Какво представляват прохормоните?

Културисти, фитнес модели и други спортисти са вътре постоянно търси идеалното спортно хранене. Стероиди и Фармакологичните продукти постепенно избледняват на заден план.

Сега прогормоните набират популярност – специални вещества, работи като стероиди, но има по-малко странични ефекти. Приемането на прохормони няма да ви донесе неприятни изненади под формата на сериозни странични ефекти, защото курсът трае само месец. През това време тялото няма време да потисне хормоналния фон. С прохормони ти Можете да постигнете добри резултати, да подобрите мускулния релеф, натрупване на мускулна маса.

Тези продукти се произвеждат легално от американски компании, които могат да се причислят и към плюсовете. Не е тайна, че много стероиди наркотиците са забранени от закона и производителите са принудени да ги продават на черния пазар. Всичко това подсказва, че скоро всичко спортистите ще преминат към прохормони. Изключително добри отзиви само удвои този факт.

Prohormones

КАКВО Е ПРОГРАМИ И КАК РАБОТАТ?

Прохормони или както ги наричат ​​още „дизайнерски стероиди“ – това вещества, съдържащи се в продуктите за спортно хранене като конвенционалните стероиди. Те разкриват своята активна формула. след поглъщане. Прохормоните са по-естествени в състав и не причиняват значителна вреда на организма.

НАЙ-ПОПУЛЯРНИТЕ СЪЕДИНЕНИЯ

Епистан е популярен мощен анаболен прохормон. за действие подобно на Туринабол. Значително подобрява мощността индикатори, помага за натрупване на постна мускулна маса, намалява нивата кортизол (хормон на стреса).

Tren е мощен прохормон, базиран на взаимодействия вещества от Trendion. В хода на прием ще можете да натрупате 8-10 кг мускулна маса. Трен е абсолютно нетоксичен за черния дроб и бъбреците, засилва кръвоснабдяването, подобрява силата.

Мехабол е прохормон, структурно подобен на тестостерона. Той е да ви помогне: да спечелите мускулна маса, да увеличите мускулната плътност, изгарят излишните мазнини и подобряват хидробаланса на организма

Хало – има за цел да повиши нивата на тестостерон и синтеза протеин. Позволява ви да спечелите 4-5 кг мускулна маса.

Msten (Methylstenbolone) – чудесен за тези, които искат набирате мускулна маса ефективно и бързо. Това е мощен прохормон, трябва да се приема само от професионални спортисти и не забравяйте да спазвате след курсова терапия.

Trest е един от прохормоните за натрупване на обща мускулна маса. Осигурява увеличаване на силата, енергията. Подкрепя ставите и връзките вътре добро състояние. Изисква спазване на РСТ.

прохормони в културизма

Предимствата на прохормоните пред стероидите

  • Минимална проява на странични ефекти;
  • Подобрена формула;
  • законност;
  • Не се превръщайте в естроген;

Страничните ефекти при прием на прохормони са същите като при приемане анаболни стероиди, с тази разлика, че техните прояви могат избягвайте или свеждайте до минимум. В края на курса, похарчете след курсова терапия на РСТ. Не увеличавайте препоръчително дозата.

Ако искате да постигнете впечатляващи резултати, надстройте вашия тяло, но все още не са приемали продукти за спортно хранене, защото страх от приемане на фармакологични продукти или химия, след това плащайте внимание към прохормоните. Може би това е, което търсите.

Проверени производители на Prohormone:

  1. Brawn Nutrition;
  2. Olympus Labs;
  3. Трансформационни лаборатории;
  4. Нападнали лаборатории.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Leave a Reply