как да загубите последните 5 килограма мазнини

Искате ли да свалите 5 кг мазнини или 50 кг, можете да приложите този принцип: за отслабване трябва да изгорите повече калории от да консумирам.

С правилното хранене и надежден план можете да си гарантирате че по-голямата част от теглото, ако не всичко, което губите, ще напусне мазнини. Въпреки това, в зависимост от това, откъде започвате и коя преследвате цел, вероятно трябва постоянно да коригирате плана, за да се гарантира непрекъснат напредък. Също различни факторите стават по-важни с приближаването цели.

Като цяло, когато изтънявате, отслабването е много по-сложно и трябва да обърнете внимание на специални детайли, които може да не е толкова важно в началото.

 • Как да накараме последните 5 кг да вървят?
  • 1 – Определете нуждите си от калории
  • 2 – Спи повече
  • 3 – последователни упражнения
  • 4 – Създайте хранителни пропорции
  • 5 – Разбиране на медицината и медицинските състояния
 • Да загубиш последните 5 килограма не е лесно, но можеш направете го

Как да накараме последните 5 кг да вървят?

Sbrosit-posledniy-zhyr“Последни 10 килограма мазнини” ще бъде различен за различните хора. Ако целта ви е да намалите теглото от 210 на 200 килограма, тогава най-вероятно ще ви бъде по-лесно, отколкото ако се подготвяте за състезания по културизъм или фитнес, имате 8% мазнини тяло и искате да свалите 10 килограма.

Когато си поставяте целите, е важно да сте честни със себе си и Би било хубаво да попитате експерта за първоначална информация. Повечето хора грубо подценяват колко мазнини са трябва да се изгуби, за да стане тънка или да има издълбано тяло. Много хора твърдяха, че искат да свалят 15 килограма за проявяват се мускули, въпреки че всъщност те трябваше да губят ред 30-40 паунда. Това е важно, защото е необходимо подценяване. постигането на цел може да доведе до разочарование.

Какво трябва да се направи, за да отслабнете последните 5 кг?

1 – Определете нуждите си от калории

Когато отслабнете, разходите за калории се намаляват. Какизключителен пример за мъж, който обикновено тежеше 500 паунда и сега тежи 180, отнема много по-малко енергия за преход от точка А до точка Б, отколкото той е прекарал, когато е тежал 320 килограма повече. Важно е за непрекъснато наблюдение на напредъка и корекции за намаляване на калориите, ако той Спрях.

Намаляването на калориите намалява метаболизма. Хормони, които контролирате енергийните разходи, като щитовиден хормон, понижава организма, за да се адаптира към по-малко усвояване калории. И отново това изисква допълнително намаляване калории за поддържане на загуба на тегло.

Не забравяйте: изграждане на метаболизъм или процесът на добавяне на калории много бавно, за да се поддържа сегашното ви тегло преди да ги намалите отново, може да ви спести от необходимостта от намаляване на калориите до момента, в който е значително повлияйте на представянето и способностите си придържайте се към плана. Това обаче изисква много търпение и максимално внимание към детайлите, въпреки това, резултатът си заслужава. Въпреки че е така може да бъде трудно психологически, въздържайте се от мисленето – „Исках бъдете там вчера “, важно е да запомните, че искате да сте способни да поддържате теглото си и метаболитният период увеличава вашето шанс за дългосрочен успех.

2 – Спи повече

Лошият сън (както качеството, така и количеството) може да затрудни опити за отслабване. Липсата на сън е мощен стимул апетит и ако не обръщате внимание на съня, вашите шансовете за намаляване на изядената храна изчезват. В допълнение загубата на мастна тъкан се увеличава, когато спите се свива.

3 – последователни упражнения

Ефектът от упражненията върху отслабването (спрямо усвояването на калории) варира в широки граници от човек на човек. Ако обаче ти си слаба, ефектът от упражненията за отслабване е много по-висок. при намаляване на концентрацията на мазнини в тялото, има голям риск губите мускул в отрицателно състояние на калориен баланс. (В това упражненията за съпротива могат да намалят или предотвратяване на загубата на мускули).

Високоинтензивните упражнения увеличават метаболизма за дълго период след тренировка и това става по-важно с по-ниски количеството мазнини в тялото. Например жена с тегло 300 килограма, консумирайки 3000 калории на ден, може да загубите значително тегло само чрез намаляване на калориите без значителна мускулна загуба тъкан. Напротив, мъж, който се опитва да намали телесните мазнини от 9% до 5% е необходимо да се съсредоточи върху запазването на мускулите и повишаване на метаболизма чрез тренировки.

4 – Създайте хранителни пропорции

Въпреки че в крайна сметка калориите трябва да бъдат намалени за намаляване на мазнините, някои хора са чувствителни към въглехидратите или мазнини и е по-лесно да губите повече мазнини, като следвате плана, в което това се взема предвид. Когато се доближите до целта, тя става Особено важно е да следите не само калориите, но и количеството на абсорбираните протеини, въглехидрати и мазнини. Когато ти опитва се да помръдне, често се урежда (т.е. увеличаване намаляване на протеините и въглехидратите) може да натисне движението отново правилната посока.

5 – Разбиране на медицината и медицинските състояния

Това беше описано в предишна статия (6 общи лекарства, които може да доведе до наддаване на тегло), това трябва да се вземе предвид и с трябва да се свържете отново.

Да загубиш последните 5 килограма не е лесно, но можеш направете го

Повечето хора имат значително повече излишни мазнини от 10 килограма, така че ако целта ви е 10 килограма, поздравления. За да загубите последните си 10 килограма, първо се уверете, че сте наистина изяждате количеството храна, което мислите. Може би трябва да измервате и претегляте храната си, както прогнозата Размерът на обслужването може да не е точен. Това не означава от какво се нуждаете измервайте храна на дата, но ако готвите у дома, няма да отнеме много време, за да се уверите, че размерът на порцията е правилен.

Второ, упражненията трябва да са подходящи и рационални. за за повечето хора това означава да правите упражнения за съпротива в интервала между тренировки с висока интензивност.

Трето, помислете за използването на добавки. Въпреки че, добавки леко допринасят за загубата на мазнини при хора, водещи нездравословно начин на живот, ако сте на невероятно разстояние от целта, те могат за да помогна.

И накрая, имайте търпение. Теглото върви бавно и се появява изкушението да се направи нещо крайно, за да се доближим перфектен фитнес. Но не забравяйте, че постигането на тази форма а не края на пътя. Искаш да я задържиш, и достатъчно време за постигането на цел увеличава шанса да я задържите. Ако се опитате отдръпвайте се, внимателно анализирайте всички ваши аспекти животи, които влияят на теглото и достигат до всеки избрал сложна регулация вместо радикална промяна и вие достигнете целта, преди да знаете за нея.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply