Как да се упражнява сутрин за набиране на персонал загуба на маса и тегло

Не започвайте деня си, като мразите живота. Излезте от къщата и нека кръвта ви се втурне от тези сутрешни тренировки!

Утрото, грубо казано, е ад за някои от нас. Алармен звук брутално се поддава на ушите, а ние се събуждаме в лошо настроение. по-лошо всичко, което разбираме, че настроението вече е съсипано, но нищо може да го поправи. Така че трябва да изгарим лошо настроение, в противен случай ще съжаляваме.

Но вероятно това не трябва да е така. Причинете начина, по който се събуждате сутрин, ще се отрази на останалата част от деня, включително тренировки. ако станете на грешен крак, най-вероятно ще отидете на до хладилника. Ще отидете до компютъра, ще прочетете някои безразсъдна тирада във Facebook, реши да хапне чийзкейк, който вече е “Прашене” в хладилника за дълго време и в крайна сметка, намаляване на времето тренировка сутрин, защото ще закъснеете за фитнес. Лоша сутрин ще провокира лош ден.

„Тренировки

 • Сутрешна тренировка
 • Правила за ефективна сутрешна тренировка
  • 1. Обучението трябва да се провежда веднага след събуждането
  • 2.Имате нужда от поне едно взривно движение
  • 3.В тренировките трябва да има поне един статично упражнение
  • 4.Тя трябва да е бърза и сладка.
  • 5.Тя трябва да съответства на вашата естетика цели
 • Сутрешна тренировка – програма за мъже
 • Сутрешна тренировка – програма за жени

Сутрешна тренировка

Въпреки че, може просто да ви се струва проклятие, защото всеки човек е роден “чучулига” или сутрешен трол. Но в края на краищата има начин, по който можете да се събудите по-добре подобрете настроението си, засилете метаболизма си, подгответе си тяло за изграждане на мускули и изгаряне на мазнини. Би трябвало оставете стреса си зад себе си. И най-хубавото е, че е необходимо само няколко минути. И да, ако искате да ми благодарите този съвет, приемам пари, много ви благодаря.

И, от друга страна, ще ви науча как да го правите безплатно, в надеждата, че светът ще бъде по-щастлив и удивителен. Или поне най-малкото, ще успея да намаля нивото на вашето нещастие в бъдеще.

Без допълнително обожание, нека ви представя примери че сутринта ви може да е различна, по-“неврална”.

Neural? Какво?

Концепцията за невронна сутрин (NUT – невронно сутрешно упражнение) – това е толкова просто. Това е малка 5-10 минути тренировка, която стратегически програмиран да събуди нервите ви система, разпръскват кръвта, предизвикват експлозия на хормони и влизат в огромна количество кислород, като по този начин стартирате мозъка ви в режим производителност.

Аз споделям тази идея с клиенти през последните пет години, но не съм Утвърждавам, че съм го измислил. Тази концепция има и много други. името е използвано и в зората на културизма. Ако четете най-новата книга общо Спомнете си, Арнолд Шварценегер, сигурно сте помни няколко страници, където той описва сутрешните си рутини, заедно с други олимпийци. Джон Романиело практикува нещо така, наричайки го „пробуждане на нервните клетки“. Други обучители също използвайте тази техника, наричайки я по различен начин. И ако вие говорете с хора, практикуващи йога, ще научите, че много използвайте процедурата за слънчево поздравяване веднага след това пробуждане.

Без значение от името, ползите са реални. Нужни упражнения са необходими направете веднага след като станете от леглото и на празен стомах. Това от своя страна ще повиши човешките ви хормони на растежа и ще подобри вашата чувствителност към инсулин.

В допълнение, поради своята сбитост, интензивност и гъвкавост, това трениране провокира производството на ендорфин (химикал в мозъка ти). С други думи, напускате къщата, сякаш сте – Най-секси парче месо на планетата.

Правила за ефективна сутрешна тренировка

И така, какво е ключът към успешния сутрешен неврон обучение? Тествайки го в продължение на много години на своите клиенти, Формулирах тези насоки, които трябва да ви помогнат изградете вашата идеална рутина, така че всяка сутрешна тренировка беше ефективен.

1. Обучението трябва да се провежда веднага след събуждането

Това трябва да се развива на ниво навик. Вие създавате в очакване на това, което тялото ви трябва да направи веднага след това пробуждане. Той може да се съпротивлява в началото, но с практиката ще улесни.

Чувам ти хленчене. „Сериозно: веднага след това събуждане? “Разбира се, че можете да отидете до тоалетната и да изпиете чаша вода, но това е всичко. Не можете да разливате кафе или да горите бъркани яйца, ако започнете деня си с тренировки, а не, да речем, с карикатура.

сутрешно упражнение

2.Имате нужда от поне едно взривно движение

За да започне да ври кръвта ви, мускулната ви маса увеличен и метаболизмът ви се ускори, трябва да включите във вашия трениране на поне едно експлозивно упражнение.

Клякане и изпадане са очевидни примери, но можете опитайте експлозивни лицеви опори или торнадо скокове, където щете завъртете на 90-180 градуса, докато скачате.

3.В тренировките трябва да има поне един статично упражнение

Стереотипът, че сутрин сме напълно дървени потвърдено в момента, в който ние залитаме леглото. Но всеки, който някога е виждал Flex Wheeler, сяда канап, може да докаже, че всички спортисти са невероятни Гъвкава. Най-добре е да постигнете тази гъвкавост, това е винаги практикувайки я.

Примери за такива упражнения са лунги в стила на човек-паяк (бутащ бедрата напред), българин разделени клякания, индуски лицеви опори (видео) и странични удари отдолу.

4.Тя трябва да е бърза и сладка.

Не забравяйте, че сутрешните ви тренировки са това, което трябва искам да правя всеки ден. Не искате да прекалявате и Чувствайте се уморени до края на деня. Само такива могат да бъдат по-лоши сутрешна тренировка, която ще се отрази негативно на спорта производителност. Обикновено дължината на сутринта ви Тренировките не трябва да надвишават 15 минути.

5.Тя трябва да съответства на вашата естетика цели

Ако сте човек, който иска да изгради мускули и рамене, сутрешната тренировка трябва да бъде съсредоточени върху това. Ако сте жена, която иска да помпа поп гърдите, след това насочете усилията си към клекове, сцепление и пресата.

Ако не знаете какво точно искате, добре, добре. нека ще бъде така. Моите допълнителни подпрограми, които моите клиенти и клиенти се считат за най-ефективните за постигане техните естетически цели.

Сутрешна тренировка – програма за мъже

ПОДХОД: Повторете 1-2 ВРЕМЯ

Едностранни движения на долната част на тялото, задържане 3 секунди всяка

8-15 повторения на крак

Vypady толкова shtangoy
летва

15-30 секунди закъснение

Planka
Динамични движения на горната част на тялото (с акцент върху раменете)

8-15 повторения

Otzhymaniya-OT-tumby
Статични движения на горната част на тялото (с акцент върху рамене) 15-45 секунди фокус Bokovaya-planka-S-progibom
Динамични основни движения по корема и гърба (основни тренировки в динамика)
Максимални повторения за 30 секунди
Twist-на-преса
Експлозивно двустранно упражнение за долната част на тялото 10-15 повторения Prisedaniya-S-vyprygivaniem

Забележка: Изпълнете всички комплексът почти без почивка между упражненията, както в кръгово обучение. Изпълнете го веднъж в тренировъчни дни и два пъти в не тренировъчни дни. Ако повторите два пъти, отделете 20-30 секунди между упражненията.

Сутрешна тренировка – програма за жени

„Сутрешна

Повторете 1-2 ВРЕМЯ

Двустранни упражнения за долната част на тялото статично задържане 8-15 повторения Prisedaniya толкова shtangoy
Упражнение за дупето и мускулите на задната част на бедрото
Максимални повторения за 20-30 секунди
Yagodichniy-mostik толкова shtangoy
Обратни лицеви опори
8-15 повторения
Otzhymaniya-OT-skami
Каишка за упражнения за мускулите на корема и гърба
Задръжте за 15-30 секунди
Planka-на-loktyah
Еднопосочни упражнения за долната част на тялото
8-12 повторения на крак
Vypady толкова shtangoj
Експлозивно двустранно упражнение за долната част на тялото 10-15 повторения Prisedaniya-S-pryzhkom

Забележка: Изпълнете всички комплекс почти без почивка между упражненията. Изпълнявайте го веднъж в тренировъчни дни и два пъти в не тренировъчни дни. Ако го повторите два пъти, направете 20-30 секунди почивка между упражненията.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment