Как да противодействаме на появата на мазнини стомаха и бедрата?

Обилна телесна мазнина по дупето и бедрата е предимно женски проблем, докато мазнините в коремната област или, казано по-просто, на стомаха – проблеми за мъже. Какви са методите за борба с такива неприятни нещастие, въоръжено с науката? Тази кратка статия е точно такава. предназначени да разгледат методите за решаване на проблемът както за жените, така и за за мъже.

Увеличени мазнини по бедрата като типична женска проблема

В действителност е много по-лесно да се преодолеят мазнините по бедрата и корема, отколкото изглежда. Достатъчно е да започнете с най-малкото – променете своето хранителни навици и диета. Не е необходимо да се свързвате скъпи процедури. Заменете въглехидратите с протеини – от това се нуждаете да направя първо.

Чрез изследвания беше установено, че диетите с високо съдържание на въглехидрати с нормално (нито високо, нито ниско) съдържание на протеин физическите упражнения дават своите резултати, но все още не са така добър, като нисковъглехидрати и високи диети – протеини (също подлежат на упражнения).

Невъзможно е да не обърнете внимание на интересен факт. ако заменете някои от въглехидратните храни в диетата си с протеини и макар и да не играете активно спорт, наистина губите повече в теглото. И отслабнете по-бързо от тези, които предпочита да се упражнява много физически и в същото време да “седи” на храна с високо съдържание на въглехидрати.

Резултатите от друго проучване показват подобни резултати. Преминаването към протеиново хранене е възможност за тялото да се подобри абсорбират глюкоза и произвеждат инсулин. С други думи, освен фактът, че протеиновите диети помагат да се отървете от излишните мазнини, те те също предпазват от развитие на диабет (втори тип) и помагат преодоляване на метаболитен синдром.

Излишни мазнини в корема … Как е той се появява?

LPL или липопротеиновата липаза е хормонът, който е отговорен за преработка на мазнини в организма, разграждането / натрупването му, използване като енергиен източник. Интересен факт: когато нивото тестостеронът в кръвната плазма е повишен, LPL работи върху задача разделяне на мазнини. на ва означава, че обработените молекули ще бъдат депозирани под кожата в резерв. Просто казано, ниско тестостерон в тялото – това е причината за натрупването на мазнини в коремна област.

На следващо място, трябва да се споменат още две неща. Същността на първата забележка от което трябва да се предпазите колкото е възможно повече високи нива на инсулин в кръвта. Това е необходимо, за да се изгоряла мазнина. При условие на наличието на инсулин в организма количеството мазнини не може да намалее, защото този хормон блокира усилията за използване на липопротеиновата липаза мазнините като източник на енергия. А това означава, че от диетата трябва да изхвърлите лесно смилаеми въглехидрати. втори забележката гласи: в коремната област, с изключение на подкожната Съдържа и висцерални мазнини. Последното се натрупва под коремни мускули и е много, много трудно да се бори, ако използвайте само диети.

Devushka толкова shtangoy

… и какво да правя с него?

Работете за повишаване на собственото си ниво на тестостерон и неговото безплатна форма. В този случай различни хранителни добавки и антиестрогени. Един прост и достъпен начин – да се направи физическа активност, която включва големи мускулни групи. Тотрябва да се изпълняват основни упражнения, които натоварват краката, гърба на мускула на раменния пояс, за да стимулира производството тестостерон.

Чрез изследвания е ясно показано, че нараства нивата на тестостерон водят до намаляване на слоя не само подкожна и висцерална мазнина. Това означава, че увеличението нивото на тестостерона по един или друг начин в кръвта е равно на понижение рискът от патологии на сърдечно-съдовата система и метаболитен синдром. И те, между другото, са неразривно свързани с количеството натрупване на висцерална мазнина.

Интересна тема:

  1. Как да отслабнете бързо: 3 лесни стъпки, доказани от науката
  2. Теория за изгаряне на мазнини: Брой калории за намаляване тегло
  3. Как да ядете, за да премахнете мазнините от корема и да станете тънки
  4. 5 начина за измерване на процента на телесните мазнини

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment