Как да започнете да спортувате

Вероятно няма човек, който да не осъзнава ползите спортуване за тялото. Добре известно е обаче, че системно не всеки може да спортува на рамото. Всеки от нас може да се намери сред познати, приятели или роднини не един или двама примери, когато човек е започнал да бяга или тренира сутрин с най-искрени намерения да ги постави за постоянно основа.

„КакНо минаха 3-5 дни или най-много седмица и добри намерения някъде се изпариха. и Има няколко причини за това: лоша мотивация (или липса на такава), завишена цел, излишни цели, както и ниска самодисциплина. Нека се опитаме да разберем как могат да бъдат спортните класове направи необходимостта на тялото как да се мотивира да прави спортувайте с удоволствие и го правете систематично.

Спортен начин на живот. Подкрепяйки силата на тялото, ние формираме крепост на духа.

„Как

 • Откъде да започнете нов живот и да се занимавате със спорт?
 • Ние оценяваме здравословното състояние
  • Избор на спортно облекло и обувки
  • Ако намерите мотивация, всичко ще се окаже!
  • “Нямам време за спорт.” Проблем или извинение?
  • Какви са резултатите

Откъде да започнете нов живот и да се занимавате със спорт?

И така, дойде денят, когато сте решили да смените своето живот. Отсега нататък спортът трябва да стане жизненоважен за вас приоритет. И така, откъде да започнете? Изглежда, че за повечето от първото нещо е да подредите физическото си тяло, развийте го. Развитието на тялото е неразделна част от нормализиране на здравето, следователно, в резултат на това ще се подобри благополучие, настроение, прилив на енергия. С една дума качеството на живот ще се подобри и това е мотивацията за спортуване. Добре развито физическо тяло и добро здраве разрешава:

 • навсякъде и продължавай, без да се чувстваш уморен;
 • стават по-привлекателни;
 • да бъде в хармония с външния свят, с другите;
 • повишаване на самочувствието.

Невниманието към тялото ви в младостта може да не е особено забележимо, но с възрастта се превръща в здравословни проблеми, в значително влошаване на качеството на живот като цяло. Какво е необходимо за физическото развитие на тялото? Тук трябва да разрешим двукратния проблем:

 1. Започнете да контролирате диетата си – не преяждайте, консумирайте само здравословна храна.
 2. Започнете да спортувате под каквато и да е форма – упражнения, бягане джогинг, колоездене, ходене, плуване – но задължително систематично, поне половин час на ден.

Системата ще създаде навик, навикът е необходимост и тялото той ще започне да регулира начина ви на живот.

Ние оценяваме здравословното състояние

здраве и спортВсеки знае основния принцип лекарство – не вреди. По същия начин изискването за спорт професии. Резултатът от урока изглежда достатъчно парадоксален физическото възпитание, призовано, най-общо казано, да се подобри здраве, когато вместо това имаме проблеми със здраве и най-вече с увреждане. Така че преди да започнете спортни занимания, без да се доверявате на своите субективни чувства – често грешат – отиваме при местния терапевт, точно там трябва да започнете да спортувате. Докторе, разбиране неговия дял от отговорност за вашето здраве, назначи правото проучването, според резултатите от него, ще постанови присъдата си по отношение на допустимите товари специално за вас. След като получи становище докторе, можете спокойно да започнете уроците. Въпреки това, не наистина … имам нужда от още оборудване.

Избор на спортно облекло и обувки

„ИзберетеТози етап на подготовка за Уроците са доста отговорни, макар и не без приятни. Тук е важно всичко: лекотата на облеклото и неговото значение за сезона и качеството на тъканта, от която са шити дрехите. Тя трябва да е вътре достатъчна мярка:

 • топлопроводи;
 • дишаща;
 • хигроскопичен;
 • еластична;
 • висока якост.

Спортната униформа трябва да бъде с равномерна кройка, за да не се ограничава движение, позволяват свободно циркулиране на кръв, лесно дишане. В същото време анцугът трябва да предпазва от пиърсинг вятър и студ и предотвратяват прегряване по време на тренировка на чист въздух.

При избора на спортно оборудване трябва да се обърне внимание точност на шевовете, качествени крепежни елементи и способни връзки доставят много неудобства в случай на лошо качество на изпълнение.

Обувките също трябва да са леки, удобни, пришити от екологични материали и строго съответстват на размера на краката.

Ако намерите мотивация, всичко ще се окаже!

Мотивацията за спорт е половината от битката. Същото първите класове трябва да бъдат мотивирани. хора Трябва да мога да си отговоря на въпроса: „Защо съм правиш ли? “, формулирайки техните очаквания:„ Да са здрави “или „Да бъда красива и като другите“ или „За мен забелязано от някой конкретно “и т. н. Това е лоста, който стартира механизма и го кара да се движи спортна тренировъчна кола. Затова се мотивирайте, планирайте насочете се и стартирайте прогресивното движение.

“Нямам време за спорт.” Проблем или извинение?

От много приятели и познати да чуят, че нямат време за спорт. Въпреки това, ако погледнете по-отблизо, стигате до извода, че това просто извинение за оправдаване на мързела и липсата на сила волята на човека. Смешно е да говорим за липса на време за някого виси по телефона с часове, обсъждайки с колега нов шеф или друг телевизионен сериал.

Въпреки че тук можете да си помогнете, включвайки се по пътя Страхотна мотивация за спорт: сдвояване или група. Това ще създаде нови общи интереси с приятел и Добавете нови теми за дискусия. Като цяло, наличието на конюшня партньор за спортни дейности добавя шансовете за успех на всички случай.

Какви са резултатите

Резултатите от постоянното методическо обучение няма да се насилят изчакайте и много скоро ще усетите:

 • радостта от възприемането на живота;
 • укрепване на имунитета;
 • визуална привлекателност и растеж на интелигентността;
 • засилване на волята, придобиване на решителност чрез преодоляване на себе си;
 • самоусъвършенстване и растеж на самочувствието.

Спортът е дейност за успешни хора. Дългият път започва с първата стъпка. Затова направете тази стъпка към личното постижения, сред които спортът може да играе решаващо значение роля. И скоро като пример за следване и обектът, който осигурява мотивацията, вие сте този, който ще се появи успяхте и можехте!

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply