Как да се отървете от болката в рамото с пейка и не само

Болка в рамотоАко по време на пресата на пейката имате болка чувства и не можете да продължите да тренирате напълно, тогава информацията в тази статия ще ви бъде много полезна.

И така имате проблем с пресата на пейката, тоест болят ви ставите докато правите това упражнение. Най- еднага се съгласявам, че вие спазвайте правилната техника на щамповане. Препоръчително е да бъдете наблюдавани от треньор или дори опитен партньор и потвърди правилността на вашата техника. Имате нужда от вас бяха 100% сигурни, тоест получиха потвърждение от опитен спортистът е, че правилно натискате, че се придържате съвети да пожънете правилно, да пожънете силно. употреба правилните мускули и дясната амплитуда и силови вектори всеки мускул по време на тренировка.

По-нататък … Веднага трябва да разберете и това се отнася за всякакви упражнения, които вашите мускулни движения в тренировките са ваш продукт жизнена активност извън тренировките. Правилната стойка определя качеството на вашата тренировка и резултатите от тренировките.

Запомнете: технологията се равнява на функционалността. И техниката включва вие не само правите упражнението правилно. Отколкото всъщност е вашето тяло и диктува какво се случва по време на изпълнение упражнява. Затова трябва да обърнете голямо внимание на развитието на стойката, т.е. целостта на тялото, синхрон на ставите, отстраняване на мускулите дисбаланси. Те определят кой всъщност сте и по-важен от какво правиш в тренировките Това е основата, на която вие прави това, което правиш. На всичко това трябва да се обърне голямо внимание. внимание. Можете да направите всичко както трябва, но ако има проблеми с базата данни, правилната техника все още няма да даде желаното резултати. Всичко, което се случва в една част на тялото, например психология или физиология, която винаги засяга функционирането на останалите компоненти. Но най-често се виждаме само върховете на дисфункциите, които всъщност лежат много по-дълбоко.

Така че, ако рамото ви боли по време на пресата на пейката, тогава първото място за търсене на проблем е напрежението в гърдите мускулите. Силата на мускулите отгоре, в средата на гърба, т.е. способност да държи гърдите стегнати. Това е най-вероятната причина. проблеми и най-вероятно косето е там, а не в рамото и не вътре целостта на тялото. И най-вероятно имате слаб гръб и рамене болката ви поради слаби гърбове. И проблемът определено е отзад, ако е така имате закръглена и неправилна стойка. Трябва да имате раменни остриета издърпани назад и надолу. За мнозина раменният пояс просто си отива напред поради големия дисбаланс и всичко върви заедно с завоя ръце вътре. Това е много опасно, защото имате слаб дълбоко мускули, свързани с вътрешната стабилност на тялото. Това са мускулите които са най-близо до ставите, те не се виждат, но са изключително са важни.

Затова ще ви разкажа за едно упражнение, което веднага може да се приложи на практика, за да се отървете от болката в рамото. Но първо, предлагам да гледате видеоклип със съвети, които ще ви помогнат дръжте раменната става с пейка.

Това упражнение ще бъде много трудно за хора със слаби подвижност на раменните стави. И в същото време ще служи най-добрият показател за здравето на раменете ви. И освен факта, че го ще покаже колко здрави са раменете ви, ще укрепи тези мускули на тялото, които често са слаби и не позволяват на организма да стане цялостен.

Ще ви е необходима пръчка, за да изпълните това упражнение. обичаен пръчка, с която щангистите тренират, когато учат техника много упражнения.

Легнете на пода с лицето надолу. След това трябва да опирате чорапите си на пода, повдигнете квадрицепсите и стиснете дупето. Протегнете ръце напред, вземете залепете с широк хват, откъснете раменете от пода и завъртете пръчката точно до долната част на гърба. Този момент вероятно е по-добре да разгледате видеото. ВПри това упражнение трябва да огънете гърба си и да изпънете гърдите си мускули, в противен случай определено няма да можете да вземете ръцете си с пръчка, докато долната част на гърба.

Обърнете внимание, когато минава над главата ви и вече сте там. старт, можете да видите, че има завой на ръцете навън. Така е полезно, а също така можете да усетите напрежението на мускулите на гърба отзад делта, ромбоиден мускул, в трапеца. Всички тези мускули, които правите свийте, направете ги да станат по-силни, за да можете завъртете тази пръчка назад. Това упражнение разтяга бицепсите ви, latissimus dorsi и сили за стягане на гръдния кош, разтягане мускули, разположени отпред.

Но много от вас, които треперят много, няма да могат да навият ръцете си така. Но това е нормално. По-лошото е, ако просто кажете, че не ви трябва и раменете ви не болят. Може би всъщност имате рамене да е добре, но шията все още може да боли, може да е налице главоболието болка. Проблемите могат да се проявят навсякъде, ако нямате целостта на тялото при всички движения във всички стави. който и да е Неразположенията могат да бъдат свързани с този проблем.

Долната линия е, че всички очевидни прояви на болестта могат напълно различен за различните хора. Но ако следвате следите на проблема, след това физиологично на нервно-мускулно ниво, корените на проблема ще бъдат лежащ в мускулен дисбаланс. Използвайте това упражнение всеки ден и това ще помогне да направим раменете по-здрави.

Комплект упражнения за рехабилитация на раменете:

И ето още едно видео, което разказва как да защитите вашия раменете и връзките от наранявания и относно лечението на лигаментите и ставите след нараняване.

Видео за наранявания в раменните и лакътните стави по време на пресата на пейката лежане и лечение

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply