интернет.

елипсоид

Най-добрите приятели на момичетата не са диаманти, а елиптични обучители. Ето защо елипсоидите трябва да има във всеки фитнес клуб. Често жените идват в клуба, за да са като половин час орбитата на пистата.

Елипсоиди, подходящи за масови спортни годни за всички посетители на залата, от тънки момичета до големи мъже. Затова фокусът върху клиента изисква собственика на клуба Инсталирайте поне 2-3 такива устройства.

Трябва да се отбележи широк спектър от функции елипсоид. Те могат да се използват в следните случаи:

 1. Ако искате да се разтегнете преди енергично обучение.

 2. Ако е необходимо, увеличете резултатите от кардио тренировките и релефни упражнения.

 3. Когато трябва да се възстановите безопасно след нараняване.

 4. При изпълнение на антицелулитни програми.

Елиптичните треньори дават страхотен шейк на всичко тяло, направете го да работи с утроена сила.

Когато купувате, трябва да изберете най-мощния и подходящ за симулатори за търговска употреба, които ще служат вашия клуб от години.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Елиптични чудовища

На сайта “SportRes” можете да намерите много модели Най-популярните марки професионални фитнес уреди. Ние сме редовно актуализираме нашата гама и предлагаме модерни оборудване, което може лесно да се конфигурира за всеки клиент. Поради факта, че в елипсоида можете бързо да промените дължината на стъпката, както и ширина, този симулатор ви позволява да оптимизирате тренировката си хора от всякаква височина и строят.

Не забравяйте, че цената на орбитър е силно зависима от него. мултимедийни функции и конзоли. Най-модерните модели идват на изплащане във фитнес центрове на висока цена категория.

Къде да поръчате надеждни симулатори на марката

Компанията SportRes снабдява фитнес клубове с упражнения вече десет години. Възможно е да поръчате оборудване от залите до ключ от нас. Отидете в директорията, където можете да вземете екипировка за упражнения. Нашите експерти присъстват на всички големи събития на фитнес индустрията. в Европа и Азия.

Благодарение на нашия опит успяваме да проведем повече от 20 успешни проекти годишно. В момента нашето оборудване използват повече от 8 хиляди фитнес центъра в Русия и чужбина.

Как да отворя фитнес клуб: изборът на оборудване

Фирма “SportRes”

Ние доставяме продукти не само в цяла Русия, но и в Страни от ОНД.

Нашите предимства:

 • Ние предлагаме най-добрите цени;

 • помагаме за създаването и конфигурирането на тренировъчни машини;

 • използвайте отделни контейнери;

 • ние доставяме в рамките на два дни след плащането;

 • Поддържаме партньорство с най-добрия транспорт услуги;

 • осигуряват карго застраховка.

Ако решите да отворите фитнес клуб, свържете се “SportRes”. Опитните специалисти на фирмата ще помогнат за оборудването фитнес зала от всякакъв тип до ключ.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply