Как да станат лични фитнес треньор

Искате ли да станете фитнес треньор, но не знаете как? Тази статия особено за тези, които искат да се научат как да станат фитнес треньор. Спазвайте 7 препоръки, за да станете сертифициран личен треньор.

Бъдете страстен почитател на фитнеса и посветете всичко на него време и енергия – това само по себе си е значителен живот постижение. Но се оказва, че за някои хора това изобщо не е така достатъчно! Те искат да знаят как да станат фитнес треньор, за да могат научи това на други хора. Ако трябва да въведете нов ниво, съветвам ви да обмислите възможността за изграждане на кариера личен треньор. Това е чудесен начин да комбинирате бизнеса с удоволствието. полезно – ще играете спорт по цял ден и дори пари вземете го за това!

Личният фитнес треньор е невероятна професия! Ще имате просто неограничено пространство за саморазвитие и въплъщение техните амбиции. Личният треньор има гъвкав работен график, той прави това, което обича, помага на хората да станат по-красиви и по-здрави.

След като сте решили да станете фитнес треньор, значи вие трябва да се има предвид, че трябва да инвестирате много усилия, време и финансови активи в началото на кариерата му. Клиентите избират опитни, знаещи ментори, затова трябва да се внимава придобиване на сертификат.

 • Как да станем фитнес треньор
  • ИЗБЕРЕТЕ СЕРТИФИКАЦИЯ
  • ИЗБЕРЕТЕ СПЕЦИАЛНОСТ
  • ИНВЕСТИЦИИ
  • ИЗСЛЕДВАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ И ИЗСЛЕДВАНЕ ОТ СЕГА
  • ИЗБИРАЙТЕ ЗАЛОЗ ЗА ФИТНЕС
  • ЗАСТРАХОВАНЕ
  • ВИНАГИ ДЪРЖАЙТЕ РЪКАТА СИ!

Как да станем фитнес треньор

Тези 7 препоръки ще бъдат първата ви стъпка в изграждането фитнес кариера!

 1. ИЗБЕРЕТЕ СЕРТИФИКАЦИЯ

фитнес треньорМного различни организации и акредитирани програми предлагат сертификати във фитнес индустрията. Важно е да не правите грешка и да изберете правилния сертификат за вашите цели. Моля, обърнете внимание, че предпоставка за получаването на който и да е сертификат е диплома за завършен вторичен образование.

За начало препоръчвам да се запознаете с това къде да учат за фитнес. обучители, най-популярните организации за сертифициране:

 • фитнес академия
 • Колеж по фитнес и културизъм на Бен Вейдър
 • Асоциация на фитнес професионалистите
 • Федерация по фитнес аеробика на Русия
 • Wellness Academy
 • Колеж по фитнес

Всички тези програми ще ви помогнат да разберете как да станете фитнес. инструктор, какви знания трябва да имате и как да ги намерите по-късно работа и клиенти. Ето защо изборът е субективен въпрос. Ако ти искате да работите като треньор в определен фитнес, тогава уверете се, че избраният от вас лиценз е подходящ ръководството на залата.

 1. ИЗБЕРЕТЕ СПЕЦИАЛНОСТ

Решете сами как бихте искали да работите: един на един с клиент във фитнеса или с група от 20 души? Разликата между сертифициран личен треньор и сертифициран груповият фитнес треньор е доста съществен. И двете опции прекрасно, а изборът зависи от личните ви предпочитания. Можете дори да получите два сертификата и да станете универсални фитнес инструктор! По-късно може да се получи втори сертификат. ако възникне нужда. Просто знайте това за всички фитнес зони има един вид лиценз. Изберете онази специалност, която ви е по-близка по дух и професионалност ниво.

как да стане фитнес инструктор

Разликата между сертифициран личен треньор и Сертифициран групов фитнес треньор е доста съществен. И двете опции са страхотни, а изборът зависи от вашия. лични предпочитания.

 1. ИНВЕСТИЦИИ

Програмите за сертифициране не са евтини. Прогнозната стойност варира от $ 400 до $ 1000, в зависимост от закупен пакет услуги. Ако желаете да закупите допълнителни материали като учебници, достъп до Интернет портал, тестове, флаш карти с информация, след това цената се увеличава. Трябва да гледате на тези задължителни разходи като печеливша инвестиция в бъдещето ви. Много е важно да се получи сертифициране с цел абсолютно законно обучение и да обучава хората, като същевременно има значителни финансови средства възнагради.

Ако имате финансови затруднения, можете да намерите фитнес зала, която ще се интересува от вашите услуги, и ще действа като спонсор. Също и в някои стаи, главно премиум, има програми за адаптация, които вече включват задължително сертифициране. Ако имате късмет, тогава може и добре да получите работа във фитнес клуб, спестявайки сертификат.

 1. ИЗСЛЕДВАНЕ, ИЗСЛЕДВАНЕ И ИЗСЛЕДВАНЕ ОТ СЕГА

Това е вашата основна грижа. Датата на лицензиране ще свърши работа бързо, но не искате да провалите най-важните изпити? място цели напред, направете план за действие и отидете никъде обръщане нагоре! Упражнявайте се всеки ден, за да се почувствате уверете се, че материалът отскача от зъбите.

По време на проучването проверете дали вашият интернет портал лицензираща организация. Помага много в процеса на подготовка. до тестване. Имам ACE сертификат и все още често Обръщам се към форума на ACE, за да обновя знанията си. Аз също редовно Отивам на страницата на ACE във Facebook. Тук можете да разговаряте лични обучители, които наскоро са получили сертификати за питане те имат съвет.

фитнес треньор

 1. ИЗБИРАЙТЕ ЗАЛОЗ ЗА ФИТНЕС

След като мечтата ви се сбъдне и вие станете сертифицирани фитнес треньор, време е да намерите място за работа (ако нямате направи го преди). Най-вероятно не сте милионер и неспособен да си изградя личен фитнес за себе си (ако го направя Греша, след това искрено се радвам за теб!), Така че трябва да намерите клуб, в който можете да тренирате клиентите си.

Имате две възможности:

 1. Работете в мрежа от фитнес центрове.
 2. Работете като независим личност фитнес инструктор.

как да станем фитнес треньор от нулата

Ако започнете да работите във фитнеса, тогава минимумът броя на клиентите, които ще ви бъдат предоставени. Ако решите работата на личен треньор, ще трябва да се суетете и да бягате, за да получите клиентска база.

Има ползи и там, и там. Ако започнете да се занимавате със спорт зала, тогава ще ви бъде осигурен минимален брой клиенти. ако ако изберете работата на личен треньор, ще трябва глупай и бягай, за да получиш клиентска база. Между другото Не забравяйте да изучавате трудови договори преди да наемете. Можете да започнете кариера във фитнеса и след това да отворите своя собствен фитнес клас, но това ще е възможно само ако позволяват условията на договора.

Като опция – можете да наемете стая в спорт клуб и провеждат там уроци. В този случай трябва Първо трябва да изградите клиентска база. Минуси: липса стабилност в началото на работа, както и обезщетения (медицинска застраховка, пенсия). Плюсове: можете да инсталирате сами всеки удобен за вас работен график, вие сте собствен шеф, имате неограничени възможности кариерно израстване.

 1. ЗАСТРАХОВАНЕ

Няма да можете да започнете обучение на клиентите, докато не придобиете застраховка. Тя ще ви предпази от всякаква отговорност, както и от претенции. Ако работите във фитнес център, тогава най-вероятно там е осигурена застраховка. Но ако работите за себе си, тогава струва си да се погрижите за застраховката на техните дейности.

Застраховката е много важна! Проверете дали вашите възможност за придобиване на сертифицираща организация застраховка.

 1. ВИНАГИ ДЪРЖАЙТЕ РЪКАТА СИ!

Ако искате да продължите кариера във фитнес индустрията, това е винаги важно да бъде в темата. Тогава вашите клиенти ще вземат пример от вас, ще уважавам те като личност.

Също така е важно и интересно да опитате себе си в нови посоки. Не бъди онзи фанатичен културист, който презира кросфит, но той не счита йога като цяло за спорт. Разширете кръгозора си до области на фитнес, открийте нови хоризонти. Подобрете тялото, ума си, увеличете физическото си индикатори и тогава ще станете прекрасна личност треньор!

Но не забравяйте, че едва сега започвате спортна кариера! Вие сте все още начинаещ. Не е нужно да изграждате опитен гуру от себе си – това е няма да ви създаде никакво доверие от клиентите. бъда отворен за обучение, за получаване на нова информация, постоянен самообразование, взаимодействия с колеги и професионалисти във фитнес индустрията. Вземете всичко, което можете сертификати в специфични области като TRX (упражнения за бримки със собственото си тяло), фитнес за вдигане на тежести, силова тренировка, Йога. Вашите възможности са почти безкрайни, защото фитнесът развива се чрез скокове и граници, като постоянно се появява някои нови направления.

Целият свят е буквално обсебен от фитнес и имам късмет опитайте себе си в много стилове и направления на фитнес, работа в различни известни фитнес клубове и частни студия. Стремете се към най-доброто! Ако не ви е удобно с фитнес центрове във вашия град – тогава е време да се изкорените от обичайното реалност и търсете щастие на ново място.

Говорете с опитни инструктори, попитайте ги професионален съвет. Упражнявайте се с различни треньори. Никога не се срамувайте да задавате въпроси! Опитайте толкова много нови нещата веднага щом можете. Ще разберете огромно количество безумно интересна информация и открийте в себе си потенциала, за който дори не подозирах.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment