Как да премахнете мазнините от бедрата? – Ефективни начини направи краката по-тънки

Бедрата на жените са склонни да отслабнат, когато процентът на общите мазнини в тялото е приблизително равно на 18%. Ако обаче искате да почистите мазнини от бедрата, така че тази част от тялото ви да е тънка, еластична и естетически, трябва да знаете какъв тип бедрата ти притежаваш. В противен случай рискувате да спечелите допълнително килограми мускул.

Мислите ли, че краката ви са твърде дебели, или може би твърде мускулест? Или не сте сигурни в нито едното, нито другото?

За да преминете по пътя на правилното обучение, преминете през това тестът. Ще ви помогне да определите дали имате нужда от загуба на тегло или загуба на мускулна маса:

 • Хип тест
 • Как да отслабнете в бедрата
  • 1. Избягвайте упражнения като клекове
  • 2. Кардио тренировки за намаляване на размера на бедрата
  • 3. Дълги кардио тренировки за изгаряне на мазнини без увеличение на обемите
  • 4. Бягане за отслабване и оформяне
  • 5. Силова тренировка
  • 6. постоянство
  • 7. Ясна програма за обучение

Sportivnaya-devushkaХип тест

 1. Издърпайте пръста си напред, стегнете целия крак
 2. Стегнете мускулите на бедрата
 3. Вземете най-горния слой мазнини и / или кожа на това място

Ако слоят е твърде дебел, тогава във вашия бедрата ви имат определено количество излишно тегло и можете страдат от целулит

Ако не бяхте в състояние да вземете нищо, мускулите си достатъчно големи и силни, така че не се притеснявайте за целулит и излишната телесна мазнина

Как да отслабнете в бедрата

Използвайте тези съвети, за да направите бедрата по-тънки и чисти. мазнини от вътрешната страна.

1. Избягвайте упражнения като клекове

Избягвайте упражнения като клякания, белодроб, флексия крака, повдигане на тежка щанга в клек, разтягане на краката и повдигане тела на телета, особено с големи тежести. Тези упражнения НЕ са ПОМОЩ за отслабване в бедрата. Избягвайте тренировките на симулатор Stairmaster. Въпреки че е широко разпространено мнението, че това упражнението намалява обема на бедрата, всъщност той е насочен към мускулите на бедрата и обратно може да ги увеличи. Силова тренировка направи мускулната тъкан по-голяма. Можете да ги изпълнявате, когато шофирате мазнини от бедрата и добийте представа как изглежда мускулите.

2. Кардио тренировки за намаляване на размера на бедрата

Това е основното оръжие във вашия арсенал. Целта ви трябва да бъде – изгаряйте всички мазнини без да изграждате мускули. Да достигна тя, трябва да избягвате претоварването на мускулите на бедрата. Ако ти работа с кардио оборудване – регулирайте ниското съпротивление (например на елиптичен или тренировъчен велосипед) или малък наклон (на неблагодарна). За максимална ефективност обаче следвайте тренировки с умерено висока интензивност (в зависимост от това колко трудно тренирате обикновено). Използвайте метър сърцебиене. Когато правите упражнения на открито, избягвайте хълмист терен.

3. Дълги кардио тренировки за изгаряне на мазнини без увеличение на обемите

Те ще помогнат да се избегне претоварване на мускулната тъкан, тъй като това прави мускулите големи и обемни. Вместо това дълготрайно е насочено кардио тренировката (например бягане на дълги разстояния) за изследване на по-малки мускулни тъкани, способността да расте ограничено. В резултат на това укрепвате мускулите си, докато изгаряте. мазнини, без да изграждат мускули в бедрата. От друга страни, опитайте се да избягвате кратки кардио подходи (напр. спринт, високоинтензивна интервална тренировка). Въпреки че те помогнете да се отървете от мазнините, натрупването ще бъде друг ефект мускулите. Бягането на дълги разстояния е едно от най-ефективните упражнения за стройни бедра и крака. Дълги бегачи разстоянията обикновено са собственици на много стройни крака, особено в сравнение със спринтьорите, чиито крака са много мускулести.

4. Бягане за отслабване и оформяне

Бягането на дълги разстояния е особено полезно за тези, които имат дълги мускулна, тъй като това ще помогне за намаляване на мускулния размер и мазнините около мускулната тъкан, като по този начин правят бедрата по-малки. Така е накрая променете размера и формата на бедрата и прасците. Тоест за за да намалите размера на бедрата, трябва да бягате по протектор за дълги разстояния с малък или нулев наклон. Ако тичаш изглежда твърде сложно или не можете да стартирате, опитайте тренирайте на елиптичен треньор с малка или нула резистентност. Позата е много важна, когато правите упражнения на този симулатор. С правилна стойка вашата глутеални мускули, мускули от външната страна на бедрото и мускулите тазобедрена кост (задно бедро) и квадрицепс (предната част на бедрото) ще намалее, така че вие избягвайте обемистите мускулни натрупвания на бедрата.

5. Силова тренировка

След като сте загубили определено тегло, най-много време да помислим за силова тренировка. Ако имате нужда увеличете мускулната маса, за да придобиете формата и еластичността на бедрата и задните части, можете да прибягвате до тези упражнения. В ред за да имаш крака с фантастична красота, трябва мускулите. Следователно, ако тялото ви е загубило еластичността и формата си след отслабвайки, тази тренировъчна програма ще му помогне да го върне бивш тон и външен вид.

Не вдигайте прекалено голяма тежест (около 70% от вашата максимално тегло при приближаване), така че вашите мускули ще станете по-силни, по-красиви и по-изявени и вие ще избегнете безсмислено увеличаване на видимия мускулен обем.

С други думи, съсредоточете се върху повтарянето, а не върху увеличаването зареди. За мезоморфите (хора, чиито мускули бързо набират маса и остават тонизирани за дълго време) тези упражнения може да са излишни.

6. постоянство

Трябва да опитате и да се съсредоточите върху резултата, който искам да постигна. Не можете да изгаряте мазнини на определени места, особено във вътрешната част на бедрото. Невъзможно е да се отървем точка с наднормено тегло Подкожните мазнини изгарят равномерно през целия период тяло, когато започнете да губите тегло. Вътрешно бедро – една от онези части на женското тяло, от които ще бъдат подкожни мазнини върви последен. Не забравяйте да бъдете реалистични и да си поставите за цел да отслабнете, като вземете предвид генетиката, вида на тялото и точността ниво на телесни мазнини. Само по този начин можете да постигнете перфектно резултати и пропорции

Не забравяйте, че имате нужда от време и сила на волята.

7. Ясна програма за обучение

Разгледайте програмата Visual Effect for Women (също има „визуален ефект за мъжете“). Ако трябва да се отървете допълнителни сантиметри (мазнини или мускули), или ако усещате това Теглото на мускулите ви е твърде голямо – трябва да прочетете това .. Автор докосва желанието да станете годни и красиви без лудо и рязко увеличаване на мускулите. Неговата програма също сериозно засяга проблема с излишната мускулна маса и представя ясна стратегия за промяна на диети, програми силова и кардио тренировка, насочена не към увеличаване, а към намаляване на мускулите. В първата глава авторът пише:

„Уморен съм да чуя, че никога няма да станеш голям и силен, защото нямате достатъчно тестостерон? Ще прекъсна този за вас и други митове, които жените постоянно чуват и разказват жени. ”

„Визуален ефект за жените“ също предлага решения за намаляване на мускулите, ако се чувствате и вие голям. Ето откъс от една от главите на това фирма:

„Много жени имат атлетични крака и бедрата те биха искали да направят тънки и смели. особено често това се случва при тези, които веднъж са направили грешно програма за обучение Въпреки факта, че това е забранена тема, аз Ще ви покажа триковете, които наистина действат. ”

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment