Как да тренирате вътрешната част на гърдите мускули

Често ме питат какво трябва да се направи, за да се направи тренирайте вътрешността на гръдните мускули.

Да, това е линията между главните мускули на пекторалис горната част на тялото по-привлекателна, ако е добра проследени.

Първо, трябва да разберете, че няма „вътрешни мускули на гърдите. “Гърдите не са разделени на вътрешна и външна част, но само на долната и горната.

Така наречената “вътрешна част” е гръдната кост, където преминава един вид празнина между гръдните мускули.

Kreplenie-grudnih

Има няколко причини, поради които имате широк пропастта между гръдните мускули. Въпреки това, сред тях има 2 основните.

Първо, може да нямате достатъчно мускул маса, следователно гърдите ви са плоски. Добри новини е, че можете да го поправите, като правите упражненията върху развитието на мускулите, като притискане с пейка върху хоризонтала пейка, наклонена пейка, наклонена пейка с главата надолу или гири.

Друга причина за широката гръдна кост е генетичната характеристики на структурата на тялото Ако е така, тогава не го правите късмет, защото трябва да опиташ много видове упражнения за намиране на един (или тези), които ще бъдат ефективни само за теб. Онези упражнения, които отговарят на другите, може да не са отговарят на вас и обратно.

Trenirovka-grudnih-mishc

Кои са най-добрите упражнения за работа върху централната част На гърдата?

Трябва да се съсредоточите върху упражненията, насочени към изграждане на мускулите в горната и долната част на гръдните мускули. Ако ти мускулна маса, тогава мускулите на гърдите ще изпъкнат напред и разстоянието между тях ще бъде по-малко. Работете с тежки гири и мряна.

Ако вече имате мускулна маса, но разликата е все още широко, тогава трябва да опитате някои упражнения, които насочени към развитие на централната област на гърдите.

Най-често се препоръчват упражненията следното.

Той живееше легнал в стиснат хват. Все пак имате нужда определете как да се справите с таблото, за да работите бяха включени гръдните мускули, а не трицепсите. Например, по-добре ми подхожда по-тесен хват, отколкото обикновено се препоръчва. Така се чувствам по-добре мускулно напрежение. Опитайте различни ширини на захвата до определете кой е подходящ за вас. Може би и вие преса за пейка върху наклонена пейка или пейка, наклонена надолу главата.

Диамантени лицеви опори. Ако за обучение гърдите предпочитате упражнения, използвайки собствените си тежести, а след това диамантените опори ще бъдат алтернатива на пресата хоризонтална пейка. Например, това упражнение не е много добро за мен подходящ, защото се чувствам по-активен трицепс и раменете, отколкото бих искал. Въпреки че опитах няколко вида упражнява.

Пряка преса с дъмбели. Предимство с дъмбели е, че можете да разтегнете мускулите си по-ефективно гърдите, поради увеличения обхват на движение. Можете да отидете по-дълбоко спуснете ръцете си в долната фаза на упражнението и ги приближете една до друга приятел на върха. Това води до по-добра стимулация и тонус. Вие сте Можете също да опитате да правите това упражнение на наклонена пейка. по един или друг начин.

Отглеждането на дъмбели е страхотно изолиращо упражнение, но трябва да го направите правилно, ако искате да получите резултат. Няма нужда да използвате тежки тежести. Бавно спуснете и повдигнете дъмбелите. Съсредоточете се върху движение на ръцете, обхват на движение и работа на гръдните мускули.

Като алтернатива можете да изпълните това упражнение кросоувър, който позволява по-точно и гладко движение.

Тренирайте вътрешността на гръдните мускули

Накрая събрах за вас няколко видеоклипа на произведението над гръдните мускули, от които можете да научите повече упражнения и да получите съвет от професионалисти.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment