Как да си купим обувки за бягане

Ако току-що сте започнали да ходите или да бягате, тогава чифт добри маратонки ще ви бъдат полезни както никога досега. по-долу помислете как да не направите грешка при избора.

Преди първата тренировка ръката посяга към старите маратонки, т.е. вали се някъде дълбоко в най-отдалечения килер. Обаче не Побързайте да ги вземете. Разкъсани, стари и изтъркани маратонки те само ще ви наранят И освен това, те са напълно грозни. Ако ти искат да са здрави, годни и да не се нараняват по време на тренирайте, не се грижете за нови маратонки.

Всичко, което трябва да купите чифт добри маратонки, е следвайте тези съвети.

Не спестявайте. Възможно е да дадете 120 долара за чифт обувки за бягане е твърде много, но повярвайте ми заслужава си Погледнете го от другата страна. двойка новите маратонки ще ви струват по-малко от посещение при лекаря, ако Дай Боже да се нараниш.

Консултирайте се със специалист. Е по-добре просто отидете в специализиран магазин, където можете да попитате експертен съвет. Той ще ви тества на симулатора и ще ви помогне. вземете чифт маратонки специално за вас.

Измерете крака си. Вероятно мислите това знаете точно какъв е размерът на крака ви, но най-добре е да измерите дължината крака точно преди да купите всеки чифт. Всеки модел обувки със същия размер, много различни от друг модел. Най-добре е да измерите крака си в края на деня, когато краката ви са уморени след работен ден. Повечето купуват маратонки на пода по-големи от ежедневните им обувки. Благодарение на това маратонки няма да търкат краката си, докато тичат. Уверете се има достатъчно място между пръстите на краката и върха на обувката. В идеалния случай това трябва да е разстояние, равно на дължината на палеца крака си. Облечете маратонките си и влезте в тях. Трябва добре Чувствайте се нова двойка. Най-добре, ако можете пуснете на протектор или завийте кръг наоколо магазина.

Вземете със себе си това, което отивате да тичам. Опитайте нови маратонки, не забравяйте да носите чорапи, в които ще бягате. Ще ви помогне да се представите тренировката ви е възможно най-реалистична и определено ще знаете че новите маратонки няма да търкат краката ви.

Сменете маратонки. Обувки за бягане трябва да се сменя след всеки 500 – 800 км., следователно, след всеки запис на джогинг колко си тичал.

„Маратонки

Не гонете модата. От количество и разнообразие от маратонки управляват очите и рекламата лозунгите ни карат да купуваме маратонки, които помагат отслабнете, а след това маратонки, лекуващи наранявания и рани. Но перфектно няма маратонки, които биха били подходящи за всички. За всички има само маратонки, които само им подхождат. преди за да намерите точно вашата двойка, най-вероятно ще трябва да премерите всичко съществуващи маратонки. Не гонете ценови или модни марки. Ами тези минималистични обувки за бягане бос, питаш ли? Научни доказателства, че тичат боси все още намалява риска от нараняване, така че е още по-добре изберете за чифт най-често срещаните обувки за бягане.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment