Какво трябва да знаете начинаещ в културизма

Това е първата статия, посветена на абсолютни начинаещи през тренировка с тежести Няма да има повече или по-малко конкретни съвети и обща информация за това си струва да помислим. Като цяло в тази статия искам да очертая кръг въпрос, в който трябва да разберете и следователно да посочите посока, в която да се движим.

 • Най-важните точки, на които трябва да обърнете внимание начинаещ:
   • 1. Работете главата си
   • 2. Намерете треньор или наставник
   • 3. Не се вслушвайте в съветите на всички
   • 4. Винаги се самоусъвършенствайте и развивайте
   • 5. Намерете партньор за тренировка
   • 6. Не мислете, че можете да тренирате у дома
   • 7. Не е необходимо да мислите, че резултатът ще дойде веднага
   • 8. Основната упорита работа

Най-важните точки, на които трябва да обърнете внимание начинаещ:

1. Работете главата си

Често хората, независимо от професията, се опитват да намерят най-много важна тема или най-основното правило, което трябва да се разгледа, и всичко останало е тривиално за тях. Говорейки просто толкова грубо, значи най-важното в тренировките с тежести е за абсолют начинаещ и опитен опитен спортист – това е постоянно мислете и включвайте не само мускулите, но и мозъците. вашият основната задача е винаги да мислим добре преди и само тогава продължете с всяко действие. В противен случай бъдете неприятни

Винаги е необходимо да се оценява ситуацията стабилно и да се предвижда, но по-често изчислете възможните варианти и последици. И само като разбрах това и защо ще правите и как това може да ви повлияе, можете продължете с конкретни действия.

2. Намерете треньор или наставник

Веднага след пристигането си във фитнеса трябва да намерите човек, който ще ви помогне и ще ви подкани. И е по-добре да се обърнете надясно към до трениращия. Това ще ви предпази от наранявания и ще ускори целта ви. доведе. Принципите на тренировките се изготвят от векове и не си струва да си помислите, че след няколко седмици вие сами сте в състояние да разберете всичко.

3. Не се вслушвайте в съветите на всички

Кога ще потърсите наставник, в случай откажете трениращия или той просто не може да го намери, не е струва си да слушате всички и да се хващате за всичко, което казвате посетители на залата.

Просто така се случи, че в залата винаги има някакви умни хора, готов да даде съвети наляво и надясно. Пазете се от такива. техен основната задача е да убиеш време, а не сериозно обучение. Обикновено те те дори не разбират за какво говорят, но съветват със сто процента увереност на лицето. И ако слушате някого, тогава за започнете да установявате какъв човек е и какви лични постижения е постигнал той е.

Обикновено момчета, които всъщност могат да кажат много полезни като цяло мълчаливи и дори рядко реагират на различни видове въпроси. Те методично правят това, за което дойдоха в залата.

4. Винаги се самоусъвършенствайте и развивайте

Заедно с това, което треньорът ще каже и ще ви научи или Ментор, не забравяйте да се научите сами. За целта прочетете книги, статии, гледайте инструкционното видео. Тоест, освен че се преподава вие сами трябва да търсите източници на знания.

Най-добре е да започнете веднага с медицинската литература и да започнете да се разбере:

 • Структурата на човешкото тяло, за да се разбере къде какъв мускул и как работи;
 • Функционирането на човешкото тяло: как работи, от какви мускули растат, откъде идва енергия и т.н .;
 • Основните принципи за изграждане на процеса на обучение;
 • Изграждането на диети, свойствата на храната.

5. Намерете партньор за тренировка

Ако сериозно се занимавате с обучение, тогава имате нужда от човек, който ще тренира с вас и ще ви помогне. Само не объркайте се с треньор или наставник, който трябва да ви помогне повече съвети или поетапни упражнения, или изготвяне на програма за обучение

Партньор е човек, който ще ви застрахова по време на изпълнявайки упражнения с големи тежести, ще тренира и расте с вас, като по този начин създава вълнение и стимул за покорявайки всички големи и големи върхове.

6. Не мислете, че можете да тренирате у дома

Можете да тренирате навсякъде, но не всеки го има у дома. оказва се добре. Вкъщи няма инвентар, но това не е основното. Вкъщи хората често съжаляват за себе си и без необходимите усилия няма да има полза доведе. В допълнение, обучението у дома е:

 • скучно;
 • Без подкрепа за партньор;
 • Няма стимул да се прави повече;
 • Няма обмен на опит и знания.

7. Не е необходимо да мислите, че резултатът ще дойде веднага

Не забравяйте, че висококачествен и дългосрочен резултат от обучението в залата няма да дойде веднага. Следователно, не си струва втория месец на обучение попитайте за химията или други методи за ускоряване на резултатите. ако наистина искате, тогава можете да химия, но не през първата година на обучение. В противен случай ще загубите много.

8. Основната упорита работа

В мускулните тренировки, така да се каже, най-много основното е упорита и упорита работа. Това е най-важният фактор мускулният растеж е усилена тренировка. Но това не означава от какво се нуждаете убивайте всеки път при тренировки. Всичко трябва да е в умереност. Обърнете се към препоръките по-горе и можете да изградите правилно тренировъчен процес, ако тренирате правилно с използване на мозъци и намиране на правилната информация.

Е, прочетете този сайт, тук ще намерите много полезни информация.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment