Как да се научим да дърпате нагоре на хоризонталната лента?

 • Как да се научим да дърпаме от нулата
  • Интересна техника за онези, които не могат наваксвам
  • Издърпвания и диета
 • Допълнителни съвети за увеличаване на броя на изтеглянията:
   • В някои фитнес зали има гравитрони – хоризонтална лента с противотежест.
   • Опитайте се да дърпате мускулите на гърба, а не ръцете си.
   • Трябва да имате възможно най-малко телесни мазнини.
   • Използвайте допълнителни упражнения.
   • Използването на тежести.
   • Заредете прогресията и постоянството.

Издърпването е едно от най-достъпните и прости упражнения. за да изпомпвате целия връх на тялото. Анатомично това упражнение доста познати на човека, защото нашите близки предци в лицето маймуните продължават да се катерят по дървета и от време на време издърпайте тялото си към клоните, за което трябва да имате силни ръце и гърба ти. Следователно инстинктивно трябва да знаем как научете се да дърпате нагоре.

Но ние с теб сме далеч напред от животинския свят и от физическия властта е заменена от умствен труд от доста време. за статистика, повече от 60% от хората над 20 години не знаят как да се изтеглят Никога! Ако четете тази статия, значи някак си заинтересовани са да научат как да се изтеглят.

„Издърпване

Предимството на поддръжките, освен тяхната достъпност, е също тяхната универсалност. Едно упражнение е в състояние да изпомпва като назад, включително трапецовидна и ромбовидна форма (така наречените „крила“), но също така мускулите на ръцете (бицепс, частично трицепс) и гърдите също са изложени статична преса за натоварване

Видео за това защо дърпате, човек е много интересно тълкува:

Как да се научим да дърпаме от нулата

[sam code = “true”]

Така че, ако не знаете как да се издърпате, има няколко варианта научете се да ги изпълнявате. Едно от тях е отрицателното повторение. сърце отрицателното повторение е това, което използвате импровизираните средства стигат до горната точка и оттам бавно слизам. В началото можете да изпълните 3 комплекта от 5-8 време.

Силата на човек зависи не само от мускулите, но и от сигнала на нерва клетки, изпратени от мозъка до мускулите, или по-скоро неговата интензивност. Можете да увеличите този интензитет на сигнала с повтарящи се кратки отрицателни повторения по време на цял ден. Тоест можете да правите 10 или повече през деня подходи с няколко повторения (във вашия При отрицателни). Оптимален интервал за почивка между пътуванията експериментално подбрани обаче не трябва да се правят изтегляния твърде често и още по-интензивно. Отначало порите могат да се извършват за 3-5 повторения на всеки час, постепенно намаляване на времето между множествата и увеличаване на броя повторения.

Стъпка по стъпка схема за тренировки за изтегляния

И ако не мога бавно да потъна до хоризонтална лента?

Какво да направите, ако дори не можете да слезете бавно отрицателна фаза? Или искате да можете да се дърпате поне няколко пъти, но наблизо няма хоризонтална лента? Много добър в случая лицеви опори годни. При лицеви опори работят не толкова мускули с придърпвания (главно гръден кош, трицепс и трапец), въпреки това, тяхното редовно изпълнение може косвено да се увеличи брой изтегляния. Научавайки се да натискате чисто 50 пъти, най-вероятно можете да наваксате поне 1-5 пъти.

Интересна техника за онези, които не могат наваксвам

Издърпвания и диета

Разбира се, не забравяйте за храна и почивка. Вашият хранителен режим трябва да са богати на протеини, които могат да бъдат намерени в месото, изварата, риба, яйца и млечни продукти. Не се опирайте на просто въглехидрати, които се съдържат в изобилие в сладкиши и някои плодове, като банани, както и в захар, особено ако сте предразположени към пълнота. Що се отнася до релаксацията, не трябва да тренирате твърде често и твърде дълго. Малко вероятно е да научите как да се придвижите в едно тренировки – тялото ви няма да може да се справи с това. Бавно и постепенно можете да се научите да дърпате толкова, колкото и вие трябва да.

Допълнителни съвети за увеличаване на количеството набирания:

В някои фитнес зали има гравитрони – хоризонтална лента с противотежест.

С него можете също да се научите да се дърпате нагоре, постепенно намаляване на теглото на противотежестта. В началото най-доброто Извършете 8-10 повторения в 3 серии.

Опитайте се да дърпате мускулите на гърба, а не ръцете си.

В началото това може да стане с широк хват и тогава вие сами можете да контролирате работата на мускулите си. Един път или в противен случай ръцете поемат доста малко натоварване по време на изпълнение упражнения, но издърпването на първо място е упражнение за мускулите на гърба. Тялото винаги се стреми към баланс на хомеостазата и следователно, за него ще бъде по-лесно да изравни обема на ръцете в съответствие с гърба си, отколкото направете го обратното.

Трябва да имате възможно най-малко телесни мазнини.

Всички излишни мазнини ще действат като вид натоварване вашето тяло, ограничавайки броя на издърпванията. Ниско въглехидрати диета, както и бягане и редовни тренировки ще допринесат намалете телесните мазнини и подобрете физическата си състояние.

Използвайте допълнителни упражнения.

Допълнителни упражнения и за други мускулни групи способен косвено да увеличи броя на изтеглянията. Например лицеви опори върху щангите, развиващи мускулите на гърдите и трицепсите, които поемете част от товара при издърпване. И дори упражнения за крака, като клекове – ще намали нивото на телесните мазнини и ще се увеличи телесен тонус, в допълнение, значително повишава хормоналния ниво, което от своя страна ще допринесе за растежа на общата сума мускулна маса.

Използването на тежести.

Ако можете да се дърпате 10-15 пъти, за по-нататъшният напредък ще бъде много полезен за използване допълнително тегло, с което можете да направите 6-8 повторения. По този начин можете да продължите да напредвате в количеството набирания.

Заредете прогресията и постоянството.

Периодично трябва да увеличите натоварването върху тялото, като не забравяте относно възстановяването и храненето. Също толкова важно е да тренирате нататък редовно – както вече беше споменато, няма да се научите издърпайте дори веднъж в една тренировка – това ще трябва прекарвайте време. Бъдете търпеливи и ще успеете.

Използвайки всички горепосочени съвети, можете да научите издърпайте много пъти в най-кратки срокове.

В заключение, за най-активните видеоклипове как да научите дръпнете на една ръка:

Успех!

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment