Комплект упражнения за отслабване за мъже – премахваме стомаха и правим пресата

Ако искате да сте във форма, искате да премахнете стомаха или да намалите процент телесни мазнини, след това този седемдневен тренировъчен план (с три дни почивка) ще ви помогне в това. Тази програма тренировки за отслабване за мъже се планират ежедневно през цялата седмица и включва най-ефективните упражнения и техните комплекси за изгаряне на мазнини. Не всички упражнения могат да се правят у дома условия, но винаги можете да замените едно движение с друго и постигнете желания резултат.

Това е визуално ръководство за отслабване във фитнеса. мъж с излишна мазнина по корема, всяко упражнение е обозначено със снимка, така че няма да имате въпроси относно техниката на изпълнение. Ако мускулите ви са загубили тонуса си и имате достатъчно излишни мазнини, за да страни и други части на тялото, тогава тази фитнес програма е само за вас. Описаната тренировка за мъже за отслабване ще помогне отслабнете и придобийте приличен външен вид възхищение.

 • Ново разбиране на “функционалното обучение”
 • Мъжете се нуждаят от сила и издръжливост
 • Програми за тренировки за отслабване за мъже седмично
  • Ден 1: Гърди и рамене
  • Ден 2: Краката
  • Ден 3: Занимания на открито
  • Ден 4: Гръб и абс
  • Ден 5: Ръце
  • Дни 6 и 7

Ново разбиране на “функционалното обучение”

„Функционално

Може би сте спортували редовно, но можехте изоставете този бизнес, за да прекарвате повече време с деца. Така е похвално. Но не жертвайте физическата си форма. Да бъда вътре тонирането означава да правите повече за децата си: можете да пълзите заедно двойка с деца, когато те все още са в детска възраст; играят с тях в двора, когато станат предучилищни деца, и хвърляйте топки с тях в кошницата, когато стигнат юношеството. Това са някои от най-важните причини да се стигне до това оформят.

Мъжете се нуждаят от сила и издръжливост

Предложената програма за обучение включва седмично сила и кардио тренировки, които ще ви помогнат да се трансформирате и придобийте великолепно тяло. Следните системи за захранване няма да вземат много време, но те са интензивни, натъпкани със супернети и интервално обучение (HIIT), което ви позволява бързо да изгорите огромно количество калории.

Ако спазвате най-късите паузи между подходи, тези групи упражнения няма да ви отнемат повече от час. Затова можете да ги правите по всяко време: сутрин, следобед или късно вечерта. Много по-важно е да следвате графика всички предписани учебни съоръжения.

Програми за тренировки за отслабване за мъже седмично

Обучение

Ден 1: Гърди и рамене

Тренировъчната седмица започва с упражнения за гърдите и раменете за изпомпване на тези мускулни групи с високо интензивност. При подходящ дизайн този комплекс ще доведе до мускулен тон на горната част на тялото.

Правете интервални тренировки в орбитната писта. Започнете от 2 минути със средно темпо, последвано от 30 секунди максимум ускорение. Изпълнете 6 такива кръга. Общо ще излязат само 15 минути, и по-дълго, и не е необходимо, ако давате всичко възможно по време на 30-секундната интензивна фаза.

 1. Прес пейка със средно захващане на наклон пейка

4 сета, 12, 10, 8, 6 повторения

Бенка преса под ъгъл от 45 градуса
 1. Развъждане с дъмбели

3 сета, 8, 10, 12 повторения

Поставяне на гири лежащи
 1. Гръдни съдове

3 комплекта до провал

„Изтласкване
 1. Махи гири от двете страни

3 сета, 15, 12, 10 повторения

„Завъртете
 1. Ръката се люлее отстрани на долния блок на делтоидния

3 сета, 10, 12, 15 повторения

„Ръката
 1. надмноженство

Копнеж за лице

3 сета, 15 повторения

Обратно размножаване на ръка в симулатора

3 сета, 15 повторения

Издърпване на въже в блока към челото

„Развъждане

 1. orbitrek

1 подход, 15 минути (средно темпо, 30 сек. Максимум скорост)

Обучение на елипсоид

Ден 2: Краката

Тренировка

Твърдите тренировки на краката са важни не само за създаване впечатляващ външен вид като цяло, но и за развитие на способността движете се мощно и ефективно. След този комплекс краката ви ще стане памук, но ще придобие здравина и подобрена функционалност.

Фазата на високата интензивност на тренировката е бокс от 30/30/30 боксова чанта: 30 секунди джабове, 30 секунди комбинации от удари и 30 секунди бокс с максимална сила. Почивайте 90 секунди след всеки комплект. Въпреки това не седи почивка между кръгове. Вместо това вървете бавно и дълбоко диша. Изпълнете 6 обиколки на този 18-минутен барабанист кардио.

 1. Мряна клек

4 сета, 20, 15, 12, 10 повторения

Раменни
 1. Гоблени клякания

3 сета, 10, 12, 15 повторения

Клекове
 1. Натиснете крака

3 сета, 15 повторения

„Преса
 1. Ходене на мряна Ходене

комплект, 15 повторения (на крак)

Стрий с мряна
 1. Извиване на краката в лежащия симулатор

3 сета, 15, 12, 10 повторения

„Извиване
 1. Връзка между подбедриците

3 сета, 15 повторения

Издърпването не е нищо между блока
 1. надмноженство

Седнал на пръсти

3 сета, 20 повторения

Натиснете пръста в симулатора

3 сета, 20 повторения

„Издига

„Натиснете

 1. биеше

30/30/30 бокс

1 комплект, 18 минути (6 обиколки от 90 сек. И 90 сек. Почивка между тях кръгове)

Удари

Ден 3: Занимания на открито

Почивайте, но не се превръщайте в зеленчуков диван. Заведете децата паркирайте или се разхождайте час-два. Покажете някаква активност за да се насладите напълно на плодовете на вашето обучение.

Ден 4: Гръб и абс

„Упражнения

Този комплекс натоварва така наречените плажни мускули. че за да се отървете от корема, трябва да работите върху цялото тяло, включително гърба ти. Нарастващата ширина и дебелина на тези мускули ще вдъхнови цялото ви семейство.

Разбира се, пресата също е от голямо значение и изисква специално внимание. Както се казва, „в кухнята се създава преса“. Това означава за какво се нуждаете от специална диета за преса подкожна мазнина и вижте кубчета на стомаха. Но той също има нужда влак, така че напред!

За VII тренировъчен ден 4 ще ви трябва тренировъчно въже. Решете сами как да извършвате вълнообразни движения на въже, но не забравяйте да го направите изключително интензивно за 30 секунди. Между подходите почивайте толкова. Повторете възможно повече пъти за 12 минути.

 1. дърпане

4 подхода, до провал

„Издърпване
 1. Дръпване с дъмбели с една ръка

3 сета, 12, 10, 8 повторения

Дъмбели дъмбели дръпнете
 1. Издърпване на T-бар

3 сета, 8, 10, 12 повторения

„Издърпване
 1. Хиперекстензия (задно разширение)

3 сета, 15 повторения

Маратонки
 1. Вдига крак, лежащ на хоризонтална пейка

4 сета, 15 повторения

Повдигнете краката, лежащи на пейката
 1. надмноженство

Тегло усукване

3 комплекта, 30 сек.

летва

3 комплекта, 30 сек. (добавете тежести за повече интензитет)

Усукване с палачинка

Планк

 1. Учебни въжета

1 подход, 12 минути (30 сек. С почивка 30 сек.)

Въжени упражнения

Ден 5: Ръце

Обучение

Денят за тренировка на ръцете е предназначен да максимизира помпа бицепс и трицепс. Свитата ръка е типичен знак. сила, така че ще отделим отделен тренировъчен ден за изпомпване вашите консерви. Може да се изкушите да се люлеете кога вдигане на големи тежести. Не правете това. По-подходящ начин изграждане на мускулите на ръцете – използвайте подходящи тежести, изпълнявайте повтаря се бавно и се фокусира върху намаляването на бицепсите, какво се случва при повдигане на тежести.

Вашето кардио за днес е спринт, така че имате шанс дават шансове на младостта. След няколко загрявки, спринт като може да се засили за около 20 секунди. Можете да направите това е на местното футболно игрище или бягаща пътека, в парка, на тротоар или собствен двор – където можете развийте прилична скорост. Върнете се в началото положение за около 30 секунди и повторете изпълнение 10 време.

 1. Повдигане на гири бицепси

3 сета, 12, 10, 8 повторения

Огъване на ръце със изправяне щи гири
 1. Скамейката на Скот

3 сета, 8, 10, 12 повторения

Бицепс къдря на пейката на Скот
 1. Arl къдряне на горния блок за бицепси

3 сета, 15 повторения

„Прегънете
 1. Трицепс Бенч Прес

3 сета, 12, 10, 8 повторения

„Удължаване
 1. Удължаващи ръце с дъмбел отзад главата стоя

3 сета, 8, 10, 12 повторения

Натиснете с дъмбели отзад главата
 1. Диамантени лицеви опори

3 комплекта до провал

„Диамантени
 1. Течаща бягаща пътека

10 серии, 30 сек. (30 сек. Почивка между комплекти)

Дейности

Дни 6 и 7

Ако е необходимо, посветете един от тези дни на абсолютен мир. На следващия ден направете нещо, което ще ви откъсне от дивана и ще ви накара да се движите. За да ускорите процеса на изгаряне на мазнини, можете вместо един ден почивка, направете малка кардио тренировка. Но неoverrexert, в противен случай няма да можете да тренирате с пълна сила следващата седмица.

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment