Най-добрата тренировка за изгаряне на мазнини момичета у дома

Фитнесът не е единственото място, където можете да се справите добре тренирайте! Това кръгово обучение за момичета у дома условия, предназначени за изгаряне на мазнини без използването на симулатори, щанги и гири.

В мрежата ще намерите много видеоклипове за йога, тренировки с мряна и гири, комбинация от силови упражнения с гребане и те наистина ефективно. Но е възможно да отслабнете, докато спортувате у дома, докато се наслаждавате на подобрението вашето тяло и насърчаване на здравето.

Кръгово обучение за момиче

За да опитате тази интензивна кръгова тренировка за изгаряне на мазнини, имате нужда само от пейка или стол, решителност и бутилка вода за поддържане на вода баланс.

Обучението за изгаряне на мазнини започва с бързо динамично загряване, след което ще направите два кръга от две различни групи упражнения, завършващи всеки “шок” кардио финишер. Коя е най-голямата добродетел на тази тренировка? Можете да го персонализирате за себе си и да го използвате за отслабване. у дома. Ако работният ви график ви позволява да практикувате по-дълго, повторете целия комплекс два до три пъти. Побързате ли? След това дайте най-доброто от себе си в един кръг.

 • Кръгова тренировъчна програма за момичета
 • Техника на упражнения и съвети
  • Червеят
  • Обхват на коленете
  • Прав ритник
  • Ходене по тялото ходене
  • Джагинг с високо коляно
  • Отстъпва назад със стъпка на пейката
  • Изтласквания на пейка на единия крак
  • Докосване на коленете с краката, лежащи на стойка
  • Изгаряне на кардио – странични скокове
  • Скок към кутията (пейка)
  • Трицепс пейка спадове
  • Странични удари
  • Експлозивен кардио – бурпи

Кръгова програма за обучение за момичета

1.Razminka
Червеят

5 повторения

Упражнение червей
Изправени колене

5 пъти на всеки крак

Обхват на коленете
Махи прав крак

6 пъти на всеки крак

Ритници
Ходене по тялото

6 пъти на всеки крак

„Ходене
Джагинг с високо коляно

10 пъти на крак

„Бягане
2.Комплекс 1: Изпълнете два пъти пред кардио финиширащия
Връща се обратно с стъпване на пейка 5 пъти на всеки крак „Най-добрата
Изтласквания на пейка на единия крак

5 пъти на всеки крак

Избутвания
Докосване на коленете, докато почивате с краката си стойка

5 пъти на всеки крак

„Докосване
3.Латерални скокове

1 комплект кардио „горящо“ за 30 сек.

Странични скокове
4. Комплекс 2: Изпълнете два пъти преди това кардио финишер
Бокс скокове

10 пъти

скачане
Трицепс пейка спадове

10 пъти

„Обратни
Странични удари

5 пъти на всеки крак

„Странични
5. Burpy

1 „Експлозивен“ кардио подход за 30 секунди

Burpoe

Техника на упражнения и съвети

Червеят

Това е класическо упражнение, при което вървите напред с ръце, докато стигнете до бара с ръцете си директно под раменете. Върнете се в изправено положение, без да огъвате краката си.

Обхват на коленете

Застанете прав и дръжте коляното си към гърдите, като леко се разтягате глутеални мускули. Повторете за другия крак. Искате ли да направите упражнението е по-ефективно? Включете алтернативно мускулите на прасеца катерене на пръсти.

Прав ритник

Това упражнение се нарича още „калайджийски войник“, защото то имитира военен поход. С изправен гръб и изправени крака извадете с лявата ръка до върха на десния крак, повдигайки го пред жилища. След всяко повторение почивайте и правете упражнение за другия крак.

Ходене по тялото ходене

Това упражнение работи едновременно върху мускулите на сърцевината и краката. разтягане на мускулите на флексора на тазобедрената става. Напред напред, като гледаш така че коляното на предния крак да не се простира отвъд върха на крака. В долната част в точката на изпъване, протегнете ръце напред и обърнете торса си настрани извити крака. В задния крак трябва да се чувствате разтягане на мускулите, които огъват тазобедрената става.

„Най-добрата

Ходене по тялото ходене

Джагинг с високо коляно

Това упражнение перфектно ускорява сърдечната честота и това ще стане последният етап от загрявката. Когато правите, фокусирайте се върху да вдигнете коленете си възможно най-високо към гърдите си с бързи темпове. Следвайте техниката и качеството на изпълнение, а не само брой пъти. Ако не успеете да повдигнете коленете си достатъчно високо, бавно.

Отстъпва назад със стъпка на пейката

Това е първото упражнение на тренировъчния комплекс. Лице към пейка и се нахвърляйте дълбоко назад, опитвайки се възможно най-силно приведете коляното на левия крак на земята. След това натискане надясно крак, стъпи го на пейката и издърпай лявото коляно към гърдите.

Изтласквания на пейка на единия крак

Поставете ръцете си на пейката и застанете в положението на щангата ръце под раменете. Уверете се, че задните части и бедрата са на същото ниво с гърдите, за да се активира едновременно коремни мускули. Откъснете левия крак от земята леко и по-ниско торс към пейката, изпълнявайки лицеви опори. След пет пъти сменете крак.

Докосване на коленете с краката, лежащи на стойка

Заемете обратното положение с краката на пейката и с ръцете си земята. Протегнете коляното си към гърдите, повдигайки дясната ръка от земята, да докосне лявото й коляно. Промяна на страната. В това Упражнете, трябва ясно да усетите работата на основните мускули.

„Най-добрата

Докосване на коленете с краката, лежащи на стойка

Изгаряне на кардио – странични скокове

От изправено положение повдигнете десния крак и скочете надясно. Приземете и балансирайте на десния крак, докато държите левия крак на тегло. Повторете същото вляво. Ако е с повдигнат твърде е трудно за противоположния ви крак да поддържа баланса си можете леко да докоснете пръста на крака на пода след всеки скок. Скачане от една страна на друга по този начин за 30 секунди, Опитайте се да отскачате възможно най-високо.

Скок към кутията (пейка)

Вероятно сте чували за вариации на това упражнение, сред които скочете през пейката, заставайки или лице или отстрани до нея. обаче предложения вариант е просто да скочите на пейка парк или друг хълм. Намерете стабилно ниво пейка, която може да поддържа телесното ви тегло. Огънете тялото в тазобедрената става, изтласквайки таза назад. Помощник движение на ръцете и скочете на пейката, като се приземите леко към предпазвайте коленете и глезените. Леко слизайте на земята починете и повторете упражнението.

Трицепс пейка спадове

Поставете ръцете си на пейката зад гърба си, като разперете дланите си напречно към вас. Свийте коленете си или за да увеличите натоварването, дръжте краката си прави. Избутайте торса си нагоре, облегнат на четки и дръжте лактите си строго над дланите зад тялото – не са трябва да се разделят. Дръжте таза възможно най-близо пейката, можете да прехвърлите целия товар на трицепса.

„Най-добрата

Трицепс пейка спадове

Странични удари

От изправено положение легнете надясно с десния крак, отдалечавайки таза си назад и държейки коляното над нивото на пръстите на краката. Доколкото е възможно седнете дълбоко на десния крак, след което се бутайте наведени крак и се върнете в изходна позиция. Повторете упражнението с другият крак.

Експлозивен кардио – бурпи

Вашето последно 30 секундно супер изгаряне на кардио упражнение станете – готови ли сте? – бурен! Не е необходимо да се броят броя повторения: просто направете колкото се може повече burpie за това упражнение стана истински финишер. Не се притеснявайте, няма да трябва натиснете напълно. Целта на упражнението е да лежи на земята и станете възможно най-бързо. Започнете от изправено положение, след това поставете ръцете си на земята, спуснете гърдите си на пода, възможно най-бързо стани и отскочи.

Ако сте харесали тази кръгова тренировъчна програма за момичета, но все още имате въпроси или предложения, не се колебайте да пишете това в коментарите. Може би искате комплекс включително упражнения с гири или гума, пишете ни за това.

Интересна тема:

 1. 8-седмична програма за обучение в пресата за момичета направете плосък корем
 2. Упражнения и тренировъчна програма за момичета, които искат да напишат мускулна маса
 3. Тренировки с фитнес крака за момичета: 2 ефективни комплекс за изпомпване на мускулите на краката
 4. Най-добрите тренировъчни програми за момичета във фитнеса за различни цели

Rate article
WSPORT.ORG - тренировки, здравословна диета и красиво атлетично тяло на вашите мечти.
Add a comment