Какво да донесете във фитнеса: 7 неща които трябва да са в чантата за фитнес

Стоите над празна гимнастическа чанта и се чудите какво да вземете. с теб на фитнес? Напълнете го със следните основни неща и Пригответе се за всяка тренировка по всяко време.

 • Какво трябва да вземете със себе си за фитнес?
  • 1. Качествено спортно облекло
  • 2. Добри обувки
  • 3. Шейкър
  • 4. Дневник за обучение
  • 5. Кърпа
  • 6. Музика
  • 7. Таймер и фитнес тракер

Какво трябва да вземете със себе си за фитнес?

Вашата чанта трябва да бъде хранилището на спортния арсенал. Въпреки факта, че всяка спортна чанта е уникална и най-често отразява интересите на собственика, има редица неща, които трябва да е с всеки спортист. Тези неща определено ще са необходими. за вас, независимо от целта, за която посещавате спорт Те трябва да се поставят дори в раниците на вашия град, ако водите активен начин на живот.

Няма повече болезнени такси и въпроси какво да вземете във фитнес клубът! Вашата чанта за фитнес винаги ще бъде готова и вашата тренировка няма ще бъде засенчен от мисли за това, което сте забравили да вземете. Дори и вие далеч от ново за спорт, трябва да прочетете тази статия. Може да осъзнаете, че именно тези неща ви липсват.

1. Качествено спортно облекло

Първото и най-очевидно нещо, което да вземем със себе си на фитнес момиче и човек е качествено спортно облекло. Без добър спорт вашето обучение може да не мине толкова добре Бих искал. Ако отидете на фитнес след работа, уверете се, че чантата вече съдържа дишащи дрехи материал и подходящ за вас по размер. Нищо не е по-лошо от идването да тренирате и да влезете в съблекалнята, за да разберете какво сте забравили да вземете Shorts.

Освен това е важно да поставите на първо място комфорта, а не модата. не прекарвайте времето си в безкрайна проверка дали тениска и дали шортите започнаха да се плъзгат. Може би в тези близки гамаши и дупето ви изглеждат страхотно, но все пак по-добре да се носят нещо, което ви позволява напълно да се съсредоточите върху дълбокото клякайте и не изпадайте в неудобна ситуация.

Спортно облекло за тренировки във фитнеса

2. Добри обувки

Ето още нещо, което да вземете на фитнес е задължително добри атлетични обувки. Ако правите вдигане на тежести, вероятно ще предпочетете правилните маратонки за това, а не маратонки или обувки за бягане. Уверете се, че сте избрали обувките са подходящи за определена дейност. Не бягайте в сандали може да е удобно при всякакви обстоятелства. Също така изглежда това е напълно неестетично. Ако все още сте много млади и се заемете тренировка обикновени чанти за тийнейджъри тогава простор може да е проблем и да има нещо измисли

Шейкър за обучение3. Шейкър

Спортна чанта може да не е напълно оборудвана, ако тя няма добро качество шейкър. Можете да го използвате за всякакви напитки, които ще ви трябват по време на обучението: добавки преди тренировка, вода или протеин след тренировка коктейл. Подхождайте към избора на шейкър отговорно, така че протеиновият шейк не се превърна в бучка маса, която невъзможно да се пие.

4. Дневник за обучение

Дневник за обучение, необходим за следене постигане на напредък. Запишете в дневника всички подробности от миналата тренировка: брой използвани комплекти, повторения в комплект и тежести. Важно е да знаете колко сте успели да стиснете за последната тренировка и при какво да очакваме през следващата. Добре фиксирайте всичко тренировъчни детайли, бързо ще достигнете целта!

5. Кърпа

Потенето е наред! Но никой не иска да седи на вашия пот. Вземете кърпа със себе си в салона, за да избършете бягащата пътека след особено тежки упражнения и да го използвате, когато потта изпълва очите ми.

„Играч6. Музика

Много хора смятат, че музиката е чудесен мотиватор. Основното нещо условие, че харесвате музиката. независимо избрани плейлист може да ви помогне да постигнете целите си по-лесно от това обикновено се включват в фитнес залите. Използвайте телефон или плейър и не забравяйте за слушалките

7. Таймер и фитнес тракер

И накрая, ако искате да проследявате в реално време всяка стъпка, не забравяйте да вземете качествено устройство за измервания на сърдечната честота. Можете да го използвате контролирайте сърдечната си честота по време на кардио тренировка и е вътре пропастта, от която се нуждаете. Някои фитнес тракери освен показанията за сърдечната честота също дават информация за количеството изгорени калории. Ако вашата цел е да се отървете от излишните мазнини, тогава направете избор в полза на подобна техника.

Ако сте любител на кръговите тренировки, HIIT, Tabata или кросфит, тогава имате нужда от интервал за таймер. такъв Таймерите са лесни за персонализиране и лесни за използване. следователно така че можете да се съсредоточите върху тренировките, без да броите време за почивка. Понякога таймерът е най-добрият начин Подобряване на качеството на вашата тренировка и преодоляване на плато.

Надяваме се, че вече нямате въпрос какво да предприемете с теб до фитнеса и нищо друго няма да отвлече вниманието тренировъчен процес.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment