Как да се отървем от мазнините по корема и страните на човек за 30-40 години

Ако сте мъж и на 30-40 години търсите доказан начин отървете се от мазнините в корема, без да ядете куп странна храна, правете часове скучни кардио упражнения или купуване на скъпи (и често напълно безполезни) добавки, това статия ще покаже как да го направите.

  • Как да премахнете мазнините от корема при мъжете
  • Как да премахнете стомаха и страните на мъжа: откъде да започнете?
  • Силова тренировка за изгаряне на мазнини в страни и корем
  • Продукти, за да се отървете от мазнините в корема
  • Протеиново хранене за изгаряне на мазнини по корем и страни
  • Кортизол и мазнини в корема
  • Упражнения за почистване на стомаха за мъже

Как да премахнете мазнините от корема при мъжете

Ето историята:

Не толкова отдавна един приятел попита съвета ми как най-добре е да губите корема мазнини.

Наскоро той започна да се среща отново след това се разведе със съпругата си, с която живее 11 години.

И нека да кажем веднага, че той не е бил толкова добре изграден, както когато я срещнах.

Така че, вместо да губите време и да му давате съвет, което той със сигурност ще забрави, реших да му изпратя линк статия, която говори за това как да се отървете от корема мъж над 30 години.

Проблемът беше, че не можах да намеря нищо подходящ.

Всъщност по-голямата част от информацията беше пълна глупост.

Имаше дори статия, която казваше, че можеш буквално „Изгаряйте” мастните клетки на стомаха само с едно дланите.

И това не е шега.

И така, за да възстановя малко справедливост, реших да предприема бизнес в свои ръце и написаха статия, която обяснява какво точно направете и ви казвам стъпка по стъпка как да премахнете корема на мъж което вече е над 30 и метаболизмът не е толкова бърз, колкото преди.

Оказа се малко повече, отколкото планирах.

Така че, ако имате дефицит на внимание или просто искате отидете над очите си, тогава тази статия не е за вас.

Също така, ако търсите чудо-лек, например специален упражнения за почистване на стомаха, хормони или храна тази движението ще промени фигурата ви, тогава е време да натиснете бутона анулиране.

но , ако сте сериозно да се отървете мазнини по корема, значи сте на.

Как да премахнете стомаха и страните на мъжа: откъде да започнете?

Често се казва, че за да се отървете от мазнините, имате нужда правите аеробика и спортувайте с тежести, за да изградите мускулите. Но това твърдение е само частично достоверни.

Помислете за корема си като за банкова сметка. Новместо да съхранява пари, тя съхранява енергия.

Ако искате сумата пари, която се съхранява на вашия банкова сметка, намалявайки, трябва да харчите повече от вас печелите. По подобен начин се отървете от мазнините в корема създаване на недостиг на енергия, като се харчат повече енергия, отколкото получавате от храната.

Единствената правилна препоръка, когато става дума за загуба теглото е липса на енергия. Можете да получите този дефицит използване на диета, постоянно упражнение или аеробика. Също и вие Можете да комбинирате всичко по-горе.

„Избутвания

Силова тренировка за изгаряне на мазнини в страни и корем

Вдигането на тежести не е само за тези, които искат да строят мускулна, тя подобрява тялото ви по два начина. Може би ти все още е трудно да разбереш как да премахнеш стомаха и страните с помощта на захранването тренировки, защото всички са свикнали с това, че много часове джогинг са ефективни за изгаряне на мазнини, не за вдигане на тежести, но …

Първо, ако не правите никакви упражнения по време на диета, тогава по-голямата част от теглото ще загубите равни дялове на мускулите и мазнините. Загубата на мускули означава теб отслабване по-бързо, защото един килограм мускули е много по-малко енергия, от килограм мазнини.

Но всичко свършва, като изглеждаш малко по-малко копие на себе си на този етап, с „отпусната страна“ Now.

Второ, с правилно проектирана програма за захранване трениране, можете да изгаряте мазнини, както по време, така и след това обучение.

В едно проучване в Университета на Изтока Учените от Каролина взеха група от 8 мъже, които отгледаха тежест за 40-45 минути. Всеки мъж в стомаха имаше микродиализна сонда. Това позволи на изследователите да измерват количеството мазнини, което се отделя от мастните клетки под кожата преди, по време и след тренировка.

Ето какво разбраха:

Метаболизмът е с 10% по-висок след мъжете повдигнати тежести (104 калории на час), в сравнение със същите точка във времето в нормален ден (95 калории на час). скорост изгарянето на мазнини се удвоява (10 срещу 5 на час) след захранването тренировъчни сесии.

Скоростта на метаболизма се увеличава с 10% след мъжете повдигнати тежести (104 калории на час). Но това не е всичко. Количеството мазнини, които се отделят от мастните клетки в района корема се увеличава с 80% по време и веднага след тренировка.

Корем с мазнини и без излишни мазнини

С други думи, вдигането на тежести ще изгори мазнините и част от тази мазнина ще е от корема.

Вярно е, че много изследвания сравняват силовите упражнения с аеробиката показа по принцип, че аеробиката е много по-добра помага да се отървете от мазнините в корема.

Въпреки това много от тези проучвания са използвали програми. силова тренировка с много ниско метаболитно изискване – упражнения, изпълнявани на симулатори, много от тях са единични ставни упражнения, които изолират малък мускул група, а общото количество на обучението е сравнително малко.

Обучение с високо метаболитно търсене – Това е съвсем различна история.

Говоря за клекове, вдигане на тежести, гребане, издърпвания (или лицеви опори) и пейка (лежи на пейка или зад главата), с използване на тегло, което ще ви ограничи между 5-15 повторения на комплект.

С тези тренировки ще изгаряте калории, както по време, така и по време на след тренировка. Освен ако не планирате да влезете в ринга Джордж Сейнт Пиер, няма нужда да тренирате повече от 45 минути фитнес залата. Това е повече от достатъчно, за да се постигне доведе.

Продукти, за да се отървете от мазнините в корема

Какво ще кажете за така наречените „продукти за отслабване “?

Един от въпросите, който ми идва почти по пощата ежедневно, фокусирани върху избрани диетични продукти.

Изглежда хората искат да чуят, че има „добри“ и „лоши“ продукти и ако искате да отслабнете, тогава всичко, от което се нуждаете да се прави – яжте по-малко лоши и по-добри храни.

Не обичам да нося лоши новини, но мисълта, че има определени храни (боровинки, тъмен шоколад, авокадо и т.н.), които по някакъв начин ще изгарят мазнините, – това е пълна глупост.

Но точно тези глупости сякаш се появяват навсякъде: ежедневно по телевизията или в тези безгрижни списания, където няма статии освен „Спрете да заспивате живота си“ или „Влизам добре и си добре. ”

Има някои видове “горещи” храни (например, червен пипер), които ускоряват метаболизма ви. Но цялостният ефект сравнително малък и ефектът от краткосрочното метаболитно ускорение върху отслабването е спорен въпрос.

Рискувам да се повторя, но да се отърва от мазнините в корема предполага липса на енергия и това е цялостната ви диета и неопределените храни са определящ фактор за вашата отслабване.

Протеиново хранене за изгаряне на мазнини по корем и страни

Казват, че има само едно хранително вещество – протеин – което значително ще улесни процеса на изгаряне на мазнини стомаха.

Изследванията показват, че протеинът насища по-добре от въглехидратите или мазнини. Яжте богата на протеини закуска например и коефициентите че не ядете толкова за обяд, ще се увеличи значително.

Фигурата по-долу е взета от проучване на Университета във Вашингтон, в които диетите бяха посъветвани да консумират на две пъти повече протеин от обикновено. Кръговете отгоре представляват дневни калории, а диамантите отдолу са телесно тегло.

График

Както можете да видите, консумацията на повече протеини води до спонтанно намаляване на приема на калории, което продължи по време на цялото проучване. Всъщност приемането на калории намалява средно с 441 калории на ден.

Протеинът също поддържа мускулите по време на отслабване. Ако нямате ще консумирате точно протеин, докато диета, всичко ще свърши така че да се отървете не само от мазнини, но и от мускули.

И накрая, протеинът подобрява постпрандиалната термогенеза, много повече от въглехидрати или мазнини.

В бар шоколад (основно въглехидрати и мазнини) и в пилешки гърди (главно протеин) може да съдържа същото количество калории. Но поради топлинните ефекти на протеина, повече от въглехидратите или мазнини, тялото ви използва повече енергия, за да усвои пилешко, отколкото един бар шоколад.

С други думи, малко енергия във всеки грам протеин “консумиран” по време на храносмилането и асимилацията му.

Мазнините, протеините и въглехидратите са две различни неща и вашето тяло възприема ги по различен начин. Това се отразява на общите калории които тялото ви може да извлече от всеки от тях.

Важното е от какво се състои вашата диета. Въздейства на такива неща като хормонални нива, апетит, разход на енергия и др., всеки от които се отразява колко отслабнете, сметки за мускули или мазнини.

Обикновено броят на калориите във вашата диета диктува количеството на загубеното тегло и качеството им калориите засягат откъде идват тези изхвърлени тегло.

С други думи, не можете да макронутриенти диета и очаквайте да видите промени в структурата на тялото, въз основа само на калорични стойности.

Няма значение как го гледате, а изгарянето на мазнини стомахът все още предполага липса на енергия. Не се изкушавайте прекалено сложни диети, които се крият под прикритието на „ново и революционен “подход за отслабване.

Само тези четири стъпки – създаване на калориен дефицит, хранене повече протеин и комбинация от силова тренировка с кардио – почти два пъти по-ефективен от традиционния високо въглехидрат диета + кардио упражнения за изгаряне на мазнини по корема.

Кортизол формула

Кортизол и мазнини в корема

Някои смятат, че повишаването на нивата на кортизола, поради прекомерно упражнение всъщност ще ви направи стомахът е още по-голям.

Това мнение се основава на проучвания, показващи връзка. между отделянето на кортизол по време на стрес и мазнините в областта корема.

В научно отношение вътрешните мастни клетки са повече „Метаболитно активни“ от подкожните мастни клетки. Те не са само по-чувствителни към ефектите на циркулацията на кортизола от клетките мазнини в други части на тялото ви, те също имат повече рецептори, които реагират на кортизола чрез ензимно активиране, които натрупват мазнини.

Връзката между коремните мазнини и кортизола обаче има малко общо с краткосрочното покачване на кортизола, което възниква по време и след упражнение.

Реалните проблеми започват, когато останат нивата на кортизола високо за дълго време, което често е причинено от постоянна физиологичен и (или) психологически стрес.

Хората с повишен кортизол в отговор на стрес (хиперсекреция) – тези, които най-често изземат стрес и съответно яде повече. Когато им се даде избор храна, те обикновено избират храна с високо съдържание на мазнини и захар.

Така че, ако имате повишена секреция на кортизол, има чудесна възможност, която ще достигнете до “удобно” храни с високо съдържание на захар и мазнини, докато стресова ситуация. В допълнение, много допълнителни калории, които консумирате, опитвайки се да усвоите стреса, ще се утаи под формата мазнини в корема.

За пореден път тези проблеми са свързани с продължително излагане. високи нива на кортизол. Краткосрочно покачване на кортизола по време на време и след като правите упражнения – това не е това, което струва да се притеснявам.

Знам, че има добавки, които обещават да ви помогнат да се отървете от мазнини в корема поради по-ниски нива на кортизол. Компаниите, продаващи такива продукти, не са направили малко проучвания, усуква ги по свой начин и ги използва, за да продаде своите стоки.

Казват ви, че „не е ваша вина“, че сте дебели. Всичко това се дължи на кортизола. Просто вземете това хапче, вашето ниво кортизолът ще намалее и мазнините по стомаха ще изчезнат, както при до магия.

Това, разбира се, е пълна глупост. Кортизол наистина има потенциал за наддаване на тегло, но това се дължи главно на влиянието, което тя има на вашия апетит. Той няма да ви накара да го направите възстановени при липса на излишна енергия, както и няма да причини загуба на тегло, ако няма енергиен дефицит.

Човекът клати пресата

Упражнения за почистване на стомаха за мъже

Има ли специални упражнения, които помагат губите мазнини в корема по-бързо от другите?

Краткият отговор на този въпрос е не.

Няма да се отървете от мазнините в корема поради усукване.

Всички упражнения за премахване на корема отделно са неефективни за отслабване Същото важи и за клекове, Движения с „велосипед“, повдигащи крака или всякакви други разновидности на упражнения “прибиране на корема.”

Тези упражнения ще изграждат и укрепват вашия корем, който са под корема ви мазнини.

Но те няма да премахнат мазнините, които са над тях, докато вие подсилете тренировките си със здравословна диета, която ще спре да пишете мастна тъкан и е по-добре, ако това ще помогне да го изгорите.

Група от 24 души е избрана да учи в Илинойс участници, те бяха разделени в две групи. Първа група нищо направи, а втората група изпълни седем упражнения за пресата (2 сета 10 повторения) пет дни в седмицата в продължение на шест месеца.

Общият брой на 4 200 повторения на различни упражнения на пресата за период от повече от 6 седмици показва „няма изключителни резултати “в количеството мазнини в корема. Моля, не го правете прекарвайте времето си в опити да изгаряте мазнините в корема обрати и обрати.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment