Какво е необходимо спортно хранене за отслабване да използвам?

За правилното отслабване трябва да направите правилното диета, която помага за изгарянето на мазнини с минимални загуби мускулна маса. В крайна сметка отслабването става само при условие излишните калории, изгорени при консумация. В такива при условия тялото ще търси допълнителен източник на енергия. и той може да използва мускулите ни като източник на калории.

При такива условия в процеса на отслабване ще тежите по-малко и изглеждат много по-зле. Това се дължи на забавяне на метаболизма. вещества и повишено натрупване на мазнини по време на загуба на мускули маса.

За да не се случи това, трябва да спазвате правилна диета, на които няма да гладувате, а количеството консумирани калории ще бъде нормално. Това ще ви помогне със спортното хранене за отслабване.

 • Спортно хранене за отслабване: изберете най-много ефективни добавки
 • Какво спортно хранене е по-добро за изгаряне на мазнини?
 • Какво спортно хранене за отслабване да изберете?
  • ВСАА
  • Суроватъчен протеин
  • Креатин монохидрат
  • Сложни добавки
  • Есенциални мастни киселини
  • Алфа липоева киселина
  • термогените
  • заключение
 • Спортно хранене за отслабване за жени

Спортно хранене за отслабване: изберете най-много ефективни добавки

Спортно хранене за отслабване

Ако сте стигнали до идеята, че за успешна загуба на тегло просто Ако имате нужда от спортни добавки за изгаряне на мазнини, тогава тази статия – от какво се нуждаете! В него ще анализираме най-популярните лекарства и разберете какъв е техният ефект върху тялото ни.

„Атлетично

Какво спортно хранене е по-добро за изгаряне на мазнини?

Колко често чувам подобни въпроси от новодошлите. Обикновено го правя поемете дълбоко въздух и се настройте на дълга досадна лекция за ползите здравословно и правилно хранене. И знаеш ли какво? Когато те уверете се, че няма да им разкрия голяма тайна, няма да назовавам магията прах или чудодейно хапче, интересът им моментално отшумява. Случва се също така, че раздразнени, те рязко прекъсват започнатото разговор. Разбира се, защото как всичко се оказва просто и безинтересно! Никой не иска да чуе тази постоянство и упорит труд във фитнеса залата е най-добре допълнена от рационално изчисляване на калории и хранителни вещества, а не вълшебно хапче. но напразно.

Ако останаха и слушаха до края, щяха да знаят това хранителните добавки са важен компонент в строителните процеси мускулна маса, изгаряне на мазнини, подобряване на вниманието, паметта и изпълнение, създавайки в крайна сметка тяло, достойно възхищение. Няма значение кой сте, културист, професионален футболист или „боец през уикенда“ – всички те се стремят да усъвършенстват тялото си.

Какво спортно хранене е по-добро за изгаряне на мазнини?

През 70-те години започва култът към релефното тяло. Хиляди и хиляди момчетата отидоха до фитнес залите, където бяха силно натоварени с желязо, да изсъхне и да накара мускулите да настръхнат. Всеки ден са без уморен да прави клекове с мряна, мъртва лифт и пейка. дори днес известните културисти не могат да не признаят: това упражненията са класика на културизма. Те са неизменно присъстват във всички спортни програми, защото за дълго време са доказали своята ефективност.

Пионерите в областта на бодибилдинга също разбираха цялото значението на правилното и балансирано хранене – основното катализатор за мускулен растеж и изгаряне на мазнини. Те са спазвайте протеинова диета, натрупвайки останалите калории въглехидрати и мазнини. Нищо не се е променило – и в наши дни храненето е основата за по-бързото натрупване на мускули. Трябва обаче да се отбележи, че съвременните културисти от всички възрастите и нивата напредват много по-бързо от техните предшественици. Защо това се случва? Защо естествени културисти, които отричат ​​всякакви химически добавки, биха получили Сега елементарни стрии по дупето и бедрата?

СЪВРЕМЕННИ АТЛЕТИ И СТРОИТЕЛИ НА ВСИЧКИ АГЕНИ И НИВОСТИ НАПРЕДЕЛАз съм Т МНОГО БЪРЗО ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ им.

СЪВРЕМЕННИ АТЛЕТИ И СТРОИТЕЛИ НА ВСИЧКИ АГЕНИ И НИВО НАПРАВЕТЕ МНОГО БЪРЗО ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ им.

Основната причина се крие в използването на хранителни добавки. Назад миналия век на пазара се появиха няколко лекарства, които някои спортисти са включили в ежедневната си диета. естествен културистите трябваше да обръщат повече внимание на храненето и правилната организация на тренировките, за да се намали изгарянето на мускулите. Те също трябваха да положат много повече физически усилия, да са наравно с онези спортисти, които не са пренебрегвани добавки. Днес можем да наблюдаваме същото само сега световните стандарти са многократно различни. ако искате да намалите количеството мазнини, без значение по какви причини: за здравно състояние, с естетическа цел, за подобряване изпълнение, тогава се нуждаете

 1. познайте тялото си и вървете трудно към целта си
 2. знайте какви лекарства съществуват и как могат да бъдат за вас полезен за намаляване на мастната маса

В момента има много различни компании производство на хранителни добавки и обещаващи отлични резултати за минимално време. Като правило, за тяхното развитие не се извършва толкова много изследвания, така че може да си помислите, че това просто публицистичен каскад, че тези лекарства няма да помогнат да се стигне додясно оформят. Но сега ясно разбираме, че добавките са всичко само … добавки към ежедневната упорита работа, интензивна тренировъчна и спортна диета. Както и да е, ако изведнъж изведнъж реши да изсъхне малко и да отслабне, не си струва откажете фитнеса и правилното хранене. Марка конна езда: прегледайте информацията за хранителни добавки и вземете тази, която ще ви помогне да постигнете целта си. за -долу ще научите за най-ефективните лекарства, преминали всички научни тестове. Не харчете пари за неизвестни добавки от съмнителни качество!

Какво спортно хранене за отслабване да изберете?

ВСАА

Олимп-BCAA-XplodeАминокиселини с разклонена верига – това е 3 незаменими аминокиселини (левцин, изолевцин и валин), които могат се извлича от протеин. Тези аминокиселини се абсорбират моментално. мускули, те са необходими преди, по време и след тренировка за техните максимално възстановяване. Освен това аминокиселините създават анаболна среда в мускулната тъкан. Съгласете се, че доста е трудно да осигурим мускул с протеин по време на интензивна тренировка и защото с желанието да изгарят мастните клетки това е идеално стратегия.

BCAA спомагат за поддържане на мускулна маса, докато са активни изгаряне на мазнини, което беше оценено от много спортисти и културисти. Аминокиселинният комплекс също стимулира производството на инсулин и нормализира нивото му. Разбира се, този ефект няма да помогне. отървавате се от мразените телесни мазнини, но ще бъде много между другото за поддържане на мускулите при нисък гликемичен индекс. Ето защо, ако целта ви е да намерите хармония, като същевременно поддържате интензивността на физическата активност, след това разклонени аминокиселини Оковаването е чудесно допълнение към вашата спортна диета. Аз съм забелязал подобрения в качеството на мускулите, когато започнал да се храни добавки, съдържащи тези три незаменими аминокиселини. Мога да отбележа и увеличението на енергията, получих много повече сили, станах по-малко уморен. В допълнение, аминокиселините действат като мощен регулатор на апетита, който е идеален за сушене.

Суроватъчен протеин

Ако искате да изгаряте мазнините и да постигнете хармонични пропорции на тялото, тогава висококачественият протеин е това, от което се нуждаете. serumal протеинът има уникално високо количество аминокиселина L-левцин, което инициира бързия старт на синтеза на протеини. протеин е важно хранително вещество за всеки културист и атлет. По време на активна загуба на тегло е много важно да си мускулите получават достатъчно протеин, за да се предотвратят разрушаване на мускулната тъкан.

Протеин за отслабване

ПРОТЕИНЪТ Е НАЙ-ВАЖНАТА ХРАНА ЗА НИКОЙ КУЛТУРИСТ И АТЛЕТ.

Сигурен съм, че всички знаят, че суроватъчният протеин е много бърз. смилаем и че е по-добре да го използвате веднага след тренировка. Ноне всеки е наясно, че все още действа и колко качествено хранителен заместител в комбинация с други макронутриенти (в в зависимост от вашата индивидуална диета с калории). пропускане яденето може да навреди на изгарянето на мазнини повече от самия вас можете ли да си представите Когато на тялото ви липсва азот, то Заплашва изчерпването на мускулната тъкан и забавя метаболизма. Вашето тяло ще компенсира този дефицит чрез съхраняване на хранителни вещества вещества в мастните клетки.

Обикновено приемам суроватъчен протеин 2 пъти на ден. Така е закуска (обичам да я смесвам с овесени ядки и банан) и веднага след тренировка. Ако се стремите да поддържате мускулите си по време отслабване, след което се запасете с достатъчно суроватка протеин, за да сте сигурни, че попълвате запасите си от протеини тяло, при всякакви обстоятелства.

Креатин монохидрат

Kreatin-monogidratКреатинът е вещество, произведено в бъбреци, черен дроб и далак. Попадайки в мускулни влакна, то превръща се в креатинфосфат (АТФ), който играе роля един вид доставчик на енергия за мускулите. За да получите достатъчно креатин от храната, трябва да ядете много килограми говеждо месо. Това е нереалистично. Особено ако искате премахнете излишната мазнина от тялото си. Идеалното решение е приемайте го допълнително под формата на хранителни добавки. Резултат ви забележете почти веднага – мускулите ви ще се възпалят, ще станат повече облекчение. И нека по-голямата част от този обем вземе вода – не се плаши! Водата ще остане дълбоко в мускулната тъкан, не на повърхността.

ЗА ДА ВЗЕМЕТЕ ДОСТЪПНО КОЛИЧЕСТВО НА КРЕАТИН ОТ ХРАНА, ЩЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТЕ МНОГО УБИЛИ ОТ БЕЗ. Това е невъзможно.

ДА СТАНЕ ДОСТЪПНО КОЛИЧЕСТВО КРАТИН ОТ ХРАНА, ВАС ИМАЛЕ ДА ХРАНИТЕ МНОГО КГС НА ПЕЧА. ТОВА Е НЕВЕРОЯТНО.

Креатинът може да бъде безценен при изгарянето на мазнини: то поддържа силата си на най-високо ниво, дори когато съдържанието кръвната глюкоза има тенденция към нула. През последните години по рафтовете огромен брой химически заместители на креатина монохидрат. Може би сте чували за креатин, креатин фосфат, креатин цитрат, креатин етилов естер и много други. Всичко това комплекси са проектирани да ви помогнат да изградите мускулна маса и увеличете силата и издръжливостта си във фитнеса. ЯОпитах много добавки, но най-ефективните според мен, се оказа креатин монохидрат. Препоръчвам ви микронизиран Креатин от Biochem. Креатинът е представен тук в ултратънка консистенция, което означава, че натоварването върху бъбреците ще бъде минимално. повече, като хубав бонус – креатинът Biochem не предизвиква подуване на корема корема и други неприятни усещания, които често се срещат в други производители. Не се страхувайте да приемате креатин монохидрат по време на време за сушене – не задържа вода в тялото. Но той ще помогне запазете силата си и предотвратете появата на стрии, които не са рядкост по време на отслабване, особено остър.

Сложни добавки

Витаминно-минерален комплекс за отслабванеКога е стига до избора на сложни добавки, има много опции. Първо, трябва да изберете разумно (това се отнася за всеки хранителни добавки), тъй като има много спортно хранене на различни производители. Има няколко основни вида сложни добавки, които помагат за запазването мускул по време на активно изсушаване. Когато разработвате диетата си, оценете ползите от BCAA, суроватъчен протеин и креатин, забележете, че мразената мазнина се топи пред очите ни – време е за стартиране на изчерпателни добавки за поддръжка.

Глюкозаминът е аминокиселина, която естествено Произвежда се в организма. Именно от него се изграждат молекули, образувайки хрущялна тъкан. С помощта на глюкозамин добавка, вие увеличаване на скоростта на регенерация на хрущялните стави.

Cissus е отлична комплексна добавка. Тя е не само поддържа здрави стави и ги възстановява след тренировки, но и мощен антиоксидант. Сисус ще позволи вие, без да намалявате интензивността на физическата активност, се грижите нормалното състояние на ставите и придобиват желаната хармония. Глюкозаминът и цисусът са просто незаменими за отслабване.

Есенциални мастни киселини

Омега 3 мастни киселиниПроучванията показват това яде риба, богата на незаменими мастни киселини може помагат за предотвратяване на много различни заболявания. Също научен доказано омега 3 помага на хората да се подобрят функционирането на паметта и допринася за развитието на мозъка. Рибено масло поддържайте кожата, косата, ноктите здрави и подобрявайте настроение и цялостно благополучие. Какво е особено важно при наблюдение диетите са нещо, което есенциалните мастни киселини помагат по-добре абсорбира се от хранителни вещества. Метаболизмът ви се ускорява в резултат на това са осигурени условия за използване на мазнини в качество на енергията по време на тренировка. Добавете есенциални мазнини киселините в диетата ви повишават способността на организма да изгаря мазнините по време на много пъти.

Алфа липоева киселина

Алфа липоевата киселина е вид мастна тъкан киселини, той присъства във всяка клетка на човешкото тяло. Основната функция е да осигурява енергия. Приемам алфа липоека киселина 2-3 пъти на ден с въглехидратни храни, тъй като насърчава бързото превръщане на глюкозата в енергия по време на обучение. Когато искате да отслабнете, е много важно това въглехидратите не се съхраняват в резерв, а се консумират незабавно.

Друго предимство на алфа липоевата киселина е антиоксидантен ефект. Тя ни помага да се освободим потенциално вредни вещества, наречени свободни радикали. Привисока шлака на тялото, процесът на изгаряне на мазнини протича много по-бавно. Алфа липоевата киселина премахва всички ненужни елементи и установява безпроблемната работа на вътрешните органи.

Алфа липоевата киселина може да се нарече разтворима вода и мазнини вещество – върши си работата перфектно във вода и мазнини. Други антиоксиданти, като витамин С и витамин Е, запазват дейността му е или само във вода или само в мазнини, което ги прави по-малко стабилен в присъствието на разрушителни свободни радикали. Добавянето на алфа липоева киселина към вашата диета означава осигуряване най-пълната и ефективна усвояемост на храната. Просто мислиш – приемате го само 1 път на ден, след тренировка, и извличане на ползите!

термогените

Преди употреба не забравяйте да прочетете етикета или инструкции (това се отнася за всяка хранителна добавка). Но особено важно преди да вземете термогеника. Когато сте активни етапи на изгаряне на мазнини, след което стават мега-чувствителни за всички активни вещества на лекарства. Затова прочетете състава и уверете се, че няма излишен ниацин, колкото е възможно провокират неприятни симптоми, включително гадене и повръщане. Разбира се, това не е фатално, но може да достави много неприятни минути.

Един от основните компоненти на термогенните горелки за мазнини е кофеин. Повечето хора подценяват мощния му ефект, което може да доведе до превъзбуждане, прекомерно дразнене и тревожност. Просто спазвайте необходимите пропорции според инструкции и всичко ще бъде наред. Запомнете, повече не означава по-добро! Добавям термогени към диетата си само когато съм в тях наистина имам нужда от това. Не бих ви посъветвал да преглъщате в паника капсула след капсула, опитвайки се да отслабнете възможно най-бързо.

В началото на дълго пътуване до хармония, отделете време за съставяне и корекция на вашата диета, научете какво съдържание на калории нужда, опитайте хранителни добавки, изберете най-много оптимално. След това вече можете да започнете експериментално дейности и откриване на нови лекарства.

заключение

Когато стигнахте до идеята, че трябва да отслабнете, първото нещо това, което трябва да направите, е да коригирате диетата си. Тогава вече можете да прибягвате до помощта на различни хранителни добавки. В наше време, когато технологиите се развиват от високосните граници и интернет изпълнен с реклама, може да бъде много трудно да се разбере целия поток тази информация и изберете наистина достоен продукт. следователно по-добре да разчитате на опита на известни спортисти и да се наслаждавате вече тествани лекарства. Също така трябва да се научите да гледате с тялото си, разпознайте реакциите му към определена добавка. Вие сте трябва да се чувствате добре, вашето здраве не трябва бъдете в опасност – тогава и само тогава ще постигнете своето цел!

Опитайте и дихателни упражнения за отслабване.

Спортно хранене за отслабване за жени

Основният набор от добавки за изгаряне на мазнини за жени ще бъде същото като за мъжете. Но тялото на жената е различно от мъжкото по-малко мускулна маса и повече съдържание мазнини. Следователно, основният акцент, който момичетата трябва да направят кардио тренировки и правилно хранене за отслабване.

Замяната на здравословни храни със спортни добавки не работи, това е просто допълнение към основната диета.

ПоМатериали: http: //www.bodybuilding.com/fun/getting-lean-supplements-fat-loss-guide.htm

Интересна тема:

 1. Топ 10 сушилни добавки
 2. Най-добрите мазнини горелки за отслабване
 3. Как да създадете диета за правилно отслабване за ефективно изгаряне на мазнини
 4. Цикъл за отслабване въглехидрати: Ръководство за редуване на протеин-въглехидрати при сушене

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment